1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

LSD kwantificeren - Energy control

Discussie in 'LSD' gestart door Psychedelibee, 11 jun 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Zoals LSD liefhebbers wel zullen weten wordt sinds een aantal jaar LSD helaas niet meer gekwantificeerd bij het lab in Nederland ivm te hoge kosten (ruim 4x zo hoog als een XTC pil). Nu kwam ik een tijdje geleden het Spaanse Energy Control tegen die een internationale testservice aanbiedt. Testen is daar niet gratis is zoals in Nederland, maar kost €70 per sample. Echter kwantificeren zij als het goed gewoon nog LSD.

  Nu heb ik al een tijdje een batch van zegels in huis die wel gekwalificeerd zijn als LSD, maar ik weet dus niet precies hoeveel erop zit. Ze zijn verkocht als 150ug, uit persoonlijke ervaring zou ik ze echter schatten op zo'n 100 - 120ug. Ik heb namelijk ook nog steeds een batch van zegels in huis liggen die nog net in de tijd getest zijn dat er nog wel gekwantificeerd werd, dus heb wel persoonlijk referentie materiaal.

  Uiteraard lijkt het me interessant om te zien om mijn schatting klopt, maar wil het eigenlijk ook wel gewoon precies weten zodat ik ten allen tijden precies weet hoeveel LSD ik doseer. Zeker uit eigen belang, maar ook om in tripreports betrouwbare doseringen te kunnen rapporteren. De enorme onbetrouwbaarheid van LSD doseringen op het internet en met name de vaak onrealistische hoge doseringen die hierdoor vaak voorbij komen omdat mensen klakkeloos hun dealer geloven is een persoonlijke irritatie van mij. Dit leidt tot potentieel gevaarlijke situaties omdat mensen hierdoor de potentie van LSD onderschatten, wanneer zij dan wel daadwerkelijk sterke zegels hebben kan de ervaring veel te heftig uitpakken met alle gevolgen vandien.

  Ik heb dit helaas al eens in mijn omgeving meegemaakt, vrienden hadden zegels uit dezelfde gekwantificeerde batch als mij, maar gingen tegen mijn advies in toch voor een redelijk hoge dosering bij nul tripervaring omdat ze adhv de doseringen op internet het idee hadden dat dit een milde dosis zou zijn. Nou die vriend van mij is echt super hard gegaan maar kon het nog net handelen, een vriendin van hem is in het ziekenhuis geendigd omdat ze echt zwaar bad ging...

  Hieronder zal ik kort het proces van het testen uitleggen en later als ik de resultaten terug heb zal ik die hier ook delen.

  Proces
  Via de volgende link kun je een sample indienen:
  https://energycontrol-international.org/drug-testing-service/submitting-a-sample/

  Het proces is simpel, via bovenstaande link krijg je een kort vragen formulier die je moet invullen. Denk hierbij aan je emailadres, het land van waaruit je het verzend, het aantal samples dat wilt verzenden (max 5 per keer), wat voor drugs je toestuurt en hoe je wilt betalen.

  Je kunt kiezen hoe uitgebreid je de testresultaten wilt ontvangen, voor €70 krijg je de resultaten toegemaild. Voor €120 krijg je bij de mail ook nog een uitgebreid analytisch testreport in pdf. Persoonlijk had ik dat laatste wel interessant gevonden, maar €50 extra vind ik dat dan toch een beetje zonde van mijn geld.

  Verder kun je betalen via bitcoin, paypal en bankoverschrijving.

  Als je het formulier hebt ingevuld, wat nog geen minuut duurt, krijg je betaalgegevens, een bestelcode en een code per sample. Die sample code moet je duidelijk bij je sample meesturen zodat zij weten welke sample ze ontvangen hebben en daarmee jou de resultaten kunnen mailen.

  Al met al een simpel en vanzelfsprekend proces als je het mij vraagt. De sample is inmiddels op de post gedaan, dus nu is het wachten op de uitslag.

  Groeten Bee
   
  Fenrir, Eik en Roze olifant vinden dit leuk.
 2. Roze olifant

  Roze olifant DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Thanks! Interessant en handig om te weten. :)
   
 3. Eik

  Eik Bewuste gebruiker Tripreporter

  Leuk hoor! Als het me ooit nog eens lukt een grote batch LSD te scoren dan ga ik dat ook doen.
   
 4. Fenrir

  Fenrir Bewuste gebruiker Tripreporter

  Handig om te weten!
  Begrijp ik goed dat je de sample naar Spanje moet sturen? Geeft dat geen gedoe met douane?
   
 5. Lytje pole

  Lytje pole Bewuste gebruiker

  Zou het kunnen dat de website van deze testservice niet is geupdate?
  Ik lees namelijk dat LSD nog wordt getest? Of geven ze puur info over de stof en niet de hoeveelheid?

  "Wat doet de testservice?
  Bij de testservice kun je pillen, poeders en vloeistoffen (XTC, amfetamine, LSD, cocaïne, GHB en dergelijke) laten testen. Daarnaast krijg je objectieve en betrouwbare informatie. Het testen is anoniem. Er zijn ook middelen die je niet kunt laten testen:
  • paddo’s
  • medicijnen
  • hasj en wiet (cannabis)
  • anabolen
  • grondstoffen voor drugs.
  "
   
 6. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Klopt. Valt wel mee denk ik, heb ook al vaak genoeg drugs via de post ontvangen. Maar er zit een risico aan dat het onderschept wordt en de sample kwijt is.
   
 7. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Nee hoor die site klopt gewoon, alleen wordt LSD nog enkel gekwalificeerd en niet meer gekwantificeerd. Sowieso kwantificeren ze enkel de meest de gebruikelijke drugs, kwantificeren is aanzienlijk duurder dan kwalificeren.
   
 8. Lytje pole

  Lytje pole Bewuste gebruiker

  Ok, duidelijk. Wel onhandig zeg!
   
 9. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Ja dat is het zeker, vandaar dat ik nu een alternatief uitprobeer.
   
 10. KropSla

  KropSla Belezen gebruiker Tripreporter

  Oh, wat nice dat dit kan! Ik ben echt benieuwd wat er uit jouw sample komt, en in hoeverre dat afwijkt of overeenkomt met zowel de waarde van de dealer als jouw eigen inschatting.
   
 11. HetKip

  HetKip Newbie

  Heey, maakte voornamelijk een account aan vanwege dit topic. Het is namelijk wel degelijk om LSD gratis te laten kwantificeren in Nederland, namelijk bij een testpunt van VNN (Verslavingszorg Noord Nederland).

  Ik heb hier ongeveer een half jaar geleden LSD laten kwantificeren, wat ook maar goed was, aangezien de daadwerkelijke dosis 40 ug gram was ipv de 200 ug wat de dealer beweerde. Nadeel is wel dat je twee tabs kwijt bent.
   
  Fenrir vindt dit leuk.
 12. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Bedankt voor je bericht.

  Hier weet ik van, kwam namelijk vaak bij het testcentrum en weet alle ins outs inmiddels. Maar je moet hiermee enorme mazzel hebben, ze doen hier maar 1 sample van per week. Dit doen ze om naar betrouwbare en goedkopere alternatieven voor kwantificeren te zoeken, vandaar ook dat je 2 zegels in moet leveren.

  Jij hebt enorme mazzel gehad, want als je pech hebt ben je 2 zegels kwijt en weet je nog steeds alleen maar dat je LSD hebt en niet de hoeveelheid.
   
 13. HetKip

  HetKip Newbie

  Goed om te horen dat je ervan op de hoogte bent! Enorme mazzel valt wel mee, ze krijgen gemiddeld veel minder dan eens per week iemand binnen die zijn lsd wil laten testen.

  Weetje overigens zeker dat als er iemand je al voor is de uitslag dan niet gewoon een weekje op zich laten wachten? Dat is de indruk die ik kreeg, maar dat kan ik niet met 100% zekerheid zeggen.
   
 14. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Dat is een beetje het kip en ei verhaal natuurlijk, no pun intended haha. Maar de ingeleverde samples LSD zijn ook enorm teruggelopen juist door de nieuwe regels met testen.

  Ik weet overigens niet of die 1 per week regel voor heel Nederland of per stad geldt eigenlijk, in Amsterdam kwamen er zo'n jaar geleden nog wel meerdere per week binnen vertelde ze me toen.

  Ach ja, ik wilde energy control toch wel eens proberen en die €70 vind ik dan niet zo'n probleem eigenlijk. Ik heb daarnaast nog zegels uit een andere batch liggen die ook nog gekwantificeerd moeten worden, misschien toch weer eens langs het testcentrum in Amsterdam gaan om te kijken of ik ze nu wel gekwantificeerd krijg dan.

  Anyway, bedankt voor het delen van je ervaring!
   
 15. HetKip

  HetKip Newbie

  Ondertussen schijnt LSD wel weer in opkomst te zijn :grin: Maar gok ook dat er in Amsterdam überhaupt meer wordt getest dan hier in Groningen dus kan ook zijn dat ze daar een iets ander beleid hebben

  Maar goed, ik ben benieuwd naar je ervaring met energy control!
   
  Tijdloos vindt dit leuk.
 16. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Kleine update, ik heb zojuist op de mail bevestigd gekregen dat mijn sample in goede orde ontvangen is. Volgens hun website zou ik nu nog tussen de 7 en 21 dagen moeten wachten op mijn testresultaten.
   
 17. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Ik heb vandaag de testuitslag via de mail ontvangen, de zegels zouden 164ug LSD base bevatten.

  Nou zou ik hier opzich tevreden mee moeten zijn, ze zijn verkocht als 150ug en de uitslag is hoger. Echter vind ik het zelf een beetje gek dat ik ze zelf op 100 - 120ug had geschat en zeker niet op 164ug. Nou snap ik dat een persoonlijk schatting niet echt nauwkeurig is, maar heb genoeg ervaring met eerdere geteste zegels om toch wel een beetje een referentie kader te hebben qua sterkte.

  Dus dit zou in mijn optiek een aantal dingen kunnen betekenen:
  1. Deze zegels hebben een vrij grote spreiding, de vorige keer had ik zelf wellicht een wat zwakkere zegel en nu heb ik een wat sterkere zegel toegestuurd.
  2. Er wordt anders getest in Nederland dan in Spanje, dit lijkt mij persoonlijk zeer onwaarschijnlijk.
  3. Deze zegels bevatten ook een deel inactieve isomeren waar niet op getest wordt.
  4. Mijn persoonlijke schatting is slecht en door meer ervaring ben ik gewoon ietsjes minder gevoelig voor LSD geworden.
  Mijn eerdere geteste zegels waren ongeveer 35ug, I know erg licht. Ik heb die destijds 3 keer laten testen door omstandigheden en de uitslagen varieerde tussen de 32 en 36ug. Van die zegels weet ik dus vrij zeker dat ze geen grote spreiding bevatten, mijn persoonlijke ervaring ermee bevestigd dit ook.

  Om punt 2 uit te sluiten denk ik dat ik 1 van die 35ug zegels ook richting Spanje ga sturen, kost me wel weer opnieuw €70 maar nu wil ik ook gewoon meer zekerheid hebben.

  Punt 4 zou ik kunnen uitsluiten door rond de 164ug met die lichtere zegels te doseren en dan te kijken hoe ik de sterkte ervaar en of dat een groot verschil is met deze zegels.

  Punt 1 zou ik kunnen uitsluiten door nog willekeurig 2 zegels op te sturen, maar het wordt wel erg duur dan. Punt 3 uitsluiten zal helaas niet te doen zijn vermoed ik. Toch zegt mijn gevoel dat het wel in punt 1 of 3 moet zitten.

  Zoveel vragen... De zoektocht naar precies LSD te kunnen blijven doseren gaat verder in ieder geval.
   
 18. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  LSD blijft lastig en ben blij dat je ze kan kwantificeren (weer) maar heb dezelfde ervaring nu dat een aantal op 157ug zijn getest en de 2 182 en 175ug. Terwijl ze 120ug zouden moeten zijn volgens de bron.

  De zoektocht naar LSD precies te kunnen doseren blijft eigenlijk onmogelijk.

  Al helemaal als ze een zegel testen uit folie in lucht zon met temperatuur verschillen wat LSD afbreekt zou je soms er zo 20-40ug bij kunnen tellen. Jammer dat ze dat deel nog niet zo nauwkeurig doen. Op aandringen lukt het wel meestal maar dat doen niet veel mensen gok ik.

  Ze weten bij de test service niet dat het zo'n instabiele stof is. Ook al zegt men het 100x er worden nou eenmaal zo weinig LSD samples ingeleverd vergeleken met coke, xtc , speed , ketamine. Daarom worden ze eens in de maand getest ipv elke week zoals de vele andere samples. Je kan geluk hebben en binnen 1 week het al weten of pas na 3 weken als er genoeg LSD samples zijn voor een test run helaas.

  Niets aan te doen helaas :(
   
  Tijdzat vindt dit leuk.
 19. KropSla

  KropSla Belezen gebruiker Tripreporter

  Wat bizar, die uitslag! Ik verwacht dan toch dat ze lichter zijn dan verkocht, if anything. Ik ben benieuwd of je die zegels van 35 nog daarheen zal sturen en wat daar de uitkomst dan van is.
   
  Tijdzat vindt dit leuk.
 20. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Dit had ik ook niet verwacht nee, in de regel zijn zegels aanzienlijk lichter dan geadverteerd. Van alle mogelijke verklaringen die ik hierboven heb gegeven, denk ik toch dat het het meest aannemelijk is dat de zegels gewoon niet zo precies gelegd zijn er daardoor een vrij grote spreiding hebben.

  Als ik die andere zegels nog opstuur zal ik hier weer een update plaatsen.
   
  Tijdzat vindt dit leuk.
Laden...
Vergelijkbare Topics - LSD kwantificeren Energy
 1. Psychedelic-experience
  Reacties:
  0
  Weergaven:
  197
 2. inExtase
  Reacties:
  3
  Weergaven:
  457
 3. NiandraLades
  Reacties:
  52
  Weergaven:
  3.537
 4. rose27

  Lsd

  rose27, 27 okt 2018, in forum: LSD
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  1.283
 5. Coocla33
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  1.124