1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Samen trippen op truffels of LSD?

Discussie in 'Drugs' gestart door Wiz, 25 jan 2019.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. Wiz

  Wiz Newbie

  Hallo allemaal,

  Ik weet niet zeker of het toegestaan is en kon het ook niet terugvinden in de forumregels of het verboden is, maar ik zou zoals de titel suggereert graag eens willen proberen om samen met iemand anders te trippen op truffels of LSD.

  Met truffels heb ik iets langer dan een jaar ervaring en neem ik één keer in de maand. Ik heb echter nog nooit LSD geprobeerd, dus als daar je voorkeur naar uitgaat, is het een must dat je er bekend mee bent en zou kunnen dienen als tripsitter, mocht het misgaan.

  Als iemand interesse heeft en/of verdere vragen heeft, hoor ik het wel!
   
 2. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Dat is niet tegen de regels, zo lang er niet gedeald wordt/info verspreid wordt over waar aan bepaalde drugs te komen.

  Iedere week truffels gebruiken is wel vaak! Zou voor mij persoonlijk te vaak zijn. Haal je er nog iets uit op die manier? Is het nog bijzonder? Wat voor doseringen gebruik je?

  En waarom wil je voor LSD liefst met een ander trippen? LSD is op vergelijkbare dosering niet heftiger dan psilocybine, het duurt alleen langer. Als dat laatste je niet afschrikt zou je het perfect alleen kunnen doen.

  Samen trippen is natuurlijk wel op zijn eigen manier speciaal en heel anders dan alleen, dus ik kan opzich wel begrijpen dat je dat een keer wil doen. Hou er rekening mee dat je mensen écht moet vertrouwen voor je dat doet en spreek niet met de eerste de beste persoon van internet af. Ik zou misschien eerst wat rondkijken hier of naar een DF meeting gaan voordat je besluit om samen een trip met iemand aan te gaan.
   
 3. Marcel Trip

  Marcel Trip Newbie

  LSD heeft heeft wel iets meer neveneffecten en is iets schadelijker. Ik zou voor de truffels gaan, desnoods wat hoger gedoseerd.
   
 4. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Fenrir en Coda Charlson vinden dit leuk.
 5. Coda Charlson

  Coda Charlson Newbie

  Wat is er schadelijker aan LSD dan?

   
 6. Prison

  Prison Bewuste gebruiker

  Ik zou echt nooit van mijn leven met iemand willen trippen die ik niet ken en niet vertrouw. Denk niet dat dit forum en zo’n oproep de juiste manier is om een trippartner te vinden.

  Het internet zit vol weirdo’s, myself included.
   
  Guapo Temudgin, Albedo, acht.zes en 2 anderen vinden dit leuk.
 7. Marcel Trip

  Marcel Trip Newbie

  Zie deze link. LSD en paddo's (truffels) staan inderdaad bij vrijwel elk onderzoek onderaan. Alleen LSD heeft kans op flashbacks, opslag in vet (waarbij je bij afvallen weer kan gaan trippen). En bij LSD ben je afhankelijk van een betrouwbare leverancier plus het is illegaal.
   
 8. Wiz

  Wiz Newbie

  Fijn om te weten, bedankt!

  Dat heb je waarschijnlijk verkeerd gelezen; ik trip één keer per maand, niet elke week haha. Het lijkt me zelf ook wel erg veel en het zou de effecten waarschijnlijk ook niet ten goede komen, vooral omdat je lichaam tolerantie opbouwt na consumptie en het dus verstandig is minstens een paar weken pauze te nemen.

  Het lijkt me gezelliger om met iemand anders erbij te trippen. Tot nu toe heb ik de meeste trips in mijn eentje ervaren en heb met behulp daarvan zeer veel zelfkennis opgedaan -ik ben van nature al een diepe denken- en ik zie mijn ervaringen delen met iemand anders als een stapje verder, een vorm van persoonlijke groei (oei, dit klinkt zo serieus hahaha).

  Ik weet dat niet iedereen die je op het internet spreekt te vertrouwen is, maar het idee om hier een account aan te maken en voor te stellen om samen te trippen is spontaan in me opgekomen en ik ben nieuwsgierig of het me ergens brengt haha. Natuurlijk gaan er eerst wat pm's aan vooraf voordat ik persoonlijke gegevens uitwissel en vind ik het belangrijk om te weten hoe hij/zij eruitziet en zijn/haar stem hebben gehoord voor het tot een meeting komt. Klinkt veel nu ik het zo getypt heb, maar het is wel een goede basis om tot in zekere mate veiligheid te waarborgen
   
 9. Wiz

  Wiz Newbie

  De link verwijst alleen naar een plaatje. Heb je ook een bron waarin de punten staan die je hebt omschreven? Zou ik wel interessant vinden om door te lezen
   
 10. Spacey Ostrich

  Spacey Ostrich Experimenterende gebruiker

  Het idee dat LSD wordt opgeslagen in je vet of ergens anders in je lichaam is een broodje aapverhaal. LSD breekt heel snel af en is binnen een dag vaak al je lichaam uit. Eventuele 'flashbacks' zijn vrij zeldzaam maar kunnen voorkomen bij bijvoorbeeld gebruik van wiet of andere psychedelica. Deze flashbacks houden ook niet in dat je 'opnieuw gaat trippen', dat kan namelijk helemaal niet als de stof er niet meer is. Het kan wel dat je door je psychedelische ervaring gevoeliger bent voor deze mindstate, maar dat is toch iets anders dan wat jouw waarschuwing doet vermoeden.

  Wat betreft de andere punten heb je gelijk, maar het zijn qua effecten toch wel echt verschillende middelen. Het hangt dus af van de effecten die ts zoekt welke drug hij het best kan nemen, beiden middelen lijken fysiek niet schadelijk.
   
  Laatst bewerkt: 25 jan 2019
  Eik en Fenrir vinden dit leuk.
 11. Wiz

  Wiz Newbie

  De reden waarom ik LSD wil proberen is voor het grootste deel nieuwsgierigheid; het is een drug die populair is onder psychonauten, waarvan de werking verschilt van truffels wat hoogstwaarschijnlijk weer leidt tot nieuwe inzichten
   
 12. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @Belfigor
  Ook solo kan je rustig kennismaken met een lage dosering en die dan per keer (moet wel flinke tussentijd in verband met tolerantie) een beetje opvoeren. Dan kom je er ook. Ervaring met truffels zal ook helpen want ze (LSD en Psylocibine) zitten echt in dezelfde hoek hoewel net anders.

  Samen trippen doe je echt liever met mensen die je al goed kent en niet met zo maar de eerste de beste op internet zoals iedereen al zegt hier.
   
  Prison vindt dit leuk.
 13. Fenrir

  Fenrir DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Dus dát bedoelen ze in het journaal met drugsafval :thinking:
   
  Inguz, Spacey Ostrich en Prison vinden dit leuk.
 14. Guapo Temudgin

  Guapo Temudgin Belezen gebruiker

  Onbevreesd :sunglasses: Ik heb toch echt liever dingen die ik niet wil zien. Met truffels al laat staan wat daarna allemaal nog zou kunnen volgen :nomouth:. dus het komt niet bij mij op om een zegel te proberen.:mask:.
   
 15. Guapo Temudgin

  Guapo Temudgin Belezen gebruiker

  Woah heftig.. Dan bedoelen ze deze zeker met bipolair? >
   
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...