• Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Mijn nieuwe liefde: methallylescaline (MAL)

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Neo-Shulginist

Badass junkie
Mescaline-analogen hebben niet zo'n beste reputatie: slappe aftreksels met veel bijwerkingen. Maar dan heb je methallylescaline (MAL) nog niet geprobeerd! Vandaag was mijn eerste ervaring met het spul en ik ben gelijk fan.

Rond een uurtje of 12.00 had ik 50 milligram methallylescaline (fumaraat) afgewogen, in een capsule gedaan, en met wat water doorgeslikt. Daarna ben ik snel op de fiets gesprongen naar de heide, waar ik bijna de hele middag ben gebleven.

Ongeveer een half uur na inname begon ik heel subtiel de eerste effecten te merken. Ik voelde mezelf rustiger worden, een soort innerlijke kalmte en acceptatie die begon te broeien. Het is dat ik dat effect al kende van mescaline, maar anders had ik het niet eens echt opgemerkt als de eerste effecten die kwamen opborrelen.

Aan het begin van mijn trip heb ik een lekker rustig plekje op de heide uitgekozen, waar ik mijn picknickkleed heb uitgespreid. Daar ben ik op gaan liggen. Eerst keek ik even naar de wolken, maar al snel heb ik mijn ogen dichtgedaan. Mijn hoofd werd helemaal leeg, op een prettige manier. Ik bereikte precies dat punt wat je eigenlijk met meditatie probeert na te streven. Ik was gewoon. Gedachten had ik compleet losgelaten, mijn hoofd was leeg. Ongeveer een uur heb ik zo gelegen, met mijn ogen dicht, in een perfecte staat van acceptatie en innerlijke rust.

heide.jpg
Wat een heerlijke plek om even totaal tot jezelf te komen

Op een gegeven moment begon de MAL toch wel flink in te klappen. Ineens was daar het psychedelische effect. Maar niet op de verwarrende en in-your-face manier zoals je van LSD of paddo's hebt, maar een heel vriendelijke, rustige en haast vanzelfsprekende staat van psychedelisch bewustzijn. Mijn ogen waren een stuk gevoeliger voor kleine details. Kleuren werden enorm versterkt. En als ik me concentreerde op één punt, dan kon ik heel voorzichtig wat lijntjes zien bewegen. Maar de visuele effecten waren heel subtiel en haast onmerkbaar. Ik had het ook gewoon kunnen negeren als ik daar zin in had gehad.
Ik begon wel een beetje misselijk te worden. Zitten of liggen was daardooe niet meer zo comfortabel. Dus heb ik mijn kleed opgerold, in mijn tas gedaan, en weer verder gelopen.

Ik was in mijn eentje op de heide, maar ik heb me prima vermaakt. Regelmatig barstte ik in schaterlachen uit om wat ik meemaakte of dacht. Zo hoorde ik op een gegeven moment een oorverdovend gekwetter van een vogel. Maar toen ik probeerde te achterhalen waar het vandaan kwam, bleek het een leeuwerik te zijn die zeker honderd meter verderop aan het fladderen was. Ik heb toen zeker vijf minuten de slappe lach gehad over wat voor een enorm kabaal er uit zo'n minuscuul vogeltje kan komen. En hoeveel moeite dat kereltje er kennelijk voor doet om zich zo luid verstaanbaar kenbaar te maken :tearsofjoy:

De MAL leek echt heel erg op wat ik eerder heb meegemaakt aan de mescaline. Het is een heel natuurlijke manier van trippen, alsof je haast niet aan het trippen bent. Het heeft ook veel weg van de space die MDMA heeft: die innerlijke serene rust, dat stukje acceptatie en de kalmte die je ervaart. Anders dan met MDMA had ik tijdens deze trip niet echt dat er allerlei persoonlijke inzichten ineens kwamen opborrelen. Ik was gewoon lekker daar op de heide, alles zag er prachtig uit, mijn hoofd was leeg, en alles was helemaal prima zo.

Rond een uurtje of zes ben ik naar huis gegaan om een salade te maken met gegrilde asperges, feta-kaas en zilveruitjes. Tijdens het koken bleek dat ik toch wel licht verward was, want het duurde allemaal zeker drie keer zo lang als normaal. Toch is het me uiteindelijk gelukt om een prima salade te maken, die ik samen met een paar huisgenoten heb opgegeten. Zo hebben we nog een paar uur aan de eettafel gezeten, een biertje gedronken, en vooral heel veel gelachen met zijn allen.

Nu ik dit schijf zit ik in de nafase van de trip. Ik merk dat ik nog wel wat gestimuleerd ben, want ik zit de hele tijd heen en weer te wiegen in mijn bureaustoel. Kleuren zijn nog altijd wat feller. En ook heb ik een beetje spierkrampen in mijn nek en rug. Daarvoor heb ik twee paracetamolletjes genomen; die wel wat schijnen te helpen. De langzaam opdoemende hoofdpijn is op die manier ook een stuk gedempt.

Helaas zat ik daarnet wel in tranen achter mijn computer, omdat ik net las dat Peter R. de Vries is neergeschoten. Ik vind het oprecht heel erg en word er heel verdrietig van. Dat is een flinke domper op en dag die voor de rest echt helemaal perfect was.
 
Laatst bewerkt:

Mindless

DF-koning
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Heel interessant wat je schrijft over dit stofje! En een mooi report en zo te lezen magische ervaring. :)

Je maakt me nu echt benieuwd naar deze stof. Ik heb mescaline al een beetje opgegeven met al het gedoe met de cactus en de misselijkheid, maar als dit toch erg in de buurt komt... De serene trip spreekt mij heel erg aan. Dit is ook wat ik tegenwoordig het meeste zoek in andere tripmiddelen die inderdaad toch vaak wat meer in your face zijn.

Weet jij misschien wat over de veiligheid van deze stof?
 

bossenaar567

Experimenterende gebruiker
Erg mooi beschreven @Neo-Shulginist , ook al heb ik zelf al geruime tijd geen ervaring meer met tripmiddelen (zou het wel graag willen, maar voel gelijk als ik er over nadenk dat de kans op een badtrip (veel mentale issues :yum:) erg groot is) komen bepaalde dingen me toch erg bekend voor.

Blijf vooral doorgaan met het delen van je ervaringen, het is een verrijking voor dit forum. De hele situatie omtrent Peter heeft mij ook enorm geraakt, velen weten niet wat deze man allemaal bereikt heeft en wat voor betekenis zijn werk heeft gehad voor héél veel mensen.
 

Snuffelaar

Badass junkie
Tripreporter
Heel mooi verslag over een drug die ook ik beschouwde als een slap mescaline aftreksel. Komt zeker in de winkelwagen ooit sinds mescaline duur en niet al te makkelijk te verkrijgen is. Thanks voor het delen van je ervaring! Je hebt me helemaal overtuigd.
 

Neo-Shulginist

Badass junkie
Weet jij misschien wat over de veiligheid van deze stof?
Bij rc's is natuurlijk zeer weinig bekend over de gezondheidseffecten. Dus nee, daar weet ik weinig van af.
Wel is het in de toxicologie gebruikelijk om vergelijkingen te maken met soortgelijke middelen. Mescaline is in ieder geval relatief veilig. Je kan wel een wat hogere lichaamstemperatuur oplopen; dus neem het liever niet op te te warme dag. Daarnaast komt hoofdpijn veel voor, en misselijkheid me eventueel braken.
 

Neo-Shulginist

Badass junkie
Erg mooi beschreven @Neo-Shulginist , ook al heb ik zelf al geruime tijd geen ervaring meer met tripmiddelen (zou het wel graag willen, maar voel gelijk als ik er over nadenk dat de kans op een badtrip (veel mentale issues :yum:) erg groot is) komen bepaalde dingen me toch erg bekend voor.
Ja ik twijfelde nog of ik dit in mijn tripreport wilde zetten, maar MAL lijkt me prima geschikt voor een eerste psychedelische ervaring of voor mensen die bezorgd zijn om de psychedelische effecten, MAL confronteert je niet keihard met jezelf, zoals LSD, paddo's en DMT vaak wel doen. In plaats daarvan ervaar je meer een serene rust en kalmte en acceptatie. Het is dus heel anders psychedelisch dan de andere middelen. Maar het lijkt me zeer toegankelijk voor de minder ervaren trippers.
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Wauw Neo! Thanks voor je report, dit klinkt echt heel interessant. 😍

Mescaline staat bij mij denk ik wel op plek één van mijn wishlist. Ik ben ervan overtuigd dat ik het een keer ga doen, als ik eraan kan komen. (De poedervorm, ik ben te vredelievend om zelf een cactus te vermoorden want laf alle cactussen.) 🌵 (Ik heb een baby Peyote cactusje, zo cute.) <3

Leuk dat dit substituut je zo goed bevallen is.

Ik kan me voorstellen dat het nieuws van Peter R. de Vries rauw op je dak viel. Dat is denk ik bij velen zo (inclusief mijzelf), maar in jouw situatie zo net na een trip komt het natuurlijk nog eens extra hard binnen.
 

Neo-Shulginist

Badass junkie
Mescaline staat bij mij denk ik wel op plek één van mijn wishlist. Ik ben ervan overtuigd dat ik het een keer ga doen, als ik eraan kan komen. (De poedervorm, ik ben te vredelievend om zelf een cactus te vermoorden want laf alle cactussen.) 🌵 (Ik heb een baby Peyote cactusje, zo cute.) <3
Ja, mescaline is nog wel net dat stukjes magischer hoor. Meer kleurenpracht, nog meer serene rust. Maar methallylescaline komt zeer dicht in de buurt! Als iemand het aan me verkocht had als mescaline dan had ik het denk ik ook wel gewoon geloofd.

Wist je trouwens dat san pedro cacti gewoon verder groeien als je een stuk eraf snijdt (als ze een goed wortelstelsel hebben)? Je hoeft ze dus niet te vermoorden om ze te consumeren :wink:

Ik heb wel eens uitgebreid de wetenschappelijke literatuur doorgepluisd om uit te vinden hoeveel je nou precies moet nemen van verpoederde mescaline. De beste maatstaf blijkt gedroogd vruchtvlees. Dat kan ergens tussen de 0% tot 3% mescaline bevatten, met een mediaan (meest voorkomende dosis) van ongeveer 2%. Een goede dosis van het gedroogde vruchtvlees is dus 15-20 gram. Daar zou dan meestal 300 tot 400 milligram mescaline in moeten zitten; wat een heel mooie dosis is. Als de cactus sterk is, dan bevat het 600 milligram mescaline. Dat is dan een hoge dosis, maar nog geen overdosis. Je kunt dan natuurlijk ook pech hebben en een cactus treffen die haast geen mescaline bevat. Dat is dan jammer.

Mescaline-kristallen zijn heel lastig te vergaren. Op basis van de plant zou je een zuur-base-extractie moeten doen, en daar heb je niet gemakkelijke oplosmiddelen voor nodig en gevorderde ervaring met scheikunde.
Mescaline wordt soms ook gesynthetiseerd, maar dat is echt heel zeldzaam. Ik zie het wel eens op het darkweb verschijnen, maar dan is maar de vraag of het echt mescaline is. En aangezien het heel duur is per gram, is dat een flinke gok. Maar eerlijk gezegd zijn echte mescaline-kristallen die gok ook wel waard. Want het is zo'n bijzonder tripmiddel. Die ervaring vergeet je echt niet meer.
 

Thunderdome

Wijs gebruiker
Prachtig report :hearteyes:, dat 'zen' gevoel dat alles ok is spreekt mij wel aan. Mescaline staat ook bij mij boven aan op mijn to-do lijst. Misschien toch binnenkort maar eens bestellen, maar is inderdaad een beetje aan de dure kant voor de synthetische variant :)
 

Neo-Shulginist

Badass junkie
Interessante bijwerking om nog te vermelden is dat ik tijdens het slapen na mijn trip echt levensechte dromen had, waarbij ik steeds echt niet wist of ik nou wakker was of nog sliep. Ik had ook een soort inception-achtige dromen dat ik wakker werd, maar alsnog in een droom bleek te leven. Die nacht ben ik echt tientallen keren wakker geworden en weer gaan slapen. Zo heb ik tien uur in bed doorgebracht. Hoewel de kwaliteit van de slaap wat dat betreft niet heel goed was, voelde ik me toch uitgerust en zeker niet geradbraakt.
 

KlaasVaak

Wijs gebruiker
Wauw Neo! Thanks voor je report, dit klinkt echt heel interessant. 😍

Mescaline staat bij mij denk ik wel op plek één van mijn wishlist. Ik ben ervan overtuigd dat ik het een keer ga doen, als ik eraan kan komen. (De poedervorm, ik ben te vredelievend om zelf een cactus te vermoorden want laf alle cactussen.) 🌵 (Ik heb een baby Peyote cactusje, zo cute.) <3

Leuk dat dit substituut je zo goed bevallen is.

Ik kan me voorstellen dat het nieuws van Peter R. de Vries rauw op je dak viel. Dat is denk ik bij velen zo (inclusief mijzelf), maar in jouw situatie zo net na een trip komt het natuurlijk nog eens extra hard binnen.
Je hoeft een cactus niet helemaal te slopen om te trippen! Een San Pedro groeit als een tierelier als je hem buiten zet en in de zomer regelmatig water geeft. Je kan er een heel stuk afhakken en in de zomer groeit het zo weer aan. Je kan ze zelfs doormidden hakken, het uiteinde even laten drogen en dan het bovenste deel in de cactusaarde zetten. Gaat gewoon groeien en dan heb je 2 cactussen!

Nadeel is wel dat je er vrij veel van op moet vreten. Heb gehoord dat het behoorlijk smerig is.

Een peyote zou ik ook niet zo snel opeten, die dingen groeien zo langzaam!
 

Casaan

Wijs gebruiker
Tripreporter
Mooi report!

Over het algemeen ben ik een solo tripper en daarom kijk ik naar middelen waarvan ik weet dat ik er mee om kan gaan.
Is dit stofje een mooi vervolg op 4ho met? Ik heb ook wat ervaring met 1p-lsd.
 

Neo-Shulginist

Badass junkie
Mooi report!

Over het algemeen ben ik een solo tripper en daarom kijk ik naar middelen waarvan ik weet dat ik er mee om kan gaan.
Is dit stofje een mooi vervolg op 4ho met? Ik heb ook wat ervaring met 1p-lsd.
Ja dit is echt de overtreffende trap van 4-HO-MET. Ik vond dat best een aardig stofje, maar methallylescaline is echt veel fijner.
Visuele effecten zijn mogelijk wel wat interessanter van 4-HO-MET, want van methallylescaline had ik vrijwel alleen enorm verhoogd kleurcontrast, naar andere visuele effecten was het echt zoeken en dan kon ik ze met moeite herkennen.
 

Buu

Wijs gebruiker
Interessant. Heb wel wat MAL liggen maar het klonk niet echt interssant. Mede om de duratie. Ik heb vrijwel nooit de gelegenheid om zo lang te trippen, en als ik die al heb zou ik liever een iets hogere dosering LSD of 2C-E exploren. Ach ja, komt vast ooit wel.

Hoe was de kater? Heb vernomen dat die aardig hevig kan zijn.
 

KlaasVaak

Wijs gebruiker
Check ff mijn reactie een stukje hierboven; ik had al aan Roze Olifant uitgelegd hoe je het best san pedro kunt klaarmaken :wink:
Ohja één ding vergeten nog: drink het met sinaasappelsap.
Weleens gedaan? Ben benieuwd naar de smaak. Te doen met sinaasappelsap?

Ik heb wel een voedseldroger staan dus er poeder van maken is een goede optie.
 

Neo-Shulginist

Badass junkie
Weleens gedaan? Ben benieuwd naar de smaak. Te doen met sinaasappelsap?

Ik heb wel een voedseldroger staan dus er poeder van maken is een goede optie.
Oehhhh een voedseldroger is ideaal.
Nee ik heb nooit gedroogd poeder ingenomen. Wel verse cactus gegeten en er zo achter gekomen dat je dat nooit moet doen 😂

Dat smaakte naar komkommer gedrenkt in zeer bittere lijm, die de hele dag in mijn mond bleef plakken. Water hielp niet de gore smaak weg te spoelen, uiteindelijk bleek sinaasappelsap wel te helpen.

Later ben ik erachter gekomen dat Shulgin het liefst zijn mescaline-kristallen ook innam met sinaasappelsap.
 

Tijdloos

DF-koning
Tripreporter
Geweldig report , mijn trip was vergelijk baar alleen had ik 100mg met @Jmths . Was heerlijk rustig , dromerig. Ook een van mijn favoriete psychedelica geworden :hearteyes:
 

Thunderdome

Wijs gebruiker
Je neemt het er ook gelijk echt goed van. Een gram is echt een life stash. Daar kan je zo twintig keer een volle dag op trippen. :grin:
Een topaanbieding, veel heeft het niet gekost :)

Ga het natuurlijk ook delen met mijn mede-psychonauten! Dus die hoeveelheid is prima.

Haha, kut, nou voel ik me toch een beetje slecht. Kids aan de drugs gepraat. :tearsofjoy:

Maar goed, is wel goeie drugs dees.
Goeie goeie drugs! Daar gaat het om :grin:!!! Heb al veel ervaring met psychedelica, ook met bad trips, dus gaat goedkomen :wink:
 

Tijdloos

DF-koning
Tripreporter
Ho, 100 milligram is wel een stukkie meer ja :sweatsmile:
Ja was wel een heerlijk prachtige trip. Had wat tolerantie maar het was een prachtige trip. Heb al wat besteld (250mg). Maar wordt vast veer in de toekomst :hearteyes: . In mijn top 6ergens op 2 ,:wink:

Disclaimer: The effects listed below cite the Subjective Effect Index (SEI), a research literature based on anecdotal reports and the personal experiences of PsychonautWiki contributors. As a result, they should be regarded with a healthy degree of skepticism. It is worth noting that these effects will not necessarily occur in a predictable or reliable manner, although higher doses are more liable to induce the full spectrum of effects. Likewise, adverse effects become much more likely with higher doses and may include addiction, serious injury, or death.Physical effects
Child.svg

  • Stimulation - In terms of its effects on the physical energy levels of the user, methallylescaline is usually considered to be very energetic and stimulating. For example, when taken in any environment it will usually encourage physical activities such as running, walking, climbing or dancing. In comparison, other more commonly used psychedelics such as psilocin are generally sedating and relaxed.
  • Spontaneous bodily sensations - The "body high" of methallylescaline can be described as proportionally intense in comparison to its accompanying visual and cognitive effects. It is manifested in a number of forms including an intense soft, warm glow that grows over the body and is capable of becoming extremely physically euphoric. This is most similar to MDMA and MDA and is consistently manifested throughout the experience. This is contrasted by an intensely pleasurable yet sharp, cold electric tingling sensation which moves up and down the body. This is most similar to mescaline and is also consistently manifested throughout the trip. The final physical effect noticed throughout the experience is an intense energetic pins and needles sensation that manifests itself in the form of a continuously shifting and tingling sensation that travels up and down the body in spontaneous waves. This is most similar to 2C-I and is not entirely consistent throughout the trip.
  • Perception of bodily lightness
  • Physical euphoria - Relative to other psychedelics, methallylescaline has been noted for the bodily or physically euphoric aspect that is vaguely reminiscent of other phenethylamines like MDA.
  • Nausea - Nausea is commonly reported when consumed in moderate to high doses and either passes instantly once the user has vomited or gradually fades by itself as the peak sets in.
  • Muscle cramp - This is uncommon, but is more likely to occur if one is malnourished, dehydrated, or engaged in strenuous activity.
  • Tactile enhancement - Feelings of enhanced tactile sensations are consistently present at moderate levels throughout most methallylescaline experiences. If Level 8A geometry is reached, an intense sensation of suddenly becoming aware of and being able to feel every single nerve ending across a person's entire body all at once is consistently present.
  • Appetite suppression
  • Frequent urination
  • Increased heart rate
  • Increased libido
  • Muscle contractions
  • Pupil dilation
  • Excessive yawning

Visual effects
Eye.svg

Cognitive effects
User.svg

Auditory effects
Volume-up.svg

 
Laatst bewerkt:

Alakazam

Bewuste gebruiker
Zo, leuk report en heerlijke locatie! Dat klinkt wel bijzonder, trippen terwijl je niet helemaal door hebt dat je aan het trippen bent. Ik kan me moeilijk voorstellen hoe dat voelt in verhouding met LSD/paddo's.

Je hebt mijn interesse zeker gewekt. Ik denk dat ik toch maar een san pedro koop en die een paar jaartjes laat groeien, maar mocht dat om een of andere reden in het water lopen is dit in ieder geval een goed alternatief.
 

Neo-Shulginist

Badass junkie
Hoelang duurde jouw trip al met al @Neo-Shulginist? En hoelang piek en wanneer comedown?
Ik nam het om 12.00 uur en om 00.30 uur ben ik gaan slapen, maar met moeite. Opmerkelijk was dat ik de hele nacht een soort inception-achtige dromen heb gehad die hyperrealistisch waren en waarbij ik echt geen idee had of ik nou wakker was of aan het dromen was. Ik werd ook steeds wakker, maar dan was ik alsnog aan het dromen. Echt heel vaag.

Om 10.00 uur uit bed gegaan en toen voelde ik me wel fris, optimistisch en stralend.
Zoals ik in een eerdere reactie al had opgeschreven (maar ik kan me voorstellen dat je niet alle reacties leest want dat doe ik vaak zelf ook niet):
Interessante bijwerking om nog te vermelden is dat ik tijdens het slapen na mijn trip echt levensechte dromen had, waarbij ik steeds echt niet wist of ik nou wakker was of nog sliep. Ik had ook een soort inception-achtige dromen dat ik wakker werd, maar alsnog in een droom bleek te leven. Die nacht ben ik echt tientallen keren wakker geworden en weer gaan slapen. Zo heb ik tien uur in bed doorgebracht. Hoewel de kwaliteit van de slaap wat dat betreft niet heel goed was, voelde ik me toch uitgerust en zeker niet geradbraakt.
 

Neo-Shulginist

Badass junkie
Zo, leuk report en heerlijke locatie! Dat klinkt wel bijzonder, trippen terwijl je niet helemaal door hebt dat je aan het trippen bent. Ik kan me moeilijk voorstellen hoe dat voelt in verhouding met LSD/paddo's.

Je hebt mijn interesse zeker gewekt. Ik denk dat ik toch maar een san pedro koop en die een paar jaartjes laat groeien, maar mocht dat om een of andere reden in het water lopen is dit in ieder geval een goed alternatief.
Ja methallylescaline en mescaline vind ik gewoon niet zo vergelijkbaar met paddo's en LSD eigenlijk. Het is een heel andere kant van het psychedelische spectrum. Het lijkt veel meer op MDMA eigenlijk (wat door velen ook een psychedelicum wordt genoemd vanwege de 'geest openbarende' aspecten). Het heeft eenzelfde sereen gevoel met een diep gevoel van acceptatie. Daarnaast veroorzaken methallylescaline en mescaline haast geen verwarring en bijna geen visuele effecten, behalve het kleurcontrast wat zeker op 200+ procent staat. Het psychedelische merk je verder wel aan hoe je aandacht naar bepaalde kleine details getrokken wordt die je anders totaal niet zou opmerken. Dat kan ook resulteren in een sensory overload als er te veel prikkels zijn in de omgeving.

Zo moest ik een stukje naar huis fietsen door het verkeer, en dat is dan wel ff heftig. Dat zou ik niet aanbevelen aan beginnende trippers om te doen. Maar ik heb al heel vaak trippend gefietst dus ik weet inmiddels wel hoe ik een soort bubbel om me heen kan creëren waarbij ik me afsluit van alle overige informatie, behalve de punten waar je even moet opletten of je niet wordt aangereden of tegen andere fietsers botst natuurlijk. Gelukkig hebben we in Nederland bijna overal gewoon gescheiden fietspaden en overal stoplichten, en gelukkig woon ik niet in Amsterdam want daar zou ik nevernooitniet trippend gaan fietsen. Daar is het echt carmaggedon :tearsofjoy::tearsofjoy:

DISCLAIMER: trippend fietsen is natuurlijk niet veilig. Officieel is het ook verboden, hoewel je er in de praktijk waarschijnlijk nooit voor veroordeeld zult worden.
 
Laatst bewerkt:

KaapStad

Experimenterende gebruiker
Dit stofje heb ik inmiddels ook thuis liggen, aangezien ik al lange tijd interesse heb in mescaline en ik las deze analoog(?) de beste uit het aanbod zou zijn. Nu ik je report lees (en nadat ik een filmpje van Drugslab zag, overigens met 'echte' mescaline), ben ik hier zeer benieuwd naar! Ik denk dat dit stofje tijdens mijn vakantie maar eens getest moet worden!
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan