Natte pep

Discussie in 'Speed' gestart door clockcable, 27 jul 2010.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. clockcable

  clockcable Bewuste gebruiker

  Als ik speed koop is het meestal vochtig/nat. Ik heb begrepen dat dit is om te zorgen dat het zijn potentie niet verliest . Maar wat zit er nu precies doorheen, gewoon water toch?
   
 2. De Sjeik

  De Sjeik Bewuste gebruiker

  Het wordt gebruikt als versnijdingsmiddel, natte pep is natuurlijk zwaarder, tot het weer droog wordt. Is meestal gewoon water ja volgens mij.
   
 3. Wackie

  Wackie Belezen gebruiker

  Ik denk niet water. Als de pep nog vochtig is, is de geur veel sterker en doet het meer pijn in de neus. Het verdampt naar mijn idee ook sneller dan water. Ik ga er dus vanuit dat het een of andere vluchtige stof is die bij de productie word gebruikt.
   
 4. W.F.L.

  W.F.L. Badass junkie

  [edit: Wat wacky zegt dus.. ] @ TS: Nee. Veel water merk je meteen en veel verlies is het eigenlijk enkel als je te maken hebt met iemand die ermee heeft zitten knoeien.

  Hier: https://www.dhpforum.nl/forums/index.php?showtopic=7070


  Overige vieze rommel zullen dan voornamelijk oplosmiddelen zijn zoals eerder in dat topic genoemd wordt. Aceton, ether, methanol en weet ik wat voornamelijk denk ik, de pasta die ik altijd kreeg was snel droog dus iets dat makkelijk vervliegt, een oplosmiddel dus. Hij rook ook niet heel sterk dus denk niet dat het BMK/P2P was :P Sodiumsulfaat snats je waarschijnlijk gewoon mee naar binnen. Als je er zin in hebt moet je maar eens zoeken naar alles wat er gebruikt wordt bij het productieproces, welke vrijkomen en welke stoffen ze vinden bij dumpings enzo. Dat zal wel lekker ruiken allemaal har har, mierenzuur, ammoniak, BMK, zwavelzuur.. En daar komt dan zoiets lekkers uit :grin:
   
 5. Telpeva

  Telpeva Belezen gebruiker

  Ja die ingredienten word je eigenlijk niet zo vrolijk van... Lithium-zuur uit batterijen ofzo zat er ook nog bij, erg geruststellend...

  Weet iemand toevallig of dat bij Dex nog anders ligt? ik kon het zo snel niet vinden online.
   
 6. weyoun22

  weyoun22 Bewuste gebruiker


  Ik lees dit heel vaak terug over speed, meth en andere synthetische drugs. "Het is rommel want ze gebruiken x en y als ingredienten".

  Dit is volstrekte onzin, het gaat niet om de gebruikte ingredienten maar om het uitgereageerde eindproduct. Zo kan van ammoniak en zoutzuur bijvoorbeeld salmiak gemaakt worden, een volkomen onschuldige stof die gebruikt wordt in snoepgoed.

  Nou is het natuurlijk zo dat er restanten van chemicalien kunnen overblijven in de pep als er in het productieproces slordig te werk is gegaan, maar dat is een ander verhaal.
   
 7. Telpeva

  Telpeva Belezen gebruiker

  Uiteraard, uiteraard! Je hebt mij het woord troep niet horen tikken toch :grin:? De kennis is dan wel een goede 95% weggezakt, maar ik heb nog voldoende scheikunde op de middelbare gehad om me dat te beseffen :wink:.
  Ander argument wat altijd voor waar wordt aangenomen is dat een natuurlijk product gewoon veel beter voor je lichaam is... Alsof de natuur niet killing kan zijn....

  Anyhow, ik vind het juist schitterend. Maar: het Klinkt verre van geruststellend. Right?
   
 8. clockcable

  clockcable Bewuste gebruiker

  Ik hoor liever dat het in een loods in Nederland is gemaakt dan dat het vanuit zuid amerika in iemands darm hierheen is gekomen :grin:
   
 9. Liesette

  Liesette Bewuste gebruiker

  idd liever een echte witte kg nederpep bedrenkt in accuzuur en ander giftig spul dan een zak vergeelde cafeine bagger uit de balkan !!

  :tearsofjoy:
   
 10. henny

  henny Newbie

  helemaal mee eens lisette :)
   
 11. Oom Klaas

  Oom Klaas Badass junkie

  Tering, moet dat nu echt altijd en overal benadrukt worden door coke/pep gebruikers dat de 1 beter is dan de ander?
   
 12. W.F.L.

  W.F.L. Badass junkie

  Soms
   
 13. Deep Blue

  Deep Blue Bewuste gebruiker

  Ik betwijfel ten zeerste dat er methanol in (natte) speed zit, dit is namelijk vrij giftig.
   
 14. clockcable

  clockcable Bewuste gebruiker

  Zo erg zal het wel niet wezen. Meestal droog je het van tevoren en zoveel krijg je niet binnen als je het nat zou snuiven.
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - Natte pep
 1. Greencliff
  Reacties:
  16
  Weergaven:
  1.690
 2. henry-vitesse
  Reacties:
  31
  Weergaven:
  11.329
 3. Volgin
  Reacties:
  11
  Weergaven:
  1.560
 4. speedkills
  Reacties:
  13
  Weergaven:
  2.903
 5. Carlitos
  Reacties:
  13
  Weergaven:
  2.680

Deel Deze Pagina