• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

prednisolon en Paddo's of LSD

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

DrippTone

Badass junkie
Tripreporter
Ben nu aan een prednisolon kuur, iemand een id of ik moet uitkijken als ik nu ga trippen?
Wil geen dubieuze schouwspelen :beer:
 

speeseend

Wijs gebruiker
Ik zou (achteraf gezien) geen middelen door elkaar gebruiken. Daar kunnen wisselwerkingen van komen, waardoor je Prednison-kuur niet (goed) aan zal slaan.

Gr.,

Eend
 

caatje

Badass junkie
Hoelang duurt zo een kuur nou helemaal? Het is triest als je niet even kunt wachten totdat de kuur voorbij is.
 

DrippTone

Badass junkie
Tripreporter
caatje zei:
Hoelang duurt zo een kuur nou helemaal? Het is triest als je niet even kunt wachten totdat de kuur voorbij is.
Sorry hoor maar triest?
Heb gewoon zin om dit weekend te trippen, en als het toch geen kwaad kan waarom niet.
Ik trip hoog uit 1 keer in de 2 maanden, toevallig dat dit samen valt, had de trip min of meer al gepland met vrienden, dat ik aan die kuur moest kwam later pas.
Nou begin ik wel te twijfelen door wat speeseend zei, zou jammer zijn als de kuur niet aanslaat, dan neem ik het voor niks.

Maar in ieder geval als ik er niet dood bij neer val kan ik het nog overwegen. :beer:
 

Dumpy

Wijs gebruiker
Tripreporter
Ik heb niet gek veel kennis over medicijnen maar als je kan wachten zou ik dat sowieso doen. Mocht je toch perse willen trippen zou ik geen paddenstoelen doen, ik heb het idee dat die eerder reageren met jou medicijn dan lsd.
 

steelpad

Experimenterende gebruiker
Zal zoveel wel niet uitmaken, verder is het een sluimerend goedje en zou ik het zeker niet langer dan de aanbevolen kuur innemen! Na een lange tijd (bv 2a3maanden) wordt je bloed armer, breken je spieren af en krijg je vochtophopingen in je buik en/of nek.
Maar het werkt wel goed :wink: wou je niet bang maken ofzo :grin:
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan