1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Rare bijwerking gekregen door cocaïne, heel apart!

Discussie in 'Cocaine' gestart door Roosje, 9 jan 2019.

Tags:
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Roosje

  Roosje Newbie

  Hallo! Ik zou graag iets met jullie willen delen. Ik had al proberen te zoeken naar iemand die dezelfde bijwerkingen had maar ben het niet tegen gekomen.

  Ik gebruik sinds twee jaar cocaïne, vorig jaar is het gebruik toegenomen en deed ik het ongeveer 1x per week in het weekend in combinatie met alcohol. Vijf maanden geleden begon ik me iets op te merken na gebruik. Normaal klets ik altijd erg veel maar op een gegeven moment kon ik niet meer praten. Ik wilde wat zeggen maar het ging gewoon niet! Ik moest me erg concentreren op wat ik wilde zeggen en het voelde alsof ik geen “drang” meer had om dingen uit te spreken. Als het me dat lukte dat kon ik wel 2 zinnen vloeiend uitspreken maar als ik dan weer stopte dan moest ik “de drang” weer opnieuw vinden. Op een gegeven moment begon ik er ook bij te stotteren en dit al naar het tweede lijntje. Het begon dus telkens eerder. Ik heb toen besloten om er helemaal mee te stoppen en ik gebruik het al drie maanden niet meer. Daar ben ik echt blij om want het is echt troep. Nu heb ik soms wel eens dat als ik gewoon alcohol drink, ik op een gegeven moment hetzelfde gevoel krijg maar veel minder. Zit dit tussen m’n oren of komt het toch door alcohol? Ik vind dit heel vreemd allemaal.. Hoop niet dat dit erger wordt. Is er dan echt iets beschadigd in met hersens of Mn zenuwen door het gebruik van cocaïne?

  Bedankt voor het lezen ben benieuwd of iemand hetzelfde heeft meegemaakt!
   
 2. Rebell

  Rebell Wijs gebruiker

  Heb je jou coke wel eens laten testen?
  Dat kan anoniem bij Jellinek want er zijn mensen die er echt troep in gooien.

  Voor de rest herken ik jou verhaal niet bij coke gebruikers.

  Als ik onder de diazepam (valium) zit en ik ga ketamine gebruiken dan heb ik wat jij hebt.
  Maar met coke nooit van gehoord.
   
 3. Koffieboon

  Koffieboon Belezen gebruiker

  Tja moeilijk om te zeggen of dit door coke komt. Ik herken mezelf er wel in dat wanneer ik te veel heb gedronken ik ook een punt kan bereiken dat ik niks meer zeg. Ik ben dan gewoon veels te van de kaart en voel me dan ook eigenlijk niet meer prettig. Als ik coke mix met alcohol word ik sowieso nooit 'te dronken' daar is tenslotte de coke goed voor lijkt mij.
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - Rare bijwerking gekregen
 1. goeiemerge
  Reacties:
  8
  Weergaven:
  1.320
 2. RoyalHighness
  Reacties:
  14
  Weergaven:
  460
 3. Felico
  Reacties:
  6
  Weergaven:
  3.153
 4. Yolo2000
  Reacties:
  22
  Weergaven:
  1.953
 5. LiquidFrog
  Reacties:
  8
  Weergaven:
  7.313