• Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

    Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Lsd / 2cb / xtc / joint / spacecake combi tripreport

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

jk12

Newbie
In dit trip report vertel ik over mijn eenmalige ervaring en waarschijnlijke overdosis drugs.

Ik begin bij het begin,
Ik ben 18 bijna 19 jaar oud en was op vakantie in een mooi vakantiepark in drenthe met een groep van 10 personen.

Ik heb al vaker 2cb, xtc, joints en spacecake gehad maar nog nooit lsd geprobeerd.

Mijn eerste halve zegel lsd nam ik rond half 7 in, hierna hebben we wat gevoetbalt en een beetje tv gekeken. Na ongeveer 1 uur tijd om half 8 begon ik me wat vreemd te voelen. Ik dacht dat ik wat minder scherp kon zien en ik had het gevoel dat er voor de rest niet veel gebeurde.
Althans dat (dacht ik)

Om half 9 nam ik een hele 2cb bij omdat ik het gevoel had dat er niet veel meer gebeurde. Ik ging na 40 minuten rond kwart voor tien ongeveer heel erg lekker, de techno/house muziek stond lekker hard aan en ik was heerlijk aan het viben. Visuals had ik toen nog niet.
Toen ik op het terras op een van de ligbanken lag te chillen met wat vrienden waarschuwde een vriendin van mij dat ik echt niet mee moest gaan blowen omdat dat wel eens verkeerd kon gaan vallen. Ik moest zelf een beetje lachen omdat we de hele vakantie al grapjes maakte over wie de broek aan had in haar relatie met een vriend van mij en dat ze me probeerde te "temmen".
Om een beetje grappig en stoer te doen nam ik heel vlug (in die ene minuut dat ze naar binnenliep) een stuk of 7 goede hijsen van de joint.

Toen ze na een minuut terug kwam had ik mijn eigen sigaar weer in me mond natuurlijk.

Om 10 uur nam ik nog 3kwart 2cb bij en een halve xtc dit voelde ik na een half uur goed binnenkomen. Ik besloot met een klein groepje een rondje door het park te gaan lopen. Ik merkte van mezelf dat ik langs iedereen heen leefde, het kwam niet binnen wat ze tegen me zeiden en ik kon lastig gesprekken volgen. Toen 2 vrienden uit het groepje terug liepen naar het huisje zou ik nog met die vriendin en een andere vriend een stukje door het bos lopen in het pikke donker.

We stonden voor het houten hek van het bos en mijn vriendin en vriend waren aan het overleggen of hun bij zouden nemen.
Ze besloten om een hele 2cb bij te nemen. Mij gaven ze niets omdat ze vonden dat ik er nog niet aan toe was.

Toen we aan de rand van het bos stonden net door het hek van het bos zag de vriendin aan mij dat het een slecht plan was om door het donkere bos te lopen. Ik stemde er vlug mee in om naar huis te lopen omdat ik me heel verward voelde.

Eenmaal bij het huisje aangekomen was iedereen lekker zijn ding aan het doen en het was gewoon gezellig en iet wat druk. De andere jongens van de groep hadden 2 soorten cake gemaakt. 1 spacecake en 1 normale brownie.
Ik had helemaal geen besef meer van mijn omgeving en ik nam gewoon een groot stuk van de eerste cake die ik zag. Ze zag het gebeuren en vroeg welke cake ik in godsnaam had genomen.
Ik wees naar de ene cake. Ze zei dat ik het vlug moest uit spugen omdat dat niet goed zou gaan aflopen. Ik met me domme kop luisterde natuurlijk niet en kauwde gewoon door.
Ik slikte alles door.

Vervolgens veranderde de situatie een beetje verkeerd. De vriendin werd vrij bezorgd en paniekerig. Ze riep dat ik alles uit moest spugen of dat ik een shotje moest nemen met zout en water zodat ik zou overgeven. Ook rende ze snel het huisje uit naar het andere deel van de groep om te vertellen wat ik gedaan had.

Toen ze allemaal naar huis gerend waren zeiden ze dat ik op de bank moest blijven liggen en rustig moest blijven. Ik vertelde ze dat ik nog nergens last van had en dat er niet zo een probleem van gemaakt moest worden. Ik merkte dat ik een beetje geiriteerd werd omdat ze er zo een "big deal" van maakte.
Na een kwartier was iedereen weer rustig en besloten we met 4 mensen een pool party te houden met veel schuim "ruimte hemel" lampen die tegen het plafond schenen en lekkere techno beats. Na dat we het bad hadden gevuld met water en een hele fles badschuim begon het te schuimen als de tering. Het schuim was bijna 1,5 meter hoog en voelde heel erg zwaar aan op mijn lichaam. Ik merkte dat ik het niet meer trok.

Ik begon me ongerust te voelen en licht paniekerig. Ik probeerde zo rustig mogelijk te blijven en het niet te laten merken aan mijn vrienden die bij me stonden. Ik vertelde dat ik er uit wou gaan. Ze keken me een beetje raar aan en zeiden dat we er net 5 minuten in stonden.
Ik had het gevoel dat het al veel langer was en besloot nog heel even onder de douche te staan naast hun.

Uit het niets hoorde ik een oorverdoofend geluid.
Het brand alarm ging af en ik raakte wat meer in paniek een paar vrienden renden naar beneden en riepen dat er brand was. Ik schrok me dood en merkte dat ik me onveilig voelde. Het was heel erg druk in de jacuzzi/ sauna en douche lounge en ik had het heel erg warm. Toen het alarm stopte na 5 minuten zeiden ze dat het een grapje was. Het alarm was afgegaan door alle stoom en waterdamp uit de enorme badkamer.

Ik zei dat ik me ging afdrogen en probeerde rustig mijn spullen te verzamelen zoals een droge onderbroek en handdoek.
Ik denk dat ik 3x vanuit de begane grond naar de 3e verdieping ben gelopen omdat ik elke keer vergat wat ik aan het doen was.
Toen ik uit eindelijk klaar was met afdrogen en een droge onderbroek aan doen ging ik alleen op bed liggen met de lichten aan.

Ik probeerde te kalmeren.
Na 5 minuten liggen begon ik te zweten als een otter en ik weet het niet meer zeker maar ik dacht dat ik hartkloppingen had.
Ik zag heel veel bewegen en de visuals waren overal te zien. Echter was ik me nog wel bewust waar ik was, wie wie was en kon ik nog lopen. Ik klede me om en ik liep voorzichtig naar beneden waar de rest zat.

Daar voelde ik dat het niet goed met me ging door alle drukte en harde muziek.
Ik aarzelde heel even en vroeg aan mn beste vriend of die mee wou komen naar zijn kamer om the hobbit te kijken. Hij wou liever bij de rest blijven maar zag hoe ik er aan toe was.

Hij liep mee en maakte het bed mooi op zodat ik lekker kon liggen.
Hij zette een stoel naast me en begon mee te kijken.
Na ongeveer een half uur zei ik dat het wel weer ging en ik liep met hem mee naar de drukte.
Na 10 minuten gezeten te hebben ging het fout met me. Ik seinde mijn beste vriendin of ze mee wou komen. Ze liep mee naar boven en ik ging liggen op dr bed. Ze vroeg me of het nog ging met me en wat ik zag/voelde. Op dit moment had ik de neiging om haar te vragen of ze de ambulance of politie kon bellen omdat ik heel erg bang was dat ik dit niet zou overleven. Alsnog zei ik dat het wel oke ging met me en ik vroeg of ik op haar bed mocht blijven liggen. Ze vond het goed en wou zelfs bij me gaan liggen. Ik zei dat dat niet hoefde omdat ik geen zin had in gedoe met een maat van me en tevens haar vriend.
Ze zei dat dat echt niet erg was maar het hoefde niet als ik het niet wou. Na tien minuten gepraat te hebben zag ik hele erge visuals en mijn vrienden zei dat ik normaal moest doen met mijn ogen. Ik was aan het rollen en aan het knipperen terwijl ik er niks aan kon doen. Toen 10 minuten later voelde ik me weer iet wat beter. Ik zei dat ik ging slapen en ging op mijn eigen bed liggen.
Na 5 minuten gelegen te hebben veranderde alles.
Ik tripte super hard en alles om me heen bewoog en verkleurde. Het leek alsof ik een soort bewegend snapchat filter voor mijn ogen had.
Ik besloot om geen hulp te roepen en af te wachten. Ik had geen besef meer van tijd, plek of bestaan. Ik dacht dat ik die dag al 100x had meegemaakt en dat al mijn dierbaren wisten hoe slecht het met me ging op dat moment. Ik dacht er aan hoe ze afscheid aan het nemen waren van mij en ik dacht dat ik in het ziekenhuis bed lag. Ik durfde mijn ogen niet meer dicht te doen omdat ik bang was dat ik niet meer wakker zou worden.
Na een kleine 2,5 uur aan kneiter harde visuals gezien en gevoeld te hebben werd het wat minder. Ik kon weet praten en ik werd me weer meer bewust van mijn omgeving. Wel zag ik nkg steeds visuals maar niet zo erg als toen ik in mijn eigen kamer lag. Ik liep naar beneden vroeg mijn beste vriend of hij the hobbit verder wilde kijken hij stemde in en daar lag ik weer voor een half uur op bed te kijken. Het was een aparte ervaring om the hobbit te kijken terwijl je visuals hebt. Toen rond 4 uur snachts liep mijn kamergenoot de filmkamer binnen en vertelde dat die naar bed ging. Ik liep met hem mee en bedankte mijn beste vriend voor het meekijken en opletten op mij. Ik ging op bed liggen en kon gelukkig weer een klein gesprek beginnen

Ik durfde mijn ogen weer te sluiten en daar begonnen de visuals weer opnieuw.
Gelukkig niet meer zo heftig als op het hoogte punt. Ik bleef muziek horen in mijn hoofd en viel na een goede 30 minuten eindelijk in slaap.

De volgende dag werk ik pas om half 3 wakker en ik leefde nog!
Ik was nog nooit zo blij geweest om wakker te worden als toen.

Ik merkte aan mezelf dat ik opgelucht was.
Dit doe ik nooit meer. Ik ga zeker nog wel 2cb, xtc of wiet gebruiken maar nooit meer gebruik ik lsd of een combinatie zoals dit.

Ik heb het gevoel dat ik geluk heb gehad en heb dit als een "bijna dood" ervaring beschouwd.

Ik hoop dat jullie van dit trip report hebben genoten en iets hebben geleerd!

Tot de volgende keer✌
 
In dit trip report vertel ik over mijn eenmalige ervaring en waarschijnlijke overdosis drugs.

Ik begin bij het begin,
Ik ben 18 bijna 19 jaar oud en was op vakantie in een mooi vakantiepark in drenthe met een groep van 10 personen.

Ik heb al vaker 2cb, xtc, joints en spacecake gehad maar nog nooit lsd geprobeerd.

Mijn eerste halve zegel lsd nam ik rond half 7 in, hierna hebben we wat gevoetbalt en een beetje tv gekeken. Na ongeveer 1 uur tijd om half 8 begon ik me wat vreemd te voelen. Ik dacht dat ik wat minder scherp kon zien en ik had het gevoel dat er voor de rest niet veel gebeurde.
Althans dat (dacht ik)

Om half 9 nam ik een hele 2cb bij omdat ik het gevoel had dat er niet veel meer gebeurde. Ik ging na 40 minuten rond kwart voor tien ongeveer heel erg lekker, de techno/house muziek stond lekker hard aan en ik was heerlijk aan het viben. Visuals had ik toen nog niet.
Toen ik op het terras op een van de ligbanken lag te chillen met wat vrienden waarschuwde een vriendin van mij dat ik echt niet mee moest gaan blowen omdat dat wel eens verkeerd kon gaan vallen. Ik moest zelf een beetje lachen omdat we de hele vakantie al grapjes maakte over wie de broek aan had in haar relatie met een vriend van mij en dat ze me probeerde te "temmen".
Om een beetje grappig en stoer te doen nam ik heel vlug (in die ene minuut dat ze naar binnenliep) een stuk of 7 goede hijsen van de joint.

Toen ze na een minuut terug kwam had ik mijn eigen sigaar weer in me mond natuurlijk.

Om 10 uur nam ik nog 3kwart 2cb bij en een halve xtc dit voelde ik na een half uur goed binnenkomen. Ik besloot met een klein groepje een rondje door het park te gaan lopen. Ik merkte van mezelf dat ik langs iedereen heen leefde, het kwam niet binnen wat ze tegen me zeiden en ik kon lastig gesprekken volgen. Toen 2 vrienden uit het groepje terug liepen naar het huisje zou ik nog met die vriendin en een andere vriend een stukje door het bos lopen in het pikke donker.

We stonden voor het houten hek van het bos en mijn vriendin en vriend waren aan het overleggen of hun bij zouden nemen.
Ze besloten om een hele 2cb bij te nemen. Mij gaven ze niets omdat ze vonden dat ik er nog niet aan toe was.

Toen we aan de rand van het bos stonden net door het hek van het bos zag de vriendin aan mij dat het een slecht plan was om door het donkere bos te lopen. Ik stemde er vlug mee in om naar huis te lopen omdat ik me heel verward voelde.

Eenmaal bij het huisje aangekomen was iedereen lekker zijn ding aan het doen en het was gewoon gezellig en iet wat druk. De andere jongens van de groep hadden 2 soorten cake gemaakt. 1 spacecake en 1 normale brownie.
Ik had helemaal geen besef meer van mijn omgeving en ik nam gewoon een groot stuk van de eerste cake die ik zag. Ze zag het gebeuren en vroeg welke cake ik in godsnaam had genomen.
Ik wees naar de ene cake. Ze zei dat ik het vlug moest uit spugen omdat dat niet goed zou gaan aflopen. Ik met me domme kop luisterde natuurlijk niet en kauwde gewoon door.
Ik slikte alles door.

Vervolgens veranderde de situatie een beetje verkeerd. De vriendin werd vrij bezorgd en paniekerig. Ze riep dat ik alles uit moest spugen of dat ik een shotje moest nemen met zout en water zodat ik zou overgeven. Ook rende ze snel het huisje uit naar het andere deel van de groep om te vertellen wat ik gedaan had.

Toen ze allemaal naar huis gerend waren zeiden ze dat ik op de bank moest blijven liggen en rustig moest blijven. Ik vertelde ze dat ik nog nergens last van had en dat er niet zo een probleem van gemaakt moest worden. Ik merkte dat ik een beetje geiriteerd werd omdat ze er zo een "big deal" van maakte.
Na een kwartier was iedereen weer rustig en besloten we met 4 mensen een pool party te houden met veel schuim "ruimte hemel" lampen die tegen het plafond schenen en lekkere techno beats. Na dat we het bad hadden gevuld met water en een hele fles badschuim begon het te schuimen als de tering. Het schuim was bijna 1,5 meter hoog en voelde heel erg zwaar aan op mijn lichaam. Ik merkte dat ik het niet meer trok.

Ik begon me ongerust te voelen en licht paniekerig. Ik probeerde zo rustig mogelijk te blijven en het niet te laten merken aan mijn vrienden die bij me stonden. Ik vertelde dat ik er uit wou gaan. Ze keken me een beetje raar aan en zeiden dat we er net 5 minuten in stonden.
Ik had het gevoel dat het al veel langer was en besloot nog heel even onder de douche te staan naast hun.

Uit het niets hoorde ik een oorverdoofend geluid.
Het brand alarm ging af en ik raakte wat meer in paniek een paar vrienden renden naar beneden en riepen dat er brand was. Ik schrok me dood en merkte dat ik me onveilig voelde. Het was heel erg druk in de jacuzzi/ sauna en douche lounge en ik had het heel erg warm. Toen het alarm stopte na 5 minuten zeiden ze dat het een grapje was. Het alarm was afgegaan door alle stoom en waterdamp uit de enorme badkamer.

Ik zei dat ik me ging afdrogen en probeerde rustig mijn spullen te verzamelen zoals een droge onderbroek en handdoek.
Ik denk dat ik 3x vanuit de begane grond naar de 3e verdieping ben gelopen omdat ik elke keer vergat wat ik aan het doen was.
Toen ik uit eindelijk klaar was met afdrogen en een droge onderbroek aan doen ging ik alleen op bed liggen met de lichten aan.

Ik probeerde te kalmeren.
Na 5 minuten liggen begon ik te zweten als een otter en ik weet het niet meer zeker maar ik dacht dat ik hartkloppingen had.
Ik zag heel veel bewegen en de visuals waren overal te zien. Echter was ik me nog wel bewust waar ik was, wie wie was en kon ik nog lopen. Ik klede me om en ik liep voorzichtig naar beneden waar de rest zat.

Daar voelde ik dat het niet goed met me ging door alle drukte en harde muziek.
Ik aarzelde heel even en vroeg aan mn beste vriend of die mee wou komen naar zijn kamer om the hobbit te kijken. Hij wou liever bij de rest blijven maar zag hoe ik er aan toe was.

Hij liep mee en maakte het bed mooi op zodat ik lekker kon liggen.
Hij zette een stoel naast me en begon mee te kijken.
Na ongeveer een half uur zei ik dat het wel weer ging en ik liep met hem mee naar de drukte.
Na 10 minuten gezeten te hebben ging het fout met me. Ik seinde mijn beste vriendin of ze mee wou komen. Ze liep mee naar boven en ik ging liggen op dr bed. Ze vroeg me of het nog ging met me en wat ik zag/voelde. Op dit moment had ik de neiging om haar te vragen of ze de ambulance of politie kon bellen omdat ik heel erg bang was dat ik dit niet zou overleven. Alsnog zei ik dat het wel oke ging met me en ik vroeg of ik op haar bed mocht blijven liggen. Ze vond het goed en wou zelfs bij me gaan liggen. Ik zei dat dat niet hoefde omdat ik geen zin had in gedoe met een maat van me en tevens haar vriend.
Ze zei dat dat echt niet erg was maar het hoefde niet als ik het niet wou. Na tien minuten gepraat te hebben zag ik hele erge visuals en mijn vrienden zei dat ik normaal moest doen met mijn ogen. Ik was aan het rollen en aan het knipperen terwijl ik er niks aan kon doen. Toen 10 minuten later voelde ik me weer iet wat beter. Ik zei dat ik ging slapen en ging op mijn eigen bed liggen.
Na 5 minuten gelegen te hebben veranderde alles.
Ik tripte super hard en alles om me heen bewoog en verkleurde. Het leek alsof ik een soort bewegend snapchat filter voor mijn ogen had.
Ik besloot om geen hulp te roepen en af te wachten. Ik had geen besef meer van tijd, plek of bestaan. Ik dacht dat ik die dag al 100x had meegemaakt en dat al mijn dierbaren wisten hoe slecht het met me ging op dat moment. Ik dacht er aan hoe ze afscheid aan het nemen waren van mij en ik dacht dat ik in het ziekenhuis bed lag. Ik durfde mijn ogen niet meer dicht te doen omdat ik bang was dat ik niet meer wakker zou worden.
Na een kleine 2,5 uur aan kneiter harde visuals gezien en gevoeld te hebben werd het wat minder. Ik kon weet praten en ik werd me weer meer bewust van mijn omgeving. Wel zag ik nkg steeds visuals maar niet zo erg als toen ik in mijn eigen kamer lag. Ik liep naar beneden vroeg mijn beste vriend of hij the hobbit verder wilde kijken hij stemde in en daar lag ik weer voor een half uur op bed te kijken. Het was een aparte ervaring om the hobbit te kijken terwijl je visuals hebt. Toen rond 4 uur snachts liep mijn kamergenoot de filmkamer binnen en vertelde dat die naar bed ging. Ik liep met hem mee en bedankte mijn beste vriend voor het meekijken en opletten op mij. Ik ging op bed liggen en kon gelukkig weer een klein gesprek beginnen

Ik durfde mijn ogen weer te sluiten en daar begonnen de visuals weer opnieuw.
Gelukkig niet meer zo heftig als op het hoogte punt. Ik bleef muziek horen in mijn hoofd en viel na een goede 30 minuten eindelijk in slaap.

De volgende dag werk ik pas om half 3 wakker en ik leefde nog!
Ik was nog nooit zo blij geweest om wakker te worden als toen.

Ik merkte aan mezelf dat ik opgelucht was.
Dit doe ik nooit meer. Ik ga zeker nog wel 2cb, xtc of wiet gebruiken maar nooit meer gebruik ik lsd of een combinatie zoals dit.

Ik heb het gevoel dat ik geluk heb gehad en heb dit als een "bijna dood" ervaring beschouwd.

Ik hoop dat jullie van dit trip report hebben genoten en iets hebben geleerd!

Tot de volgende keer✌
 
Jeetje wat heb je mij laten schrikken! Gelukkig heb je er een wijze les uit gehaald dat je de volgende keer wel lekker moet luisteren naar mij😂🤪 Tot de volgende trip
 

bossenaar567

Experimenterende gebruiker
Wat een verhaal joh. Fijn dat je zelf al in ziet dat dit nergens op sloeg. Ik zou je strategie wat drugs gebruiken betreft in ieder geval flink aanpassen. Het gaat om plezier hebben samen, niet om zoveel mogelijk te gebruiken.
 

Pjotr777

Bewuste gebruiker
Ik twijfel of dit een trol is maar reageer toch serieus.

Denk dat je nog geluk hebt gehad dat je niet echt “bad” ging met zoveel stimuli want dan hang je 8 uur of langer… wellicht dat de mdma anxiolytisch werkte. Dat is mijn ervaring in ieder geval met combineren lsd+mdma (of 6-apb).

Verder vind ik het persoonlijk respectloos toe naar psychedelica. Naar mijn mening zijn het spirituele tools en niet primair om lol te hebben. Zeker als je onervaren bent. En jouw combi vind ik ziek. Lijkt erop dat je zo high mogelijk wilde worden met wat je ook binnen kon krijgen. Je hebt wel gelijk dat als mensen spastisch gaan doen dat dat niet echt helpt als je verkeerd dreigt te gaan.

ik zou zeggen verdiep je eens een beetje in de werking van serotonerge hallucinogenen en ga daar rustig en met de nodige nederigheid mee aan de slag.

Succes met je pad.
 
Laatst bewerkt:

Neo-Shulginist

Badass junkie
In tegenstelling tot de andere reaguurders lees ik vooral veel contextuele factoren die hebben kunnen bijdragen aan je angstige ervaring: escalerend gedrag van vrienden, een brandalarm wat afgaat, iemand die tegen je zegt dat je 'normaal moet doen' omdat je met je ogen beweegt.

Het is een beetje alsof iemand een grote schijnwerper op je gezicht zet en dan herhaaldelijk gaat vragen 'ga je al bad?'

Je wordt daar niet echt ontspannen van. Ik zou dus vooral een wat relaxtere omgeving adviseren. Misschien een wat kleiner groepje mensen, die ook wat chiller zijn. Begripvol en behulpzaam in plaats van paniekerig en verwijtend. In die zin was de reactie van die ene vriendin die naast je wilde liggen wel aardig.

Natuurlijk is het wel een belangrijke risicofactor om allerlei verschillende drugs in verschillende hoeveelheid te combineren. Het is denk ik een beter plan om het bij één drug te houden in een vooraf bepaalde dosering. Van cannabis is het inderdaad wel belangrijk om te realiseren dat je daar indaad wat meer paniekerig en/of paranoïde kan worden, zeker tijdens een psychedelische trip.
 
Laatst bewerkt:
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan