1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Omgaan met GHB na verslaving/misbruik

Discussie in 'GHB' gestart door Sunnydf, 23 nov 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Goedemiddag mensen,

  Jarenlang meegelezen, hier mijn eerste post.

  Huidige situatie: 3 maanden GHB verslaafd, waarvan 1 24/7
  De toekomst: een zonder GHB!

  Woensdag heb ik de beschikking over een flinke voorraad Baclofen 25 mg.
  Na een paar mislukte stoppogingen.Nu met veel thuis studie(oa Raver met groot interesse gevolgd) bloeddrukmeter wil ik nu toch echt doorzetten.
  Grootste fout die ik eerst maakte..dosissen niet stabiel houden(mijzelf nog even een leuke avond gunnen, flinke slaapdosis... Nu dan het punt dat genieten niet eens meer mogelijk is.van de GHB helse klachten en de afkick ook. Sinds een week de dosis stabiel. Eergister 2.2 elke 2 uur,nu 2.0
  Nachtdienst afgebouwd naar 1 (5ml) ipv 3.
  Vannacht eerste keer gewoon 24/7 2.0 morgen 1.9 braaf met bloeddrukmeter in de weer.

  Waarom geen opname? Heb na een paar uitzendingen hels ander leven gekregen. sinds 2 jaar een zogeheten PTSS hond. Zij is echt mijn redding geweest. Een opname word echter door de stichting noet
  niet getolereerd.

  Dus ook mijn volgende punt . Als ik afgekickt ben van de GHB zal ik ook mijn oude leven terugkrijgen. Dit behelst een kluizenaars bestaan met vreselijke nachtmerries,niet te sturen slapeloosheid en alleen de deur uit met grote spanning om mijn meiske uit te laten.

  Vandaar dat ik de tegenargumenten van Baclofen minder zwaar vind wegen dan de voors om het te proberen.

  Mocht het werken en is de ene verslaving ingeruild voor afhankelijkheid ander pilletje...prima . .. ik vind mijn leven anders niet te vergelijken met een normaal(wat is normaal) persoon met dito kansen in hun nuchtere bestaan.

  Ik heb een pracht van een dochter,goed contact met mijn ex. Ze komen 2 x per week op bezoek en elk kind verdient een niet verslaafde ouder.maar op wat zou ik een moord doen als de Baclofen wel wat ptss klachten zou verminderen.ik droom al van een uitbreiding omgang.het idee dat ze hier ook eens kan slapen . ..

  Ik dwaal af.is dit het zoveelste topic hier of kan er nog een bij? Sta open voor alle reacties.

  Reden waarom ik ook hoop dat Baclofen voor afkick ingezet kan worden. De beruchte GHB afkick hel is hier volop aanwezig.

  T**** voel ik mij een loser zeg. Echt een junk die er met wijdopen ogen is ingetuint.
  Ben ziek door de ghb,maar ook zonder.

  Dit gaat een succestopic worden jongens! Met een road from hell
  Ik heb drie prachtmeiden en mijzelf om hopelijk ooit weer eens trots aan te kunnen kijken.
   
  Rebell en pinkie vinden dit leuk.
 2. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Waar ik niet uitkom..hoe zet ik die Baclofen in. Ik lees tegenstrijdige info over de fout dat een GHB addict zijn Baclofen niet hoeft op te bouwen.
  De een stopt meteen met GHB, de ander combineert het(misbruik?) Ik mis een schema. Ja mensen snap ook dat als ik een kundig arts hiervoor had dit een stuk makkelijker had kunnen zijn.
  De stichting van mijn hond vind een terugval of wat gebruik echt geen probleem.maar zodra er gespecialiseerde zorg bij komt kijken vinden ze de situatie niet veilig meer (de ironie imo)
   
 3. Lichtjeshemel

  Lichtjeshemel Experimenterende gebruiker

  Ik zou je aanraden advies te vragen aan je huisarts. Die heeft geheimhoudingsplicht dus niemand zal er ooit achter komen, maar hij/zij kan je wel helpen. In ieder geval heel veel succes op the road to recovery! Ik duim met je mee voor een succesverhaal.
   
 4. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Huisarts staat aan mijn kant maar ze durft het niet voor te schrijven.

  Een lage dosering behouden moet geen probleem zijn als ze tenminste weet dat het effectief is.

  Dus dat werd kiezen tussen een verwijzing specialistische zorg of elders Baclofen regelen. Ik kan mijn bevindingen dus straks ook met haar delen,maar ervaring heeft ze er niet mee om advies te geven.

  Maar bedankt lichtjeshemel!
   
 5. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Vannacht afgebouwd naar 1.8 zonder nachtdosis
  Ik zou willen zeggen succesvol. Maar helaas.
  Ik had nog één strip temazepam liggen. Jaren terug van een helse benzo verslaving afgekickt. Maar nog steeds gewenning. De 1e 2 capsules lieten me helemaal opleven.voelde me lekker ontspannen en leek wel fris wakker .Na een uur nog eens 2 capsules en toen af en aan 4 uur geslapen.

  Iemand tips voor de volgende nacht?
  Het klassieke.. Doorbijten word je vanzelf na een paar dagen moe werkt niet. Ik blijf echt wakker tot ik na 2/3 dagen depressief word met vreemde gewaarwordingen(regen in de woonkamer,geluiden horen)
   
  Bellaa vindt dit leuk.
 6. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Paniek na zessen angst,hartkloppingen. Bloeddruk redelujk.pols 91. Dat lijkt normaal. Maar als die rond de 60 zit voel ik mij stabiel. Boven de 80/85 altijd paniekaanvallen of nerveus, tril als een malle. Misselijk.
  Hond moet uit. Ik kan het niet. Dit is al 2 weken zo en trekt pas weg eind middag. Kan niet meer
   
 7. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Toch weer benzo genomen en zware pijnstiller en methyl.
  Trots nee..eerlijk ja

  Bloeddruk en pols te hoog.wat maakt dat het afbouwen niet lukt.maar hoe dan wel .

  Ik zie het als tijdelijk tot de Baclofen binnen is. Hou ik mijzelf voor de gek?
   
 8. Heel veel sterkte kerel! Ik heb nooit ghb gebruikt dus ik kan je geen passend enkel steunen!

   
 9. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker

  hoog dosis 60-80 MG Diazepam+Baclofen en gabapentin voor slaap of (Biertjes)Drinken! als je lichtelijk vaag begint te worden... En lichaam ontwenningsverschijnselen ontkom je niet aan! Zolang verdraagzaam is. En Raver vast aardig knul maar hij heeft zichzelf erg moeilijk gemaakt om alles door elkaar mixen! Phenibut/Alcohol/GHB/Benzo's Het is eenmaal discipline tonen als je echt wilt stoppen!
   
  Laatst bewerkt: 24 nov 2018
  Rebell vindt dit leuk.
 10. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Hey bedankt Koffieboon,doet me echt goed.

  Conjo,diazepam heb ik tot mjjn beschikking.ga het vanavond proberen
  Gababentine nooit van gehoord erg interessant! Moet wel via huisarts. Welke dosis ongeveer raad je aan in combi met Baclofen en diazepam.voor hoe lang?

  Heb je ook tips voor hoe ik het moet aanpakken als de Baclofen er is? Zo te lezen heb je er verstand van.

  Vandaag 1500 mg Phenibut gekregen van maat die ook uit GHB verslaving komt. Heb alleen teveel waarschuwingen gelezen erover(snel verslaafd,afkick nog erger) maat heeft het 5 dagen gebruikt en was clean. 5 dagen durf ik echt niet aan.

  Maargoed.het klopt voel me goed nu 3 uur na inname. Bloeddruk en pols binnen gemiddelde. Laatste dosis GHB teruggebracht naar 1.0

  Wat nu,helemaal geen ghb meer zolang phenibut zijn werking doet. En wat als het is uitgewerkt? Kan ik dan blijven op 1.0 kwestie van trial and error. Of moet ik dit beschouwen als een dag g afkick vervanger?

  Hoop echt op reactie. Tot nu toe al super gereageerd
   
 11. pinkie

  pinkie Belezen gebruiker

  Heel veel succes!! Schrijf alles maar van je af hier, er zijn zoveel mensen met hopen kennis hier die je tips en raad kunnen geven..
   
  Tevil19 en Conjo vinden dit leuk.
 12. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Bedankt Pinkie!.

  De phenibut zorgde er niet helemaal voor dat g achterwege kon laten. Kon de duur wel makkelijk met een uur rekken . En had genoeg aan dosering van 1.0
  Door de phenibut en eenmalig 80mg diazepam eindelijk na maanden 8 uur als een baby geslapen(let wel.heb een immense benzo tolerantie,van 100 mg tema lig ik niet om...) Die phenibut is de komende week niet voor herhaling vatbaar. Misschien nooit meer. Veels te veel horrorverhalen gelezen en het gaf mij naast het fijne effect toch ook iets geagiteerds, opgefokts. Ik herkende het heel erg van mijn uppers periode.... Wat ik dus ook nooit meer gebruik. Toch vreemd,heb zoiets niet eerder gelezen over phenibut.

  Maargoed,zo:n nacht slaap geeft me toch een opluchting en motivatie. Je raakt zo verzwakt door die klote GHB en slechte nachten. Ik voel dat het mijn gezondheid even een boost hebt gegeven.

  Raad het echter (de ironie weer) niemand aan..voor je het weet ben je daar aan verslaafd

  Vandaag even kijken wanneer het uitwerkt en hoe de g dosering weer op te pakken.

  Het voordeel van dat opgejaagde gevoel ik heb nul behoefte het te gebruiken.in dit geval was het doel(slapen!!!) Het enige om een uitzondering te maken.

  Ik hoor van velen dat lyrica een must is..heb helaas ook een uitkeringkje,en nu de Baclofen en diazepam eraan komt is er niks meer over. Domper! Maar we doen het ermee ..ik waardeer jullie reacties zo. Df is fantastisch. Heb 2 maten van vroeger,geen familie alleen ex en dochter.

  Dus dat ik het hier kwijt kan is goud..
   
  Laatst bewerkt: 25 nov 2018
 13. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Heb gaba capsules liggen. Iemand ervaring mee. Helpt het en hoe?
   
 14. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Sorry dat ik weer post . Zal mij ff gedeisd houden,maar er is iets heel vreemds aan de hand. Na de phenibut inname gister 13.00(1500) 20.00(500) af en toe 1.0 g genomen.

  Wel geslapen op 80 mg diazepam.
  Nu komt het,heb vandaag maar 2 x 1.0 genomen en nu al 4 uur niks meer..

  Krijg ik straks echter een klapper?is de phenibut nu wel of niet uitgewerkt? Kan ik nu acuut stoppen met de g. Of in lage dosering doorgaan tot Baclofen binnen is

  Ik hoop echt echt echt echt op advies!!!!!!!
   
 15. Coffeecup

  Coffeecup Belezen gebruiker

  Ik weet het niet. Ghb is het grootste gif ever. Ik ben er zovaak de mist mee in gegaan. Ik kan je alleen maar sterkte wensen. Was je maar van de pheni afgebleven, geen ervaring hiermee maar lees weinig goeds.

  Bouw je de diazepam ook weer af?
   
  Laatst bewerkt: 25 nov 2018
 16. Coffeecup

  Coffeecup Belezen gebruiker

 17. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Ik heb geen phenibut meer in huis,dat zit wel goed.diazepam bouw ik zeker af. Bekend met Benzoverslaving(12 jaar terug maargoed)

  Na laatste post 1.9genomen en moest echt moeite doen niet in slaap te vallen.sloeg in als een bom. Geen euforie of roes maar zo moe. lichamelijk en mentaal ook geen hunkering.
  Voel me ineens nuchter,saai, verveeld..tja..goed teken toch
  Het kan toch niet waar zijn dat ik pats boem ben afgekickt...
   
 18. Coffeecup

  Coffeecup Belezen gebruiker

  Dat saaie / verveeld gevoel herken ik ook. Het eieren eten is doorzetten! Ik ervaar nu hetzelfde maar ik ben al weken nuchter, en lichamelijk oké. Dát is veel waard
   
 19. pinkie

  pinkie Belezen gebruiker

  Ik denk dat Raver weg is
   
  Conjo vindt dit leuk.
 20. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Coffee cup knap dat je al weken nuchter bent.wat doe je tegen dat gvoelg,gewoon accepteren? Heb je geen cravings

  Viel zowaar voor het eerst in 8 jaar spontaan in slaap. Een of andere .... Besloot vuurwerk om mijn huis te gooien en als ik ergens niet tegenkan. Had adrenaline om een week door te trekken. Net 1.8 je gepakt. En ipv 80 dia 60. 1.8 was niet slim. Dit is echt geen smoes maar als ik zo in paniek raakt van die knallen kan ik echt niet helder denken . Kun je nagaan hoe geconditioneerd ik al ben.

  Hopelijk blijft het wonder morgen nog bestaan,en het zou te absurd voor woorden zijn als ik lichamelijk niet meer verslaafd ben.

  Wel van plan de Baclofen in te zetten.al is het maar voor de cravings en spierspanning.
   
 21. Coffeecup

  Coffeecup Belezen gebruiker

  Ik ben er met de laatste diazepammetjes van af gekomen. Ik had ook last van de bekende afkick. Ik ben nu dik drie weken diazepam-vrij. De baclofen wilde ik als onderhoud dosis slikken maar het werkt bij mij niet. Dia alleen was gelukkig voldoende, al had ik vermoedelijk ook benzo tolerantie. Zeker had / heb ik craving, maar ze zijn er niet continue. Gewoon veel afleiding hebben, huis schilderen bijvoorbeeld, werken en de drukke alledaagse dingetjes.verder ook geen g in huis hebben, want er zullen momenten zijn dat ik al lang die fles had gepakt
   
  KP88 vindt dit leuk.
 22. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Nou coffeecup,het is echt niet te geloven maar ik ben (iig lichamelijk) compleet afgekickt van de g!
  Na een eenmalig phenibutdagje en 2 nachten flinke dosis diazepam(1e nacht 80 vannacht 60) heb ik geen enkele craving(moet er niet aan denken) en klachten.
  Ben me er wel van bewust dat die diazepam natuurlijk nog flink zijn werk doet .Al is het maar voor de spanningen die ik altijd ervaar.

  Ik twijfel of nog een nacht diazepam of acuut stoppen. De Baclofen ga ik wel proberen.

  Ik sta er nog steeds van te kijken hoe ik in die hele hel ineens toevallig soepel ben afgekickt  Maar die gewenning hè...wat jij zegt.. s ochtends ff een gtje om op te starten. Elke twee uur dat wekkertje....moet echt nog wennen. Overvalt me een beetje de vrijheid en eerlijk...de saaiheid
   
  ToetjesMonster vindt dit leuk.
 23. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Ik merk dat er heel veel topics zoals deze zijn.
  Zou de titel veranderd mogen worden naar: Omgaan met GHB na verslaving/misbruik

  Of moet ik een nieuw topic aanmaken?

  Want laten we eerlijk zijn. 1 x afkicken en nooit meer van je leven aan de G.Is natuurlijk het ideaalscenario. Maar zo gaat het nu een maal niet bij iedereen. Dan maar open en eerlijk met tips, herkenning, steun, en kom..af en toe een veeg uit de pan
   
 24. Rebell

  Rebell Wijs gebruiker

  Hoi

  Heb je Gaba liggen of Gabapentine?
  En dan hoef je jezelf niet helemaal vol te gooien met benzodiazepines.
  Het het zorgt ervoor dat het alle overweldige prikkels weg haalt en dat je goed kan slapen.
  Ik zelf gebruik de capsules van de 400mg.
  En dan maximaal 20mg diazepam.
  Leuke dromen krijg je ervan.
  Je kan het de dagen erna ook goed gebruiken voor het slapen gaan.
  Maar als je meer dan een week van de g af bent dan kan je weer minder goed ervan slapen.

  Baclofen is een wonderspul in de afkick tegen ghb.
  Maar om een craving tegen te gaan met weer een andere drugs daar geloof ik weer niet niet in.
  Want dan moet je het dagelijks nemen.

  Als je dan echt op het punt staat om weer GHB te kopen koop dan een fles rode wijn of andere alcohol en drink een paar glazen.
  Dan is de kans klein dat je daarna nog een fles GHB gaat kopen.

  Ik bouw mijn g af tot 2ml per 2/3 uur als je langer verslaafd bent is het beter om af te bouwen naar 1ml.
  Dan stop ik cold turkey en
  ga ik over op baclofen en de medicijnen.
  Ik neem 3 uur na mijn laatste buisje 40mg baclofen en ongeveer 20mg diazepam. Die baclofen neem ik na 4/5/6 uur weer als die afkick weer begint.
  Voor het slapen weer 20mg diazepam en 40mg baclofen en 400mg Gabapentine.

  De volgende dag probeer ik die baclofen al te minderen maar kijk hoe ik me voel. Gaat het niet lekker vul ik heb toch weer aan.

  Die benzodiazepines is voor iedereen anders hoeveel je neemt want dat ligt natuurlijk aan je tolerantie.

  Die Gabapentine is ook geestelijk fijn bij de afkick van GHB. Je kan er dus goed van slapen en houd je geestelijk onder controle.

  Ik zelf heb GHB goed onder controle nu.
  De afkick ook. Help mensen om me heen die te ver zijn gegaan en heb geen complicatie gehad meer.

  Als het niet lukt of dingen gaan fout kan je me altijd een bericht sturen en kan je proberen te helpen.
   
 25. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Bedankt man.
  Heb gaba capsules liggen.. is dat een groot verschil met gabapentine?

  En hoe lang duurt t bij jou voor je G weer goed valt nadat je even ben gestopt?

  Merk dat ik prima maat kan houden. Maar mis mijn opstart Gtje

  Jarenlang gedaan zonder problemsn, Ad en benzo's konden de deur uit. Maar uiteraard doet het eigenlijk niks meer.
   
 26. Rebell

  Rebell Wijs gebruiker

  Gaba is meer een suplement.
  Gabapentine is een medicijn.
  Als je stopt met GHB dan kan je slecht slapen omdat je een overvloed van dopamine krijgt en als je dan te lang wakker blijft kan je dus een delier/psychose krijgen in die afkick.

  GHB heeft te maken met de overdrachtsstof dopamine. GHB zou in eerste instantie de afgifte van dopamine remmen. In de fase hierna zou de opgeslagen dopamine weer versneld worden afgegeven waardoor je alert wordt (Bron: CAM rapport).

  Dus daardoor blijf je wakker die Gabapentine remt die dopamine weer en dan kan je weer tot rust komen zoals ze hierboven noemen dat je alert wordt.

  Baclofen werkt op de Gaba-B wat GHB ook doet maar op een andere manier maar dat zorgt er wel voor dat Baclofen een deel van die GHB overneemt en de trillingen weg haalt en die afkick minder gevaarlijk/draagelijk maakt. Baclofen is niet lichamelijk verslavend dus daar kan je dan zo mee stoppen.

  Die benzodiazepines gebruik ik (Diazepam iig) voor de hartkloppingen en de bloeddruk.

  Zo heb je ze alles gedekt.

  Ik ben dus in het verleden de fout in te om lichamelijk verslaafd verslaafd te raken in ongeveer 6 weken tijd met zelfs pauzes ertussen. Nooit jaren lang.
  Eigenlijk een beetje jou verhaal.
  Daarna 7 maanden geen drugs gebruikt, ook geen andere drugs.
  Maar al gebruik ik nu 3 dagen 24/7 krijg ik meteen die afkick gevoelens dus je lichaam blijft het onthouden wat er is gebeurd en pakt het zo weer op waar je was gebleven. Best wel apart!
  Hoeft niet voor iedereen zo te zijn maar ik doseer hoog als ik gebruik.

  Maar dat is niet zo erg dat gevoel, als ik maar 3 dagen gebruik dat is zo op te lossen met 2 dagen Baclofen en diazepam. En het is ook geen lichamelijke verslaving het is gewoon dat gevoel.

  Ik kies dus bewust om even lekker aan de GHB te gaan en zorg dat ik alles in huis heb voor die dagen erna, net als je weet dat je zwaar gaat drinken en een kater kan verwachten.
  Maar val je elke keer terug in weken lang gebruik of zelfs maanden lang gebruik dan moet je er gewoon mee stoppen want dan kan je er gewoon niet mee omgaan en verpest het je hele leven.
  En dan speel je gevaarlijke spelletjes
   
  Laatst bewerkt: 27 nov 2018
  Revolutionair, Tevil19 en Conjo vinden dit leuk.
 27. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker

  :cheerpompom::cheerpompom::nevergonnagiveyouup::nevergonnagiveyouup::cheerpompom::cheerpompom:
   
  Rebell en Coffeecup vinden dit leuk.
 28. Rebell

  Rebell Wijs gebruiker

  Die was gewoon online vandaag...
  Dus..
   
 29. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Vandaag heb ik eindelijk de beschikking over Baclofen. Niet meer 24/7 gebruikt maar toch wel weer 3/4 keer per dag...zucht

  Ik kwam er nog mee weg ook. Effect was minimaal, maar toch lekker de ontspanning. Maar gister was daar ineens ontwenningsklachten..en nu waarschijnlijk door de late dosis al 2 uur misselijk in bed.

  Het is zo genieten om zonder g de deur uit te hoeven. Normaal kunnen slapen. Maar de kleurloosheid van het bestaan,Jezus is dat wennen. De ene dosering daar kom je mee weg. De volgende heeft de G je alweer in xijn greep,daar komen dan weer de trillende handjes

  Dus nu een g tje genomen, kroon mijzelf tot loser van de dag en maar wachten op de Baclofen
   
  Laatst bewerkt: 29 nov 2018
  Rebell vindt dit leuk.
 30. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Rebell, je zegt dat je weleens 3 dagen 24/7 doet.stoort die nacht je dan niet,kan je die doseringen niet aanpassen?

  Herken het wel wat je schrijft.weekend drugs,daarna juiste maatregelen en zonder schade door met dagelijks leven. Heb dat vroeger gedaan met truffels,lsd. Gouden herinneringen.
   
  Laatst bewerkt: 29 nov 2018
 31. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Mag ik ook even iets fantastisch posten.
  Mijn ex gaat komende week 2 weken op vakantie(EU) of ik 2 nachtjes langs wil komen.

  Gaat dan met vliegtuig (opluchting..dus g meenemen is uitgesloten) en dan samen met mijn kleine meid en trouwe metgezel op de kamer. Ex is nog zo lief dus ook om vrijwillig op bank te liggen.

  Motivatie!!!!!
   
  Rebell vindt dit leuk.
 32. Rebell

  Rebell Wijs gebruiker

  Ja zeker wel dat hij die nacht stoort.. elke 3 uur schrik ik wakker dan is die G uitgewerkt en word die dopamine versneld afgegeven. En moet ik bijnemen om verder te slapen.

  Koop ook wel eens 100ml en doe het met zijn 2e dan is het in 1 dag op en dat is eigenlijk het beste.
  Een dag goede sex en genieten en dan klaar.

  Veel plezier :praying2:
   
 33. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  Dat is iddd beter man. In gelukkigere tijden ook met vrienden nachten met g gehad ..dat is toch hemels.

  Weet jij waarom je Baclofen niet met GHB kan combineren,ben het niet van plan, maar word je dan ziek of slaat die dat extra in?
   
 34. Rebell

  Rebell Wijs gebruiker

  Wat ik wel weet is je neemt het een of het andere.
  Denk ook niet dat het verstandig is om dat samen tegelijk te nemen.
  Ik heb daar wel eens over gelezen.
  Maar sommige dingen, hoe het precies werkt en waarom, weten ze in de wetenschap soms ook nog niet. Of misschien wel als je die onderzoeken maar blijft lezen.

  Het is meer een manier om die Gaba-B op te vangen wanneer de GHB is uitgewerkt.
  Die baclofen bouw je makkelijk af en is niet verslavend.

  Zo zie ik het.
  En ben van mening dat ze eindelijk moeten herkennen dat werkt en dokters het dan makkelijker kunnen uitschrijven.
   
 35. Sunnydf

  Sunnydf Experimenterende gebruiker

  En baclofen voor de nacht of benzo's ipv GHB in zo'n 3 dagen ' marathon'?
   
 36. Rebell

  Rebell Wijs gebruiker

  Voor het slapen doe ik 20mg diazepam en baclofen (dosis ligt aan de dag hoeveel). En dus die 400mg Gabapentine zodat ik niet wakker word.

  Maar onder het ghb gebruik zelf, neem ik niks van dat. Mix het niet pas na de 3 dagen begin ik met medicijnen.

  Dan word ik wel eens wakker om en nieuwe dosis te nemen maar het is niet anders.
  Die Diazepam heeft zo een lange halfwaarde dat ik dat niet ga nemen.
  Want dan ben je de volgende dag die 2 aan het mixen en dat wil ik niet.
   
  Laatst bewerkt: 4 dec 2018
 37. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Voorgaande berichten allemaal niet gelezen.

  Afbouwen naar 0,8ml of liefst 0,5ml.

  Vanaf die dosis kun je overstappen op Baclofen etc.

  Dat ziek worden van de GHB herken ik heel erg. Onrustig gevoel, tunnelvisie, zwak op de benen, gewoon een beroerd gevoel. Verschrikkelijk. Niet mét maar ook niet zonder.

  Het stoppen met de GHB zelf is 'n piece of cake in tegenstelling tot het clean blijven.

  Je beschrijft vrij heftige redenen waarom je aan je GHB verslaafd bent geraakt. Ik vind het daarom zeer straffend naar jezelf toe dat je 'n vieze junk bent.
  Een verslaving is geen gebrek aan ruggengraat.
  Belangrijk is dat je na het clean worden aan de slag gaat met de rede waarom je GHB bent gaan gebruiken. Dat is waar je aan moet werken. Anders is het een kwestie van tijd voor je weer terugvalt in gebruik.

  Succes.
   
  Sunnydf vindt dit leuk.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...
Vergelijkbare Topics - Omgaan GHB verslaving
 1. annadul
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  1.258
 2. abc
  Reacties:
  5
  Weergaven:
  3.759
 3. dollegekske
  Reacties:
  17
  Weergaven:
  843
 4. neboe
  Reacties:
  3
  Weergaven:
  1.057
 5. lena
  Reacties:
  19
  Weergaven:
  1.665