• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Sinds gisteren cold turkey gestopt met G

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Toontje11

Experimenterende gebruiker
Hallo allemaal. Ben sinds gisteren cold turkey gestopt met GHB, om 17.00 mn laatste dosis genomen.

Het was niet de bedoeling maar was vergeten mn flesje mee te nemen naar werk.. gelukkig werkte ik maar 3 uur, haalde gelijk daarna 6 sterke biertjes(10%) en besloot het gewoon maar te proberen.

Heb ook rond de 10 oxazepammetjes, nu iets van 5 over. Ik voel me wel redelijk maar had verwacht dat het sneller zou gaan, denk ik. Mn handen en voeten zweten best erg, ik voel me niet super maar ook niet heel slecht. Ga zo bv naar de winkel om meer bier te halen.

Ik twijfel nu wat ik moet doen: doorzetten met biertjes en oxa’s of toch weer G afbouwen? Was 2 maanden verslaafd, daarvoor 4 maanden gestopt door af te bouwen en daarvoor was ik 6 maanden verslaafd. Ben nu 27,5 uur helemaal ghb vrij.
 
Laatst bewerkt:

Toontje11

Experimenterende gebruiker
Geen g meer halen. Doorzetten nu.
Nee zeker niet halen! Nooit meer, niet eens over 5 jaar op een feestje, wat een gif. Maar ik heb nog daarom zei ik het en bij een ander topic las ik dat iemand hetzelfde deed: afkicken met alcohol en dat je lichaam toch blijft vragen om G waardoor je problemen houdt. Het lijkt mij ook dat het ergste is geweest en ik niet ineens nu in levensgevaar ben maar was benieuwd naar de meningen. Bedankt voor je reactie.
 

Legio Patria Nostra

Wijs gebruiker
Wat laat misschien, maar toch.

Voor anderen.

Blijf van die drank af.
Je verwisselt de ene ellende met de navolgende ...
Zo weinig mogelijk andere rotzooi nemen!
 

Ikbeneenfiets

Belezen gebruiker
Hey man tof om te horen! Hoop dat je nu alles kan regelen met de autoriteiten en dan kan je een frisse start maken! Zorg inderdaad dat je niet van de ene verslaving zo in een andere loopt!
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan