1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mijn ervaring met speed: noobies leer eruit

Discussie in 'Speed' gestart door SaE99, 23 jun 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. SaE99

  SaE99 Newbie

  Ik wist het niet zeker of ik deze topic ging schrijven, maar ik vind dat mensen die nieuw zijn bij speedgebruik dit toch zeker moeten weten.


  Ik had 4 gram van een dealer gekocht, nadat ik een lijn mocht proeven. Het was goede spul en ik was zeer blij. Toen ik thuiskwam droogde ik het en begon te snuiven. Op dat moment had ik nog geen besef van doseren, dus maakte ik veel te grote lijnen. Alles ging goed en wel op de eerste en de tweede dag. Ik was volledig wakker gedurende deze twee dagen.


  Op de derde dag in de ochtend lag ik in de zetel. Ik wou mijn tanden poetsen en ik stond op om naar de trap te lopen. Jammer genoeg voor mij stond ik veel te rap op en de vermoeidheid van het wakker blijven raakte me zwaar. Ik weet nog dat ik helft van de trap opgegaan was, maar alles daarachter werd zwart.

  Ik dacht dat ik droomde, maar na een tijdje kwam ik bij. Ik kwam bij met mijn rug op de grond, net voor de trappen. Ik weet totaal niet hoe ik in die positie beland ben of hoe lang dat ik daar gelegen heb.


  Ik voel aan mijn achterhoofd en ik voel iets nats. Ik pak een foto van mijn achterhoofd om de schade in te schatten: wat blijkt, ik had een grote gabbe. Gelijk een vriend opgebeld die direct afkwam met zijn moeder om mij naar het spoed te brengen.


  Het drong nog niet tot me door hoeveel geluk ik had dat ik niet op mijn nek gevallen was. Gelukkig was de arts top en naaide zij mijn gabbe perfect dicht.

  [​IMG]

  [​IMG]


  Hierachter naar huis gegaan om het te laten bezinken.


  Ik was veel te onvoorzichtig. Ik had maar 1 flesje water in die drie dagen gedronken en niks gegeten. Volledig mijn schuld, maar ik wist niet van de gevaren en maakte hier ook een fout door ze niet op te zoeken.  TIPS(deze tips wil ik nieuwe gebruikers van speed meegeven, dus ervaren gebruikers no hate aub):

  1. Drink water. Je raakt uitgedroogd, dus drink voldoende, maar ook niet te veel.

  2. Eet iets. Het is zeer moeilijk voor sommigen om iets te eten onder speed, maar dwing jezelf om iets te eten.

  3. Blijf niet te lang op dezelfde plaats zitten, beweeg een beetje.

  4. Sta niet te rap op, zodat je het zwart niet voor je ogen krijgt.


  Ik hoop dat door deze topic accidenten kunnen vermeden worden.
   
  Pepperoni, AphexTwin, Sally Tessio en 2 anderen vinden dit leuk.
 2. KropSla

  KropSla Belezen gebruiker Tripreporter

  Wow ouch, dat is een flinke jaap. Is het inmiddels ook helemaal mooi genezen na het hechten of is dit zeer recent gebeurd?

  Goed dat je een topic opent, het kan kennelijk niet vaak genoeg gezegd worden: lees je ff in, als je iets voor jou nieuws pakt. En de meeste drugs is van zichzelf al een beetje een aanslag, dus let een beetje op jezelf en je lichaam, welke drugs dan ook.
   
  Pepperoni, Sally Tessio en SneeuwSnuiver vinden dit leuk.
 3. SaE99

  SaE99 Newbie

  Dit is gebeurd tijdens Pasen, gelukkig is het nu genezen. En idd, je hebt volledig gelijk.
   
  lotske1984- vindt dit leuk.
 4. Sally Tessio

  Sally Tessio Bewuste gebruiker Tripreporter

  Ik zou er nog aan toevoegen dat je niet meerdere dagen op rij gebruik moet maken van amfetaminen.

  Leerzame post, goed dat je het hebt gedeeld!
   
  SaE99 vindt dit leuk.
 5. Koffieboon

  Koffieboon Experimenterende gebruiker

  Heftig verhaal! Goed dat je dit gedeeld hebt!

  In mijn ogen is de moraal van dit verhaal: blijf ook tijdens speedgebruik goed voor jezelf zorgen. Dus voldoende blijven drinken, proberen te eten en ook je lichaam en geest op een gegeven moment rust geven. Met andere woorden, niet te lang doorhalen (max 1 nacht).
   
 6. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Tering, heftige fotootjes wel.

  Toont maar weer eens het belang van slaap.
   
  SaE99 en De Dunne vinden dit leuk.
Laden...