1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Pep gek effect

Discussie in 'Speed' gestart door ZackSmurda, 11 mrt 2018.

Tags:
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. ZackSmurda

  ZackSmurda Newbie

  Hallo allemaal, ik heb een vraagje ik had laatst een keer voor het eerst pep gebruikt aangezien ik altijd een beetje nieuwschierig er naar was en aangezien ik graag dingen één keer meemaak. De vriendengroep waar ik het mee ging gebruiken zijn al een beetje ervaren en hebben bronnen tot goeie pep. Ik had nuchter ongeveer 2 sleutelpuntjes gehad. De pep zelf brande nauwelijks wat vgm een goed teken is. En hun voor mij al ietjes genomen hadden en merkte dat ze inderdaad zoals het overal beschreven staat actiever werden. Maar ik had dat totaal niet ik voelde hem langzaam binnen komen als een lichtelijke warm gevoel in mijn hoofd en voelde opeens heel erg rustig. Ik werd ook een stuk stiller dan de rest en ik kon wel meerdere gesprekken volgen wat hun niet lukte. Het viel hun ook op dat ik er kalmer van werd en een vriendin zei dat sommige mensen met adhd dat kunnen hebben maar ik weet zeker dat ik geen adhd heb. Weet iemand hoe dat kan of heeft zoiets soortgelijks meegemaakt? Ik vond het een apart gevoel. Inieder geval voor mij niet voor herhaling vatbaar in sociale aangelegenheden. Ik hou het dan liever bij een biertje met wat lichte caffeine pillen als kleine boost.

  Ben benieuwd naar jullie ervaringen. En of jullie dit herkennen of zelf hebben meegemaakt. ( Ik vond de hardcore en rawstyle zelfs te snel gaan en luisterde liever naar rap of iets dergelijks wat ik totaal niet had verwacht )
   
 2. Fool

  Fool Badass junkie

  Dat is vrij gebruikelijk bij lage doseringen pep. Als je meer neemt wordt je vanzelf drukker.
   
 3. SneeuwSnuiver

  SneeuwSnuiver Belezen gebruiker

  Zoiets heb ik ook weleens meegemaakt.
  Was op een hardcore/drum and bass feestje, had ongeveer drie dikke punten genomen.
  Toen ik hem voelde opkomen was er veel energie en had meteen zin om te dansen. Die energie nam echter binnen tien minuuten af en ik voelde me zelfs een beetje slaperig worden!
  Gelukkig trok dat gevoel wel weer weg na een tijdje en ik had weer zin om te dansen:cheerpompom:
  Ik moet meestal wel twee of drie keren bijnemen op een avond om lekker hard te blijven gaan:rock:

  Bij lage doseringen pep voel ik het lekkere bijna niet en heb ik niet veel zin om te bewegen, merk dat ik aleen maar veel ga praten dan.

  Als je het nog een keer zou willen proberen zou je misschien meteen met vier punten kunnen beginnen en als je het dan na een half uurtje niet hard genoeg voelt nog een of twee puntjes erbij.

  Ook goed om je pep te laten testen zodat je weet hoe sterk die is.
   
 4. ZackSmurda

  ZackSmurda Newbie

  Het gekke was ik heb daar geen tolerantie voor en de rest ging van hetzelfde zakje best hard. Ik had daarna nog wat extra genomen maar had steeds zon warm rustig gevoel. En die vriende gebruikte het wel is vaker en die vonde het prima spul. En die stonden zichtbaar strak. Vgm in die nacht had ik iets van 6 sleutelpuntjes en daarna om naar huis te biken nog een likje. En in mijn hoofd was het erg rustig. Terwijl de setting gwn goed was. Ik was daarvoor al beetje aan twijfelen of ik me zou moete laten testen ADD aangezien ik ook andere mensen ken die ADD hebben en die kenmerken komen me stiekem wel bekend voor. En had ook wel is gelezen dat als pep nie echt brand in de neus. Dat die meestal wel goed is en ik weet sws dat hun meestal goed spul hebben.Aangezien hun al langer gebruiken. Naja ik ga binnenkort toch al naar de huisarts. Dus ik vraag het denk ik even na.
   
 5. MDMAZING

  MDMAZING Bewuste gebruiker

  Weet je zeker dat je geen ADHD hebt? Ik heb ADHD en heb precies het zelfde als jouw.
   
 6. ZackSmurda

  ZackSmurda Newbie

  Geen idee eigenlijk. Ik heb me nooit echt laten testen erop. Kunnen alleen mensen met adhd of add dit effect krijgen?
   
 7. Roze olifant

  Roze olifant DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Ik zie hier op het forum heel vaak dat mensen op deze manier reageren op speed en zich dan gaan afvragen of ze geen ADHD of ADD hebben. Je reactie op speed zegt niets over het al dan niet hebben van een diagnose. Het is wel zo dat mensen met een concentratiestoornis vaak een hogere dosis amfetamine nodig hebben om 'druk' te worden, maar dit gaat niet automatisch ook andersom op. Als jij om een energiek effect te krijgen een dosis nodig hebt die hoger dan gemiddeld is betekent dit niet dat je AD(H)D hebt. De kans is groter dat dit gewoon jouw persoonlijke reactie is op amfetamine.

  Ik word zelf ook niet echt druk of energiek van uppers, ik zou de effecten meer omschrijven als helder en ontspannend dan als energiek. Als ik speed heb gebruikt lig ik makkelijk urenlang op de bank te chillen. En ik heb geen ADHD, ADD of wat dan ook.

  Je moet jezelf alleen laten testen op een psychiatrische stoornis als je duidelijke klachten hebt waar jij of anderen last van ondervinden in het dagelijks leven. Niet omdat sommige kenmerken je bekend voor komen of omdat je op een bepaalde manier op een drug reageert.
   
  RCube vindt dit leuk.
Laden...
Vergelijkbare Topics - Pep gek effect
 1. spongecola
  Reacties:
  28
  Weergaven:
  3.856
 2. myronownage
  Reacties:
  18
  Weergaven:
  3.757
 3. berbe
  Reacties:
  30
  Weergaven:
  7.202
 4. Peprick21
  Reacties:
  3
  Weergaven:
  767
 5. kleautuh
  Reacties:
  23
  Weergaven:
  1.759