1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Psycholoog met specialisatie voor psychadelica

Discussie in 'Voeding, gezondheid, liefde, seks en relaties' gestart door Joosje, 9 mei 2019.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Joosje

  Joosje Newbie

  Dag allen,
  Ik zoek een psycholoog om mijn ervaringen met psychadelica te bespreken. Met nadruk ayahuasca, salvia en trauma's van voor de trip. Het gaat nu achteraf toch niet zo lekker met mij. Ik heb nog geen psycholoog. Nu zie ik door de bomen het bos niet meer, ik zoek er een in Amsterdam die bekend is met de ceremonies en die vanuit dat gedachtegoed met mij in gesprek wil gaan. Het gaat dus niet over verslaving, en ik heb ook geen interesse om te trippen tijdens de sessies. Waar vind ik er zo een?
   
 2. Mr. Brosnan

  Mr. Brosnan Belezen gebruiker

  Hi Joosje, veel psychologen zijn ook bekend met ervaringen van mensen en hebben een luisterend oor voor jouw ervaringen en trauma's. Een verslavingspsycholoog kan dus ook goed zijn voor dit soort gesprekken.

  Als je in het algemeen wilt luchten over ervaringen en/of bepaalde dingen wilt delen kan dat ook in zekere zin op dit forum! Recent was er nog een forumlid die ook kampte met verschillende problemen/trip-ervaringen en die was zelf van mening dat er hier hele goede adviezen worden geschreven, die ook hulp kunnen bieden.

  Dus de beste optie is aan jou, voor het makkelijk vinden van een psycholoog in Amsterdam kan je het beste kijken op: https://www.vitaalpunt.nl/?gclid=Cj...o3RSvY4_WeJCyE5QQsE6iwKUPj1AWmdcaAt2dEALw_wcB
   
 3. Twirley Bird

  Twirley Bird Bewuste gebruiker

  Dan zal je eerder een coach moeten zoeken er zijn er een paar waar ik van weet dat ze er open voor staan. Maar coaches worden niet vergoed dus je moet wel echt een doel hebben anders is het zonde van het geld. In de reguliere zorg hoef je niet te zoeken die mogen dat niet namelijk.
   
 4. Eik

  Eik DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Hoi @Joosje

  Welkom op het forum. Lijkt me goed dat je proffesionele hulp zoekt voor de problemen die je ervaart. Daarnaast kan het denk ik best wel nuttig zijn om hier ook je ervaringen te delen met "lotgenoten". Er zijn hier genoeg mensen die ervaring hebben met trippen en ook echt wel mensen die nare ervaringen hebben gehad met bepaalde tripmiddelen. Voel je vrij om te vragen en te vertellen!
   
 5. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Er is geen hond in het professionele veld die zich openlijk zal associëren met drugsgebruik. Psycholoog met specialisatie verslaving is alsnog de richting waarin ik zou zoeken.
   
 6. Bee

  Bee Belezen gebruiker

  Ik weet er een, maar die zit niet in de buurt. Je zou bij aanbieders van ayahuasca ceremonies kunnen kijken/navragen of zij informatie hebben over psychologen die er bekend mee zijn, niet geschoten is altijd mis.
  Verder inderdaad psychologen die gespecialiseerd zijn in verslavingszorg, niet omdat er sprake is van verslaving maar wel omdat zij bekend zijn met zulke middelen. En deel inderdaad absoluut dingen die je wil delen, deels om het kwijt te kunnen maar wie weet wat je daar nog uit kan halen. In ieder geval supergoed dat je de stap neemt om hulp te zoeken, veel mensen onderschatten die stap namelijk.
   
  Eik, Fenrir en Twirley Bird vinden dit leuk.
 7. MacLeod

  MacLeod Admin Medewerker Beheerder

  Informeer bij je huisarts. Als je doorverwezen wil worden, is dat de aangewezen plek om te beginnen.
   
 8. ZERO-

  ZERO- Badass junkie Emeritus Mod

  Openlijk inderdaad. Ik denk dat er genoeg psychologen zijn die wel de ervaring hebben maar het niet zo gauw zullen delen (waaronder moi).
   
  Jmths vindt dit leuk.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...
Vergelijkbare Topics - Psycholoog specialisatie psychadelica
 1. Vikingdancer
  Reacties:
  6
  Weergaven:
  1.450