Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Papa ik hou van je

“Papa, weet dat ik van je houd en nooit van mijn leven een andere papa zal wensen. Je bent geweldig hoe je bent en zal mij hoe dan ook trots maken. Als je dit leest ben ik er niet meer om je dit te zeggen of ga je mij binnenkort verlaten. Ik zal waar we ook zijn van je houden.”

voorwoord?
Dit bericht heb ik geschreven in een paar uur tijd en was eigenlijk mijn “voorstel topic bericht, maar ik had na een aantal zinnen ineens een gram coke tot mijn beschikking, en geen gezelschap, dus het is meer een soort samenvatting van mijn leven geworden. Tis nu 5 uur en ik moet over 2 uur werken. Ik ben hier sinds 12 uur mee bezig en heb dus mn hele nacht verneukt. Ik ga werk afzeggen en zorgen dat ik iets van slaap pak, want moet vanavond weer naar de gedver. Maar verdomme zeg ik ben zo’n sukkel dat ik denk dat ik rond 22:00 wel een beetje sos kan nemen en om 00:00 uiterlijk te slapen. Bij deze erken ik dat ik een probleem heb. Ik heb t gezegd. Nu blij? Nouja problemen heeft iedereen dus ik vind t niet erg. Ik ben dan misschien wel om 5 uur snachts nog in mn eentje aan t snatsen maar ik voel me heerlijk terwijl jij ligt te slapen. Mocht je gaan lezen… geniet van t verhaal wat me 4/5 uur van mn leven heeft gekost. :) t was in ieder geval heerlijk om even uren lang te typen. Mocht niemand dit ooit lezen en ik de enige ben die de versie heeft die ik nu ga afdrukken/printen…
Ik hoop dat ik dit weekend genoeg kan snatsen voordat hij gaat slapen om hem t te zeggen maarja ik wil al 2 jaar van alles kwijt. Als je dit eerst leest is dit misschien verwarrend maar dit stukje voeg ik nu toe (5:15 uur) puur omdat ik na even denken, een lijntje en wat opium toch nog even emotioneel werd. Dus ik deel het door middel van papa aan te spreken zonder dat hij me hoort.is dat even raar hè? Nouja lees mn lange kut verhaal en dan snap je t misschien. Ik zit nu al een tijdje te twijfelen of ik dit überhaupt wil plaatsen. Ik wil nuchter nieteens lezen wat de reacties zijn (als er überhaupt iemand reageert) en het voelt veel te privé om te delen. Nou je leest dit als t goed is dus je weet al wat ik na mijn twijfels heb besloten. Inderdaad, na nog 1 lijntje heb ik de moed bij elkaar gesprokkeld. Ik ga deze site pas bezoeken als ik genoeg heb gehad om de confrontatie aan te kunnen. Sorry als je dit bericht in meerdere “onderwerpen” ziet want ik heb geen idee waar dit hoort.

Voordat iemand de dikgedrukte zin hier ergens onder leest: heb je geen zin om kostbare tijd van je prachtige leven weg te gooien en alleen min leren kennen in een alsnog veel te lang verhaaltje? Lees dan alleen het dik gedrukte paragraafje. Mocht je heel veel tijd over hebben, of gewoon een schatje zijn die oprecht 30 minuten wil verdoen aan lezen wat ik in op dit moment bijna 2 uur heb getypt op een fucked up telefoon? Lees dan hieronder.
voordat iemand dit leest een snelle mededeling: Dit (veel te lange) bericht bestaat uit 3 Paragraven. Mocht je deze lap met tekst willen lezen?
Ten eerste: Mijn God dat had ik niet verwacht maar ik hoop dat je ervan geniet. Ben er nu al ongeveer anderhalf uur mee bezig.
Ten tweede: Ik zal even kort uitleggen dat je het in chronologische volgorde wil lezen (of in ieder geval de volgorde dat mijn brein dit mega monoloogie bedacht) moet je beginnen bij de laatste paragraaf, daarna de eerste en als laatste de dik gedrukte tekst lezen. Als je echt van plan bent dit allemaal te gaan lezen, raad ik deze volgorde wel aan. Anders kan het chaotisch zijn. Sorry alvast voor niet kunnen stoppen met letters aantikken en woorden maken in een “voorstel topic” maar ik doe dit ook deels voor mezelf.
Hallo allemaal :).
De/het paragraaf (ik denk DE paragraaf maar weet het niet zeker) hieronder heb ik eerst getypt maar het voelde een beetje raar om een heel monoloog te sturen in de “stel je voor” topic, dus bij deze stel ik mezelf over kort voor zonder dat ik zoveel zeg dat bekenden mij zouden kunnen “herkennen”. Belangrijkste om even te delen denk ik is dat ik nu een lijntje ga maken zodat ik dit bericht af kan maken. Klinkt misschien raar, maarja ik ben het laatste jaar (denk ik) gewoon een beetje in de knoop met mezelf. En nee ik ben geen junk, ik heb gewoon de gewoonte alleen over shit te praten als ik ook aan de shit zit :). Oké voor degene die dit leest nogsteeds dezelfde minuut maar voor mij 5 minuten later. Ik heb wel maar een kleine lijn genomen omdat ik over 4 uur moet werken. Maar goed, ik kom mezelf voorstellen. Hier komt die dan: Goede avond/dag/nacht, ik ben ******** en ik woon bij mijn lieve ouders in de mooiste en gezelligste stad van Nederland, Groningen!!!! (Maar serieus ik weet hoe jullie randstad mensen over ons denken maar geloof me, ik ben geboren en getogen in de binnenstad van Groningen ((ja die hebben we) en wij zijn niet een stelletje domme boeren). Geloof je me niet? Kom een keer langs :) We staan erom bekend dat een (groot) deel van de kroegen/club inStad geen sluitingstijd hebben en pas sluiten als de laatste zuip/snuiflappen weg zijn. Oké genoeg over mijn schatje Groningen. Ik ben 21 jaar (ik kom in ieder geval uit 2000 en ben te lui om te rekenen en vergeet altijd mn leeftijd). Maar ik ben 21 of 22. Ik heb 7/8 jaar over mijn HAVO diploma gedaan en zit nu al 2 jaar thuis. Ik ben namelijk al 2 keer na 2/3 maanden gestopt met mijn opleiding. Met “thuis” bedoel ik ook echt thuis. Alsin ik Woon nog bij mijn geweldige ouders. Ik zou best weg willen en mezelf echt goed vinden maar vind maar eens een huis in Groningen binnenstad. We wonen namelijk al sinds mijn geboorte in Binnenstad-Oost wat 3 minuten lopen js van het centrum. Ik hou van wonen in de binnenstad en word al verdrietig van het idee waarschijnlijk in een wijk te moeten wonen die verder van Stad ligt. Maar ik ga naar de zomer weer een studie (communicatie HBO) proberen te beginnen en wil dan t liefst wel t huis uit. Terwijl ik dit typ begint mijn telefoon leip te doen. Dus als ik rare woorden of letters typ komt dat omdat ik een 5 jaar oude iPhone met barsten van hier tot aan Maastricht heb. Sorry daarvoor. En ook sorry voor t feit dat deze hele “kennismaking” nog geen zin over drugs bevat. Ik weet t ik zit op Drugsforum.NL maar om eerlijk te zijn komijn ik hier niet om vragen te stellen over drugs en de werking hiervan, ik heb namelijk t meestal al wel gebruikt/misbruikt en heb als ik iets nieuws probeer tegenwoordig liever dat ik “perongeluk” veel te veel neem en lekker van de kaart ga.
ik merk dat ik weer veel te veel onzin typ wat toch niemand gaat lezen maar hè. Tis bijna drie uur, ik heb lekker snats op, lig al sinds 23:00 in mn bed, en heb gewoon zin om mn gedachtes op te schrijven. Misschien is dit niet de goeie site hiervoor maar dan stuurt iemand me maar een berichtje. Ik heb namelijk geen andere social media (vind dat breindode zooi) en heb in de zes jaar deze site te bekijken me beseft dat mensen die hier plaatsen en rwageren in ieder geval over komen als mensen die ik, als ik jullie tegen zou komen, erg zou mogen. Geen toxic mensen, geen mensen die een enige vorm van afkeuring naar bepaalde “soorten” mensen tonen. Maar wel zeggen wat ze denken. Op een normale, niet kwetsende manier. Oprecht als iemand dit hele bericht leest ben je echt een baas. Oké ik ben echt teveel aan het afdwalen en zal even mijn echte reden vertellen van het maken van dit account:

ik heb voor het eerst drugs geprobeerd toen ik ongeveer 12 of 13 was, wees niet bang dit was alleen blowen. Eerst deed ik het in het weekend met mijn vrienden, maar voor ik het wist (14/15 jaar) blowde ik eigenlijk elke dag. Toen ik in mijn eerste jaar van het VWO zat kon ik mijzelf beheerst maar vanaf het tweede jaar ging het flink “mis”. Ik zeg wel mis maar ik heb er geen spijt van aangezien ik met veel plezier terug kijk naar mijn tijd op de middelbare school, ookal heb er ik niet alles uitgehaald. In de tweede klas ben ik dan ook blijven zitten. Toen ben ik ook begonnen met het dealen van hasj. Ik heb mijn klantenkring altijd beperkt tot vrienden en goeie vrienden van vrienden omdat ik mezelf niet als straat dealer zag maar meer als “die gast waar we altijd shit kunnen halen en mee kunnen blowen. Ik zie mezelf dus rond deze tijd niet als “crimineel”. Meer als iemand die zorgt dat mensen niet naar dealers hoeven in de regen of een uur buiten moeten wachten. Ff snel lijntje nemen. Even geduld alstublieft. De voorstelling zal zo verder gaan. Oké het duurde wat langer dan verwacht want ik heb besloten ook een beetje oxycodone te poppen. Ik doe dit trouwens niet vaak dus maak je geen zorgen. Überhaupt maak je geen zorgen om iets wat je in mijn berichten leest. Ik ben hier om met mensen te praten dat klopt, maar ik wil geen mensen ongerust maken of medelijden wekken. Maar oké waar was ik. Ik ga nu echt even kortaf typen en voeg de volgende keer dat ik in mn eentje aan het witte goud zit misschien wel details toe, maar t is inmiddels 3:15 en moet om 7:00 op om lekker met mn pa bezig te gaan met een uitbouw. Oké maar ik vertelde volgensmij over hoe ik min of meer vanaf mn 14/15/16 in hasj heb gehandeld aan vrienden. Ik heb hier nooit echt geld mee verdiend :’(. Is niet erg want dit zorgde ervoor dat ik van mijn 2e of 3e jaar van het VWO tot het 7e jaar van de HAVO eigenlijk zoveel kon blowen als ik wou. Ik vond hierdoor school fantastisch. Ik heb er eigenlijk meer dan 7 jaar over gedaan, 2 keer blijven blijven zitten en ik mocht, door een zware depressie, in 4 of 5 HAVO een tussenjaar nemen. Alle docenten die ik had mochten mij heel erg (al was ik de eerst 3/4 jaar van mijn schoolcarrière pure terror in de klas) ik heb het met elke docent de laatste jaren erg goed kunnen vinden. Ik had maar 2 vrienden op school aangezien ik ouder was dan iedereen en al mijn leeftijd genoot vrienden al lang van school waren. Ik bracht veel tijd door met docenten waarvan de meesten ook wisten van mijn problemen en ondertussen “verslavi g”. Ik had in mijn 5e jaar van de HAVO namelijk al 5 of 6 jaar lang elke dag 3 tot 5 gram hasj gerookt. De hele dag door. Ook had ik op mijn 16e een oopsie gedaan waardoor ik even vast heb gezeten. Ik heb mijn diploma gehaald en zit nu al bijna 3 jaar thuis. Ik ben nu gestopt met blowen (al een jaar of 2) doordat mn psychische klachten (paniekaanvallen en zelfmoord neigingen) uit de hand begonnen te lopen. Ik merk dat ik nu meer details wil vertellen puur om het een keer met iemand te delen. Maarja ik ben al sinds wat 23:30 of zoiets aan t typen en moet zo opstaan. Ik zit eigenlijk wel te twijfelen om me zo misschien gewoon ziek te melden. Normaal doe ik dit nooit maar ik ben nu gewoon boosig op mn pa. Hij is ZZPer in de bouw (gespecialiseerd in aan- en uitbouw) en ik help m nu zo’n twee jaar. Ik ben in die tijd nooit echt ziek thuis gebleven maar t is hier sinds een halfjaar hectisch.
ik ben er sinds een half jaar namelijk achter gekomen dat hij al sinds zijn 15e verslaafd is aan Heroine (mn ouders zijn al sinds die periode bij elkaar). Maar nu is hij niet meer aan de Heroine, toen ik ongeveer 10 was heb ik hem namelijk in bed gevonden toen hij zelfmoord probeerde te plegen door veel te veel bruin te spuiten. Hij is sinds die dag (denk ik) clean van de Heroine. Ik gebruik harddrugs sinds ik een jaar of 15 was. Natuurlijk ging dat dan af en toe stiekem een pilletje of een paar lijntjes met mn vrienden. Maar sinds een jaar of 2/3 ben ik een echte gebruiker geworden. Dit is ook toen ik erachter kwam dat mn pa nogsteeds dagelijks gebruikt. Geen Heroine maar hij drinkt vanaf t moment dat ze zon opkomt en snuift (hij heeft dit nog niet toegegeven) coke door de dag heen. Hij heeft me wel verteld dat hij dit af en toe deed maar zei ook dat hij was gestopt. Maarja ik ben van nature gewoon heel oplettend, of beter gezegd ik ben al sinds jongs af aan gewoon geobsedeerd met controleren of mn pa stiekem slokjes neemt uit flessen die hij verstopt, of zijn neus wel erg vaak ophaalt. Ik zou vanavond ook gewoon om tien uur s avonds lekker naar bed gaan om morgen lekker uitgerust te werken en daarna naar een feest te gaan met wat grammen snuif. Maar toen vond ik (zoekend naar een klein puutje coke van mn pa voor een klein lijntje, hij sliep al en ik had wat biertjes gedronken met een maat van me die bij me was) ineens in een kast de stash van mn pa. Ik wachtte (na wat lijntjes stiekem op de wc te nemen (mn vrkenden weten van een periode waarin ik dagelijks veel gebruikte dus doen altijd erg moeilijk als ik doordeweeks gebruik) tot mn maat naar huis ging dit was rond 22:30. Toen heb ik nog een lijn voor de moed genomen. (Die lintjes haalde ik uit een packie die ik al eerder (week geleden) in mn pa z’n kast had gevonden. Ik wou m expres opmaken zodat hij door zou hebben dat ik wist dat hij coke mee naar werk neemt (mn pa z’n kast is z’n werkkast met gereedschappen etc.) maar ik vond toen dus ineens z’n stash. Hij had t goed verstopt maar ik heb ondertussen al zoveel doorzocht als ik om 7 uur s ochtends thuis kwam en mn eigen shit op had. Elke keer zoekend naar nog een beetje van bem en dan een beetje uit z’n packie “lenen” maar nu had ik de jackpot. Ik weet niet waarom ik daar checkte want het was een erg onverwachte plek. Ik vond er zo’n 10 tot 20 gram coke en een flinke lading oxycodone pillen. De coke vond ik niet zo erg. Maar oxycodone is opium. Opium vind ik gewoon niet fijn als t om papa gaat. Gezien zijn verleden met Heroine en ja … idk die laatste twee zinnen hebben me even gebroken. Nu zit ik lekker in mn eentje om3:49 te janken om wat pilletjes. Godverredomme ik kan me ook zo aanstellen om Shit die ik gewoon zou moeten negeren. Maarja ik heb dus z’n stash gevonden en heb toen een paar oxys gepakt en een packie coke van 1/2 gram. Ik weet niet precies waarom maar t voelde op 1 of andere manier gewoon goed. Misschien deels omdat ik juist wil dat hij weet dat ik weet wat hij allemaal voor z’n vrouw en kind verstopt terwijl hij ontkent drugs te doen buiten de feestjes om. Hij weet namelijk ook van een deel van mijn gebruik en mn vrienden etc (mn moeder ook. Dus we zitten regelmatig nog even bij mij een beetje te gebruiken. Mn vrienden kunnen heel goed overweg met mn ouders dus dan zitten we vaak met z’n alleen en gebruikt iedereen wel wat. Mn ouders zijn trouwens echt geen rare junks of iets. Ze hebben allebei goed betaald werk en we wonen in een prachtig huis. Mn pa id gewoon verslaafd maar niet op die manier dat je het kan zien of merken zonder te weten wat ik weet. Nouja ik ga m morgen avond appen dat ik binnenkort even met m wil zitten, bier drinken, en de neus poederen (enige manier waarop ik dit soort dingen kan delen namelijk) en dan ga ik proberen te vertellen wat ik allemaal weet. Ik weet nog niet wat ik daarna ga zeggen want om eerlijk te zijn weet ik zelf nieteens wat ik ervan moet vinden. Ik vind drugs gebruiken namelijk ook geweldig en snap dat hij altijd wil gebruiken. Als ik niet zo depressief zou zijn zou ik dat namelijk ook doen. Probleem is nu alleen dat ik de dag na drugs mezelf de hele dag van kant wil maken. En mn polsen Hebben ondertussen geen ruimte meer voor littekens :/. En nogmaals maak je geen zorgen. Ik ben al sinds ik me kan herinneren depressief in fases en mn vader, zijn broer en hun vader hebben dat ook. En therapie en dat soort zooi helpt ook niet dus reageer daar aub niet mee. Dat is ook niet relevant maar ik heb geen zin om t weg te halen. Tis inmiddels 4:00 en ga me ziek melden voor werk morgen. Ik ga nu stiekem nog 2 kleine lijntjes nemen en nog wat whiskey drinken zodat ik dronken word en niet meer strak sta van die 2 lijntjes die ik zo ga maken. En nog een beetje better call soul kijken. Mocht iemand deze zin lezen. Dit is officieel het laatste wat ik typ. Je hebt deze lap woorden hoogstwaarschijnlijk niet in dezelfde lijpe volgorde gelezen als ik het heb geschreven, maar hè. Idk niemand leest dit toch maar t voelt gewoon even fijn dit “hardop” te zeggen. En mocht je dit lezen? Ik waardeer je interesse (en wellicht je reactie/mening) maar dit bericht is grotendeels voor mij bedoeld.


Als eerst wil ik even zeggen dat dit voor mij raar voelt omdat ik, voordat iemand dit leest of reageert, nu tegen mijzelf praat. Maar toch wil ik graag een actieve compagnon zijn op deze prachtige site. Ik kijk namelijk sinds ongeveer mijn 15 al maandelijks (soms wekelijks) op deze site. Misschien al wel langer maar ik weet dat ik om mijn 15e verjaardag voor het eerst XTC ging proberen en ik herinner mij nog hoe ik Drugsforum.nl heb afgespeurd voor tips etc. Nu 6 jaar verder heb ik eindelijk een vast account aangemaakt. Of het is in ieder geval de bedoeling dat ik dit account actief houd. Ik heb namelijk weleens een bericht geplaatst, als ik erg van de wereld was van een of ander goedje waar wij allemaal zo van houden en was dan s ochtends mijn inlog gegeven vergeten. Niet dat ik dat erg vond want ik heb ongeveer een half jaar geleden een erg vervelende periode meegemaakt waarin ik bijna dagelijks in mijn eentje op mijn kamer zat en flink van de wereld was. Ik vond het destijds gewoon lekker om iets te typen. De reacties maakten me niet zoveel uit. Ik moest gewoon shit van mn hart krijgen. Maar ik heb besloten dat ik nu toch een account wil maken waarmee ik gesprekken aan kan gaan met mensen. Dit is vooral omdat ik nu (2uur in de nacht) al sinds 11 uur s avonds op deze site kijk naar gesprekken van mensen en mij heb beseft dat velen van jullie of net zo in het leven staan als ik, of wijzer zijn dan ik maar mij wel zullen begrijpen. En dat is iets wat ik de laatste maanden/het laatste jaar heel erg mis in mijn leven. Mn vrienden zijn toppers en mn ouders zijn geweldig maar toch. Ik wil gewoon dingen kunnen delen zonder dat ik de dag daarna diegene aankijk en me schaam voor wat ik de dag daarvoor (op drugs) heb gezegd. Ik heb geen idee of iemand dit ooit zal lezen maar ik hoop dat iemand snapt wat ik bedoel. Ik heb namelijk best wel veel shit in mn hoofd die ik simpelweg niet kan delen met mensen die dichtbij me staan als ik “nuchter” ben. Ofja misschien KAN ik het wel delen, maar sinds wat jaren heb ik gewoon dat ik bepaalde dingen die erg diep liggen alleen deel met mijn vrienden als we met z’n allen aan de shit zitten. Ben ik de enige? Als iemand dit leest… stuur me gerust een privé bericht morgen avond, dan ga ik weer naar de gedver en heb ik waarschijnlijk heel veel zin om te kletsen :) maakt me niet uit waarover. En nee ik ben echt niet heel eenzaam hoor. Ik vind het gewoon heel fijn om met mensen te praten die niet weten wie ik ben en wat ik heb gedaan omdat ik dan eindelijk een keer niet word bevooroordeeld door mijn verleden. (Ik heb namelijk een aantal hele domme dingen gedaan in mijn “jonge” jaren ((ik ben nu ook nog maar 22 dus dit klinkt voor mezelf een beetje dom om te zeggen) maarja iedereen die ik in mijn stad ontmoet weet er op een of andere manier wel van. En wanneer ze erachter komen dat ik diegene was die “dat” gedaan heeft, krijg ik altijd het gevoel dat ze raar over mij denken. Oké ik zou dit wel een uur of wat kunnen volhouden :wink:)))) t probleem is een beetje dat het al wat over 2 snachts is en ik straks gewoon om 7 uur s ochtends moet werken. Plus ik werk bij mn Pa in de bouw dus ik wil niet te fucked zijn en breindood voor 15€ per uur aan t kloten zijn. Maar toch, ik heb flink wat lekkers door mn neus gehaald en heb t gevoel dat deze woorden/dit monoloog er al een tijdje uit moest. Dus ik neem nog een klein lijntje en een biertje en typ nog een beetje door. Misschien is dit bericht veel te lang voor deze “voorstel topic” maarja ik heb de tijd en zin om lekker mezelf bloot te stellen en ik verwacht toch niet echt dat er echt mensen zo gek zijn al deze zooi te lezen. Mocht er wel iemand zijn die tot hier is gekomen:
1. Ik hoop dat je een heerlijke dag hebt en hebt genoten van alle poep ik ik uitkraam (ookal is het allemaal waarheid)
2. Hoe kom je aan zoveel vrije tijd dit te lezen?
3. De vorige accounts die ik gebruikte (voor een dag of 2) waren allemaal op mijn PC. Ik wil nu echter dit account goed, actief gaan gebruiken.
dus dan komen we bij;
4. Voor de mensen die mijn hele monoloog tot zover hebben gelezen en deze site (meestal) op telefoon/iPhone bezoeken. Ik heb een vraagje… Hoe zorgen jullie dat jullie berichten krijgen van deze site. Is er een geheime app. Of iets waardoor ik kan zorgen meer herinnerd te worden dat ik deze site meer wil gebruiken. Ik heb al de link van hoofdpagina op mijn beginscherm gezet maar als ik de “app/link” dan open ben ik ineens niet meer ingelogd. Ik ga morgen nog wel even een tabblad op mijn pc maken voor mn account maar ik wil eigenlijk heel graag ervoor zorgen dat ik (zoals eerder is gebeurd) dat ik deze site niet vergeet te checken en mensen die op mijn berichten reageerden een week lang geen antwoord stuur. Dus mocht er iemand dit inmiddels veel te lange bericht nogsteeds aan het lezen zijn: please vertel wat je voor werk doet om tijd te hebben voor mijn onzin :wink: nee sorry wou vragen of als je weet hoe ik makkelijk deze site als app kan maken stuur mij aub een privé bericht. Of reageer natuurlijk hierop. Ik heb geen idee of mensen überhaupt de “stel jezelf voor” topic lezen dus misschien dat ik dit bericht nog even kopieer als “losstaand” bericht. Mocht iemand zin hebben mij een beetje uit te leggen hoe deze site en community een beetje in elkaar zit, voel je vrij te berichten.PS ik zal nog even een “topic” of idk hoe je hier een onderwerp noemt maar vm is t “topic” maken of je oxy kan mixen met coke. Tis mij in ieder geval gelukt en ik leef nog maar hè. Dit is t drugsforum dus ik kan net zo goed ff vragen of t kan. Puur voor nuttig zijn voor anderen i guess.

Hele fijne avond iedereen en respect als je deze bullshit hebt gelezen.
stuur gerust een berichtje.
Groetjes, Iemand die zich morgen toch maar ziek meldt voor werk :)
 

FredKroket

Badass junkie

Misschien goed voor zowel vader als zoon. Het is nooit te laat om actie te ondernemen.
Om hier nog even op terug te komen, ze hebben mij fantastisch geholpen. Het is een christelijke organisatie maar als je een niks met religie hebt merk je daar niks van.
 

Javelin

Bewuste gebruiker
Ik heb je verhaal net uitgelezen en je lange monoloog heeft de tranen in mijn ogen gebracht.
Ik hoop dat je ooit durft in open gesprek met je ouders gaan en jullie samen hulp gaan zoeken. En vinden.
 
Ik heb je verhaal net uitgelezen en je lange monoloog heeft de tranen in mijn ogen gebracht.
Ik hoop dat je ooit durft in open gesprek met je ouders gaan en jullie samen hulp gaan zoeken. En vinden.
Ik zal je wat vertellen. Ik heb dezelfde ochtend nog verteld wat me dwars zat. Gister was een hele zware dag maar uiteindelijk luchtte het erg op. Ik weet niet hoe het nu verder gaat, maar ik heb t in ieder geval even van mn chest.
 
Ik heb je verhaal net uitgelezen en je lange monoloog heeft de tranen in mijn ogen gebracht.
Ik hoop dat je ooit durft in open gesprek met je ouders gaan en jullie samen hulp gaan zoeken. En vinden.
Maar hulp zoeken voor paps wordt m niet meer. Hij is sinds z’n 15 verslaafd en Heroine en sinds die daarmee is gestopt overgestapt op andere drugs en heeft door de jaren heen natuurlijk geprobeerd met professionele hulp te stoppen. Maar als je inmiddels 35 jaar eraan zit is het niet meer te verhelpen. Maar ik kan daar prima mee leven aangezien hij wel z’n shit fixt en gewoon brood op de plank legt en functioneert als een normaal persoon. Je leert er als puber al mee omgaan en leert van je papa te houden No matter what.
 

Dude81

Bewuste gebruiker
Ik heb je verhaal net uitgelezen en je lange monoloog heeft de tranen in mijn ogen gebracht.
Ik hoop dat je ooit durft in open gesprek met je ouders gaan en jullie samen hulp gaan zoeken. En vinden.
Niets meer aan toe te voegen, volgens mij wordt het hoog tijd om dingen te delen met elkaar (en dan bedoel ik niet de dope). Je zult zien dat er onder een appelboom geen peren vallen en wie weet werkt het voor allebei/allemaal goed.

Zo niet, dan zoek echt professionele hulp! Wellicht niet voor de dope maar voor elkaar als gezin. Ook bij mij rolde er een traan over mn wang na het lezen van je relaas.

Succes en sterkte man!
 

Javelin

Bewuste gebruiker
Maar hulp zoeken voor paps wordt m niet meer. Hij is sinds z’n 15 verslaafd en Heroine en sinds die daarmee is gestopt overgestapt op andere drugs en heeft door de jaren heen natuurlijk geprobeerd met professionele hulp te stoppen. Maar als je inmiddels 35 jaar eraan zit is het niet meer te verhelpen. Maar ik kan daar prima mee leven aangezien hij wel z’n shit fixt en gewoon brood op de plank legt en functioneert als een normaal persoon. Je leert er als puber al mee omgaan en leert van je papa te houden No matter what.
Misschien heb je gelijk over je pa. Maar jij hebt jezelf nog . En jij bent jong. Hoe dan ook naast de drugs therapie bestaat ook familie therapie. Dit vind ik in jullie situatie ook belangrijk. Hoe dan ook ik wens je het beste.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan