1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Info Nieuwe samenwerking met strafrechtzaken.nl

Discussie in 'Drugs en de wet' gestart door strafrechtzaken.nl, 11 jan 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. strafrechtzaken.nl

  strafrechtzaken.nl Strafrechtadvocaat Professional

  In Nederland zijn drugs en de (straf)wet onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat resulteert er ook in dat veel bezoekers van dit forum met juridische vragen over drugs zitten. Om deze bezoekers van informatie en advies te kunnen voorzien, hebben wij gekozen voor een samenwerking met strafrechtzaken.nl. Wij vinden het belangrijk dat er, naast informatie, ook professionele deskundigen beschikbaar zijn op het forum. Vanaf vandaag is het dan ook mogelijk om via het forum direct in contact te komen met een strafrechtadvocaat.

  Wat doet strafrechtzaken.nl?
  Strafrechtzaken.nl brengt u op eenvoudige wijze in contact met gespecialiseerde strafrechtadvocaten. Het netwerk beschikt over strafrechtadvocaten door heel Nederland. Strafrechtzaken.nl beschikt uitsluitend over strafrechtadvocaten met aantoonbare ervaring, deskundigheid en expertise. Daarnaast beschikt strafrechtzaken.nl over CBR-specialisten. De advocaten van strafrechtzaken.nl staan cliënten met succes bij in verscheidene procedures tegen het CBR, in bezwaar, beroep en hoger beroep. Het doel van strafrechtzaken.nl is om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

  Wat betekent strafrechtzaken.nl voor drugsforum.nl?
  In het subforum ‘Drugs en de wet’ zullen de deskundigen van strafrechtzaken.nl u voorzien van relevante informatie, interessante nieuwsberichten, antwoorden op veelgestelde vragen, deskundig advies en nog veel meer. Alles wat te maken heeft met drugs zal voorbij komen.

  Persoonlijk advies
  Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Heeft u een dagvaarding of strafbeschikking ontvangen? Is uw rijbewijs ingevorderd? Heeft u problemen met het CBR? Of heeft u een heel ander juridisch probleem dat te maken heeft met drugs? Benader dan direct en geheel vrijblijvend de deskundigen van strafrechtzaken.nl. U komt dan direct in contact met een strafrechtadvocaat die u kan helpen. Met die advocaat kunt u het verdere verloop van de procedure bespreken.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 jan 2019
  שמש, Avīci, genk123 en 14 anderen vinden dit leuk.
 2. Legio Patria Nostra

  Legio Patria Nostra Bewuste gebruiker Donateur

  Ik mis een kostenplaatje bij laten we zeggen: vervolg contacten ofwel hulp in de rechtszaal.
  Dat kan toch niet allemaal voor nul euro gedaan worden??
  Voor niets gaat immers de zon op....
   
 3. Prison

  Prison Bewuste gebruiker

  Dat ligt o.a. aan je inkomen van de afgelopen 2 jaar. Op basis daarvan wordt bepaald of je recht heb op Rechtsbijstand en vaak hoef je alleen maar een eigen bijdrage te betalen. Zie hun site, daar staat het uitgebreid beschreven.
   
 4. Legio Patria Nostra

  Legio Patria Nostra Bewuste gebruiker Donateur

  Thnx voor de info!
  Je weet immers maar nooit
   
 5. strafrechtzaken.nl

  strafrechtzaken.nl Strafrechtadvocaat Professional

  Wij staan u bij op basis van een toevoeging of – als dat in uw specifieke geval niet mogelijk is - tegen een gereduceerd uurtarief. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om op basis van een toevoeging te werken. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand staat exact welke eigen bijdrage hoort bij het fiscale jaarinkomen. Bij strafzaken krijgt u een korting van € 53,- op deze eigen bijdrage. Het uitgangspunt van de Raad voor Rechtsbijstand is om te kijken naar het fiscale jaarinkomen van 2 jaar terug. Door middel van een peiljaarverlegging kunt u de Raad voor Rechtsbijstand verzoeken om een ander jaar te gebruiken voor het fiscale jaarinkomen.
   
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...
Vergelijkbare Topics - Nieuwe samenwerking strafrechtzaken
 1. Albertospaghetti
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  452
 2. Wijsneus1
  Reacties:
  13
  Weergaven:
  864
 3. Stonologie
  Reacties:
  16
  Weergaven:
  1.998
 4. Chillax
  Reacties:
  10
  Weergaven:
  2.011
 5. Mesh
  Reacties:
  46
  Weergaven:
  4.009