1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

LSD na jaren geen drugs

Discussie in 'LSD' gestart door Natadm, 17 mei 2019 om 19:39.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Natadm

  Natadm Newbie

  Ik ben 15 jaar geleden begonnen met experimenteren met drugs. In die tijd paddo's, coke, speed, 2-cb, MDMA, ketamine en LSD gebruikt.

  Ik stopte alles in m'n mik zonder na te denken. Gebruikte toen ook antidepressiva en heb het idee dat ik daardoor niet zo ontvankelijk was voor drugs. Ik gebruikte altijd minstens het dubbele van de rest en bleef het meest nuchter.

  Nu al jaren geen AD meer en laatste keer speed en coke is 3 jaar geleden. Vorig jaar paar keer truffels genomen, en ik was weer de meest nuchtere. Vorige week weer eens 2 lijntjes speed genomen en daar 3 dagen strak van gestaan tot mijn verbazing. Tja, tolerantie vergeten... Dus die kwam hard aan.

  Ik heb wat 1-p lsd gekocht en wilde dat gaan nemen, tot ik iemand sprak die lsd-25 had en nu van plan dat morgen te gaan nemen. Merk dat ik een beetje een schijterd ben geworden. Waar ik vroeger zo uit een flesje liquid dronk, ben ik nu erg onzeker om 1 zegeltje te nemen. Hoe gaat het vallen? Hoe was lsd ook alweer? Reageer ik nu anders zonder AD?

  Ik ga het doen met iemand die ik wel al heel lang ken en die erg ervaren is. Ben niet echt topfit na de speed vorige week maar heb wel echt zin.

  Plan is goed slapen vannacht, morgen 19 uur zegeltje nemen. M'n ouders komen op bezoek de dag erna om 11 uur... Niet echt een probleem, ze hebben vroeger ook gebruikt, maar wil wel beetje geslapen hebben.

  Kortom; ben onzeker over de dosis te nemen en het effect het nu heeft. Ik word nu ook weleens licht angstig met pure wiet roken terwijl ik al 20 jaar elke dag rook.

  Advies please :)
   
  Genieter vindt dit leuk.
 2. acht.zes

  acht.zes Badass junkie

  Normaal zijn die vendor zegels 100ug, en dat lijkt me wel een veilige dosering als je ervaring hebt.
   
 3. Genieter

  Genieter Belezen gebruiker

  Juist niet zenuwachtig zijn!
  Je staat sterker in je schoenen nu je ouder bent.
  Het word een mooie trip.
  Geloof daar ook in zelf.
  Ga niet twijfelen of iets.. Lsd is een mooie drugs!
  Geniet ervan!
  :sunface:
   
 4. Natadm

  Natadm Newbie

  Thanks. Toch in overleg besloten het een week later te doen zodat ik de zondag heb om bij te komen en nog even een weekje kan voorbereiden met rust en gezond eten.

  Ik denk ook echt dat ik meer ga merken zonder AD en de neveneffecten van andere drugs.
  Paar keer truffels alleen gedaan als therapie vorig jaar en dat was ook zo'n andere ervaring als toen ik 16 was. Inderdaad sterker in m'n schoenen.

  Hoop hier een mooi reportje te typen volgende week...
   
  Astronaut en Genieter vinden dit leuk.
Laden...