Nicotine en wiet

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

Frank2004

Newbie
Hoi, ben net lid van dit forum en ben 14 jaar ik blow nu ongeveer een jaar heb er erg veel spijt van dat ik was begonnen en op een duur begon ik ook met tabak roken heb daar nog meer spijt van ben nu 1 maand clean van tabak en wiet wil binnenkort als ik werk heb weer blowen en tabak bij mijn joint in Maar ik wil absoluut geen nicotine binnenkrijgen iemand tips behalve greengo?
 

Neo-Shulginist

Bewuste gebruiker
Koop een draagbare vaporizer (liefst met verwisselbare accu)! Dan kan je altijd en overal blowen zonder dat je tabak nodig hebt.

Tabak is echt heel erg verslavend. Dus als je dat in een joint gaat roken dan is de kans groot dat je binnen de kortste keren weer op je oude tempo aan het roken bent.
 

henkie2

Experimenterende gebruiker
Draai je joint gewoon zonder tabak man, probeer het eens. Puur wiet (en hasj, optioneel).

Voelt, smaakt en ruikt veel beter dan met die smerige, verslavende, kankerverwekkende tabak erbij :wink:
 

Woezoe

Belezen gebruiker
Als je 1 x puur rookt wil je nooit meer met tabak. Niet alleen smerig, het verpest (voor mij) ook het licht psychoactieve effect van wist.
 

henkie2

Experimenterende gebruiker
Ik moet altijd ook zo ongelooflijk hoesten van tabak en kan dat spul gewoon niet diep inhaleren.

Welke voordelen heeft tabak eigenlijk? Het enige wat ik kan bedenken is dat het dienst doet als "filler" in je joint zodat je minder kostbare wiet hoeft te gebruiken. Zonde, ik geniet liever van één dikke pure joint in plaats van 4 wiet+tabak joints met diezelfde hoeveelheid wiet verspreid over die 4 joints.

De nadelen van tabak lijken me vanzelfsprekend:
- Kankerverwekkend
- Verslavend
- Duur
- Stinkt

Ach ja, ieder z'n ding. Ik vraag me af of degenen die hun joints draaien met tabak (waarschijnlijk zo'n 95% van de stoners hier in Nederland) wel eens een bong gebruiken. En zo ja, gaat er dan ook tabak in? :thinking:
 
Bovenaan