Oxycodone Verslaving

Discussie in 'Verslaving' gestart door transformated, 13 nov 2017.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Ik heb nu 1 jaar en een paar maanden iedere dag oxycodone genomen met lormetazepam in de ochtend en avond.
  Wat ik nam om mij "normaal" te voelen was in de ochtend en avond 80mg oxycodone en 2 lormetazepam.
  Maar bijna iedere dag nam ik extra pillen en dan nam ik 200mg oxycodone met 4 of meer lormetazepam en nog andere medicatie.

  ik ben donderdag opgenomen in het ziekenhuis. Omdat ik er vanaf wou want het begon uit de hand te lopen.
  Toen ik dus op me kamer lag in het ziekenhuis moest ik wachten tot de dag erna voor me suboxone omdat de dokter niet kon komen, heb hem wel aan de telefoon gehad en zij dat ik wel zal wachten tot vrijdag.
  Nu het is vrijdag had al meer dan 24uur niks genomen ik was enorm ontwenning, het deed zelf zo veel zeer dat ik begon te wenen dat ik het niet meer aankon.

  Dokter komt om 12u en heeft gezegd dat de suboxone besteld moest worden maar hij zij om 14u heb ik zeker me dosis.
  Nu het is 2u ik ga naar de verplegers/verpleegsters en de suboxone was er nog niet pas 2uur later heb ik me dosis gekregen en dat was maar 2mg en later op de avond nog eens 2mg. Natuurlijk was ik wel boos krijg ik maar 2mg je kan het even goed weg gooien.
  Maar toen ik die dosis op de avond kreeg dan werd ik al wat beter.
  Het schema dat ik dan gevolgd heb was opbouwen naar 4mg en dan 2mg en dan niks meer.
  Ik krijg nu ook wel al iedere dag 4 diazepam's 10mg.
  Nu heb ik al 30 uren geen suboxone meer gehad en ik voel me goed, dus ik denk de is ontwenning voorbij want ik heb nog niks ergs gevoeld.
  Nu is het mentaal nog herstellen, maar ik heb hele goeie steun van een belangerijk iemand en dat helpt ook en muziek helpt ook.

  Ik weet dat het nog wat vroeg is om te zeggen maar in mijn ogen is suboxone een wondermiddel voor ontwenning.
  Af en toe zal ik eens een update plaatsten, hoe het met me gaat of als ik advies nodig heb.
   
 2. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Vandaag krijg ik 9,5 mg diazepam.
  Iedere dag met een halfje afbouwen maar als ik donderdag de dokter zie vraag ik om diazepam te stoppen.
  Van de suboxone heb ik niet echt last en me laatste dosis daarvan was 48u geleden.
  Voel me al goed genoeg en van die diazepam word ik moe en dat is lastig maar het helpt wel.
   
 3. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Nu juist een diazepam 10mg gekregen. Dat begrijp ik niet oftewel staat het nog zo in de computer bij de verplegers/verpleegsters.
  Ik heb zelf nog de dokter zelf gesproken dan aan de receptie gisteren, of het is straks of morgen dat ik 9,5mg krijg.
  Hopelijk missen ze niet want zaterdag kreeg ik 2 diazepam's 10mg ipv suboxone 4mg. Maar dan hadden ze gezien dat ze gemist waren.
   
 4. Yaizer

  Yaizer Bewuste gebruiker

  Succes met de afkick. Zat zelf ook een tijdje aan de oxycodone, kunnen afkicken cold turkey maar zat er max. 2 maanden aan.

  Nogmaals, ga zo door.
   
 5. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Knap dat je cold turkey gedaan hebt, mij zou het niet lukken. De dokter had het ook gezegd tegen me dat je eigenlijk drugs of medicatie cold turkey kan stoppen. Maar voor alcohol moet je worden opgenomen want daaraan kan je doodgaan tijdens de afkick.
  Donderdag ga ik vragen voor eens te proberen stoppen met diazepam want ik word er moe en suf van en als dat lukt ben ik volledig clean. Dan is het juist nog mentaal maar daarvoor denk ik misschien naar een praatgroep te gaan of een soort nazorg behandeling of hoe het ook noemt. Maar daar ben ik nog over aan het nadenken.
   
 6. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Heb juist zware diarree gehad heb tegen iemand gepraat en hij zei dat ik nu wel 1-2 dagen het nog zal hebben en dan zou alle opiaten uit me lichaam zijn.

  Nu vraag ik me af of het zo is. Als iemand wat advies zou kunnen geven zou ik dat appreciëren.
   
 7. Tijdloos

  Tijdloos DF Staff Medewerker Moderator

  Ik denk dat dat een goed teken is. Ik kreeg dat toen ik uit een coma wakker werd waarin ik veel oxycodone e.d kreeg. Mijn darmflora kreeg een reboot leek het.

  Succes!!
   
 8. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Merci voor het antwoord Tijdloos. Ik denk hier in het ziekenhuis eerlijk gezegd dat ze er niet veel verstand van hebben.
  Ze zijn al 3x gemist met de medicatie. De dokter die ik heb die is wel een goeie dokter hij is ook wat meer gespecialiseerd in verslaving. Vandaag krijg ik 2 pillen 10mg en 2 pillen 5mg van diazepam. Morgen dan 3 van 5mg en 1 van 10mg. Maar morgen zeg ik het hem als hij komt dat ik het wil stoppen maar als het niet gaat dat ik aan de zelfde dosis diazepam mag verder doen.
   
 9. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Ik zit met een vraag voor mensen die ook een verslaving hebben of gehad heeft.
  Als ik me medicatie nam ging ik bijna nooit naar het toilet maar als ik ging voor de grote boodschap dan moest ik heel hard duwen het deed zoveel zeer dat ik dacht dat het er niet uitkwam. Was het eruit dan bloedde ik wel. Nu de laatste dagen kan ik weer bijna normaal naar het toilet.

  Iemand anders hier nog ervaring mee?
   
 10. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Nu ik al een paar dagen geen suboxone meer neem voel ik me schuldig tegenover me vader omdat ik weet dat ik hem teleurgesteld heb. Altijd als ik muziek luister en eraan denk begin ik te wenen.
  Maar hij heeft me het direct vergeven en hij is mijn steunbalk want zonder hem was ik al hervallen.
  We wonen ook al 5 jaar samen alleen maar daar ga ik niet verder in op dat is prive.
  Zal ik deze schuldgevoelens nog lang hebben want iedere keer dat hij weggaat dan moet ik wenen of hou ik me in.
   
 11. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Juist een douche genomen en ik heb 5mg diazepam gekregen. Nu wachten tot de dokter komt.
   
 12. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Met die stomme ergotherapie als ik niet wil gaan ga ik niet. Blijven vragen of ik kom omdat het moet van de dokter. Ze kunnen de pot op. Ben al van rond 3u wakker en heb me diazepam gehad. Dat hij het maar bespreekt met de dokter kan me geen zak schelen en als het hem niet aan staat zal het slecht aflopen. Ben nu heel over me toeren.
   
 13. Roze olifant

  Roze olifant DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Dat is erg naar, schuldgevoelens. Maar het hoort misschien een beetje bij de fase waar je nu doorgaat. Je zegt dat je vader je vergeven heeft, probeer dan ook niet te streng voor jezelf te zijn nu. ‘t Is nu even allemaal moeilijk, maar je hebt hulp gezocht en het wordt beter. Het enige wat je nu kunt doen is de steun van je vader accepteren en werken aan je herstel. Je vader zal dat nu ook het allerbelangrijkst vinden, en in de toekomst komt het wel weer goed met dat schuldgevoel. Sterkte!

  Waarom wil je precies niet naar de ergotherapie gaan?
   
 14. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Had er geen zin in had maar tot 3 uur geslapen en met die diazepam. Het was alsof ik high was.
  Heb nu weer 5mg gekregen maar de dokter zal er bijna zijn en dan vraag ik om daarmee ook te stoppen.
   
 15. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Dokter is juist gepasseerd en ik ben blij. Hij zei wel dat ik de diazepam niet zomaar mag stoppen omdat het gevaarlijk is.
  Dus vandaag krijg ik nog eens 5mg en morgen nog 1 dosis van 5mg en dan niks meer. Heb ik er moeite mee mag ik direct naar de verpleegers of verpleegsters gaan en moeten ze bellen naar hem of een andere dokter als hij niet beschikbaar is. Hopelijk niet teveel last. Ik weet niet waarom maar nu ben ik blij.
   
 16. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Weer vroeg wakker nu wachten tot 7u voor me laatste dosis diazepam 5mg en dan zien hoe het gaat. Heb ik het niet te moeilijk zal ik zo blij zijn. Nu wacht ik gewoon op de prikkels in me hoofd dan weet ik dat ik alleen maar beter word maar dat is nog niet voor de eerste dagen of misschien wel. Die prikkels in me hoofd doen me zelf high voelen voor 5minuten. Maarja ik zie wel hoe het zal gaan.
   
 17. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Juist me diazepam gehad. Heb ook en dafalgan 1000mg bruistablet tegen me hoofdpijn. Ik had beter algostace gevraagd dat is 2000mg en werkt beter. Maar normaal moet de dafalgan werken.
  Binnen 1uurtje ga ik eens naar huis achter me bankapparaat want kan niet kijken op me rekening en dan terugkomen.
  Hopelijk ben ik niet kapot als ik terug kom.
  Heb het al 3 dagen geleden gedaan en dat ging nog redelijk maar me benen en enkel deden zeer.
   
 18. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Ben nu terug in het ziekenhuis. De wandeling heeft deugt gedaan. De eerste 30 seconden dat ik wandelde voelde ik me zo nuchter en normaal. Ik denk dat het de eerste keer in 5 jaar was dat ik me weer beter voelde. Nu voel ik het dat het zal beteren en hopelijk is het zo. :)
   
 19. Johnny Snow

  Johnny Snow Newbie

  Ja, constipatie kan je beter vermijden wanneer je Opioids neemt, door iedere dag een laxeermiddel te nemen bv., dat houdt je stoelgang vochtig ergo niet zo hard als steen, dat heb ik ook gehad. Zelf ben ik meer fan van Heroïne, maar ik krijg Oxynorm 20 mg., twee doosjes per week, voorgeschreven, dus dat neem ik vaak natuurlijk - enfin, vaak, eerder veel: een dosis is makkelijk 240 mg. en geen euforie meer, enkel nog sufheid vanaf een bepaald punt... Maar samen met Yeyo geeft het dan wel weer extra euforie en dimensie aan de combo, wat een soort van Snowball is eigenlijk, maar dan niet IV in mijn geval (al zou het met Oxynorm mogelijk zijn, dat zijn de smelttabletten van Oxycodone, welke veel harder inslaan qua werking). Voor mij gaat het goed, geen nood aan een stop! :)
   
 20. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Heb nu bijna 24 uur geleden me laatste dosis diazepam gekregen. Merk wel dat ik last heb van cravings en stemmingswisselingen en zweten. Zolang het dat maar is zal het normaal wel lukken denk ik. Maandag zie ik dokter weer.
   
 21. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Het zal maar een saai en vervelend weekend worden. Geen ergo ik mag ook nog niet haar huis voor de weekends. Dan word het maar muziek luisteren.
   
 22. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Ik weet niet hoe ik dit precies moet uitleggen. Nu ik helemaal niks neem is me zicht niet helemaal juist. Het is net alsof ik een avond xtc genomen heb en niet geslapen.

  Nu vraag ik me af of dit weer zal beteren in de komende weken iemand enig idee?
  Als ik zelf moet raden dan denk ik dat ik nu mentaal ga beginnen herstellen maar heb wel last van stemmingswisselen.
   
 23. transformated

  transformated Donateur Donateur

  Vandaag voel ik me goed net alsof ik oxycodone binnen heb met lormetazepam. Wel af en toe moe. Hopelijk krijg ik niet een dip vandaag.
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - Oxycodone Verslaving
 1. Fortex
  Reacties:
  5
  Weergaven:
  1.899
 2. Angramar Temenos
  Reacties:
  26
  Weergaven:
  26.881
 3. Gamer2001
  Reacties:
  3
  Weergaven:
  362
 4. hardcore_eminemfan
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  519
 5. GroenRook
  Reacties:
  2
  Weergaven:
  332

Deel Deze Pagina