• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Nog iemand die van plan is na de lockdown een vies harde kwijte week te hebben en genoeg door z'n neus gaat halen om heel de Benelux te verdoven?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

heyol

Bewuste gebruiker
Nog iemand die van plan is na de lockdown een vies harde kwijte week te hebben en genoeg door z'n neus gaat halen om heel de Benelux te verdoven voor een maand?
 

Perenijsje

Badass junkie
Dingen door mn neus halen lukt nu thuis ook prima🙈 Maar eerste feestje/festival waar ik weer naar toe kan straks ga ik wel weer ff helemaal los ja 🥳🥳🥳
 

transformated

Badass junkie
Ik denk dat ik oversla.
Wil zo rap mogelijk aan het werk.
In de tussen tijd nog een beetje trippen en wat O-PCE.
 

inner_search

Badass junkie
Nee , ik "profiteer" er nu een beetje van met een puntje hier en daar , zodat ik na de crisis terug kan gaan werken !
Waarom zou ik een week vakantie nemen speciaal om drugs te nemen als ik nu verplicht thuis moet blijven.

Liever had ik gewoon blijven werken en niet thuis gezeten..
 

BraboF

Bewuste gebruiker
Nee.
Werk me eigen drie keer in de rondte. Bij ons gaat alles gewoon door op het werk, nog nooit zo druk geweest. Zal blij zijn als de drukte wat afvlakt, dan eerst even bijkomen 😅
 

Aniet_Speed

Badass junkie
Nee, k neem liever in dezer dagen iets als ik toch verplicht vrij ben, ben blij als ik weer mag gaan werken en dat m'n leven weer structuur krijgt.. 🙄
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan