• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Phenibut + 4fma

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Lucas

Newbie
Dag onderzoekers van drugsforum,

Ik was benieuwd of iemand deze combi al heeft geprobeerd? Ben zelf erg fan van Phenibut en verwacht dat het wel een leuke toevoeging kan zijn aan een 4fma roll.

Ik gebruik normaal vrij hoge dosis phenibut (3.5 gram), maar denk dat ik wel kleinere dosis pak als ik het met 4fma probeer.

Mocht je nou geen ervaring hebben met deze combi maar wel ervaring met Phenibut en verwante stoffen van 4fma, ook graag delen :)

Liefs Lucas
 

Stonologie

Wijs gebruiker
Ik heb ervaring met phenibut en speed. Phenibut vind ik de lekkerste downer die ik tot nu toe heb gebruikt.
In tegenstelling tot vele andere reageer ik wel heftig op phenibut, en voel ik 500mg al flink. Meestal doseer ik tussen de 1-1.5gram. Ook wel een 2 en 2.5gram gebruikt maar dat is wel heel intens. 2 gram voelt voor mij als 14 bier ongeveer.

De keer met speed was 800mg en 20mg pep. Niet heel hoog maar omg wat was dat geweldig. Phenibut voelt voor mij al gek genoeg als een upper, dus met amfetamine was het al helemaal top. Heel helder, heeeel veel disinhibition & vooral extreem veel motivatie. Heb urenlang mijn kamer schoongemaakt en bijvoorbeeld de was gedaan. Heb ook heerlijk gedanst op muziek door mijn kamer.

Weet wel dat dit geen gezonde combi is. Uppers en downers zijn al geen al te beste combi. En 4-FMA/phenibut zijn geen hele bekende stoffen.

Ik raad het je niet aan, maar snap wel als je het wilt proberen.

Als je het toch gaat proberen, doseer rustig. Hoewel de stoffen elkaar tegenwerken vormt het een prachtig geheel. Neem iets minder van beide en voel goed aan. Niet denken oh ik voel beide niet heel erg dus ik neem wat meer, want daar ligt de valkuil. Het werkt elkaar tegen en daardoor denk je dat je meer van beide kan nemen.

4-FMA zit tussen speed en MDMA in. Ik weet natuurlijk niet hoe dit gaat uitpakken want ik heb geen ervaring met die combi. Wel weet ik dat MDMA + Phenibut ook relatief “oke” is. Alsin “veilig oke”.

Goed afwegen en niet meer nemen dan je van plan was.

Vooral erg veel plezier.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan