LucidLucy
Verslaafde in herstel
Om het topic Pittige Peper Plantage toch wat schoon te houden en te laten richten op het kweken van pepers, leek het me een goed idee om er een aan te maken over het eten van pittig voedsel.
Eigenlijk kan alles in dit topic terecht als het maar gaat over het consumeren van capsaïcine op een zo smakelijk mogelijke manier. Laten we lekkere sambals, hot sauces en gerechten delen of de recepten daarvoor!
Ik trap even af met een reactie op de recente koopjes van @New Dawn.
Mooie verzameling zo!
Mijn tolerantie begint echt te groeien. Ook hangt het heel erg af van het voedsel waar je het bij eet, hoe heet het uit de verf komt Het eerste drupje Garlic Reaper saus op een Doritos had me toch erg goed te pakken.
Inmiddels heb ik die Garlic Reaper saus goedgekeurd bevonden voor durum döner en salami picante pizza. Een erg smakelijk sausje als je de burn kan waarderen. Ik vind die typerende Reaper smaak eigenlijk best wel lekker.
Heb bijna spijt dat ik daar geen plantjes van heb gezaaid 😂
Achja, je moet nog wat te wensen over houden hè.
Eigenlijk kan alles in dit topic terecht als het maar gaat over het consumeren van capsaïcine op een zo smakelijk mogelijke manier. Laten we lekkere sambals, hot sauces en gerechten delen of de recepten daarvoor!
Ik trap even af met een reactie op de recente koopjes van @New Dawn.
Mooie verzameling zo!
Mijn tolerantie begint echt te groeien. Ook hangt het heel erg af van het voedsel waar je het bij eet, hoe heet het uit de verf komt Het eerste drupje Garlic Reaper saus op een Doritos had me toch erg goed te pakken.
Inmiddels heb ik die Garlic Reaper saus goedgekeurd bevonden voor durum döner en salami picante pizza. Een erg smakelijk sausje als je de burn kan waarderen. Ik vind die typerende Reaper smaak eigenlijk best wel lekker.
Heb bijna spijt dat ik daar geen plantjes van heb gezaaid 😂
Achja, je moet nog wat te wensen over houden hè.