• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

MDMA + pep/speed advies

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Hoi allen

Heb morgen een feestje van 22:00-6:00 (+ after tot ongeveer 12).

Zat te denken aan MDMA likken rond 22:00, en dan pep nakken wanneer de M uit begint uit te werken. Heb deze combi echter nog nooit gebruikt en heb een paar vragen.

Heb ‘t gevoel dat ik alsnog in de M comedown ga zitten op het feest als ik dit doe, maar dan gewoon terwijl ik strak sta door de pep. Ga ik me nog steeds zo kut voelen of heeft de pep nog enigszins effect op mn dopamine/serotonine?

Is de volgorde eerst mdma dan pep aan te raden? of andersom.

thankss
 

Ganggang💯

Wijs gebruiker
De beste volgorde is alleen pep of alleen mdma. Gecombineerd zorgt voor uitdroging, oververhitting, vernauwde bloedvaten en is bovendien extra neurotoxisch. Erg ongezond dus. Ik kan het weten want heb deze combo heel vaak gedaan en voelde me zo verrot daarna. De keren dat ik het bij 1 stimulant hield, voelde ik me veel beter.
 

Spyro

Bewuste gebruiker
Ik ben niks meer waard als ik beide tegelijk gebruik.
Die kater die erbij komt kijken is ook niet mis...

Als je het toch wil doen, ik persoonlijk vind het fijner om eerst pep te doen en dan later MDMA. Als ik MDMA op het begin al doe, ben ik helemaal naar de klote. Niet op een goede manier.
 

Natozlato

Bewuste gebruiker
Eerst pep en dan mdma is echt geen goed idee. Je spaced veel minder lekker op de M omdat de pep je zo helder houdt. Die gaat dwars door alles heen.
Het ene na het andere nemen is echt slecht voor je receptoren. Er ontstaat een chemische reactie in je hersenen wanneer je de stoffen vlak na elkaar neemt. Iets met neurotransmittors die zich binden aan de verkeerde receptoren. Ik heb het gelezen maar kan het niet mooi navertellen. In ieder geval loop je risico op hersenschade.

Neem de M gewoon wat later op de avond, zo tegen 1 uur ofzo. Likjes nemen doe ik nooit. Met M komt de dosis heel nauw. Beter weeg je je dosis van tevoren thuis af en stop je het spul in een capsule. Als je startdosis niet goed is, kom je er die avond niet meer lekker in. Zonde!

Heb je de handleiding xtc bovenaan dit subforum al gezien?
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan