1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mijn ervaring met speed: noobies leer eruit

Discussie in 'Speed' gestart door SaE99, 23 jun 2018.

Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
 1. SaE99

  SaE99 Newbie

  Ik wist het niet zeker of ik deze topic ging schrijven, maar ik vind dat mensen die nieuw zijn bij speedgebruik dit toch zeker moeten weten.


  Ik had 4 gram van een dealer gekocht, nadat ik een lijn mocht proeven. Het was goede spul en ik was zeer blij. Toen ik thuiskwam droogde ik het en begon te snuiven. Op dat moment had ik nog geen besef van doseren, dus maakte ik veel te grote lijnen. Alles ging goed en wel op de eerste en de tweede dag. Ik was volledig wakker gedurende deze twee dagen.


  Op de derde dag in de ochtend lag ik in de zetel. Ik wou mijn tanden poetsen en ik stond op om naar de trap te lopen. Jammer genoeg voor mij stond ik veel te rap op en de vermoeidheid van het wakker blijven raakte me zwaar. Ik weet nog dat ik helft van de trap opgegaan was, maar alles daarachter werd zwart.

  Ik dacht dat ik droomde, maar na een tijdje kwam ik bij. Ik kwam bij met mijn rug op de grond, net voor de trappen. Ik weet totaal niet hoe ik in die positie beland ben of hoe lang dat ik daar gelegen heb.


  Ik voel aan mijn achterhoofd en ik voel iets nats. Ik pak een foto van mijn achterhoofd om de schade in te schatten: wat blijkt, ik had een grote gabbe. Gelijk een vriend opgebeld die direct afkwam met zijn moeder om mij naar het spoed te brengen.


  Het drong nog niet tot me door hoeveel geluk ik had dat ik niet op mijn nek gevallen was. Gelukkig was de arts top en naaide zij mijn gabbe perfect dicht.

  [​IMG]

  [​IMG]


  Hierachter naar huis gegaan om het te laten bezinken.


  Ik was veel te onvoorzichtig. Ik had maar 1 flesje water in die drie dagen gedronken en niks gegeten. Volledig mijn schuld, maar ik wist niet van de gevaren en maakte hier ook een fout door ze niet op te zoeken.  TIPS(deze tips wil ik nieuwe gebruikers van speed meegeven, dus ervaren gebruikers no hate aub):

  1. Drink water. Je raakt uitgedroogd, dus drink voldoende, maar ook niet te veel.

  2. Eet iets. Het is zeer moeilijk voor sommigen om iets te eten onder speed, maar dwing jezelf om iets te eten.

  3. Blijf niet te lang op dezelfde plaats zitten, beweeg een beetje.

  4. Sta niet te rap op, zodat je het zwart niet voor je ogen krijgt.


  Ik hoop dat door deze topic accidenten kunnen vermeden worden.
   
  pinkie, Ghbeetje, Pepperoni en 4 anderen vinden dit leuk.
 2. KropSla

  KropSla DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Wow ouch, dat is een flinke jaap. Is het inmiddels ook helemaal mooi genezen na het hechten of is dit zeer recent gebeurd?

  Goed dat je een topic opent, het kan kennelijk niet vaak genoeg gezegd worden: lees je ff in, als je iets voor jou nieuws pakt. En de meeste drugs is van zichzelf al een beetje een aanslag, dus let een beetje op jezelf en je lichaam, welke drugs dan ook.
   
  Pepperoni, Sally Tessio en SneeuwSnuiver vinden dit leuk.
 3. SaE99

  SaE99 Newbie

  Dit is gebeurd tijdens Pasen, gelukkig is het nu genezen. En idd, je hebt volledig gelijk.
   
  lotske1984- vindt dit leuk.
 4. Sally Tessio

  Sally Tessio Bewuste gebruiker Tripreporter

  Ik zou er nog aan toevoegen dat je niet meerdere dagen op rij gebruik moet maken van amfetaminen.

  Leerzame post, goed dat je het hebt gedeeld!
   
  SaE99 vindt dit leuk.
 5. Heftig verhaal! Goed dat je dit gedeeld hebt!

  In mijn ogen is de moraal van dit verhaal: blijf ook tijdens speedgebruik goed voor jezelf zorgen. Dus voldoende blijven drinken, proberen te eten en ook je lichaam en geest op een gegeven moment rust geven. Met andere woorden, niet te lang doorhalen (max 1 nacht).
   
 6. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Tering, heftige fotootjes wel.

  Toont maar weer eens het belang van slaap.
   
  SaE99 en De Dunne vinden dit leuk.
 7. Detraid

  Detraid Experimenterende gebruiker

  Het slaaptekort van speed kan je verassen met allemaal ongebruikelijke en onechte belevenissen.
  Zolang jij al die belevenissen kunt onderscheiden en de realiteit blijft beleven
  Kun je gerust dagen doorhalen zonder zorgen, Nooit je grenzen overschrijden verleggen kan.
  Maar in kleine stappen, heb zelf de harde les geleerd toen ik dacht dat ik al deze onwerkelijke dingen wel onder controle kon houden na 4dagen doorhalen.. Hoge dosis genomen die alle onwerkelijkheden nog erger maakte en uiteindelijk in psychose geraakt volledig de controle kwijt. Over mijn speed gebruik gaan we het maar niet hebben.
  Maar durf wel met zekerheid te zeggen dat ik na die ervaring het rustig heb opgebouwd en eigenlijk altijd minstens 3 dagen doorhaal met alle gevolgen van dien gecontroleerd. Ongezond en een uitputtingstrijd die je alleen maar verlengt..
  Tenzij je die uitputting wegwerkt met meer speed helaas ben ik daar een voorbeeld van.

  Als jij de controle houd over speed is er niks aan de hand
  En is het voor velen een unieke substancie die je een hoop onvergetelijke ervaringen kan meegeven.
  Recreatief is een no go.

  Speed misbruiker
   
  D.P. en SaE99 vinden dit leuk.
 8. D.P.

  D.P. Newbie

  Nee lange tijden wakker op speed is niet aan te radenben na nu 123-125 uuur wakker te zijn twrug uur n psychose, hwb van mindernacht tot wen uur of 4een heel vontuur mee gemaakt dat wel erg aan de lange kant word en heb nu niet vrrl zin in (weet acheteraf heus wel dat ik die tijd me huis niet uit ben geweest) typen. Maatjah dus om een uur of 6 ik bem compleet ik paniek wakker en snap nergens wat van meer ben doods bamg em hdacht ineens dat mijn ma me dood probeerde te slaatmet een ijzeren plaat( had achteraf blijkbaar gewoon een van mijn shirts of vestje jn haar hamd en ben in een wanhoopa poging voor wat ik dcaht pverleving bijna vam de trap gespronge had me pa me niet tegen gehouden. Heb hierja eej, hallf uur of miss iets meer labiel en jankend i. De keueken gezeten voor jk weer enigszins fysiek dan mentaal(had geen bezef meer van vorme en snapte geen kut van heen drie hoek vriekant of, wat dan ook telkens als me moeder ook vroeg waarom in zo moest huile kwam er nog net vestaamdbaar uit "weet ik niet" en toen hiel hetna 5/minute wel op. Voel me nu onderhand heel wat helderder(relatief gezien dan he) wa om ongwveer 07:20/07:30 uit de psychose. Zit nu rustig op de bank, voel me niet echt er moe of zo voor mijn ervaring ookal was me lichaam daar overduidelijk anders van mening in...
   
 9. @D.P. Ga wat eten en dan slapen!
   
 10. D.P.

  D.P. Newbie

  Eten doe k sowieso altijd gewoon tijden speed kan altijf wek rustig n kapsalon of op plus eet standaard stuk of 5 mandarijnen of meer en ook nog gw dikke soep kom vple meusli rn yoghurt rn smiddags paar plakke brood ofzo. Dus ete zit wel redelijk goed vind k zo zelf .. en jah slapppee......word an gewerkt. Heb gister avond n uur of 10 n halve gram gepakte en heb verder niks bijgepakt rnin was ik zekers ook niet van plan.
   
 11. שמש

  שמש Bewuste gebruiker

  Dus je had gisteren om 22 uur al zo'n 113 uur niet geslapen en neemt dan speed? Doe je wel eens aan zelfreflectie? Geef jezelf een goede schop onder je kont man. Word wakker! En ga dán slapen. :tearsofjoy:
   
  Laatst bewerkt: 28 nov 2018
  acht.zes en Tevil19 vinden dit leuk.
 12. Lytje pole

  Lytje pole Bewuste gebruiker

  Niet willen slapen, zo overrated. :rolleyes:
   
  שמש en Guapo Temudgin vinden dit leuk.
 13. Guapo Temudgin

  Guapo Temudgin Belezen gebruiker

  Het is ook niet geheel onbelangrijk om een beetje onderzoek te doen naar de HARDdrugs die je gaat gebruiken. Google is je beste vriend maak er dan ook aub gebruik van.
   
 14. Generaal_Grafsteen

  Generaal_Grafsteen Experimenterende gebruiker

  oh jezus, dat is wel een groot gat hoor
  ik had ook eens na 5 dagen doorhalen, helemaal kapot, dat ik flauwviel bij mijn beste vriend. ik had wel geluk gehad want die vent zijn reflexen zijn buitenaards. Blijkbaar had hij me opgevangen anders was ik met m'n kop tegen de tafelpunt gekomen.
   
 15. D.P.

  D.P. Newbie

  Heb je fan knap geluk mee. Ben zelf wel vaker een paar keer (is op een hand te tellen) zo lang wakker geweest. Ergste ooit was 10-11 dagen. Had toen het gevoel dat ik de laatste 5 dagen aan een stuk door zat te hallucineren. Dat doe ik ook echt nooit weer. Maar ben sinds wat ik eerder had verteld zowat weer compleet van de drugs af(heb best een drugs probleempje al drie jaar lang af en aan daar ben ik me heel bewust van en eerlijk in daar draai ik zeker niet omheen) heb sinds dien allee gister avond xtc gehad een pil roze rolce royce (200-220 mg) en was gwn relaxed en heb rustig nog 6-7 uur geslape 4-5 uur na inwerken er van. Afgezien daarvan ben ik er op het moment geheel van af.
   
  Generaal_Grafsteen vindt dit leuk.
 16. Pompen

  Pompen Bewuste gebruiker

  Mag wel afkloppen dat ik niet zoiets heb meegemaakt.
  Heb tijd lang altijd 3 nachten aangehouden als ik ging gebruiken nooit issue's mee gehad.
  Eenmalig toch wel geprobeerd langer door te halen met de gedachte speed houd me wel oneindig scherp..
  4,5 dag resulteerde in een psychose, ook wel beter want dat gaat natuurlijk nergens over.

  "Wie z'n billen brand ja.."
   
  Laatst bewerkt: 17 dec 2018
Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
Laden...