methadon 1 x per week

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

saabjeaapje31

Experimenterende gebruiker
Hallo allemaal ik ben een tijdje offline geweest onder een andere naam ben ik er weer. Ik slik sporadisch meth ong 1 keer id week. Ik ben nooit met heroine of morfine e d in aanraking geweest. Wel gebruik ik af en toe speed xtc en tramadol en efedrine. Nu wilde ik weten of er nog meer mensen methadon gebruiken puur recreatief. By
the way ik slik 20 tot 30 mg per keer. Dus wat ik eigenlijk wil weten is of er mensen zijn die meth gebruiken zonder dat ze er afhankelij
k van zijn. Greetz saabje
 

pammetje82

Bewuste gebruiker
Het kan wel maar je speelt een gevaarlijk spelletje. Methadon heeft een lange halfwaardetijd dus het zal ong 3 a 4 dagen duren voordat het compleet uit je bloed is. 1x per week zal denk ik persoonlijk niet voldoende zijn voor een lichamelijke verslaving maar wel voor een geestelijke verslaving.. gevolg van de geestelijke verslaving is dat je het vaker gaat doen... je voelt je niet meer goed zonder... en voor je het weet zit je diep in de ellende. Methadon is superverslavend en ervanaf komen is 1 van de moeilijkste dingen die je kunt meemaken. Het is gewoon geen drug om spelletjes mee te spelen.
 

leveldesigner

Bewuste gebruiker
Forumleiding
Subforum Specialist
het verbaasd me ook een beetje dat je meth neemt als drugs, want het geeft amper een lekker gevoel bij lage dosissen. en bij een hoge dosis val je enkel in slaap.

daarnaast is wat Pammetje zegt volledig waar, methadon is 1 van de aller zwaarste drugs om weer van af te kicken. de ontwennings verschijnselen zijn hetzelfde als die van heroine, enkel duren ze vele, vele malen langer. maanden ziek zijn van een zware methadon verslaving is heel gewoon. toevallig zit Pammetje in een afbouwe proces van methadon, en zei beschijft op het forum hoe zwaar dat is. dus, als ik je mag aanraden, dan is het misschien zelfs beter om een ander middel te zoeken voor ontspanning, alhoewel dit eigenlijk ook een slecht idee is. want andere middelen, zoals heroine etc, die zijn geestelijk weer veel meer verslavend.

van 1 keer per week meth wordt je niet lichamelijk verslaafd. maar het zal na langer gebruik toch een moment komen dat t opeens moeilijk wordt om het bij 1 keer te houden.
heb het bij heel veel mensen zien gebeuren, inclusief mijzelf. alles gaat goed, je gebruikt 1 keer in het weekend enkel. maar dan opeens gebeurt er wat in je leven en kan je het even niet aan, en de kans dat je dan 1 keer extra neemt in een week is erg groot. en voor je t weet zit je op een hellend vlak. en geloof me alsjebleift wanneer ik zeg dat iedereen die jou voorging en verslaafd werd heeft gezegt dat het hun niet zou overkomen. echt, iedere verslaafde geloofde altijd dat t maar voor 1 keer per week was, of voor even, en dat ze zouden stoppen lang voordat ze verslaafd zouden raken. dat is juist zo verradelijk met hard drugs.
voor je t weet wordt je opeens ziek, en heb je t gewoon nodig, en dan is het altijd al te laat.
 

pammetje82

Bewuste gebruiker
dit is van bluelight forum van 1 van de moderators die weten wel waar ze over praten

I didn't have the time to read through the whole thread, so forgive me if someone else mentioned the same thing, but yes, you can certainly become addicted to long acting opioids such as methadone and buprenorphine in a short period of time. You can even become addicted to these drugs hypothetically if you were to take them once week as even though you might have not consumed the given substance for a few days, due to the long half life, there is still a decent ammount of it left in your system. I'll try and give a brief example:
 

pammetje82

Bewuste gebruiker
van 1 keer in de week kun je dus al ziek worden als je ermee stopt. Zou het dus maar niet recreatief gebruiken. Je kunt dan nog beter heroine gebruiken. Methadon word je veel zieker van dan heroine bij de afkick dat kan ik je verzekeren
 

saabjeaapje31

Experimenterende gebruiker
Hallo bedankt voor jullie reacties. Ik weet wel waar ik over praat. Ik heb namelijk niet altijd 1x id week methadon geslikt. Heb periodes gehad dat ik het bijna elke dag slikte maar daar ben ik nu vanaf. Ik ben toen 2 wk ziek geweest waarna ik een hele tijd niet naar het middel gegrepen heb. Tot een half jaar geleden ben il weer 1 x id week gaan gebruiken. De meerwaarde van methadon is, ook bij lage dosering dat al mn zorgen verdwijnen en dat ik eindelijk rust heb in mn hoofd. Ik vind het gewoon een lekker middel en soms sla ik ook wel een week over maar dan grijp ik dus naar de speed of xtc.... Ook niet t slimste om te doen i know maar mn leven gaat nu even moeizaam en heb de drugs gewoon af en toe nodig! Liefs saabje
 

willemv

Wijs gebruiker
Tripreporter
Denk dat het gewoon een kwestie van tijd is dat je steeds meer nodig hebt voor het vergeet effect. Methadon stabiliseert binnen de kortse keren en dan wordt je er niet eens stoned van alleen niet ziek. Dan zou je nog beter 1 keer in de week heroine doen omdat het veel sneller uit je systeem is maar ook het zorgeloze effect blijft langer aanwezig.

Heb nu mijn ochtend dosis nog niet gehad en begin te zweten, trillen en ben ook wat misselijk. Maar dat trekt over een uurtje wel weer bij.
 

saabjeaapje31

Experimenterende gebruiker
Hoi willem het is niet dat ik niet ziek word vd methadon maar soms heb ik het gewoon niet in hius en dan pak ik een ander middel. Speed of xtc of tramadol met een paar benzo s. Dusmisschien heb ik het niet ziek worden vervangen door andere drugs? Ik ben denk ik ook niet lichamelijk verslaafd nog aan meth. Ik gebruik elke week iets anders en raak zo niet verslaafd aan specifiek methadonn. Ik heb me in die 2 weken nog nooit zo ziek gevoeld maar ben dan ook cold turky gestopt met alles behalve nog een benzo op een dag. Dus eigenlijk moest ik afkicken van meerdere middelen. Denk dat t zo ong werkt? Of heb ik ongelijk. Saabje
 

leveldesigner

Bewuste gebruiker
Forumleiding
Subforum Specialist
dat je je 2 weken zo beroerd voelde zal zeker van die methadon afkick zijn geweest, snap heel goed wat je bedoelt met dat je nog nooit je zo ziek had gevoeld. en dat moet je nog bedenken dat je t middel een vrij korte tijd dagelijks had gebruikt. gebruik je t maanden tot een jaar dagelijks dan is het ziek zijn niet meer te overzien. de verslaving zit m vaak ook meer in het geestelijk missen van het middel wanneer je t maar 1 keer per week gebruikt. je geeft ook al aan dat je dan iets anders pakt. het is inderdaad t slimste om dan af te wisselen zodat je die cykles van 1 keer per week meth een beetje doorbreekt.

want ik vrees dat er veel waarheid in zit, in die engelse text die Pammetje plaatste van dat forum. methadon werd traag zeg maar, of beter gezegt langdurig. vooral in het begin kan t zelfs tot dik 48 uur actief werken. beste zou zijn niets te gebruiken zoals je zelf al zegt, maar weet dat t onzinnig is om dat te schrijven. je wilt gewoon die rust hebben in je hoofd, en meth werkt daar goed voor bij je schijnbaar. heroine gebruiken 1 keer per week zou qua ziek zijn beter zijn, maar vrees dat t toch slechter zou zijn daar het geestelijk veel meer verslavend is want de kans op vaker gebruik dan enkel groter maakt.

het is spelen met vuur, maar zolang je je niet brand is t ok.
wel link, maar voor zolang t duurt ok vrees ik.
:confused: :)
 

saabjeaapje31

Experimenterende gebruiker
Hallo allemaal bedankt voor jullie reacties. Ik slik nu om de dag een tramadol capsule van 50 mg. Helpt goed tegen de ontwenningsverschijnselen van methadon. Ik slik meth niet elke dag en het feit dat ik een lage dosering slik helpt ook wel. Ik heb nu al een halve mnd geen methadon in huis. Dus in principe lijkt het erop dat ik niet lichamelijk vetslaafd ben of wordt als ik t zo hou. Ik denk dat t idd meer geestelijk is bij mij en dat ik af en toe die roes wil. Maar dat krijg ik met tramadol ook wel. Dus denk dat t allemaal wel meevalt. Ik ben nog niet ziek geworden ofzo.. X s
 

willemv

Wijs gebruiker
Tripreporter
Tramadol is een opioide die eigenlijk veel op methadon lijkt buiten dat het amper effect geeft is het net zo verslavend lichamelijk. Het is een kwestie van tijd totdat je stontziek bent geloof me niemand ontkomt aan een opiatenverslaving.
 

saabjeaapje31

Experimenterende gebruiker
Willem wat je zegt is misschien wel waar maar ik ben sterk genoeg om mn evt opiaatverslaving niet te laten escaleren. Dat zeggen alle verslaafden misschien wel maar ik voel da
t ik het nu nog id hand heb. En een tramadolcapsule omde dag van 50 mg moet kunnen vind ik. Ten eerste is het de laagste doses en ten tweede wat moeten mensen met chronische pijnen dan wel niet?die slikken dagelijks meer dan 400 mg soms dus over de toegestane dosis. Worden die mensen dan niet verslaafd? Het is je eigen mindset.
 

leveldesigner

Bewuste gebruiker
Forumleiding
Subforum Specialist
helaas is een opiaten verslaving geen mindset, wat het maar zo.
opiaten zorgen ervoor dat receptoren in de hersenen die endorfine aanmaken daarmee stoppen, omdat een opiaat erg veel op deze stof lijkt. stopt met dan met grbruiken dan beginnen die receptoren niet weer direct op volle kracht te werken, dus word je ziek.
tevens moet alle troep je lichaam verlaten, en dat geeft ook ontwennings verschijnselen.
dus niks geen mindset, geloof me.

natuurlijk worden mensen die zware pijnstillers moeten slikken ook zwaar verlsaafd. en zijn miljoenen mensen die zo een opiaten verslavinge beginnen. uiteindelijk is de pijn weg en wordt de behandeling dus gestopt met opiaten, maar blijven ze dus wel met de verslaving zitten.
dus ook hier is zeker geen sprake van mindset.

een opiaten verslaving is helaas maar al te waar.

en over dat jij denkt dat je het wel in de hand kunt houden, en dus kunt stoppen met gebruiken alvorens het in een full blown verslaving uitmond. dat denk dus inderdaad IEDERE verslaafde die eens begon, zoals je zelf ook al aangeeft. en ik kan me ook heel goed voorstellen dat jij denkt dat je de uitzondering op de regel zult zijn, net als ik toen decennia geleden dacht. maar helaas moest ik toen al snel toegeven aan mijzelf dat dat dus simpel weg niet waar was.

opiaten veranderen processen in je hersenen, bij iedereen die t gebruikt. dus geloof me alsjeblieft die jij niet een uitzondering bent, want die bestaat gewoon niet. of misschien wel, maar dan praten we waarschijnlijk over 1 op de miljard mensen, en de kans dat jij niet die ene persoon bent is net zo groot als dat je morgen voor je deur een koffer vindt met 100 miljard euro erin. die kans bestaat, maar is wel zo klein dat we ervan mogen uitgaan dat dat nooit zal gebeuren, hetzelfde geld voor jou kans op niet verslaafd raken.
maar, ik snap dat je dit niet geloofd of anders ziet. ik dacht er toen voreger net zo over, ik was niet zo dom als al die anderen, zodra ik ook maar iets van een beetje ziek zijn zou ervaren zou ik direct stoppen, hoor het me nu nog denken. en velen met mij die hetzelfde dachten.

maar, we kunnen enkel wachten en zien wat de tijd ons, of jou in dit geval brengt.
en geloof me wanneer ik zeg dat ik van ganse harte geloof dat t jou niet overkomt.
helaas weer ik enkel beter na 30 jaar, jij zou nml de eerste zijn, en ik ken het duizenden junkies gekend over de laatste 30 jaar heen.

toch, succes en laten we hopen.
 

saabjeaapje31

Experimenterende gebruiker
Hallo leveldesigner misschien heb je wel gelijk ik zie het nu nog te rooskleurig in denk ik. Maar idd we zullen zien wat de tijd me brengt.. Bedankt voor je reactie
 

willemv

Wijs gebruiker
Tripreporter
Sorry hoor maar ook jij wordt verslaafd aan opiaten wat level zegt het heeft niets te maken met hoe je erover denkt. Het is lichamelijk en dat merk je vanzelf wel en dan moet je niet zeggen van dat had ik niet verwacht want je wordt ziek als je zo doorgaat. Waarschijnlijk als je nu in één keer stopt wordt je al doodziek van opiaten en benzo's. Het duurt een tijd voor die middelen uit je lichaam zijn en dan begint ellende pas. Pas er gewoon mee op kan het niet vaak genoeg zeggen....
 

saabjeaapje31

Experimenterende gebruiker
Hoi willem je hebt gelijk maar het is zo moeilijk om een hele week nuchter te blijven! Dit zegt al genoeg denk ik. Ik begin donderdagavond met drugs meestal tramadol met een paar benzos of meerdere tramadols van 50 mg in combi met een stuk of 5 biertjes. Vrijdag neem ik meestal speed ook combi m bier en zaterdag methadon 4 of 5 pilletjes van 5 mg. Soms vervang ik de meth door xtc. De rest vd week blijf ik nuchter voor zover mogelijk. Neem altijd wel een benzo voor t slapen gaan en meestal sochtends ook nog eentje of een halve. Ik ben eigenlijk constant verdoofd maar wil die depressieve gevoelens niet meer. Ik weet wel dat heterger wordt door drugsgebruik maar probeer dat maar eens te willen inzien als je steeds onder invloed bent. Ik heb het al zovaak aan mezelf en omgeving beloofd om te minderen en dan stoppen maar ben heel verslavinggsgevoelig wat indirect ook met mn depressie te maken heeft.
 

leveldesigner

Bewuste gebruiker
Forumleiding
Subforum Specialist
nu ik lees dat je methadon afwisselt met XTC zou ik je willen zeggen dat die middelen heel slecht samen gaan in die zin van dat methadon en heroine of andee opiaten de werking geheel teniet doen van XTC< GHB, GBL, paddo's, etc.

klinkt misschien raar maar is echt waar. trrok een tijdje op met mensen die dan in het weekend helemaal uit hun bol gingen op paddo's, xtc. gbl etc. en ik mar balen want ik voelde maper wat. dacht een tijdje dat ik dan net een slechte of net pil paddo, ghb of wat dan ook had. tot ik erachter kwam dat opiaten die werking gewoon helemaal teniet doet.

wel handig wanneer iemand in een helezware bad trip zit, beetj dope en hij schier er als een raket weer uit, gegarandeert!!
 

pammetje82

Bewuste gebruiker
bij mij is dat niet zo, toevallig heb ik gisteravond 3 MDMA tabletten ingenomen terwijl ik ook methadon gebruik. Moet wel zeggen dat het wel korter werkte dan normaal maar de effecten waren zeer overheersend aanwezig. En ik gebruikte vroeger ook heroine en GBL/GHB door elkaar en toch had het wel degelijk effect. Het enige verschil was dat ik door de heroine/methadon al bij een lagere dosis in slaap viel, maar toch het effect was er wel.
 

leveldesigner

Bewuste gebruiker
Forumleiding
Subforum Specialist
goh, wat vreemd joh, maar wat prettig voor jou!
ik heb het vele malen geprobeert, xtc, GHB, GBL, paddo's etc, enkel geen MDMA, heb dat nog nooit geprobeert.
maar iedere keer ging iedereen dan helemaal uit zijn bol en zat ik er maar een beetje schaapachtig/jaloers grijnzend tussen, en dat terwijl we de zelfde pillen hadden en de zelfde hoeveelheid hadden genonem. enkel gebruikte zij dus nooit dope of meth of wat dan ook.

misschien ligt t wel aan mij hoor, want ik reageer wel vaker anders dan anderen op drugs...
 

JohnnyT

Experimenterende gebruiker
saabjeaapje31 zei:
Hoi willem je hebt gelijk maar het is zo moeilijk om een hele week nuchter te blijven! Dit zegt al genoeg denk ik. Ik begin donderdagavond met drugs meestal tramadol met een paar benzos of meerdere tramadols van 50 mg in combi met een stuk of 5 biertjes. Vrijdag neem ik meestal speed ook combi m bier en zaterdag methadon 4 of 5 pilletjes van 5 mg. Soms vervang ik de meth door xtc. De rest vd week blijf ik nuchter voor zover mogelijk. Neem altijd wel een benzo voor t slapen gaan en meestal sochtends ook nog eentje of een halve. Ik ben eigenlijk constant verdoofd maar wil die depressieve gevoelens niet meer. Ik weet wel dat heterger wordt door drugsgebruik maar probeer dat maar eens te willen inzien als je steeds onder invloed bent. Ik heb het al zovaak aan mezelf en omgeving beloofd om te minderen en dan stoppen maar ben heel verslavinggsgevoelig wat indirect ook met mn depressie te maken heeft.
Je zei eerder dat je sterk genoeg bent om je opiatenverslaving niet te laten escaleren.Maar uit hetgeen wat je hier zegt blijkt wel het tegendeel. Gelukkig zie je dat zelf ook wel in doordat je ook eerlijk toegaf dat je het misschien te rooskleurig inzag. En geloof mij en anderen met heroine of opiatenervaring maar,er is vrijwel niemand die het in de hand kan houden. En nu ik dit lees weet ik wel zeker dat dat jou ook niet zal lukken. En het verradelijke is ook,de eerste keer dat je afkickverschijnselen krijgt dan stelt dat amper niks voor. Ik had alleen de eerste keer een verkoudheidje en veel niezen enzo. Dus ik dacht dat afkicken stelt niks voor. Maar dat wordt elke keer dat je opnieuw gebruikt erger. Er is maar 1 manier om niet aan opiaten verslaafd te raken en dat geld vooral in jouw geval. En dat is gewoon helemaal er gelijk mee kappen. Misschien dat 1 op de 1000 mensen erin slaagt om het recreatief te gebruiken,maar die gebruiken het dan zeker niet om hun depressiviteit te onderdrukken en zijn ook niet echt verslavingsgevoelig. Maar dat zijn dus echt uitzonderingen wat opiaten betreft dan.
 

leveldesigner

Bewuste gebruiker
Forumleiding
Subforum Specialist
helaas klopt dat helemaal, gebruik nu 30 jaar heroine en heb dus honderden mensen gekend die eraan verslaafd zijn geraakt. zo'n 20 jaar geleden was er een stel waarmee ik goed bevriend was, beiden hadden een goede baan bij de overheid en ze hadden hun leven helemaal op orde.
ze gebruikten enkel op zaterdagavond en dat hielde ze ook echt vol. was daar zo jaloers op. dit gind zo maanden door, en ik begon toen al te denken dat het dus schijnbaar toch mpgelijk was om recreatief te gebruiken van opiaten.
tot 6 maanden later, ik weet t niet meer precies maar 1 van beiden verloor een van zijn of haar ouders, dit sloeg er zo hard in dat zij of hij hun werk niet meer naar behoren kon doen. in no time waren ze toen beiden hoocked als een konijn en werkloos. paar maanden later lukte het haar om langdurig een afkick programma in te gaan, hij bleef achter en je raad t al, t gebruik werd enkel nog erger. ik verloor ze toen uit het oog. vele jaren later kwam ik hem weer eens tegen en nu was hij ook weer clean, en bleef dat ook. hij kreeg zijn oude baan terug maar hun relatie was definitief over. tot de dag van vandaag zijn beiden nog altijd clean, maar hun relatie is over en het heeft hun heel veel ellende en schade toegebracht,

zo gaat t meestal met recreatief gebruik, alles gaat goed zolang alles goed gaat. maar, zoals in ieders leven geberurt er dan iets ergs, en dat is dan altijd het moment waarop het recreatief gebruik dan opeens omslaat in dagelijks gebruik. en in no time is men dan een full time junk.\heb er velen gekend waar het zo bij ging.
bij mijzelf ging t veel sneller allemaal. vanaf de eerste teug die ik nam van een chineesje wist ik dat dit t was wat ik eigenlijl altijd al zocht. duurde dan ook letterlijk 4 (!!!) weken, toen was ik al verslaafd, zelfs lichamelijk.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan