Partner liegt over drugsgebruik

Discussie in 'Verslaving' gestart door Lemster, 20 dec 2016.

Sanelco zelftesten
Sanelco zelftesten
Sanelco zelftesten
 1. Lemster

  Lemster Newbie

  Hallo!
  Ik ben nieuw hier en heb mij speciaal geregistreerd in de hoop dat ik hier wat antwoorden kan krijgen.
  Mijn vriend gaat regelmatig uit en vooral naar festivals. Hij heeft mij eens verteld dat hij recreatief een pilletje neemt maar ik vraag hem nooit naar gebruik na uitgaan. Ik gebruik zelf geen drugs en heb dit ook nooit gedaan.
  Afgelopen weekend was hij uit en kwam hij vlak voor her middaguur de volgende dag thuis. Op de vraag over de app of hij had gebruikt antwoordde hij nee. Toen hij binnen kwam zag ik ook niet meteen iets. Pas na het douchen zag ik dat hij een grauwe huidskleur had, grote ogen met wijde pupillen en een spastische kaak. Ik vroeg hem toen weer of hij had gebruikt en wat. Hij antwoordde dat hij niet had gebruikt. Ik vond later een flesje "jungle juice" er stond leather cleaner op maar ik heb het toch maar gegoogeld en vond dat het poppers was. Mijn vermoeden is dat hij poppers heeft gebruikt in de badkamer en dat de effecten van extacy omhoog kwamen. Klopt dit vermoeden?
  Verder heb ik tot twee keer toe per toeval ontdekt dat hij kamagra pillen in bezit had. Hij beweert dat hij ze voor ons wil gebruiken maar ik geloof dat niet om de volgende redenen:
  Ik heb zelf eens een gesprek geïnitieerd over het spannender maken van ons seksleven en hoewel hij toen al die pil in bezit had heeft hij geen aanleiding gezien dat ter sprake te brengen.
  Hij zei de eerste keer dat hij het van een neef van een vriend had.de tweede keer had hij het van een collega. Dat vind ik raar. Is het dan zo mainstream? Ligt het voor de hand om dit met een collega te bespreken?
  De eerste keer kocht hij de pil omdat hij het een keer wilde proberen met mij. De tweede keer voegde hij aan zijn verklaring toe; ik had dit vroeger altijd in huis. Mijn vriend gebruikt dit ook met enige regelmaat.

  Onze relatie is goed. We hebben het fijn samen en dit valt dus rauw op mijn dak. Ik vraag me het volgende af:
  Liegen over drugsgebruik betekent dat automatisch en verslaving?
  De combinatie van kamagra, vlak voor het stappen gevonden, en gebruik van drugs mn de poppers doen mij denken dat hij dit gebruikt voor seks buiten onze relatie. Is dit een correcte gedachte of overdrijf ik? Word je geil van poppers?
  Hij wordt altijd verkouden na het stappen. Is dat een kenmerk van drugsgebruik? Zo ja welke?
  Omdat ik niet denk dat ik eerlijke antwoorden van hem gekregen post ik mijn vragen hier. Hoop dat jullie mij kunnen helpen. Misschien hebben jullie meer of andere vragen die jullie zouden stellen in mijn schoenen? Laat me dan weten welke dit zouden zijn.

  Alvast bedankt. :)
   
 2. kokosmakroon900

  kokosmakroon900 Bewuste gebruiker

  Liegen over drugsgebruik hoeft niet perse een teken van verslaving te zijn. Kan ook zijn dat hij liegt omdat hij weet dat jij het niet leuk vind. Sluit niet uit dat het mogelijk wel een verslaving is natuurlijk.

  De kans bestaat dat hij seks buiten de deur heeft als hij kamagra bij zich heeft, hij erover liegt en jij daar niks vanaf weet. Maar niks is zeker natuurlijk.

  Verkouden na het stappen hoeft niks te betekenen, maar sommige mensen hebben dit als ze snuiven (coke, speed, ketamine bijvoorbeeld).

  Echter heeft al dit speculeren totaal geen zin, en is het beste dat je gewoon een goed gesprek met hem aangaat. Op dit forum kunnen win alleen maar gissen, en dat is zeker geen goed uitgangspunt voor jou.

  begin een goed gesprek met hem, jij kent hem het beste.

  Succes!
   
 3. Lemster

  Lemster Newbie

  Bedankt voor je reactie cocosmakroon. Ook al is het speculatie :)

  En uiteraard zal er een goed gesprek plaats vinden. Ben hier om te zorgen dat hij mij geen dingen wijs maakt die niet kloppen en om te toetsen of mijn aannames vergezocht zijn of niet.
   
 4. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Nee zeker niet, het kan zoals kokosmakroon zegt ook heel goed zijn dat hij denkt dat je boos wordt of het niet leuk vind. Wat vind je er eigenlijk van dat hij af en toe drugs gebruikt? Kan het zijn dat hij het idee heeft hier niet eerlijk over te kunnen zijn?

  Is opzich geen gekke gedachte, kamagra gebruik je toch echt alleen voor de seks namelijk. De poppers en andere drugs gebruik je niet perse voor de seks. Pas wel op hoe je het brengt als je met hem in gesprek gaat, direct vragen of hij vreemd gaat valt misschien niet zo lekker en dan heb je ook een kans dat hij dichtklapt.

  Nee van poppers wordt je niet geil. Er zijn ook zat mensen die poppers niet voor de seks gebruiken, maar gewoon omdat ze het effect lekker vinden. Wanneer poppers wel voor de seks gebruikt worden is dit om of het orgasme heftiger te maken of om makkelijker anale seks te hebben aangezien het oa je anus ontspant.

  Snuiven kan een reden zijn om verkouden te worden na het stappen. Maar van uitgaan kun je sowieso snel verkouden worden, je danst veel, gaat zweten, blijft langer wakker, etc. Dus het zou door drugs gebruik kunnen komen, maar hoeft zeker niet.
   
 5. Lemster

  Lemster Newbie

  Erg bedankt voor je uitgebreide reactie. Dit helpt zeker bij mijn beeldvorming.
   
 6. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie

  Inderdaad het gesprek aangaan is het belangrijkst, je kan hier heel erg speculeren maar dat versterkt misschien alleen maar vermoedens van je terwijl die misschien niet eens waar zijn. Rond het middaguur de dag erna thuiskomen wijst wel meestal op druggebruik.

  Je kunt hem aangeven dat je het niet erg vind als hij bijvoorbeeld af en toen eens gebruikt, maar dat je het wel graag wilt weten. Dat openheid belangrijker is dan de actie zelf. Beschuldig hem vooral nergens van, maar geef aan wat je zelf gemerkt hebt. Het is lastig zo'n gesprek aan te gaan, bedenk dus wel van te voren goed wat je wilt zeggen.

  Je kunt het gesprek bijvoorbeeld aangaan door gewoon nieuwschierig te zijn naar drugs. Vraag of hij wat meer wil vertellen over de keren dat hij gebruikt en gooi niet direct al je vermoedens op tafel. Je kunt bijvoorbeeld eerst eens luchtig praten over de festivals en als hij een pilletje gebruikt, hoe dat voelt en hoe vaak hij dan neemt enzo. Laat hem eerst wennen aan het open zijn over druggebruik en praten over die ervaringen. Daarna kun je er wel dieper op ingaan.

  Het zou heel goed kunnen dat het voort komt uit schaamte tegenover jou en je schaamte gooi je niet binnen een minuut van je af. Dat moet langzaam wennen. Praat er vaker over en dan komt er vanzelf meer op tafel :)

  Een verslaving is het meestal niet, de meeste mensen gebruiken recreatief. Daar zou ik me dus niet direct zorgen om maken. Probeer eerst maar eens uit te vissen wat hij gebruikt en hoe vaak ongeveer. Als je voor elkaar weet te krijgen dat hij je gewoon vertelt als hij iets gebruikt ben je al een hele grote stap verder.

  Succes! En kom gerust terug met meer vragen :)
   
 7. HoMaar!

  HoMaar! Experimenterende gebruiker

  Rond het middaguur thuiskomen na een nacht doorhalen duid inderdaad sterk op drugs gebruik. Drugsgebruik in combinatie met een geile uitspatting waarbij veel lichaams vloeistoffen worden uitgewisseld.
  Dit de volgende dag thuis aan vriendinlief trots vertellen heeft gebleken een zeer kleine waarschijnlijkheid.
  TO, niet getreurd, hij kan nog steeds van je houden hoor.
   
 8. GoedeWiet

  GoedeWiet Experimenterende gebruiker

  Kamagra is vrij ongebruikelijk, en de enigste gevallen die ik ken van mensen die het gebruiken, is van mensen die lange sex sessies willen op zgn uppers. Uppers zijn drugs zoals speed, xtc en coke, en geven mannen moeite met de erectie, en kamagra kan hierbij helpen (net als viagra).

  Zoals met alles wat in je broekzak zit, dit zit er met de reden om te gebruiken, want anders draag je het niet bij je.

  Ik denk dat het recreatieve drugsgebruik prima is. Het kan een uitlaatklep zijn, maakt feestjes leuker, en het wordt er ook erg veel gedaan door de bezoekers. Maar kamagra bezitten vind ik ronduit raar. Tenzij je vriend bekende erectieproblemen heeft.
   
 9. Lemster

  Lemster Newbie

  Hoi!
  Ook jij bedankt voor je reactie. Ben aangenaam verrast door de vriendelijke posts.

  Ik heb inmiddels met hem gesproken en hij ontkent in alle toonaarden dat hij de kamagra voor anderen wilde gebruiken/ gebruikt. Dat heb ik van hem aangenomen. Zijn drugsgebruik is idd recreatief en hoewel ik niet sta te juigen vindt hij het belangrijk om het te blijven doen. Hij is het gelukkig wel met mij eens dat het onverantwoord was het spul mee te nemen maar huis en het hier nog eens te gebruiken. Je moet weten dat er ook kinderen in huis zijn.

  Een deel van mij blijft argwanend. Ik kan het niet verklaren. Noem het intuitie. We houden erg veel van elkaar. Ik kan dat scheiden en zie in een eventueel vreemdgaan geen bewijs dat hij niet van mij houdt. Misschien hoort het voor hem wel bij het stappen en/ of gebruiken dat hij seksueel ook wat doet. We zullen het zien. De rust is in ieder geval weder gekeerd.
   
 10. Lemster

  Lemster Newbie

  Hoi!
  Nee geen bekende erectie problemen. Hij heeft ook gezegd dat hij het niet eerder met mij heeft gebruikt. En recreatieve drugs is uiteindelijk ok ala het daar bij blijft en niet mee gaat naar huis.
  Het enige probleem wat ik werkelijk zie in deze hele kwestie is het verbergen en liegen. Daarom ook mijn vragen hier over de drugs om te bezien of mijn ideeën hierover correct zijn zodat hij mij niets wijs maakt. Van de kamagra zegt hij dat het heel normaal is en dat hij het gewoon ia te gebruiken.
   
 11. Lemster

  Lemster Newbie

  Hoi!

  Ja die kans lijkt mij ook klein. Zeker omdat we net een baby hebben gekregen. Het zou veel op het spel zetten maar ik hou van hem en misschien als hij mij genoeg zou vertrouwen om ook dat te vertellen, hoe lelijk ook, ik nog meer van hem zou gaan houden. Ik wil hem accepteren hoe hij is omdat ik ook wil dat hij mij accepteert hoe ik ben. Over zijn liefde voor mij twijfel ik niet.
   
 12. Wel gek dat je zegt dat de relatie goed is. Terwijl er blijkbaar onderwerpen niet bespreekbaar zijn. Eerlijkheid en goede communicatie is de basis. Niet?
   
 13. Lemster

  Lemster Newbie

  Daarom valt dit rauw op mijn dak. We vinden vertrouwen en eerlijkheid de basis voor een goede relatie dus dit is voor mij allemaal out of the ordinary. Hij zegt dat hij weet dat ik niets met drugs heb en daarom voelde hij dat hij niet eerlijk kon zijn. Uiteraard heeft hij een vervelende reactie gekregen maar dit was omdat hij loog.
   
 14. PsyTekZ

  PsyTekZ Badass junkie Tripreporter

  Liefde is een werkwoord dus in dit geval moet er aan de communicatie gewerkt worden. Op gebied van eerlijkheid kan je het wel een "leugentje voor bestwil" noemen.
   
 15. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Dat is in ieder geval fijn om te horen. Blijf het gesprek aangaan en hopelijk voelt hij zich daardoor steeds minder opgelaten om het over zijn gebruik te hebben. Zoals smartie ook al zei heeft zoiets natuurlijk tijd nodig en zal hij niet direct zich vrij voelen om alles te vertellen.
   
 16. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie

  Wat een bullshit, nog nooit van een after gehoord? Ik ben vaak genoeg rond het middaguur thuisgekomen zonder collectief te zijn klaargekomen... :wave:

  Dat is fijn om te horen. Ik begrijp wel dat hij het moeilijk vind om het jou te vertellen als jij er niets mee hebt. Er rust toch een taboe op en mensen die niks met druggebruik hebben is soms lastig uit te leggen waarom.

  Ik heb ook ooit in een relatie gezeten waarin ik niet alles tegen m'n partner vertelde. Zij vond het niks maar ik wilde het graag doen soms. Ik zei daarom niks omdat ik bang was dat het de relatie zou schaden, terwijl niks zeggen meer schade toe brengt dan gewoon eerlijk zijn over je behoeften (ook al liggen die niet altijd in één lijn).

  Succes verder :)
   
 17. Lemster

  Lemster Newbie

  Laatste zin slaat de spijker op zijn kop.

  Dank je wel!
   
 18. sylian

  sylian Newbie

  Na gebruik van stimuleren middelen krijgen manenn 'hem' vaker niet omgehoog. Ik ben er daar één van. Als je dan toch zin hebt in een knallend uiteindelijke kan een kamagra een fijne uitkomst bieden. Waarom wou je dit spul buiten de deur gebruiken als je uberhuabt geen erectieproblemen hebt? Ik zou daar ook niet teveel achter zoeken.

  En dit :)
  Maak het bespreekbaar,en repsecteer elkaars keuze in zekere mate denk ik.
   
 19. ZERO-

  ZERO- Badass junkie

  Ik zou het er voortaan ook vaker over gaan hebben met hem. Als ik jou was zou ik bijvoorbeeld wel nieuwsgierig zijn naar welke middelen hij dan gebruikt en hoe dat werkt en zo. Als hij er meer aan gewend is om dit soort dingen met je te bespreken en als hij weet dat je daar niet gek op reageert, wordt het mss ook makkelijker voor hem om het vaker en sneller tegen je te zeggen als hij iets gebruikt heeft of hoe zijn avond was.
   
 20. Albedo

  Albedo Belezen gebruiker

  Misschien wilde hij gewoon even vluchten na alle spanningen rond de nieuwe geboorte en de extra drukte in huis. Kan ook zijn dat hij zich opeens ouder begint te voelen en denkt nu of nooit, want anders lukt 'het' me niet meer. Ik weet niet hoe oud hij is, maar een midlife crisis is uitgesloten? Dan heb je ook nog 'the seven-years itch'. Het kan van alles zijn. Misschien komt hij ineens als homo of bi uit de kast.

  Je zei dat je een keer hebt geopperd om jullie seksleven spannender te maken. Vindt hij je nog (evenveel) seksueel aantrekkelijk denk je? Hoe sta je er tegen over als hij een open relatie met je zou willen? Dat hij heel veel van je houdt, je nooit zal verlaten, maar seksueel meer (spanning) nodig heeft. Is dat met jou bespreekbaar?

  Het kan ook zijn dat hij al heeft willen proberen om seks met iemand anders te hebben, maar dat hij zich schuldig voelt naar jou/jullie toe en hem mede daarom (afgezien van drugs) niet overeind krijgt. Vandaar de kamagra. Als dat zo is, dan zit hij behoorlijk klem met zijn gevoelens. Is vooralsnog allemaal speculatie.

  Sterkte!
   
 21. Lemster

  Lemster Newbie

  Jij blijkt dus gelijk te hebben. Hele beerput is open gegaan. Helaas. Ik probeer een nieuwe start te maken maar heb veel moeite met wat er is gebeurt.
   
 22. HoMaar!

  HoMaar! Experimenterende gebruiker

  Knap van je dat je gehoor gaf aan je intuïtie. Zal er niet voor zorgen dat jouw pijn nu minder is, maar zet wel het eerste stapje om wel ooit het geluk te vinden.

  Heel veel sterkte Lemster
   
 23. Lemster

  Lemster Newbie

  Dank je!!
   
 24. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie

  Vervelend dat het toch zo is uitgepakt. Sterkte ermee :(
   
 25. ZERO-

  ZERO- Badass junkie

  Ahh jeetje wat rot zeg! Hoe gaat het nu verder tussen jullie? Sterkte!
   
 26. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Klote zeg! Heel veel sterkte in ieder geval.
   
 27. Lemster

  Lemster Newbie

  Ik ben van de week maar naar psycholoog geweest. Ik wil weer mezelf zijn. Kwam hier allemaal 3 maanden na de bevalling achter. Ik was nog niet echt fit.
  Gaat veel door mijn hoofd. Drugsgebruik beperkte zich ook niet tot xtc. Zag iets over ghb ook. En dan ook nog onveilige seks met anderen. Hoe hij praat over vrouwen. Ik heb het nog nooit zo moeilijk gehad. Sinds die dag raast het in mijn hoofd. Op zoek naar een oplossing en op zoek naar een antwoord op het waarom. Ik kan niet meer naar mezelf kijken op fotos van mijn zwangerschap. Ik vind mezelf een sukkel daar . Weet daar van niets. Denk dat ik gelukkig ben.
  Ik krijg het advies van mijn vertrouwelingen om het toch te proberen voor de baby. En er is ook liefde. Dat is natuurlijk niet weg.
  Ik heb zo een spijt van alles. Van hem en van ons kindje. Ik vind het zo erg dat ik dat denk van mijn kindje. Ik zou nu van hem moeten genieten.
   
 28. Zweibeiner

  Zweibeiner Bewuste gebruiker

  Bedoel je nu te zeggen dat je spijt hebt van je kind?
  Of bedoel je het meer dat je spijt hebt dat je samen een kindje hebt, omdat de vader zo ontrouw is geweest naar je? En je dus wel een kind wil, maar niet met deze vader.

  Ik wil graag wat dingen zeggen maar ik ben bang dat het allemaal zo cliche is.

  Ik heb het topic mee gelezen maar nooit gerageerd omdat mijn gevoel ook zei dat jij correct zat met je vermoedens. Mocht je fout zitten wilde ik het vuurtje in je hoofd niet aanstoken. Of nog meer verwarring zaaien, dat is wel het laatste wat je kon gebruiken.

  Ik vind het ook heel jammer om te lezen hoezeer dit een negatieve invloed op je heeft. Zeker de kijk die je nu naar jezelf hebt. Ik kan roepen dat het niet aan jou ligt etc. maar dat gaat denk ik weinig zin hebben. Jij weet rationeel ook wel dat niks van dit jou schuld is, het zijn alleen die emoties die nu door je heen razen die je beeld vertroebelen. Ook niet gek natuurlijk, het lijkt me volkomen normaal dat je nu even flink in de war bent en je uit moet pluizen welke emoties nu waar bij horen. Ik hoop dat het punt snel komt voor je dat je dit bedrog niet aan je eigen karakter bind, maar aan het zijne.

  Ik weet niet of je het al gedaan hebt maar ik zou zeker een soa test laten doen om zeker te weten dat de vader van je kind geen bezoekers heeft mee genomen. Aan je verhaal te lezen heb ik niet het vermoeden alsof hij daar ook maar een beetje rekening mee heeft gehouden.

  Je bent geen sukkel dat je het niet door had, je had het immers wel door. Misschien dat je het weggestopt hebt omdat je de waarheid niet wilde weten. Je wereldje zou dan instorten en er zijn weinig mensen die dat een mooi alternatief vinden. Logisch dus ook dat je je tijd hebt genomen om je vermoedens bevestigd te zien worden, en dat je moed hebt moeten verzamelen over de tijd heen.
  Voor jou om dit aan je man te vragen kan ook als bedrog aanvoelen. Je vraagt het namelijk niet als je hem vertrouwt. Die vraag stellen heeft meerdere emotionele barrieres waar je overheen moet. Als die vraag makkelijk zou zijn dan zit er denk ik al iets goed mis in de relatie van jou kant.

  Ben trots op jezelf dat jij de persoon in de relatie bent geweest die trouw is geweest. Die heeft gewerkt om samen een leven op te bouwen. Je eigen acties heb je onder controle, die van een ander niet.

  Mocht je gewoon even wat kwijt willen dan ben je welkom om hier even je hart te luchten, hoe onbenullig jij ook denkt dat het is.

  Een ex van mij ging ook vreemd en ontkende het, aan de andere kant was ik toch al van plan om het uit te maken dus het deed me absoluut niks. Ik vond het alleen jammer voor zijn nieuwe scharrel die nog moest ontdekken wat voor eikel ze aan de haak dacht te slaan.
  Ik hoop dat jij je "oneerlijk ex" verhaal kan afsluiten met een "opgeruimd staat netjes" gevoel. Zoals ik dat ook had zonder ook maar enige twijfel aan mij als persoon te hebben. Mijn verhaal komt absoluut niet in de buurt van het jouwe, but then again, ik hoop dat jij dezelfde opluchting gaat voelen die ik ook voelde als de tijd daar is.
   
 29. ZERO-

  ZERO- Badass junkie

  Ik ben het eens met Zweibeiner :)

  Mijn ex is ook wel eens vreemd gegaan in de periode dat ik behoorlijk depressief en overspannen was, daar zijn we toendertijd weer bovenop gekomen. Al ligt de situatie bij jou iets complexer wellicht. Maar ik bedoel, het is niet alsof het niet kan. Het had alleen wel héél veel tijd nodig. En het vertrouwen was flink verneukt. Ik ben nooit jaloers, en toen werd ik dat ineens wel. Het voelt ook zo naar en stom naderhand, alsof jij degene bent die de fout heeft gemaakt. Maarja... Ik vind het tegelijkertijd kortzinnig om te zeggen dat je een relatie direct verbreekt als iemand anders vreemd is gegaan.

  Maar je moet doen waar je je goed bij voelt uiteindelijk. Als er nog liefde is vanaf jouw kant, en vanaf zijn kant uiteraard, kun je het altijd nog een kans geven en zien waar het op uit draait. Maar ik denk dat een groot deel afhankelijk is van zijn instelling m.b.t. jullie relatie. Als hij er nu niet 100% voor gaat en jou laat zien dat jij hem weer langzaam kunt gaan vertrouwen, schiet het niet op toch?
   
 30. Lemster

  Lemster Newbie

  Lieve reacties van jullie allemaal. En het gaat allang niet meer over drugs. Misschien word ik straks wel naar een ander forum doorverwezen:)
  Thanks Zweibeiner voor je uitgebreide reactie. Natuurlijk weet ik rationeel alle dingen die jij zegt. Tegelijkertijd ben ik overweldigd door alle emoties. Het is nu wat rustiger. Ik ben wat rustiger. We brengen alleen de weekenden samen door zodat ik doordeweeks kan "ademhalen" hij weigert op te geven. Wil er voor vechten. Heeft spijt van alles. Dat vind ik goed. Kan niet mee vechten want ik moet eerst mezelf maar weer eens vinden. Klinkt zo vaag en cliche maar het voelt zo. Ik zag een tedx talk van een bekende relatie therapeute " why do people cheat" daar herken ik een boel in. Leuke talk, ook met humor gebracht misschien vind je het leuk om te kijken. Ze heet Esther Perel.

  Ik heb nog steeds momenten dat ik niet wil dat dit mijn leven is maar daar ga ik aan werken.
  Er is ook wel meer. Tijdens mijm zwangerschap kwamen we er achter dat ik een meningeoom heb. Dat is een goedaardige hersentumor die is gaan groeien door de oestrogeen en progesteron. Dat speelt ook. En dat hij is blijven vreemdgaan tot na de bevalling.

  Ik kom hier uit. Ik ken mezelf. Met mijn optimisme en liefde voor het leven want dat mag niemand van mij af pakken. :)
   
 31. Zweibeiner

  Zweibeiner Bewuste gebruiker

  Om een persoonlijk verhaal te vertellen om je een hart onder de riem te steken.

  Mijn vriend en ik zijn vorig jaar door redenen een tijdje uit elkaar gegaan. We maakte elkaar het leven zuur (ondanks dat we het niet wilde) en wilde niet zonder, maar ook niet met elkaar leven.

  Op een gegeven moment toen mijn vriend aan het werk was heb ik al mijn spullen ingepakt en ben ik het huis uit gegaan zonder dit met mijn vriend te overleggen. Hij wil dat niet en zou excuses gaan maken waarom we het toch konden laten slagen.

  Dit deed zoveel pijn, ik heb een aantal weken iedere dag gehuild dat het zo gelopen is. Ik hou zoveel van hem, waarom kunnen we dan niet samen zijn?

  Nadat ik 2 maanden weg was (we hebben elkaar nauwelijks gezien, dat leek ons beter) is mijn vriend in het ziekenhuis gekomen, waar hij 2 weken heeft gelegen, geopereerd is geweest en vol gestampt met AB. Daarna heeft hij nog 4 weken thuis gezeten. Hij stuurde mij in de nacht een berichtje in paniek, de volgende ochtend heb ik alles laten vallen en ben ik in de auto gestapt naar hem toe. Eerst naar de dokter en een uur later zaten we op de spoedeisende hulp.
  Na het ziekenhuis ben ik weer semi bij mij vriend gaan wonen omdat hij hulp nodig had bij de simpelste dingen.

  Toen dat voorbij was hebben we elkaar eigenlijk ieder weekend wel gezien, van langs komen tot een keer blijven slapen. In de zomer durfde we de stap aan om samen naar Italie op vakantie te gaan. Gelukkig ging dat super goed, en zijn we een maand na de vakantie weer samen gaan wonen.

  Het gaat nu zo ontzettend goed tussen ons, alle spanningen zijn weg en hebben we kunnen verwerken. Ieder op onze eigen manier, ieder zijn eigen spanningen.
  Nu is onze relatie sterker dan ooit!

  Die break was het beste wat ons eigenlijk is overkomen. Zonder die break hadden emoties een veel grotere rol gespeeld die er nu niet meer toe doen.

  Ik hoop dat jullie uiteindelijk een zelfde soort verhaal kunnen vertellen. Voor nu, geef het echt even de tijd om te overdenken en maak straks een goede beslissing op wat jullie verder willen samen, of apart. En laat het willen vechten en werken aan de relatie ook even achterwegen. Dit geeft (denk ik) alleen maar druk die je nu niet kan gebruiken.

  Ik kijk veel ted talks inderdaad, erg leuk vaak om te kijken. Volgens mij heb ik dat filmpje wat je nu zegt ook wel eens gezien. Het geeft toch aan dat niet iedereen cheat omdat hij een eikel is, er zit meer nuance aan.
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - Partner liegt drugsgebruik
 1. marmotje
  Reacties:
  3
  Weergaven:
  386
 2. Nien
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  409
 3. Tijgertje1234
  Reacties:
  10
  Weergaven:
  3.618
 4. Luna1
  Reacties:
  16
  Weergaven:
  15.867
 5. Babygirl
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  1.746

Deel Deze Pagina