• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Nieuw in Rotterdam

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Ook maar eventjes voorstellen

Mijn Naam is Jonna, 26 jaar, woon sinds 3 weken in Rotterdam voor mijn studie( voorheen Amsterdam)
Ik gebruik af en toe drug(alleen in het weekend als ik uit ga) Als ik uit ga gebruik ik meestal coke of xtc
(Heb een goeie dealer gevonden 100% beter dan wat ik nam in Amsterdam) hihi. Maar nu komen we bij mijn probleem. Ben 2x wezen stappen hier in Rotterdam maar vindt er echt niet aan(niet te vergelijken als uitgaan in Amsterdam) heeft iemand hier een paar suggesties voor mij (plekken waar ik lekker kan space en mijn eigen ding kan doen zonder dat iedereen mijn scheef aan kijkt haha)

Ben jij ook naar een andere stad verhuist of zoek jij ook gwn leuke uitgaan gelegenheden om lekker te space deel je verhaal met ons

heb je een paar suggesties of wil je wat met me delen stuur me dan een bericht ik zou het op prijs stellen 🥰
 

Harmless

Belezen gebruiker
Welkom hier allereerst..

Wat voor uitgaansgelegenheden vond je leuk in Amsterdam en wat is je muzikale voorkeur?
 
Welkom hier allereerst..

Wat voor uitgaansgelegenheden vond je leuk in Amsterdam en wat is je muzikale voorkeur?
hoi 👋

In Amsterdam ging ik meestal naar de John doe, Shelter Amsterdam, de marktkantine enz... ik hou van techno, drum and bass, R&B van alles eigenlijk. Ik zoek meer een plek waar meer studenten zijn die ik ook beter kan leren kennen in het dagelijks leven. Ik woon zelf in oostplein ( in de buurt van de studenten hotel) ik zoek gwn een gezellige plek waar ze niet schrikken van een lijntje of een pilletje 😜
 

Harmless

Belezen gebruiker
Laten we voorop stellen dat ik Rotterdam niet ken, maar de techno scene wel en daarvoor zit je in Rotterdam wel goed met tenten als Maassilo, Toffler, Perron, Annabel, et cetera..
 

Cerberus

Bewuste gebruiker
Ben in Rotterdam eens naar Perron geweest. Dat was goed, denk dat je die club wel kunt appreciëren. Maar naar het schijnt moet je avond per avond geluk hebben of het volk komt om een goeie sfeer te creëren.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan