1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Pas op met de combi methadon-amfetamine

Discussie in 'Opiaten' gestart door fneawognfkgln, 22 mei 2007.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. fneawognfkgln

  fneawognfkgln Bewuste gebruiker

  Hoi,

  Ik zeg ff hier dat methadon de afbraak van amfetamine remt. Dit wist ik niet, hierdoor had ik een amfetamine overdosis van de week.

  Dus ik heb het uitgezocht. Het bleek door de methadon te komen want het waren maar 4 sleutelpuntjes dexamfetamine en maar 20 mg methadon wat echt geen hoge doseringen zijn!

  Mijn symptomen waren snelle en onregelmatige hartslag, lage bloeddruk, flauwvallen, hallucinaties (visueel), extreem zweten (helemaal natte kleren), spiertrekken (vooral de nekspieren) en slapeloosheid (heb 3 dagen niet kunnen slapen van twee doseringen op één dag!). De psychische symptomen van de overdosis heb ik bestreden met een benzodiazepine en haloperidol.

  Pas op met metadon en speed.

  Dit geldt niet voor heroïne-speed.

  xxx
  fnea
   
 2. flashkop

  flashkop Bewuste gebruiker

  hoe staat het nu eigenlijk met je gebruik avan diamorfine (om het maar mooi ui te drukken :wink: :mrgreen: )
   
 3. MetaalKonijn

  MetaalKonijn Badass junkie

  Brr, dat klinkt niet bepaald comfortabel Fnea. :P
   
 4. xcrement

  xcrement Belezen gebruiker

 5. acidboy

  acidboy Badass junkie

  Heftige shit man... hopelijk voel je je weer wat.. stabieler ? denk dat dat het juiste woord is... ofzo
   
 6. Tellius

  Tellius Belezen gebruiker

  Hoi,

  Ik dacht altijd dat het aan mij lag, maar ik heb twee keer cocaïne gebruikt terwijl ik op methadon stond (dit zijn trouwens de enige keren in mijn hele leven dat ik cocaïne heb gebruikt, hierna was mijn conclusie dat alle peppers voor mij totale geldverspilling zijn, wat een naar gevoel) en kreeg beide keren een zeer vreemd gevoel in mijn hart, alsof het onregelmatig sloeg, en alsof, ondanks de hoge harstag, er onvoldoende bloedcirculatie was. Het cocaïne gevoel vond ik dus bijzonder kut, ik heb er geen beter woord voor. Geef mij maar opiaten.

  Tellius
   
 7. needlefreak

  needlefreak Bewuste gebruiker

  Ik heb enkele weken geleden speed gebruikt terwijl ik dagelijks methadon neem. Niks speciaals gemerkt. Enkel toen ik de volgende dag wakker werd, was ik doorweekt. Echt overdreven, m'n handen waren zo verrompeld zoals als je telang in bad gelegen hebt. M'n lichaam helemaal nat bezweet en m'n lakens kletsnat. Er lag een super grote natte plek op m'n matras. Zo erg bezweet (kletsnat!) wakker komen heb ik nog nooit gehad. Kwam dus van de combinatie halve gram speed en 70mg methadon.

  Maar het was niet de eerste keer dat ik methadon en speed samen gebruik. Vorige keren niks speciaals gemerkt. Stond toen wel op een lagere dosis methadon.

  Zal grotendeels van persoon tot persoon afhangen denk ik. Want ik ken nog mensen die op methadon staan en af en toe speed gebruiken. 'k Heb ze nog nooit horen klagen.
   
 8. fneawognfkgln

  fneawognfkgln Bewuste gebruiker

  Niet iedereen hoeft het te merken, en iedereens enzymhuishouding verschilt natuurlijk, maar het is een feit dat methadon de afbraak van amfetamine remt, dat heb ik opgezocht. Dat kan variëren van een iets lagere dosis nodig hebben tot dat het wat sterker en langer werkt tot een overdosis.
   
 9. ikmik

  ikmik Experimenterende gebruiker

  Weet niet uit welk jaar dit topic stamt.zit beetje van alles op het forum te lezen,maar wat raar deze ervaringen. Ik kreeg laatst toen ik moest beginnen met behandeling methadon( niet ivm heroineverslaving) per ongeluk van de verpleger 10 mg dexamfetamine ipv 10 mg methadon.uitermate leuk spul.voelde me geweldig van de dex.toen ik er achter kwam dat ik het verkeerde medicijn had,gekregen ( de volgende dosis las ik het etiket) baalde ik enorm. Dex gaf mij vleugels.maar goed heb alsnog die dag de 10 mg methadon gehad.de interactie was lekker,euforisch,ook al was de dex al officieel uitgewerkt.kon alleen niet slapen.zelfs met de methadon en de temazepam en 5 mg valium niet.
   
 10. ikmik

  ikmik Experimenterende gebruiker

  Hoop dat oude topics waar acht jaar later nog op wordt gereageerd nog worden gelezen.ben namelijk wel benieuwd of iemand anders wel positieve ervaringen heeft met upper en methadon.zo gevaarlijk kan t toch niet zijn? Hier in gekkentehuis zeiden ze dat het geen.kwaad kon.maar er zijn toch ook hardcoregebruikers die naast hun methadon nog heroine roken en de hele dag door gekookte coke in pijp? Die gaan toch ook niet allemaal zomaar dood?
   
 11. leveldesigner

  leveldesigner Bewuste gebruiker Medewerker Subforum Specialist

  Gebruik met mate is nooit dodelijk, of de persoon moet alergisch zijn of zo.
  Bij dood of beschadiging is bijna altijd teveel gebruik de oorzaak. Dus hoef je je geen zorgen te maken over methadon en uppers. Zolagn je niet buiten sporig veel neemt.
   
 12. Mercedesz

  Mercedesz Belezen gebruiker

  Ik weet wel dat de combinatie met xtc rustig kan, zwakt elkaar niet af en heeft geen wisselwerking terwijl xtc ook amfetamine is. Wou binnenkort speed doen voor de 1e keer, maar vraag me af of dit wel zo verstandig is. Zit zelf op 45mg methadon per dag nu.
  U

  Ps: voor wie dit nog leest of ooit leest, heb ik hier een drug-info card. Daarmee kan me zien wat je wel en niet kan combineren (medicijnen, drugs, alcohol) Zie bijlage.
   

  Bijgevoegde bestanden:

Laden...