• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Oude prehistorische plaatsen

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Martinus

Bewuste gebruiker
Ik was in de zomer met mijn vriendin aan het kamperen in Drenthe.
En als kind was ik altijd erg gefascineerd door hunnebedden, dus natuurlijk ben even langs een paar hunnebedden gefietst om ze weer eens te bekijken.

Nu kreeg ik toen ik deze hunnebed zag een soort van nostalgische vibe. Met de oude boom er naast. En dacht ik wat voor hersenspinsels zou ik krijgen als ik hier een paar paddenstoelen zou eten.

Heeft iemand dat wel eens gedaan? Ergens op een plek waar al sins de oertijd mensen kwamen een trip gedaan?
Ik heb ook wel eens de fantasie gehad om in een piramide in Egypte te trippen.
Of bij een Inca tempel. 99c3de00-5250-42e7-9b0f-301a2505aa0c.jpg
 

Mindless

Badass junkie
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Mooi idee. Het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat je tijdens trippen die vibes van die tijd op zou kunnen pikken.

Ben zelf altijd heel gevoelig voor de vibe van plaatsen dus het lijkt mij ook wel wat. In een pyramide trippen moet ook wel een beleving zijn... Er wordt zelfs gedacht dat bijvoorbeeld de grote pyramide een soort versterker was/is waar mensen vroeger in gingen om verlicht te worden of iets dergelijks.
 

Martinus

Bewuste gebruiker
Ja wie weet. Het mysterie rondom prehistorische bouwsels pakt mij wel. Wat zet een groep mensen aan om een ondergrondse kamer van steen te bouwen of een hoop steen in een piramide vorm. Ik heb er wel eens aan gedacht terwijl ik tripte en het eerste wat in me op kwam was. Gewoon omdat het cool is om te bouwen.

Ik ga het ooit zeker proberen, alleen in Nederland zijn het wel behoorlijke trekpleisters voor oma's op elektrische fietsen. Een paar uur ongestoord zijn met een hoop stenen is dus nog best lastig.
 

Ganggang💯

Badass junkie
@Martinus deze tijden zijn wel geschikt voor zo'n prehistorische trip. Misschien kom je nog wel wat antwoorden tegen over hoe ze vroeger geheimpjes hadden voor dit soort virussen!
 

transformated

Badass junkie
Trippen bij Machu Picchu moet geweldig zijn!
Ik denk dat je van eigen zelfs dingen gaat zien, met dat je het moment er zelf teveel in gaat geloven.
Lijkt me wel interessant!
 

Martinus

Bewuste gebruiker
Ik ben nu aan het kamperen bij borger in de buurt waar alle hunnebedden zitten, maar ik ben alleen en heb geen psychedelics op zak 🤣

Aja, ik had gister wat wiet gerookt bij het kampvuur en dat deed me ook wel goed.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan