• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

LSD Combineren met coke of keta?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

heyol

Bewuste gebruiker
Heeft het nut/een meerwaarde dit te combineren met coke of ketamine? Zo ja, leg eens uit? Wat is het extra effect dan?
 

inner_search

Badass junkie
Ik zou zeker geen stims mixen met lsd.
Wat wel fijn is is een candyflip , of in de staart van de lsd , wat ketamine bumpen.

Maar als het je eerste keer lsd is zou ik gewoon genieten van he trip zonder combo' s
 

transformated

Badass junkie
Als je gaat combineren met ketamine ga je meer trippen wat ook meer kans kan geven op een bad trip.
Ik zou eerst gewoon de lsd zo proberen. Zo weet je tenminste wat een trip is op lsd.
Je kan dan een volgende keer een disso gebruiken tijdens de trip.
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
Keta!

Die heeft een superwisselwerking met LSD, ze versterken elkaar. Meer visuals, extra visuals (tracers!), en je headspace veranderd er ook door. Het kan vrij overweldigend samen samen, dat moet je wel beseffen. Ik prefereer mijn disso in de staart van de LSD, het verlengt de trip ook nog eens.

Coke bij de LSD vind ik nutteloos en zonde.
 

Salvia

Bewuste gebruiker
Coke na de lsd pakken of als je eventueel bad gaat.
Wat? Cocaïne nemen als je bad gaat op LSD is echt een van de slechtste adviezen die je kan geven. Cocaïne alleen al staat erom bekend dat het je heel angstig kan maken, laat staan als je het neemt terwijl je al bad gaat op LSD.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan