• Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

    Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

[LSD] Lang leve de koning

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Rupsen God ❤

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Dit betreft een oud report, die ik bij deze naar dit forum toe verhuis.


Koningsdag.
Eigenlijk was ik van plan het niet eens te vieren, want ik háát koningsdag. Dronken mensen. De spuuglelijke oranje kleur die je verblind. Een drukke mensen messa. Bah

Een vriendin van mij stelt echter voor om naar Amsterdam te gaan met koninginnedag omdat er een psy feestje bij het Ij zou zijn. Nou goed.. we gaan wel even kijken antwoord ik.
Zo gezegd zo gedaan.
Op 30 april om half 1 zitten wij in de trein naar Amsterdam centraal. De drukte valt verschrikkelijk mee, terwijl we enorm waren gewaarschuwd om absoluut niet met de trein te gaan omdat die overvol zouden zijn. We weten twee zitplekken te bemachtigen en ik eet een broodje op: Even op energie komen vandaag!Eenmaal op Amsterdam Centraal aangekomen lopen we naar een pinautomaat, omdat ik twee zegels van iemand wil overkopen vanmiddag om te gaan trippen op het psy feestje. Ik pin wat geld, en we gaan op zoek naar het Waterlooplein omdat daar het feestje "weg met de monarchie" zou zijn waar we even wilde kijken. L's internet viel zodra we in Amsterdam waren aangekomen uit, waardoor we op zoek moeten naar bordjes die ons wijzen waar we naartoe moeten. Het eerste bordje vinden we al na vijf minuten, "Waterlooplein, 1.0 km"
Terwijl we braaf de bordjes volgen leiden deze ons door de drukke straten van Amsterdam. We lopen eerst door een grote winkelstraat, waar we smartshops zien met fantastische inrichtingen. Smartshops met grote posters en blacklight, of een smartshop die helemaal ingericht is als een bos.
"We zouden eigenlijk tegen het einde van de dag als we aan het trippen zijn naar een van de shops moeten gaan en daar gaan trippen" Grapt L, en dat klinkt niet eens als zo'n heel slecht plan. We lopen langs kraampjes waar Aziatishe mensen verschillende etenswaren verkopen, en de geuren maken me aan het watertanden. Op een gegeven moment komen we uiteindelijk op het Waterlooplein aan en gelijk lopen we een bekende tegen het lijf en zijn vriendin. We horen harde tekno muziek achter ons dreunen, en we geven elkaar een knuffel. Hij stelt voor om ergens even iets te eten en we lopen naar een snackbar.
"Zegt u het maar" Zegt de vrouw die zijn bestelling wilt opnemen.
"Mwoah ik weet niet.. Doe allemaal maar" Zegt hij met een serieus gezicht. L. en ik grinniken en beetje, het is overduidelijk dat hij niet erg nuchter meer is.
"Het zal me niks verbazen als hij zometeen betaald met een briefje van 100.." Zeg ik, en L. schiet in de lach.
"Wat is er zo grappig?" Vraagt hij als hij terug komt.
"Niks, niks!" Verzeker ik hem en we gaan aan een tafeltje buiten zitten. Buiten verteld zijn vriendin dat ze net wat methamfetamine hebben gebruikt en dit dus meer "force eating" is. L. vraagt vervolgens op haar beurt of ze misschien een aantal zegels bij zich hebben en ze knikken ja. Nadat ze hun eten op hebben lopen we terug naar het Waterlooplein om de zegels over te kopen op een rustig plekje, en op het moment dat hij het zakje uit zijn tas wilt halen stop ik hem en vertel dat er net een politie agent op een paar meter afstand achter hem is komen staan. Hij slaakt een diepe zucht en we lopen naar een rustiger plekje in Amsterdam, daar koopt L. Een en ik twee zegels.
"Gaan jullie ook naar dat Psy feestje?" Vraagt hij, waarop we ja zeggen en we lopen richting centraal station, op zoek naar het feestje.
b7a101647ed273a4c12fa45476fc15d9.jpg


Na ongeveer een uur komen we aan op het feestje, want we konden het niet vinden maar uiteindelijk komen we daar dan toch. Het valt ongelovelijk tegen, het is rustig. Er staat iemand wat psy trance muziek te draaien wat dan wél fijn is, maar verder...
"Wij moeten nog even iemand ophalen van het station, zien jullie later!" En weg zijn de bekende en zijn vriendin.
L. en ik lopen naar de rand bij het water en daar leg ik een groot rood kleed neer wat ik van thuis heb meegenomen. Het is koud maar in de zon is het best te doen. Ondanks dat het feestje niet geweldig is besluit ik om toch te trippen, en stop een zegeltje in mijn mond. De vieze inktsmaak proef ik gelijk, alsof het mijn smaakpapillen probeert te vergiftigen. Ik probeer de smaak weg te krijgen met een citroen snoepje, en verschuif het zegeltje onder mijn tong omdat ik bang ben dat ik hem perongeluk doorslik. Het citroensnoepje helpt enigsinds, en daar ben ik blij om. We genieten wat van de muziek en L. zegt gedag tegen iemand die ik niet ken.
"Dat is degene van wie ik normaal mijn zegels altijd koop" legt ze uit.
Na een uur merken we nog niks van de zegel en raken we teleurgesteld.
"Ik voel wel vlagen dat ik me vaag voel, maar visueel gebeurt er helemaal niks.." Zegt L. en besluit daarom om van haar dealer nog een zegel extra te kopen. Ik vraag of ze er ook twee voor mij wilt kopen, want dan heb ik ook nog wat extra voor de komende tijd. Ze loopt naar hem toe en komt terug met drie zegels. Ik neem er een extra in en opeens komt een meisje met blond haar naar me toe gelopen en gaat bij ons zitten.
"Hee ben jij niet ...?" Vraagt ze aan me, waarop ik ja knik.
Ik herken haar nog van een feestje van een jaar geleden tijdens een studentenfeest. We kletsen wat bij en na een aantal minuten begin ik ineens kleine patronen op haar wangen te zien. Ik kan me moeilijker op het gesprek concentreren en word een beetje kortaf. Uiteindelijk eindigt het gesprek, kijk ik voorzichtig om me heen en merk ik dat de zegels zijn ingekicked. Ik begin patronen te zien in de wolken, kleuren zijn intenser, en ik voel me raar. Visueel valt het opzich nog wel mee, maar lichamelijk en qua hersenspinsels gebeurt er een hele boel. Vooral de wolken en L.'s gezicht vervormen de hele tijd wanneer we een gesprek aangaan. Een serieus gesprek aanknopen is enorm lastig omdat ik mijn best moet doen om niet in de lach te schieten, daar ik duidelijk aan het "morphen" ben (smeltende gezichten) en haar gezicht de hele tijd vervormt. Na een tijdje besluiten we naar het toilet te gaan en dan pas merk ik echt dat ik hard aan het trippen ben. Voetje voor voetje probeer ik normaal te lopen en niet over mijn eigen voeten te struikelen, mezelf normaal proberen de houden bij de hordes politie agenten, en ik draag een grote zonnebril tegen de eventuele grote pupillen. We lopen een café binnen en ik vraag aan een man waar het toilet is.
De contouren van zijn gezicht veranderen in pixels en ik moet gauw wegkijken zodat hij niet merkt dat ik naar hem zit te staren. Gauw lopen we naar beneden naar het toilet.
Zodra ik mijn voeten op de wit met zwarte tegels plaats beginnen de zwarte strepen op de grond te dansen, en vlucht ik het wc hokje in waar dit alleen nog maar erger wordt. Het lijkt alsof de tegels me proberen op te eten en de muren, evenals het plafond worden telkens kleiner. Naar het toilet gaan is altijd het grootste feest wanneer je LSD op hebt: Je bent alleen, de muren komen op je af, en je bid maar dat er geen mensen op je staan te wachten buiten omdat je er vaak enorm lang over doet. Ik sluit mijn ogen en zie ineens dat ik samen met L. weer op het psy feestje ben. De beelden zijn helder, alsof ik ook kan kijken met mijn ogen dicht. Wanneer ik mijn ogen weer open doe ben ik terug in het toilet. Ik kijk naar boven en zie groene aliens op de muur die zich aan de armen en benen vast pakken en een patroon vormen op het plafond. Dit vind ik wel grappig, want dit zijn exact dezelfde aliens die ik zag tijdens mijn allereerste trip! Herinneringen schieten weer naar boven en ik moet glimlachen. Als ik klaar ben loop ik naar de spiegel en kom ik tot de conclusie dat ik echt verschrikkelijk lelijk ben. Ik zie twee zwarte doppen, een veel te kleine mond en twee veel te grote ogen, met een gezicht dat constant groter en kleiner word.
L. kijkt uit het raam.
"Moet je dit zien" Zegt ze en ik loop naar haar toe.
"Als je door het onderste raam naar het water kijkt lijkt het alsof er een groot rooster onder het water ligt.. Maar als je door het raam daarboven kijkt is het ineens weg"
Ik zie wat ze bedoelt, en moet grinniken om het feit dat we hetzelfde zien. Het is leuk om samen "op reis" te gaan en dezelfde dingen te zien. We zijn het ermee eens dat de muren ons proberen op te eten en haasten ons gauw weer naar het psy feestje. We zijn bang dat de politie misschien aan ons merkt dat we iets op hebben en dat stuk is dan ook het meest beangstigende. Op een punt bij de weg komt L. erachter dat ze WiFi heeft en krijgt van M. een bericht binnen dat ze op een drum & bass feestje is bij de Melkweg. We zitten op de weg in het zonnetje te miepen waar de Melkweg is. Een aantal agenten kijkt ons vreemd aan we houden ons ineens koest.
Oh..
Oeps.
We lopen gauw weer terug naar het psy feestje en daar neem ik een derde zegel omdat ik de visuals heftiger wil maken, ik merk er nog niet genoeg van en wil graag hárd trippen. Na een half uur besluiten we om op zoek te gaan naar de Melkweg en begint ons avontuur in Amsterdam. De vierde zegel snoep ik na een uur ook stiekem op en de hersenspinsels worden op dit punt een stuk heftiger. De mensen komen op me af en we zien een aantal bekende plekken in Amsterdam, zoals The Amsterdam Dungeons en Madame Tussauds. Ik vind het jammer dat er visueel niet veel bijzonders gebeurd. Ik zie wel dingen, maar ik ben gewend om 's nachts te trippen en extreme dingen te zien, omdat ik het gewend ben om hard te trippen. Voor mij is dit dus appeltje eitje. Van een ademende vloer lig ik niet wakker meer: Ik wil aliens over de muren zien kruipen of dingen die me verbazen. Een van de dingen die me dit dus ook heeft geleerd is dat ik voortaan overdag niet meer ga trippen, omdat ik op visueel gebied naar mijn mening veel te weinig zie.
We lopen en lopen.
Op een gegeven moment komen we op een plein terecht waar grote borden hangen waar ik een feest aan de gang zie gaan. Ik zie Maxima, Willem-Alexander en de kinderen uit een bootje stappen en een of andere bekende DJ waarvan ik me de naam niet meer kan heugen uit zijn dak gaan.
"Wat een poppenkast.." Fluister ik in mezelf.
Na een uur zoeken besluiten we dat we verdwaald zijn en lopen we weer terug. We zijn moe, onze benen doen pijn, en we willen graag naar huis. We komen terug op Amsterdam Centraal waar het gigantisch druk is; Ik sta tien minuten in de rij voor een kaartje, en de treinen zijn volgestampt met mensen. De reis duurt uren en uren, en hier merk ik dat de laatste twee zegels volgensmij zijn gaan werken omdat mijn trip steeds heftiger wordt. Ik zie witte schimmen buiten en flitsen die zich naar binnen proberen te wringen. Het lijkt alsof we door een Amerikaans landschap reizen: Ik zie zand buiten, een grote vlakte en windmolens die ik ook binnen in de coupé zie. Het is goed dat L. me aan het praten houd, anders zou ik verdwaald raken in mijn eigen fantasie wereld.

7b769a4a914cdf40a4d87b26c35eef79.jpg

Na een tijdje bereiken we uiteindelijk ons station waar we nog iets te eten kopen en ik vermoeid mijn fiets pak om naar huis te fietsen.
Hier begint de trip pas echt.
Ik zet Cosmo aan op mijn MP3 speler en fiets door een fantasie wereld heen.
De sterren boven mij zijn helder en ik zie ineens windmolens aan beide kanten van de weg verschijnen, de ramen van de universiteit waar ik langs fiets lijken dof en het lijkt alsof het
gebouw met waterverf geschildert is. Het hele spektakel boeit me en ik ben eindelijk hard aan het trippen. Het is duidelijk dat ik trippen gewoon in de nacht moet blijven doen omdat de visuals dan zichtbaarder zijn. Eenmaal thuis ben ik om mijn honden weer te zien. Mijn ene hondje voelt heel zacht aan en ik voel een warme stroom met liefde voor haar in me opkomen, ik wil haar alleen maar knuffelen en op haar kleine koppie zie ik allemaal patroontjes verschijnen. Ze kijkt me met grote ogen aan, alsof ze doorheeft dat ik aan het trippen ben. Als ik eenmaal op het toilet zit komt ze ineens aan de deur krabbelen, ik loop het toilet uit en ze is enorm aan het trillen. Ik neem haar in mijn armen en vraag me af waar ze zo bang voor is, gezien er helemaal niks buiten of in het huis is wat haar zo angstig zou kunnen krijgen.
Ik begrijp het niet, vermoed dat ze misschien nodig moet plassen en neem mijn hondjes daarom maar even mee om een stukje te gaan wandelen. Nadat we weer thuis komen is ze weer wat rustiger, ik ga op de bank zitten en ineens overspoeld een grote depressie mij. Ik begin over mijn leven na te denken en een grote huilbui komt op. Daar zit ik dan, om twaalf uur s'nachts in een hoekje van de bank te huilen. Ik voel me intens verdrietig en depressief, en een aantal suïcidale gedachtes komen in me op. Ik moet me inhouden me op dit moment niet van kant te maken omdat enkel de gedachte om mezelf dood te maken nu ineens door mijn hoofd speelt. Dit verbaasd me, want ik heb een hele gezellige dag achter de rug, maar ik ben echt uit het niets ineens intens verdrietig. Helaas lijd ik nog steeds aan een zware depressie, en zelfs LSD kan die niet wegjagen. Ik besluit een vriendin op te bellen om te zeggen dat het niet goed met me gaat en ik eigenlijk alleen maar kan denken aan mezelf van kant te maken. Ik probeer de gedachte weg te wuiven: Echt slim is dit niet. Ik veeg mijn tranen weg en ga naar bed, ik ben moe, zó moe..
Moe van het lopen, moe van deze dag, moe van het leven.. Nee, ophouden nu. Misschien gaat het morgen weet beter, je moet door blijven knokken. Langzaam kleed ik me uit en ik ga in mijn bed liggen: De visuals in het donker worden duidelijker en als ik mijn ogen sluit overspoelen de visuals me. Oh nee he, ook dat weer.. Denk ik gelijk. Ik zie in regenboog kleuren allemaal kattenhoofdjes verschijnen die heen en weer bewegen. Ik zie strepen die een 3D wereld vormen, ik zie grote gezichten verschijnen, en wanneer ik die zie schieten de kattenhoofdjes weer terug en dansen om me heen. Ze stoppen niet, en blijven dansen. De visuals leiden me verschrikkelijk af. Op een gegeven moment zie ik lijnen van neon kleuren die zich plat maken, lijnen die een soort rooster daarboven vormen met daartussen een groot kloppend hart. Póóf, en de katten hoofdjes schieten weer terug. De visuals bewegen nu steeds sneller en beletten me te gaan slapen.
Ik slaak een diepe zucht en open mijn ogen.
De kamer vervormt zich en lijkt kleiner te worden, de kleding die in het licht van de maan op de gang hangt lijken een grote witte waas over zich te hebben, alsof er geesten omheen geklemt zitten. Met een geïrriteerd humeur zoek op internet naar tips om in slaap te komen met LSD. Ik lees iets over downers, alcohol, benzo's.... Allemaal niet in huis, en alcohol ga ik niet eens proberen. Ik schrijf iets op Facebook: "Je zou maar in slaap moeten komen in deze toestand" En ik grinnik een beetje hierom.

Ik sluit mijn ogen weer en de trip begint gemene vormen aan te nemen en probeert me bad te laten gaan. De visuals veranderen ineens in iets dreigends en ik probeer dit ook gelijk weer weg te slaan, met succes. Uiteindelijk val ik om drie uur 's nachts in slaap, uitgeput. Ik droom daarna heel helder, een droom die ik me volkomen kan herinneren, maar niet boeiend genoeg is om ook hier te beschrijven. Ik word de volgende dag nuchter wakker met knallende hoofdpijn.
Maar ook met een besef:

Nooit trippen op koninginnedag.
Of proberen te slapen op LSD.

Het lukt je toch niet.

Lang leve de koning.

2eb08e8f62cee961c6d8d5cbdae5d16e.jpg
 

Mindless

Badass junkie
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Heb jij een oneindig aantal oude reports achter de hand of zo? :tonguewink:

Leuk report, leest weer lekker weg. :) Hoe komt het trouwens dat jij altijd de vetste psychedelische art hebt? Heb je daar 1 bron voor, of zoek je die zelf allemaal bij elkaar?
 

Rupsen God ❤

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Heb jij een oneindig aantal oude reports achter de hand of zo? :tonguewink:

Leuk report, leest weer lekker weg. :) Hoe komt het trouwens dat jij altijd de vetste psychedelische art hebt? Heb je daar 1 bron voor, of zoek je die zelf allemaal bij elkaar?
Lol, had ik! Dit is de laatste :tonguewink:
De foto's zoek ik zelf bij elkaar ja. Ik ben gek op psychedelische kunst. Op Pinterest kun je hele toffe dingen vinden! :)
 

Rupsen God ❤

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Aahh :(

Je kunt gelukkig altijd nieuwe tripervaringen opdoen.


Had gehoopt op een bron die de beste art bij elkaar heeft. :wink:
Zeker :wink: Ik wil nog een tripreport maken over mijn avonturen op Psy-Fi met ketamine en lachgas afgelopen weekend waar ik toch best ijverig ben geweest met de keta, zogezegd. En ik verwacht van mescaline toch ook wel weer een behoorlijk avontuur te gaan beleven.. Dus komt goed :wink:

Qua bron heb ik niet echt iets om je te geven helaas.. Maar Pinterest heeft echt heel veel toffe psychedelische kunst erop staan! Daar haal ik het meeste vandaan. Dus aanrader :)
 

mod4fun

Belezen gebruiker
Geweldig verslag, heel persoonlijk beschreven. Ik hoop dat je deze ervaring een plekje hebt kunnen geven.
Ik zou het niet trekken om in zo'n drukke stad LSD te doen, ik voel me beter in de natuur.
 

Rupsen God ❤

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Geweldig verslag, heel persoonlijk beschreven. Ik hoop dat je deze ervaring een plekje hebt kunnen geven.
Ik zou het niet trekken om in zo'n drukke stad LSD te doen, ik voel me beter in de natuur.
Ja, hier hetzelfde hoor :) Liever gewoon thuis of inderdaad in de natuur. Maar goed, ik wilde graag alles proberen dus was dit ook weer een nieuwe ervaring :wink:
 

mod4fun

Belezen gebruiker
Ja, hier hetzelfde hoor :) Liever gewoon thuis of inderdaad in de natuur. Maar goed, ik wilde graag alles proberen dus was dit ook weer een nieuwe ervaring :wink:
Inderdaad, maar respect dat je dit ook uitprobeert!

Mijn beste ervaring was toch midden in 'the jungle' in Indonesië. Niet zonder risico, qua beestenboel, maar toch liever dat dan in de stad. Teveel mensen, dat trek ik niet.
 

Rupsen God ❤

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Inderdaad, maar respect dat je dit ook uitprobeert!

Mijn beste ervaring was toch midden in 'the jungle' in Indonesië. Niet zonder risico, qua beestenboel, maar toch liever dat dan in de stad. Teveel mensen, dat trek ik niet.
Tja.. Beetje uit je comfort zone stappen met LSD kan toch ook wel eens verfrissend werken :) Leuk om nieuwe ervaringen op te doen.
Trippen in een jungle in Indonesië lijkt me ook zeker geen straf.. Foei, daar zou ik toch echt wel jaloers op worden! :tonguewink: Lijkt me dat dat wel echt een fantastische ervaring geweest moest zijn voor je!
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Heel tof report weer Rupsje! En hele vette art, ik hoopte eigenlijk ook net als @Mindless dat hier één specifieke bron voor was, maar dat wordt zelf zoeken dus. :wink:
 

Rupsen God ❤

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Heel tof report weer Rupsje! En hele vette art, ik hoopte eigenlijk ook net als @Mindless dat hier één specifieke bron voor was, maar dat wordt zelf zoeken dus. :wink:
Pinterest dus! :wink: Zoeken op "psychedelic art" en dan kom je de meest mooie kunst tegen. Vaak wil ik ook nog wel eens sleutelwoorden uit mijn tripreport gebruiken als ik klaar ben met schrijven, en foto's erbij zoek. De foto van de leeuw heb ik bijvoorbeeld gevonden toen ik zocht op "psychedelic king". Dingen als "mushroom art" of "lsd art" zijn ook super effective :grin:
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan