1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Oxynorm in combinatie met grapefruit

Discussie in 'Opiaten' gestart door Yelco, 13 aug 2016.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Yelco

  Yelco Newbie

  Hallo mede forumleden.

  Zelf ben ik door chronische pijn genoodzaakt om oxynorm te slikken. Heel eerlijk vind ik de bijbehorende effecten erg prettig. Het werkt tegen de pijn en zorgt ook nog eens voor een fijne Rush. Ik zit momenteel op 55mg per dag. Waarvan 30mg in de ochtend en 25mg in de avond. Helaas heb ik te maken met een tolerantie. Ik heb gelezen dat gebruik van grapefruit de werking versterkt. Nu ben ik erg bang datt dit fataal kan zijn. Is dit reëel? Ik ben immers een ervaren gebruiker van morfine.
  Wanneer is het beste tijdstip om grapefruit te nemen? Half uur vooraf? Wellicht dat dit al ergens beschreven staat. Ik kon het echter nergens vinden. In iedergeval alvast bedankt voor de reacties.
   
 2. transformated

  transformated Bewuste gebruiker

  Ik heb het een paar keer geprobeerd met oxycodon maar helaas gaf het geen sterker effect. Als je het toch probeert moet je 1 uur van voordien de grapefruit consumeren.

  Wat je anders kan doen ipv de grapefruit is een pil van ibuprofen 600mg te nemen want dit versterkt het effect van oxycodon. Een dokter had dit tegen ik gezegd. Ik heb dit al meerdere keren gedaan en dit werkt wel. Het verdubbeld het effect zelf bij ik.

  Doe wel voorzichtig aangezien je de high prettig vind.
   
 3. leveldesigner

  leveldesigner Bewuste gebruiker Medewerker Subforum Specialist

  Ik neem aan dat je door die chronische pijn van je gedoemd bent tot zeer langdurig Oxtcodone gebruik, en dan is het denk ik best wel een hellend vlak wanneer je manieren gaat zoeken om tot een sterkere high te komen. Al begrijp ik dit volledig hoor, als ex-heroine verslaafde.

  Want waar stop je wanneer je eenmaal die weg van een hoger high zoeken bent ingeslagen. Want ook met die ibuprofen 600mg zal gewenning optreden. En het lijkt me niet verstandig 600 mg dagelijks te slikken. Maar, ik heb makkelijk praten.
  Heel veel succes en voorzichtigheid is geboden bij opiaat gebruik, zeker wanneer je op zoek gaat naar een groter high.
   
 4. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  Ik meende dat je grapefruit (sap) 1,5 uur moest nemen voor inname van medicamenten of drugs. Misschien is een uur al genoeg maar doe zelf 1,5 uur voor de zekerheid. Las dat op een farmaceutische website.

  Maar raad dat af, het kan gevaarlijk hoge waarde in het bloed bereiken namelijk.

  Becarefull. Neem dan liever ibuprofen als dat werkt.
   
 5. Yaizer

  Yaizer Bewuste gebruiker

  Tijdje Oxycontin, oxycodone en oxynorm geslikt. Allemaal uiteindelijk wel de zelfde werkzame stof maar het was dan ook wel hoognodig. Moest eerlijk zeggen dat ik zelf ook uitermate heb geniet van het heerlijke opiaat gevoel. Dit eigenlijk doorgeslikt tot ze op waren (6 oxycontin bewaard voor de toekomst...wel al op). Gelukkig was dat maar een week of 2 á 3.

  Toch heb ik verder niks gemerkt van een grapefruit eten in deze periode. Misschien ook omdat ik er niet bewust mee bezig was?

  Voor de rest zou ik het inderdaad safe spelen met die grapefruit. Ook zou ik opassen met oxynorm zelf want het is te lekker spul.

  Succes verder!
   
 6. Witte et

  Witte et Newbie

  Grapefruitsap heeft alleen effect op statines, zoals simvastatine (cholesterol verlagende middelen)
  Het sap zorgt ervoor dat de afbraak vertraagd wordt, dit kan leiden tot ernstige bijwerkingen, zoals acuut nierfalen, ademhalingsproblemen, maag- en darmbloedingen, niervergiftiging en zelfs tot de dood.

  Grapefruit sap + opiaten zal dus geen versterkte werking of iets dergelijks bieden.
   
 7. Twirley Bird

  Twirley Bird Belezen gebruiker

  Volgens mijn neuroloog en huisarts kan het geen kwaad , het schijnt te verwaarlozen zijn. Ze zeiden letterlijk áls het helpt ga je gang' Heb zelf ook chronische pijn 3x daags oxycodon heb ik er nu voor wat ik afwissel met fentanyl. Alcohol daarin tegen versterkt het maar dit is niet de bedoeling natuurlijk.
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - Oxynorm combinatie grapefruit
 1. Species8472
  Reacties:
  37
  Weergaven:
  6.751
 2. Yelco
  Reacties:
  2
  Weergaven:
  1.515
 3. ZwaarschootG
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  3.240
 4. J4ckPot
  Reacties:
  9
  Weergaven:
  8.829
 5. Ellen1960
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  6.753