• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Info Nieuwe samenwerking met strafrechtzaken.nl

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

strafrechtzaken.nl

Strafrechtadvocaat
Professional
In Nederland zijn drugs en de (straf)wet onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat resulteert er ook in dat veel bezoekers van dit forum met juridische vragen over drugs zitten. Om deze bezoekers van informatie en advies te kunnen voorzien, hebben wij gekozen voor een samenwerking met strafrechtzaken.nl. Wij vinden het belangrijk dat er, naast informatie, ook professionele deskundigen beschikbaar zijn op het forum. Vanaf vandaag is het dan ook mogelijk om via het forum direct in contact te komen met een strafrechtadvocaat.

Wat doet strafrechtzaken.nl?
Strafrechtzaken.nl brengt u op eenvoudige wijze in contact met gespecialiseerde strafrechtadvocaten. Het netwerk beschikt over strafrechtadvocaten door heel Nederland. Strafrechtzaken.nl beschikt uitsluitend over strafrechtadvocaten met aantoonbare ervaring, deskundigheid en expertise. Daarnaast beschikt strafrechtzaken.nl over CBR-specialisten. De advocaten van strafrechtzaken.nl staan cliënten met succes bij in verscheidene procedures tegen het CBR, in bezwaar, beroep en hoger beroep. Het doel van strafrechtzaken.nl is om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Wat betekent strafrechtzaken.nl voor drugsforum.nl?
In het subforum ‘Drugs en de wet’ zullen de deskundigen van strafrechtzaken.nl u voorzien van relevante informatie, interessante nieuwsberichten, antwoorden op veelgestelde vragen, deskundig advies en nog veel meer. Alles wat te maken heeft met drugs zal voorbij komen.

Persoonlijk advies
Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Heeft u een dagvaarding of strafbeschikking ontvangen? Is uw rijbewijs ingevorderd? Heeft u problemen met het CBR? Of heeft u een heel ander juridisch probleem dat te maken heeft met drugs? Benader dan direct en geheel vrijblijvend de deskundigen van strafrechtzaken.nl. U komt dan direct in contact met een strafrechtadvocaat die u kan helpen. Met die advocaat kunt u het verdere verloop van de procedure bespreken.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Legio Patria Nostra

Wijs gebruiker
Ik mis een kostenplaatje bij laten we zeggen: vervolg contacten ofwel hulp in de rechtszaal.
Dat kan toch niet allemaal voor nul euro gedaan worden??
Voor niets gaat immers de zon op....
 

Prison

Bewuste gebruiker
Ik mis een kostenplaatje bij laten we zeggen: vervolg contacten ofwel hulp in de rechtszaal.
Dat kan toch niet allemaal voor nul euro gedaan worden??
Voor niets gaat immers de zon op....
Dat ligt o.a. aan je inkomen van de afgelopen 2 jaar. Op basis daarvan wordt bepaald of je recht heb op Rechtsbijstand en vaak hoef je alleen maar een eigen bijdrage te betalen. Zie hun site, daar staat het uitgebreid beschreven.
 

strafrechtzaken.nl

Strafrechtadvocaat
Professional
Wij staan u bij op basis van een toevoeging of – als dat in uw specifieke geval niet mogelijk is - tegen een gereduceerd uurtarief. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om op basis van een toevoeging te werken. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand staat exact welke eigen bijdrage hoort bij het fiscale jaarinkomen. Bij strafzaken krijgt u een korting van € 53,- op deze eigen bijdrage. Het uitgangspunt van de Raad voor Rechtsbijstand is om te kijken naar het fiscale jaarinkomen van 2 jaar terug. Door middel van een peiljaarverlegging kunt u de Raad voor Rechtsbijstand verzoeken om een ander jaar te gebruiken voor het fiscale jaarinkomen.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan