1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

LSA zaden en wat raad je aan

Discussie in 'Drugs' gestart door Aron Kurwa, 22 aug 2018.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. Aron Kurwa

  Aron Kurwa Experimenterende gebruiker

  Hallo,

  Ik wil nog steeds een keer goed trippen ( visueel en gwn beetje gekke ervaring)
  Ik wil eigenlijk Lsa zaden kopen maar ik weet niet hoeveel ( en word je van de thee ook erg misselijk?)
  Vorige keer had ik 3 a 4 zaden gegeten en ik ging ook kotsen, ik had ook niet heel veel effect. Ik zag wel alles heel gedetailleerd op mijn vriend zijn gezicht :tearsofjoy:. De lucht zag er ook anders uit en ik kon heel lang praten met mijn vriend over kleine dingen. Bij elkaar was het een gekke ervaring maar dat komt ook juist omdat we ernaar terug keken terwijl we niet duidelijk wat merkte. Ik kan ook andere drugs proberen, (Ik wil een paddo grow kit halen of zo'n pot waar je heel weinig voor hoeft te doen, iemand ervaring hiermee?). Ik ging bijvoorbeeld gister ook hasj kopen met veel korting maar dat persoon moest opeens wat doen en aan de andere dealer had ik niet echt gedacht dus heb de volle prijs betaald. Puur omdat ik niet wist wat ik ging halen qua psychedelica, eigenlijk is het vaak ook erg duur.
  Dus wat raadde julie aan? Ik denk dat ik Lsd te lang vind duren.
   
 2. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  LSA duurt zo goed als net zo lang als LSD.

  Zelf een keer gedaan, en wel tien zaden Baby hawaiian woodrose Madagascar, had een koudwaterextractie gemaakt om de misselijkheid te omzeilen wat uitstekend gelukt was. Maar de trip was maar mild, toch te weinig werkzame stof opgevangen denk ik.
   
 3. Aron Kurwa

  Aron Kurwa Experimenterende gebruiker

  @acht.zes Ja het is moeilijk te bepalen met natuurlijke producten, dacht al dat 10 zaden niet zo heel veel zou doen.
  Ik heb ergens gelzezen dat als je ze rookt dat het dan in een andere stof word gezet. En het schijnt zo te zijn dat je met Lsa juist later een mellow gevoel hebt in plaats van heel lang nog stimulerend.

  Ook moet ik erbij zeggen dat ik soms wel bepaalde gedachtes heb sinds een lange tijd, ik leg dat uit in mijn vorige post bij mijn tripreport. Bijvoorbeeld aan het einde van een truffeltrip ging ik nadenken zo van, dat was toen gebeurd en dat toen en in welke volgorde enzo, dus misschien is het sowieso niet zo slim om te doen ( Sommige drugs zijn wel heel anders en dan denk je ook anders)
  Ik dacht ook dat ik Salvia had gevonden op vakantie ( wilde) maar ik had niet heel duidelijk een effect.
  Ik wil het ook proberen maar niet heftig. Misschien heeft iemand er ervaring mee met gedroogde bladerem
   
 4. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Die Salvia is echt hardcore trippen als je gedroogd sterk extract neemt. Wel een heel korte trip, duurt iets meer dan 5 minuten of zoiets. Hou wel in de gaten dat het brandpunt van Salvia ontzettend hoog ligt, dus je hebt een echte stormaansteker nodig, anders gebeurt er niet zo veel.

  Voor Salvia op hoge doseringen raad ik wel een tripsitter aan want je weet echt niet meer wat je doet dan.

  Ik zou als ik jou was gewoon eens beginnen met zo'n 12 a 13 gram truffels, net onder een 'normale' portie van 15 gram, dit als kennismaking.
   
 5. Aron Kurwa

  Aron Kurwa Experimenterende gebruiker

  Lijkt me wel leuk hoor, dan zit je wel veel naar binnen te werken. Ik zat te denken aan echte paddo's te laten groeien. Maar misschien is gewoon truffels doen ook goed. Met die paddo dingen kan je het vaak weer oogsten en misschien verkopen
   
 6. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Als je de truffels plet en de kleine stukjes die je dan krijgt door een kopje cup-a-soup tomaat mengt dan is het prima te doen hoor, proef je amper nog wat van.
   
 7. Aron Kurwa

  Aron Kurwa Experimenterende gebruiker

  Ja de vakantie is ook bijna over dus als de paddo's dan klaar zijn moet ik weer naar school denk ik of net niet.
  Dus misschien wel wat truffels doen of bij de plantenwinkel paar zakjes lsa kopen voor iets van 3 euro XD.
  En thee proef je ook niks van, in ieder geval niks vies. Ik vind het sowieso niet vies want ik had ook 5 a 6 gram gewoon zo gegeten. maar met echte paddo's lijkt het me meer compact, is moeilijk uit te leggen.
   
 8. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Heb ooit zo'n heel zakje Morning Glory zaden weggewerkt. 1 van m'n heftigste trips ooit. Geweldig.
   
 9. Aron Kurwa

  Aron Kurwa Experimenterende gebruiker

  Ik wilde eerst dus die paddo's doen maar anders had ik het na mijn vakantie besteld en dan waren de eerste paddo's in de laatste week klaar en dan moesten ze nog gedroogd worden. En dan moest ik er veel van eten (ongedroogd).
  Is wel jammer maar ik moest eerder zijn.
  Ik wil dus weer de zaden proberen maar ik weet niet hoeveel ik nou moet kopen, ik wil graag een goede visuele ervaring.
  Ik wil dan 20 zaden eten maar ik ken dit middel niet goed, heb er weleens 3 a 4 gegeten maar niet meer door de misselijkheid. Wil misschien thee of een koudwater extractie maken.
  Had je een goede visuele trip en wat waren de lichamelijke effecten? Mischien wil ik dan ook morning glory in plaats van Hawaiian baby woodrose,

  Alvast bedankt!
   
 10. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Hele intense visuele trip, tripfiguren en andere kleurrijke symbolen in m'n zicht. Ik zag het het overal, en het ging door als ik m'n ogen sloot. Ik heb zelf ook een aantal keer paddo's gedaan, maar LSA is écht een andere soort trip. Toen het inwerkte had ik echt het gevoel alsof alles in slowmotion ging, derealisatie. Alsof ik in een film zat, heel overweldigend. Trip duurde ook langer dan 6 uur en vrij constant. Ik had echt hallicunaties van figuren dus die er niet waren, dat heb ik met paddo's nooit gehad. LSA is vrij verwant aan LSD geloof ik.. Correct me if i'm wrong.

  Is al vrij lang geleden, maar ik ervaarde volgens mij wel een soort bodyload. Wat ik persoonlijk wel een nadeel vond is de misselijkheid. Je kunt flink misselijk worden van de zaden, vooral als het nog moet inwerken. Maar die trip maakte alles goed voor mij!

  Ik had gewoon zo'n heel zakje weggegeten (morning glory zaden), belangrijk is dat je ze goed fijn kauwt. Anders werken ze niet, niet simpelweg doorslikken.
   
  Aron Kurwa vindt dit leuk.
 11. Aron Kurwa

  Aron Kurwa Experimenterende gebruiker

  Ze zeiden dat 10 gram morning glory sterk was en dan moet je veel weg werken. Ze zeiden dat 10 van die hawaiian baby woodrose ook sterk is dus ik heb ze weer besteld. Hoewel 10gram mornig glory 5 euro ofzo is zonder verzendkosten bij dutch headshop. Maar ik wil denk ik niet de volle 10g nemen en dan heb je ook heel veel zaadmateriaal en bij hawaiian baby woodrose minder, ik vond het erg moeilijk om te beslissen in verband met me reactie hierboven en met bepaalde gedachten.
  Ik wil gewoon goed trippen :tearsofjoy:
   
 12. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Het enige verschil zit hem denk in de aanwezige hoeveelheid LSA in de zaden. Ik zou dan ook kiezen voor de sterkere zodat ik minder zaden hoef te eten. Maar die smartshop in mijn stad verkocht alleen de morning glory.

  Ik heb t totaal zo'n 3 keer gedaan, en de laatste 2 keer was het eten ervan verschrikkelijk. Vooral omdat je er al eens misselijk van geweest bent.

  Het zelfde idee als je bijvoorbeeld ooit ziek bent geweest van eten en dat eten dan niet meer lekker vind. :tongueout:

  Fijne trip, reportje?
   
 13. Aron Kurwa

  Aron Kurwa Experimenterende gebruiker

  Ik vind het wel leuk om van lsa een tripreport te horen vooral omdat ik dacht dat je je niet heel erg van kon trippen ( bedoelde je eigenlijk of ik een tripreportje wil achterlaten? dit wil ik denk ik zeker wel doen als het de moeite waard is, vorige keer was ik bezig met een 2cb report en dat was dan weggegaan omdat dat concept niet meer opgeslagen was op de site, ik wilde pers se ook veel schrijven omdat als er dan wat in me op kwam had ik het gevoel dat ik het moest opschrijven), de vorige keer werd ik ook misselijk maar er word gezegd dat pure wiet roken daartegen helpt
   
 14. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Het rare aan LSA is, dat het 4/5 uur kan duren om in te werken. Je leest heel veel reports: "wat een slecht spul, veel te veel zaadjes gegeten en na een paar uur maar naar bed gegaan", ik durf te wedden dat een groot deel van de mensen hele rare dromen hebben gehad :wink:. Ik moest ook overgeven, en dacht dat het niet werkte, en uiteindelijk werkte het na zo'n 4,5 uur pas in, en duurde het vervolgens nog 9 uur. Neem er dus ruim de tijd voor. LSD duurt misschien iets langer, maar het verschil is minimaal.
   
 15. Mezelf

  Mezelf Bewuste gebruiker

  Ja beetje LSA zaden werken altijd wel ja maar je moet wel geduld hebben. Wel ongelofelijk dat je van een paar zaadjes zo misselijk en/of buikpijn kan krijgen :confused:.
   
 16. Benzoboss

  Benzoboss Wijs gebruiker

  Doe aub een CWE.
   
 17. Mezelf

  Mezelf Bewuste gebruiker

  Een wat?
   
 18. Psilocyloner

  Psilocyloner Belezen gebruiker

  Cold Water Extraction.

  Ik durf LSA niet zo goed aan. Ik heb verhalen gelezen dat het zenuwbeschadigingen kan geven. Enkelen beweren na hevige pijnen en tintelingen in de vingers tijdens de trip blijvende tintelingen of verdoving van de vingertoppen over te hebben gehouden. Ik dacht dat dit iets te maken heeft met vasoconstrictie dat door dergelijke zaden veroorzaakt kan worden. Het is mij niet bekend of dit is te wijten aan de LSA of aan andere stoffen in deze zaden, stoffen waarvan de inname wellicht te vermijden is door eerst zo'n koudwaterextractie te doen.
   
  Mezelf vindt dit leuk.
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...