1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Newbie in NPS

Discussie in 'Research Chemicals' gestart door Ralou, 29 okt 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Ralou

  Ralou Belezen gebruiker

  Hey iedereen!

  Ik ben een enorme fan van natuurlijke psychoactieve planten en stoffen en heb hier al wel een goede dosis ervaring mee. Echter zit ik al een tijdje op dit forum en ben toch nieuwsgierig geraakt in de nieuwe psychoactieve stoffen...

  Ik weet niet of dit al in de nabije toekomst op mijn verlanglijstje komt maar ben toch eens benieuwd naar jullie mening en adviezen.

  Ik ben specifiek bezig met psychedelische drugs en heb dan ook geen behoefte aan specifieke uppers en downers voor het moment. Ik ken absoluut niet veel van NPS om door de bomen het bos nog te zien.
  Zoals bij elke drugs begrijp ik zeker de basis voorwaarden, laat je drugs testen, leer de drugs kennen, bouw het gebruik op , respecteer voeding en rust.

  Mijn vraag is dan ook vooral, is er een verschil in ,
  hoe synthetisch een stof is,
  zijn er stoffen die bv deels geextraheerd worden van planten, en welke NPS zijn aangename en over het algemeen risicoloze stoffen om mee te beginnen.

  Het is vooral of zelfs uitsluitend voor thuis gebruik of in de natuur, alleen of met mijn partner.
  De duur van het product is minder van belang en verwerkingstijd hebben we voldoende.

  Ik ben benieuwd naar jullie adviezen en redenen hieromtrent!

  Thnx :)
   
  Laatst bewerkt: 29 okt 2019
 2. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Of iets aan de bomen/in de grond groeit of in een lab wordt geproduceerd is voor mij geen issue, zowel bij de ene als bij de andere groep vind je prachtdrugs/levensgevaarlijke stoffen en alles daar tussen in. Dan zijn er ook nog stoffen die je zowel uit de natuur kan halen als in een lab kan maken.

  Ik denk dan ook dat het verstandig is om onderscheid in 'natuurlijk/onnatuurlijk' te negeren en per stof te bekijken/onderzoeken of deze iets is voor jou.

  Ik denk trouwens dat je met 'psychoactief' 'psychedelisch' bedoelt, alle drugs zijn psychoactief, ook uppers en downers, psychedelisch betekent trippen/hallucineren, en ik denk dat jij die bedoelt.

  Er zijn zo veel verschillende maar ook veel op elkaar gelijkende psychedelica, als je nu eerst eens duidelijk maakt wat voor iets je zoekt, kortwerkend/langwerkend, iets heel visueels of toch iets dat meer mentaal is, een beetje helder wil blijven of voor een egodood wil gaan of zekfs ern instant bteaktrough ervaring naar eenvandere wereld, het bij 1 psychelicum per keer wil houden of wellicht sta je open voir interessante combis/flips dan ka ik/kunnen wij je wel de juiste richting op wijzen.

  Maar vergeet dat natuurlijk/onnatuurlijk, want dat zegt helemaal niks.
   
  Laatst bewerkt: 29 okt 2019
  Mezelf, Benzoboss, Neo-Shulginist en 2 anderen vinden dit leuk.
 3. Ralou

  Ralou Belezen gebruiker

  Thanks, heb het aangepast.

  En ik kan daarin komen vermits ik bv interesse heb om DMT te maken, welke door chemische processen tot stand komt en dit vanwege het feit dat de stof DMT ook van nature in het lichaam voorkomt en ik het verschil graag eens wil ervaren met bv Ayahuasca.

  Nu laat ik dan stellen dat ik geen rekening houd met de oorsprong van de stof en dat door het te testen de puurheid aangetoond kan worden. Dan nog zie ik echt tientallen nummers en lettercombinaties voorbij komen. Waarbij ik natuurlijk niet de behoefte heb om ze allemaal uit te proberen . Zijn er hierin misschien stoffen waarvan je zegt , deze werken vooral psychedelisch en passen goed binnen de set en setting die je aanbrengt?
   
  acht.zes vindt dit leuk.
 4. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @Ralou
  Er zijn grofweg 3 groepen psychedelica, lysergamides met LSD en analogen, triptamines met psilo van de paddo en analogen plus DMT(achtigen) en de phenethylamines met mescaline en analogen, de 2c's, DOx'en, en de bnoh/nbomes. De phenethylamines zijn veelal ook een beetje een upper (lysergamides geven veelal ook wel wat energie)

  https://m.psychonautwiki.org/wiki/Psychoactive_substance_index

  Lysergamides en phenethylamines vind ik wat meer geschikt om op te dansen op psy-feestjes (energieker en wat langer werkend) waar ik triptamines meer geschikt vind om thuis of in een park met een kleine griep mensen te trippen/chillen.
   
  Laatst bewerkt: 29 okt 2019
  Ralou vindt dit leuk.
 5. Psilocyloner

  Psilocyloner Bewuste gebruiker

  TL;DR:
  - Wil je het 'toch natuurlijk'? 5-MeO-DMT, is op de rc-markt synthetisch, maar is wel een in de natuur voorkomende stof
  - Zoek je 'synthetische paddo's'? 4-AcO-DMT, wordt net als psilocybine in paddo's/truffels omgezet in psilocine
  - Zoek je LSD? 1P-LSD, praktisch hetzelfde
  - Zoek je iets wat mogelijk in de buurt komt van ayahuasca? DPT, oraal of nasaal
  - Zoek je iets wat mogelijk in de buurt komt van DMT? DPT freebase, gerookt
  - Zoek je iets wat mogelijk in de buurt komt van huachuma (San Pedro, mescaline)? 2C-E
  - Paddo's light, makkelijker en energieker en daarmee recreatiever? 4-HO-MET
  - Vaag tripspul met entactogeen randje? 5-MeO-MiPT (of 5-MeO-DiPT)
  - Opgepompte LSD? DOC
  - Iets anders? ßk-2C-B of 2C-B-FLY
  - Iets nieuws op de markt, maar misschien veelbelovend? Methallylescaline

  Het dichtst bij de natuurlijke middelen ligt 5-MeO-DMT. Dit is gesynthetiseerd, maar komt als zodanig ook in de natuur voor (secretie van de Coloradopad, alsmede in yopo). Wordt doorgaans gerookt. Dan heb je nog 4-AcO-DMT, waarvan wordt vermoed dat dit in het lichaam wordt omgezet in 4-HO-DMT (ofwel psilocine), net zoals dat gebeurt met 4-PO-DMT (psilocybine, voorkomend in paddo's/truffels). Wordt doorgaans oraal genomen. Van het effect wordt gezegd dat het het sterkst in de buurt komt van dat van paddo's/truffels, al zou het er nét een klein stukje van missen.

  Als eerste dan de lysergamides ('LSD-analogen'). Als je zegt dat je toch niet de behoefte hebt om alles uit te proberen, dan zou ik deze lekker links laten laten. Als je reeds ervaring hebt met LSD, denk ik niet dat ze je echt heel veel nieuws gaan brengen. Van deze groep is vooral 1P-LSD erg populair als legaal, makkelijk verkrijgbaar en betrouwbaar alternatief voor LSD en is in effect, afgezien van de tragere opkomst, niet van LSD te onderscheiden. Vermoed wordt dat 1P-LSD een inactieve stof is welke in het lichaam wordt omgezet in LSD en zodoende een effect geeft (vrijwel) identiek aan LSD.

  Van de tryptamines is vooral DPT interessant. Komt qua intensiteit in de buurt van DMT en 5-MeO-DMT. Wordt doorgaans oraal genomen of gesnoven. Let wel, het kan echt killing wezen voor je slijmvliezen. Het snuiven van DPT geeft mij tot dagen nadien nog een loopneus. Dat maakt het voor mij toch wat bedenkelijk. Ik ken verscheidene mensen die er hele diepe ervaringen op gehad hebben. Kan wat ayahuasca-achtig wezen, is mijn eigen ervaring. Ik keerde ermee terug naar mijn ayahuasca-reizen. Kan ook als freebase gerookt worden en zou dan als freebase DMT wezen. De ''Temple of the True Inner Light'' gebruikt het op deze wijze.

  Van de gesubstitueerde tryptamines noemde ik al 5-MeO-DMT en 4-AcO-DMT. Verder lijkt 4-HO-MET het meest populair. Wordt doorgaans oraal genomen. Wordt omschreven als een meer recreatievere versie van paddo's of truffels, omdat het enerzijds makkelijker/minder 'zwaar' is (minder invloed op je denken) alsmede meer stimulerend ten opzichte van paddo's of truffels welke doorgaans eerder sederend zijn. Ook redelijk populair lijkt 5-MeO-MiPT (en in iets mindere mate 5-MeO-DiPT). Wordt doorgaans oraal genomen. Schijnt heel stimulerend en enigszins entactogeen te zijn (zoals MDMA of 2C-B), maar ook lastig te doseren. Staat in mijn persoonlijke aantekeningen overigens als neurotoxisch vermeld, maar heb hier even geen bron meer bij. Voor mij persoonlijk een no go. Ik vind het toch iets te obscuur...

  Dan hebben we nog de phenethylamines, welke in drie subgroepen (of 'series') zijn te onderscheiden, namelijk de 2C-x, DOx en 25x-NBOMe. Shulgin noemt hierbij de ''magic half dozen'', wat je zou kunnen interpreteren als ''wil je eens wat nieuws proberen, dan zijn deze wellicht het meest interessant'': mescaline, DOM, 2C-B, 2C-E, 2C-T2, 2C-T7, waarbij mescaline de enige natuurlijke stof is waarvan hij de rest min of meer heeft afgeleid. De x staat voor een bepaalde variatie. Zo heb je in de 2C-x serie 2C-B en 2C-E. Dat zijn dan ook meteen wel de meest bekende en interessante uit deze subgroep. Met 2C-T2 en 2C-T7 zelf geen ervaring. Met 2C-B overigens ook niet. Helaas is 2C-B reeds illegaal (maar is wel een illegale markt voor), 2C-T2 en 2C-T7 overigens ook illegaal en minder makkelijk te verkrijgen dan 2C-B. Het effect van 2C-B is vrij uniek: sensorisch versterkend en entactogeen in lagere dosering, psychedelisch in hogere dosering. Vrij stimulerend. Ook 2C-E is uniek: erg stimulerend, uitgesproken body high (of body load, afhankelijk van je subjectieve beleving ervan) en kan wat huachuma-(San Pedro-/mescaline-)achtig wezen, is mijn ervaring. Uit de DOx serie lijkt DOM, mede als zijnde één van de ''magic half dozen'' erg interessant, echter ook reeds illegaal. Vandaag de dag wordt uit deze serie vooral DOC aangeboden op de rc-markt. De DOx serie betreft psychedelische amfetamines. Ten opzichte van LSD langer werkend, energieker en sneller. Kan wat meer body load geven, evenals misselijkheid in de come-up. Daarnaast niet geheel zonder risico's. Kan leiden tot vasoconstrictie. Ervaringen zijn wisselend. Ik ken mensen die gaan heerlijk op DOC. Voor mij persoonlijk is het overwegend emotioneel vlak tot dysfoor. Bovendien vind ik de visuals van DOC te snel en te druk. Het overprikkelt me. Tot slot dan de 25x-NBOMe serie. Over de effecten kan een ander denk ik meer vertellen dan ik, daar ik met geen van alle ervaring heb. Deze groep is zeker niet zonder risico's. Ze hebben een smalle index (dat wil zeggen dat de dosering voor een gewenst effect en overdosering dicht bij elkaar ligt) en potentieel ernstige/gevaarlijke bijwerkingen zoals de eerder bij de DOx genoemde vasoconstrictie. Het zijn alle erg sterke 5-HT-2A agonisten, waardoor bij veelvuldig gebruik het risico op HPPD groter zou zijn dan bij andere psychedelica. Voor mij persoonlijk is deze groep een no go. Een deel van deze groep is overigens reeds illegaal. De rest heb ik nog nooit ergens zien aangeboden.

  De rest vind ik persoonlijk dermate obscuur dat ik er zelf liever van vandaan blijf. Hiervan zijn ßk-2C-B en met name 2C-B-FLY nog enigszins bekende stofjes. De eerste schijnt zeer onvoorspelbaar in effect te zijn. De tweede is voor velen hooguit een ''mwa...'', naar wat ik heb vernomen. Een interessante vermelding is misschien nog methallylescaline. Deze is nog maar sinds kort op de markt. Een analoog van mescaline. Ook hierbij denk ik dat een ander je meer kan vertellen over de effecten, daar ik er zelf geen ervaring mee heb.

  Voor de duidelijkheid: van alles wat ik hierboven heb genoemd heb ik zelf alleen ervaring met 1P-LSD, DPT, 2C-E en DOC. Zelf zweer ik ook bij de natuurlijke psychedelica. Plantmedicijnen. Zoals de natuur het bedoeld heeft. Een aantal malen heeft nieuwsgierigheid toch de overhand genomen. Voor mij zijn DPT en 2C-E toch verrassend diep, zodanig dat ik ze wel enigszins met ayahuasca en huachuma durf te vergelijken. Voor mij zijn 1P-LSD en met name DOC toch vooral erg leeg, afgezien van momenten van introspectie op 1P-LSD (toen ik ermee de natuur opzocht) en een eenmalige zeer bijzondere spirituele ervaring op DOC (ook toen ik ermee de natuur opzocht, op een moment ver over de piek heen, na een vrij hoge dosering te hebben genomen).
   
  Laatst bewerkt: 30 okt 2019
  Mezelf, OlderPsyEr, verwondering en 5 anderen vinden dit leuk.
 6. Ralou

  Ralou Belezen gebruiker

  Wauw. Dat is een indrukwekkend uitgebreide en to the point uitleg , perfect. Bedankt voor de moeite dit uiteen te zetten!
   
  Psilocyloner vindt dit leuk.
 7. Neo-Shulginist

  Neo-Shulginist Bewuste gebruiker

  The naturalistic fallacy verbindt goede eigenschappen aan natuurlijke producten en slechte eigenschappen aan chemische producten. Maar er zijn chemische producten die best wel veilig zijn en er zijn natuurproducten die heel onveilig zijn.

  Toch kom ik zelf bijna elke keer wel weer tot de conclusie dat de klassieke tripmiddelen (LSD, paddo's, mescaline, DMT) beter zijn dan de rc-varianten. Die zijn meer compleet: de effecten zijn in balans en vergroten de connectie tussen het emotionele bewustzijn en het rationele bewustzijn.

  Er zijn een paar middelen waarvan ik denk dat die wel in de buurt komen bij hun origineel. Maar de overtreffende trap is het nooit geworden. Al is niet iedereen dat met me eens natuurlijk.
   
 8. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Dat natuurlijke psychoactieve planten en stoffen altijd superieur zijn is een hardnekkige ongenuanceerde mythe. In vergelijking met tryptamine biggots zijn overdreven uitgesproken Jehova getuigen nog geen zo heel vervelend. Tryptamine misbruik kan dan ook extreme overtuigingen faciliteren.
  Opgepompt is niet de beschrijving die ik het zelf zou geven. Mensen lopen bijvoorbeeld ook vaak te klagen dat ze van Mescaline niets merken maar Mescaline is ook simpelweg niet bedoel om je dezelfde gigantische headfuck te geven als paddo's en staat eerder bekend om een zacht karakter. Mensen doseringen DOC om soortgelijke redenen naar mijn ervaring ook standaard te hoog.

  "its presumed full-range visual, audio, physical, and mental effects show exhilarating clarity, and some overwhelming, humbling, and "composting"/interweaving effects." - A. Shulgin in PIKHAL
  In diezelfde categorie wordt het relatief zeer heldere karakter van DOC vaak ook niet goed begrepen en gerealiseerd wat eveneens resulteert in dat mensen deze substantie buiten proportie hoog doseren. Als mensen meer extreme effecten wensen is orale inname in algemene zin meestal niet de meest geschikte manier van inname.

  Omdat DOC ook een amfetamine basisstructuur heeft wordt de associatie met Amfetamine vaak ook iets te snel gelegd. DOM welke met de nickname STP (Serinity, Peace, Tranquility) op de markt kwam lijkt minder vaak geassocieerd te worden met.

  Toen DOM initieel vrij massaal door de Hells Angels op de markt werd gebracht werd deze in pillen/pellets van 20mg per stuk verkocht als LSD. De pillen/pellets waren ook sterk gelijkend aan daadwerkelijk LSD product op de markt. Daarnaast heb je het feit dat LSD aanzienlijk sneller opkomt in effecten dan DOM. Dit had als gevolg dat een zeer aanzienlijk aantal mensen 2 of meer pillen/pellets innamen (40-60mg DOM).

  Deze belachelijke doseringen die vaak compleet onverwacht aankwamen zijn dan ook in enkele gevallen fataal gebleken. Sindsdien is de DOX serie eigenlijk nooit meer aan zijn stigma ontkomen. Op Shroomery staat een rapportje van iemand die rapporteert 250mg DOC te hebben geconsumeerd, de bijlage foto's zijn vrij gruwelijk, gaten in zin benen. Twee or drie tenen aan zijn rechter voet geamputeerd. Maar eerlijk is eerlijk, dat is ongeveer 100x een 'normale' dosering van 2,5mg DOC.

  Op Bluelight en elders kun je ook verhalen terug vinden waar lysergamides wanneer extreem gedoseerd aanzienlijke cardiovasculaire bijwerkingen kunnen vertonen waarbij eveneens amputatie van de tenen is gerapporteerd. Ik zal niet beweren dat DOC eenzelfde risicoprofiel heeft als Lysergamides maar mits de substantie respectvol wordt toegepast geloof ik dat er toch wel gesteld kan worden dat DOC een relatief veilige substantie is.

  Wat mensen vaak niet willen realiseren is dat psychedelica, vooral tijdens de opkomst, nou eenmaal met fysiek ongemak komen. Dit is ook met tryptamines wel het geval en als je bij sprake van 400mcg LSD doseert ga je toch ook zeker wel wat fysiek ongemak merken.

  Een onderzoek dat vaak wordt aangehaald om te benadrukken hoe veilig psilocybine is is een onderzoek waarin muizen met belachelijke hoeveelheden worden geïnjecteerd voordat ze overlijden. Wat hierbij echter niet vermeld wordt is dat muizen vrijwel volledig ongevoelig zijn voor psychedelica omdat ze bijna geen serotonine receptoren hebben laat staan dezelfde receptoren als mensen. Er zijn dan ook veel toongevende wetenschappers die dierenproeven beschrijven als verwaarloosbaar omdat de resultaten niet naar mensen geëxtrapoleerd kunnen worden.

  En om het toch nog even te benoemen, als je stimulanten naast psychedelica gebruikt kun je natuurlijk ook verwachten dat cardiovasculaire bijwerkingen kunnen toenemen. Als je psychedelica gebruikt in een setting waar bewogen/gedanst wordt en veel prikkels en interactie plaats vinden zul je cardiovasculair waarschijnlijk ook iets meer ondervinden.

  "its presumed full-range visual, audio, physical, and mental effects show exhilarating clarity, and some overwhelming, humbling, and "composting"/interweaving effects." - A. Shulgin in PIKHAL
  In diezelfde categorie wordt het relatief zeer heldere karakter van DOC vaak ook niet goed begrepen en gerealiseerd wat er eveneens vaak in resulteert in dat mensen DOC buiten proportie hoog doseren. Als mensen meer extreme effecten wensen is orale inname in algemene zin meestal niet de meest geschikte manier van inname. DOC leent zich, mits correct gedoseerd natuurlijk, dan ook relatief goed voor andere RoA. Wil je een intens chaotische piek/ervaring kun je echter wellicht beter een dissociatief toevoegen of een tryptamine toepassen.
  Als ik mij niet vergis is DPT in eerste instantie uit plantmateriaal geëxtraheerd waardoor het dus technisch gezien een plantaardig natuurlijk psychoactief is en niet valt onder de categorie RCs.
  Neurotoxisch denk ik niet zozeer hoor, maar cardiotoxisch kan inderdaad wel het geval wezen ook met oog op potentie in gewicht en hierdoor zoals je al benoemde lastig te doseren waardoor volumetrisch doseren toch ook eigenlijk een pre is.
  SI bood 25D-NBOMe en 25N-NBOMe aan, 25D-NBOMe vertoond onder de NBOMes de meeste analogie met Mescaline en is iets minder belachelijk potent dan de andere NBOMes. 25N-NBOMe is ook iets minder belachelijk potent in gewicht en wat deze heel interessant maakt is dat werd gezegd dat deze een extreem snelle opkomst en korte duratie heeft. Hier moet gedacht worden aan een piek binnen 30minuten en vrijwel volledig baseline 2 uur na inname. Ik had beide NBOMes graag aan mijn verzameling toegevoegd maar helaas was Europol mij voor.
  BK-2C-B is sterk gelijkend aan 2C-B maar de lage potentie in gewicht, de beperkte informatie rond doseren en de zeer lange duratie die toch wel 3x langer aanhoud dan 2C-B maakt BK-2C-B oninteressant. Al helemaal met oog op dat er meer interessante alternatieven zijn die ook veel tijdsinvestering kosten zoals DOC, LSD, a-MT, etc.
  De bedoeling van 2C-B-FLY is natuurlijk ook dat het milde makkelijk verteerbare effecten faciliteert, als 2C-B-FLY tegen valt omdat de effecten te mild zijn is de persoon simpelweg ongeïnformeerd met verkeerde verwachtingen de ervaring in gegaan.
  Van 1P-LSD is tot zover niet gebleken dat deze onder doet aan LSD en het lijkt eerder onwaarschijnlijk dat dit in de toekomst wel het geval zal wezen. Gezien context o.a. met betrekking tot wetgeving kan toch wel beargumenteerd worden dat dit de interessantere optie kan wezen.
  4-AcO-DMT heeft toch wel meerwaarde op. Paddo's hebben echter het voordeel van gemak waarmee je ze zelf kunt kweken wat dit een zeer beschikbaar en goedkoop product maakt.
  Mescaline heeft niet echt een volwaardig alternatief al komt MAL als uitzondering waarschijnlijk aardig in de buurt.

  Van Mescaline heb je echter zo'n 400mg nodig voor een enigszins fatsoenlijk tripje wat toch wel met ongemak van de maag komt, lang aanhoudende misselijkheid en waarschijnlijk enige verzuring ook. Los daarvan heb je voor één zo'n tripje of 1 meter San Pedro nodig of meerdere Peyote cacti wat toch eigenlijk ook ergens wel zonde is.

  Als een variatie op de 4 positie deze problemen oplost en interessante soortgelijke variaties voorziet heeft dit toch ook zeker wel zijn meerwaarde ten opzichte van Mescaline. Op soortgelijke manier dat LSD door enige synthetische aanpassing een substantie met meerwaarde kan vormen.
  Niets op aan te merken. :tongueout:
   
  Mezelf, Buu, acht.zes en 2 anderen vinden dit leuk.
 9. Neo-Shulginist

  Neo-Shulginist Bewuste gebruiker

  Daarom zei ik ook, 'de overtreffende trap is het nooit geworden'. Er zijn wel een paar rc's die (bijna) even goed zijn als hun parent drug. Bijvoorbeeld 1P-LSD inderdaad, of 4-AcO-DMT of 4-HO-MiPT.

  Van 2C-B-FLY ben ik wel dermate gecharmeerd dat ik het een fijner middel vind dan 2C-B, maar het heeft ook heel andere subjectieve effecten dus een eerlijke vergelijking is dat niet.

  Maar sowieso vind ik dat je rc's nooit moet aanraden vanwege het onbekende gezondheidsrisico (ik weet het, dat is mijn stokpaardje). We weten gewoon niet wat dat soort stoffen met je doen. Dat is heel anders bij middelen zoals lsd, paddo's en mescaline, die al door zoveel mensen gebruikt zijn dat je op basis van die experimenten wel kunt zeggen dat het relatief veilige drugs zijn.

  Nieuwe psychoactieve stoffen zijn een beetje als bergbeklimmen of op ontdekkingsreis gaan in het oerwoud waar nog nooit mensen zijn geweest. Er kan zomaar een steen onder je voet wegschuiven, of je kan zomaar de verkeerde plant vastpakken tijdens te trektocht, en het is afgelopen. Voorspellen wanneer die steen schuift of welke plant heel gevaarlijk gaat zijn, dat kan niet.

  Daarom zijn dat soort dingen alleen voor zeer gemotiveerde ontdekkingsreizigers die zichzelf graag opofferen voor de wetenschap.
   
 10. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Fair enuf. :tongueout:
  Wel leuk metafoor, daar heb je ook zeker gelijk in.

  Sommige 'RC' tryptamines zoals 5-MeO-MiPT kan men trouwens ook terug vinden in het slijm van kikkers las ik ooit eens in TIHKAL. :)
   
  Laatst bewerkt: 30 okt 2019
  Neo-Shulginist vindt dit leuk.
 11. Benzoboss

  Benzoboss Wijs gebruiker

  Bufo alvarius dacht ik?

  Laat me even na checken....

  Edit: jup
   
 12. Psilocyloner

  Psilocyloner Bewuste gebruiker

  Ehh, 5-MeO-DMT ja, maar 5-MeO-MiPT...? :openmouth:
   
 13. Benzoboss

  Benzoboss Wijs gebruiker

  Geen 5-me-mipt nee
   
 14. Psilocyloner

  Psilocyloner Bewuste gebruiker

  Er is sinds kort een alternatief op de markt, BOH-2C-B. Hierbij zou geen sprake meer zijn van extreme onvoorspelbaarheid in effecten door inconsistente dosisrespons door opnameverschillen als gevolg van afbraak bij hoge pH in maag.

  Ik heb AMT echt nog nooit ergens gezien volgens mij. Die lijkt het ook nooit zo te hebben waargemaakt in rc-land. Is bovendien een dikke serotonineslurper hè... denk dat daar betere alternatieven in voor handen zijn.
   
 15. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Ik heb mij nooit zo verdiept in BK-2C-B meer nadat ik een rapportje had uitgeschreven. Duratie is vrij lang dus als de investering al gemaakt wordt zijn er al snel alternatieven die net iets meer de moeite waard zijn voor mijn gevoel.

  Is ook maar beperkt aanwezig geweest maar er is een kleine groep mensen zeer enthousiast over a-MT. De unieke effecten gezien de molecuulstructuur vind ik wel heel interessant aan a-MT. Vapen van a-MT is onder sommigen ook wel populair van wat ik las.

  Serotonine (releaser) bijslag is in ieder geval niet zo sterk als bijvoorbeeld die van 4-FA maar inderdaad wel enigzins aanwezig ja. Ik gebruik vrij zelden nog serotonine releasers, ondervond wel een lichte dinsdagdip na vrij hoge dosering a-MT: http://drugsforum.info/tripreports-...a-methyltryptamine-mt-bicycle-day-t15062.html

  Voor a-MT denk ik dat een aardig alternatief vinden iets lastiger is dan bijvoorbeeld BK-2C-B maar het is inderdaad niet voor iedereen. Kan de moeite waard wezen echter, ik vond het wel interessant. Hield mij alleen wel een beetje lang wakker al kan dat ook met dosering te maken hebben.
   
 16. Psilocyloner

  Psilocyloner Bewuste gebruiker

  Lijkt me toch een middel waarbij je beter de 3-maandenregel in acht neemt dan. In dat geval heb ik reeds 6-APB als alternatief dat mij prima bevalt en onder het mom 'never change a winning team' is het niet iets wat me zo direct aanspreekt.

  *Gaat ondertussen tóch reportjes lezen...* :thinking:
   
 17. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  6-APB is wel een solide alternatief op MDMA. De net iets minder overdreven piek van 6-APB kan ik wel waarderen.
  Schaamteloze zelfreclame, een van mn 1e rapportjes: http://drugsforum.info/tripreports-psychedelica/bk-2c-b-123mg-eerste-keer-t11853.html

  Ik moest destijds wel lachen om de 1e batch BK-2C-B, die veranderde letterlijk in paarse flubber wanneer deze in contact kwam met water.
   
  Laatst bewerkt: 10 nov 2019
  acht.zes, Psilocyloner en Neo-Shulginist vinden dit leuk.
 18. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Hmmm.. LSD duurt bij mij juist veel langer om in te kicken. Zo’n 2 uur voordat ik iets voel. 1P-LSD duurt zo’n 20 minuten voor ik het voel. Misschien gewoon van de setting afhankelijk? Qua eten in de maag enzo..

  Ook vind ik ze toch niet exact hetzelfde. De visuals en mindfuck wel, maar 140ug 1P-LSD duurt bij mij 15-16 uur, LSD 12.

  OT: Vind 4-HO-MET mijn favoriet van de RC’s. Erg grappig, sterke euforie en mooie visuals!
   
 19. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @Stonologie
  Dan zat je toch verkeerd met de aanname van de dosering van een van beide lijkt me, waarschijnlijk bevatten je echte LSD zegels een stuk minder ug dan de verkoper je verteld heeft zoals nogal vaak het geval is.

  De duur van de opkomst van LSD/1P-LSD kan inderdaad behoorlijk varieren per keer, dat wil dus helemaal niks zeggen. Bij mij gewoonlijk van n half uur tot zelfs boven de 2 uur ooit.
   
 20. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Je hebt jezelf hiermee gereduceerd tot een cliché casus voorbeeld van het stereotype bias slachtoffer.
  Het internet zal je moedige woorden nooit vergeten.
   
 21. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Huh? Heb ik iets verkeerds gezegt?
   
 22. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Hmmm zou goed kunnen! Heb ook niet heel veel ervaring met LSD-25. Toch viel het me op.

  De 1P-LSD voelde inderdaad erg heftig, meer dan de LSD, dit zou het langer moeten maken ofc.. vond 16 uur alleen zo lang voor de hoeveelheid ug’s.

  En inderdaad, hij valt heel anders altijd.. soms duurt het heel lang om in te kicken, soms gaat het super snel.
   
  acht.zes vindt dit leuk.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...