1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Metox

Discussie in 'Ketamine' gestart door Peace love and xtc, 25 mrt 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Heb al veel ervaring met keta maar vraag me de laatste tijden toch wel af om eens metox te proberen.veel vrienden van me gebruiken het en proberen mij altijd te overtuigen om een sleutel te pakken en ik wil het wel maar ben altijd bang omdat ik weet dat de effecten zovele keren heftiger zijn.kan iemand mij iets meer vertellen over metox en wat ik allemaal kan verwachten moest ik het dan ooit binnen werpen?
  Alvast bedankt!
   
 2. acht.zes

  acht.zes Badass junkie

  Nee, geen ervaring met MXE. Mijn keta-analoog of choice is 3MeO-PcP, en dat is net als MXE een wat langer werkende disso.
  Voordeel van 3MeO is dat ik geen kater/mistig hoofd/duf gevoel heb na gebruik wat ik met keta dus wel heb. Ik zit net over MXE te lezen en die heeft dat (zo'n keta kater) blijkbaar ook.

  Maar er zullen vast wel mensen hier zijn die wel ervaring hebben met MXE en die willen delen. Ook kkan je op dit forum zoeken naar deze stof of er topics over zijn met de info die je zoekt.
   
  Peace love and xtc vindt dit leuk.
Laden...
Vergelijkbare Topics - Metox
 1. yellow2020
  Reacties:
  3
  Weergaven:
  1.354