1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

SMELTPILLEN DIE HEROINEGEBRUIK VERBERGEN?

Discussie in 'Opiaten' gestart door Leek35, 1 jun 2008.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Leek35

  Leek35 Newbie

  Ik heb mij zopas laten wijsmaken dat er zoiets bestaat als pillen die je moet laten smelten in je mond (na gebruik van heroine of cocaine) waardoor je 's anderendaags negatief tekent bij urinetesten.

  Zeg maar, een pil die alle tekenen van druggebruik doen verdwijnen!!

  Bestaat dit echt? Ik zou dit heel dringend willen weten want als dit zo is, dan vraag ik mij af waarom ze in ziekenhuizen de druggebruikers nog zo'n testen laten doen..

  Ik verschiet van niks meer, maar zou nu toch wel graag weten of dit effectief iets is dat bestaat of als men me blaasjes wil wijsmaken..
   
 2. Bal0n

  Bal0n Badass junkie

  Hoax.
   
 3. Leek35

  Leek35 Newbie

  "hoax (dem; hoaxes)
  1 (computer) e-mail met een onterechte viruswaarschuwing"

  Verklaring van hoax (Dikke Van Dale)

  Heeft totaal niks te maken met het verdoezelen van drugsgebruik, snap niet wat hoax dan als reaktie op mijn vraag komt doen?
   
 4. Scooby-Doo

  Scooby-Doo Bewuste gebruiker

  Hoax = onzin
   
 5. dfssdfde

  dfssdfde Badass junkie

  Het 'onterechte' gedeelte :wink:
  Pure onzin dus
   
 6. Leek35

  Leek35 Newbie

  :beer: Ah.. sorry, nu ben ik mee...!

  Pure onzin, ja, dat dacht ik toch ook wel, zou wel heel gemakkelijk zijn dan, kunnen ze gelijk de urinetesten volledig afschaffen!

  Als je nu iemand in een potje laat plassen en je wil dat testen op heroïne en cocainegebruik, kun je dat zelf doen door een soort van test te halen bij de apotheek of moet je daarmee naar de arts?

  Ik weet dat mijn arts wel direct zwangerschapstesten kan doen maar of ie testen voor heroine en cocaine liggen heeft.. tis ook niet de bedoeling dat ie dat naar één of ander labo opstuurt om dan maar binnen een week het resultaat te kennen!

  Waarom ik dit allemaal vraag? omdat ik (tegen alle goeie en verstandige raad in hem te dumpen en heel snel en ver weg te lopen van hem) nog steeds probeer mijn vriend van zijn verslaving af te helpen (tot nu toe zonder weinig succes)

  Nu ligt hij op psychiatrie en wist men me gisteren te vertellen dat er dagelijks iemand langsgaat bij hem, net voor het einde van het bezoekuur en na de ronde van de arts, om hem "vitamientjes" te geven... Dit zou niet de eerste keer zijn dat hij dat doet, daarom dat ik nu zsm hem wil laten plassen (geheel onverwachts want ik weet zogezegd van niks) en dan laten testen.

  Is de test positief, dan sluit ik de boeken en sluit ik dat hoofdstuk voor eens en voor altijd af met hem. Ik kan zo voor de rest van mijn leven doorgaan als een domme gans die loopt en vliegt voor een onverbeterlijk geval, voor een verslaafde die zelf ECHT NIET WIL stoppen en mij dus eigenlijk maar gebruikt voor wanneer hij weer eens ziek is of uit de goot moet gehaald worden...
   
 7. dfssdfde

  dfssdfde Badass junkie

  Als hij dagelijks heroine neemt en je laat hem plassen is er geen enkele manier dat hij het negatief kan laten uitslaan.

  Nuja, succes, en hopen dat het negatief is :)
   
 8. ArieKanariE

  ArieKanariE Bewuste gebruiker

  je kunt bij de apotheek of bij de huisarts wel van die potjes halen, waar de urine in moet.

  Om de urine te laten testen, zou ik contact opnemen met het CAD ( consultatiebureau voor alcohol en drugs) of de jellinek ( CAD laat alle testen door de jellinek doen geloof ik ) ... Zij kunnen je vertellen waar je heen moet om de opgevangen urine in te leveren, zodat het getest kan worden. Je bent zeker niet de eerste die urine van hun geliefden wil laten inleveren, dus voor hen is daar niets vreemds aan ... ik weet alleen niet of dat zonder toestemming kan van je vriend ..

  Meestal is dat bij een regiokantoor of bij een methadonverstrekpunt ( veel methadonklanten moeten ook regelmatig potjepiesen, omdat ze anders niet mogen afbouwen met hun methadon )

  een drugstest is dus niet zoiets als een zwangerschapstest, waarbij alleen maar de aanwzigheid van 1 hormoon vastgesteld dien te worden in de urine. Drugstesten zoeken naar de stoffen die je lichaam aanmaakt als ze de verschillende stoffen in drugs, afbreekt. En de aanwezigheid van die reststofjes tonen aan wat je hebt gebruikt. Mijn ervaring is dat het na flink dagelijks gebruik een week kan duren voordat je urine 'schoon' van opiaten is. Ze kunnen ook het verschil zien tussen opiaten onderling. Bv tussen methadon en heroine dus ...

  Das dus nogal een stukje ingewikkelder dan het aantonen van een hormoon, blijkbaar, vandaar dat de uitkomst van die test over het algemeen minimaal een paar dagen tot een week duurt :)

  sterkte
  :wave:

  owja appelsap lijkt erg op urine .. als je het echt zeker wilt weten, moet je erbij zijn he :wink:
  als voorbeeldje .. ik was mijn ouders te slim af door een klein beetje appelsap al in mn mond te houden en dan wachten tot ze even niet opletten of appelsap in een klein plastic zakje te doen en zo een weelderige urinestraal te simuleren ...

  werkte prima tot ik een keer oude appelsap nam, die aan het gisten was en dus uit de test bleek dat ik zoveel alcohol in mn urine had dat ik een biertap had moeten zijn .... :openmouth:

  :wave:
   
 9. quia

  quia Newbie

  Je wilt hem dus testen terwijl hij opgenomen is?
  Dat gaat erg ver.

  Je wilt zekerheid, dat begrijp ik ook wel.
  Maar door het gedrag dat jij nu vertoont verlies je dat juist ook.
  Als hij wil gebruiken doet hij dat toch wel, verspil je energie daar maar niet aan.
  Richt je weer op je eigen leven.
   
 10. speeseend

  speeseend Wijs gebruiker


  Te gek verhaal, gozer! Toen ik nog in een ander deel van Nederland woonde, moest ik ook telkens in een buisje pissen, dit was zo smal dat je wel eerst in een bekertje moest pissen om het daarin te krijgen :sunglasses:

  Ik was zo overtuigd van een SERIEUZE test, dat ik bijna zeven kleuren stront moest schijten. Om niks eigenlijk. Maar nu blijkt uit jouw verhaal ook nog eens dat ze het verschil tussen pis of appelsap niet direct zien! Je*us, waar heb ik mij druk om gemaakt tijdens die periode

  Gr., Eend

  Oh, wat betreft de vraag; ik heb hier nog nooit van gehoord. Hooguit van dat middel Naltrexon en Naloxone. Dit zijn Antagonisten. Het kickt de Hero eruit en gaat dan op deze plek zitten. Het lijkt mij niks, maar misschien is het voor sommigen onder ons een uitkomst.


  klik hier voor Wiki-info

  Buprenorfine is voor mij nu de beste trekremmer en zorgt dat ik goed slaap, geen andere drama's of problemen heb etcetera.

  Dit is overigens ook het enige opiaat-gerelateerde middel - dat ik ken - wat je onder de tong moet laten smelten.
   
 11. ArieKanariE

  ArieKanariE Bewuste gebruiker

  lolz ik kan me inderdaad die smalle dingen nog wel herinneren .... mijn moeder heeft ze zelfs nog steeds in haar dressoir liggen beneden ... gelukkig al zo'n 10 jaar ongebruikt inmiddels :hearteyes:

  dacht je dan echt dat ze keken of de urine wel echt was en dan pas hun testjes gingen doen eend?

  overduidelijk niet dus :)

  :rock:
   
 12. jcutter

  jcutter Badass junkie

  Hmm, toen ik een jaar of 15 was; verkocht ik weleens plas aan mensen die zeker wisten dat ze worden getest :sunglasses: Zo kon ik weer een zakje wiet ophalen :)
   
 13. Pikachu

  Pikachu Wijs gebruiker

  Die mensen waren vervolgens dolblij dat ze positief werden getest voor THC? :P

  Of verkocht je het aan mensen die 'serieuzere' drugs gebruikten?
   
 14. jcutter

  jcutter Badass junkie

  Toen was ik al tijden gestopt met blowen :wink:
  Tot nu hou ik het altijd 3 maanden vol, daarna begin ik helaas vaak weer :(
  Nu ben ik al 2 maanden gestopt en ga er alles aan doen; om de 6 maanden te halen!

  Ik verkocht het voornamelijk aan xtc/speed en cannabis gebruikers.
   
 15. ArieKanariE

  ArieKanariE Bewuste gebruiker

  ik heb me wel eens laten vertellen dat je azijn kunt drinken .. 3 dagen lang elke dag 1 of twee glazen azijn met water drinken en dan zou je urine schoon zijn.

  Deze jongen gebruikte deze methode toen hij eens was gepakt wegens spuiten achter het stuur en alleen zn rijbewijs terugkreeg als hij negatieve drugstest had ...

  en hij heeft daarna een tijdje zn rijbewijs teruggehad, majah of dat daardoor was ...
  en ik bedoel azijn :confused: ... gaaaaatver, ik was mn ouwe kat er wel eens mee voor zn huidproblemen, maar ik zie mezelf het niet drinken eigenlijk.

  Bij smartshops heb je trouwens ook van die pakkketjes maar drugstestomzeilers, maar geen idee hoe goed en met welke middelen die werken

  :)
  AkA

  op je vijftiende al lang gestopt met blowen ... rotten 2 tha CoRe you are :stoned:

  ik heb trouwens voor muay thai wedstrijden regelmatig urinecontroles gehad en toen blowde ik wel af en toe eens, maar heb nooit een positieve plas gekregen verder. een maat van me had vlak voor hij (onverwachts) moest piesen, 3 bakken expresso op .. die plaste mooi positief op cafeine en mocht dus niet meer meedoen op dat K2 toernooi toen ....

  :wave:
   
 16. Bal0n

  Bal0n Badass junkie

  Even heel offtopic hoor, maar waarom mag je geen caffeïne drinken voor een K2 wedstrijd? :)
   
 17. ArieKanariE

  ArieKanariE Bewuste gebruiker

  sommige internationale kickboxbonden houden dopingcontroles om de schone schijn op te houden voor het publiek. Amateurs vanaf A niveau kunnen dan ook gecontroleerd worden en de dopinglijst die zij aanhouden ligt ongeveer gelijk aan die van zwemmers op de O.S. Cafeïne staat daarop vanaf een bepaalde hoeveelheid, dus je mag wel wat in je hebben ervan, het is ook erg snel weer uit je lichaam, dus die jongen had echt de pech dat die controleur niet 2 uur later die ochtend zn werk had gedaan .. maar een paar koppen koffie is dus blijkbaar al te veel .. ik denk dat een blikje redbull dus waarschijnlijk ook niet verstandig zou zijn.

  het is niet dat ze opeens op je stoep staan met een potje in hun hand al grijnzende denkend aan het aan lokkelijke gezicht van jouw zwans die onverwachts zijn gouden vloeistof moet produceren :kots: :wink: maar op zo'n dag kun je de hele dag door, voor en na je wedstrijden opgeroepen worden om te worden 'gecontroleerd' en als je dan net bent geweest, heb je een probleem, want je moet binnen een paar uur op commando kunnen pissen .. in ieder geval diezelfde dag nog :) Dat is vaak niet al te makkelijk, aangezien je vaak wat uitgedroogd bent door het vele trainen wat je hebt gedaan, tel daarbij de spanning van zo'n dag op et voila .. dichtgeknepen pielemans :grin:

  :wave:

  :wave:
   
 18. Eristoff

  Eristoff Experimenterende gebruiker

  100% Bullshit. :P Als er dergelijke pillen zouden bestaan, zouden controles geen nut meer hebben.
   
 19. speeseend

  speeseend Wijs gebruiker

  binnekort?
   
 20. ArieKanariE

  ArieKanariE Bewuste gebruiker

  binnekort ritalin ?

  :confused: behalve dat jouw gebruik van ABN nogal wat te wensen over laat, ken je ook weinig inhoudelijke informatie over drugstesten he :wink:

  100 % bullshit ? ... er zijn heel erg veel middelen in omloop die het gebruik van anabole steroiden en andere prestatiebevorderende middelen, zoals drugs als amfetaminen, xtc en cocaine dat zijn, kunnen verdoezelen ... het probleem is alleen dat die verberg of maskeermiddelen dus ook opgespoord kunnen worden in de urine .... Dus ook al doen ze hun werk prima, je zadelt jezelf met een nieuw probleem op ...

  Er zit dan wel geen verboden middel in je urine, er zit wel een middel in je urine dat verboden middelen ' maskeert ' .. en dus is dat in de logica van elk weldenkend mens net zoveel waard als een verboden middel in je urine ... waarom zou je tenslotte een maskeermiddel in je hebben, als je geen verboden middelen zou gebruiken .... bullshit is het dus zeker niet ... er is gewoon een oplossing gevonden tegen dergelijke pillen :)
   
 21. psychopsychedelic

  psychopsychedelic Wijs gebruiker

  whaha zou wel erg relaxed zijn,,

  lekker een weekend flink snuiven slikken roken trippen flippen en alles er op en er aan,,

  maandag vraagt je moeder, wat kijk je raar?? is er iets mis met je??
  nee mama nee egt niet nee ik ben onschuldig!!
  en dan zegt je moeder: oke,, dan maar een urine test

  ff pilletje laten smelten eeen,,,,!

  ff pissen int bakkie,,,,

  uitslag:... ... vol spanning... .. negatief!! je hebt niks gebruikt :openmouth: :openmouth:

  te grappig om waar te zijn :stoned:
   
 22. Wromtrax

  Wromtrax Bewuste gebruiker

  Ja, hilarisch.
   
 23. speeseend

  speeseend Wijs gebruiker

 24. 033Amnesia

  033Amnesia Bewuste gebruiker

  Zeker weten hilarisch hihihi.

  En als je pis op drugs getest word, zullen ze het verschil van appelsap/pis echt niet merken, ben je mal joh :wink:
   
 25. Wromtrax

  Wromtrax Bewuste gebruiker

  het was sarcastisch
   
 26. ArieKanariE

  ArieKanariE Bewuste gebruiker

  overduidelijk merken ze dat dus inderdaad niet ....

  ze zoeken naar stoffen in de urine .. ze testen niet of het wel echt urine is ...
  logisch ook omdat ze ervanuit gaan dat iemand altijd onder toezicht zijn plas heeft geproduceerd, dat zijn namelijk de officiele voorschriften, die gewoon niet altijd worden nageleefd ...

  :wave:
   
 27. ik weet dat ik heel erg laat ben maar dit soort spullen bestaan echt. tis volgend mij een capsule of vloeistofje dat je in moet nemen dat ervoor zorgt dat de afbraakproducten van de drugs die je hebt gebruikt tijdelijk niet door je nieren worden gezuiverd uit je lichaam... ik kan het nu alleen niet meer vinden op het internet. alleen te verkrijgen uit amerika volgens mij. vriend van me had het gebruikt voor een test van zijn ouders, ze kwamen er niet achter dat hij cocaine deed :rock:
   
 28. kieken

  kieken Newbie

  iemand al aan gedacht van HEEL veel water te drinken en het er op de natuurlijke manier de rotzooi uit je lijf te krijgen. maar dan wel LITERS water. zou dat de tests niet kunnen manipuleren? en kwestie of zo n manieren niet bestaan? zeker weten van wel, maar men zal het je niet komen vertellen...
   
 29. leveldesigner

  leveldesigner Bewuste gebruiker Medewerker Subforum Specialist

  Ik vrees dat de test positief heeft uitgewerkt, en dat ze nu niet in staat is of zin heeft om hier te reageren. Over die testjes, je kunt die gewoon via het internet bestellen. Dan kun je iemand via urine testen op allerlei zaken, en ze geven na enkele minuten direct uitslag.

  Maar, denk eerlijk gezegt dat die test helemaal niet nodig is. Wanneer je eenmaal aan de heroine verslaafd bent dan ben je niet zomaar 1,2,3 clean. En wanneer hij niet de eerste dagen ontzettend ziek daar heeft gezeten dan brengt iemand inderdaad hem gewoon dope langs.

  Beste maar inderdaad de verkering te beeindigen vrees ik,
  succes,
   
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...