• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

 • Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Solo 15g Atlantis trip report // eerste ervaring met truffels

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

SpeedIsLekker

Belezen gebruiker
Hey allemaal.
Bij deze deel ik mijn allereerste trip report dat ik ondertussen 2 jaar geleden heb geschreven. Dit is dus al een tijd geleden maar heb het nog nooit met iemand gedeeld. Over de afgelopen twee jaar heb ik regelmatig truffels gegeten, meestal om de 3 maanden maar ben er mee gestopt na een intense bad trip waar ik de dood had geaccepteerd zoals het was en vrede had genomen met het feit dat ik zelfmoord ging plegen, wat heel beangstigend was omdat ik niet uit de negatieve spiraal kon breken. Over het gedeelte van mijn opname, ik zit 2 jaar later nog altijd in opname maar in Juli ben ik er eindelijk klaar mee en kan ik terug in het leven springen, waar ik heel enthousiast over ben.

Maar goed, hier is hij:

Ik ben depressief en mijn ouders wisten er absoluut geen weg mee. Het verslechterde zwaar toen mijn ex het met mij had uitgemaakt en het werd zo erg dat mijn ouders mij uit hun huis hebben gegooid. 2 maanden geleden ben ik in een psychiatrisch ziekenhuis beland waar ik nu nog zit. Ik wou mezelf wat therapie geven en bestelde 15g Atlantis truffels. De trip zou in het geheim moeten plaatsvinden omdat ik niemand genoeg kon vertrouwen om het ze te zeggen, waardoor ik ook geen tripsitter had. Ik ging helemaal alleen naar een bos dat in de buurt lag en had de beste ervaring in mijn leven tot nu toe. Het opende mijn ogen en liet me zien dat ik meer moed nodig had in het leven, want als je iets moeilijks doet kan het resultaat ook alle moeite waard zijn, zelfs als er lastige obstakels in de weg liggen. Het liet me ook de schoonheid van de natuur appreciëren. Soms wandel je door een bos en mis je zoveel mooie dingen die je normaal vanzelfsprekend vindt. Mijn trip vond 3 dagen geleden plaats en de afgelopen dagen waren fantastisch. Alsof mijn depressie wat afgenomen was (note: later ontdekte ik jammer genoeg dat die euforie van korte duur was). Alle problemen die zich hadden opgestapeld leken plots weer oplosbaar. Alsof ik er weer hard tegen aan kon. Ik moet me ook minder zorgen maken over problemen waar ik niets aan kan, die buiten mijn bereik liggen.

Ik had wat dingen op mijn smartphone genoteerd maar na een tijdje gaf ik het op en gaf ik me volledig over aan de trip, dus deze trip report is jammer genoeg niet helemaal compleet.

13:20
Ik verlaat het psychiatrisch ziekenhuis en vertrek helemaal alleen naar het bos.

13:30
Ik eet 10 gram truffels op. Ik durf nog niet de volle 15 gram in 1x aan want je kan altijd meer eten, maar niet teruggaan als het te heftig zou worden.

14:00
Ik kom aan in het park. Ik voel me heel rustig maar de koplampen van voorbij rijdende auto's waren best fel. Ik zoek en vind een safespot. Een anker doorheen de trip waar ik me veilig zou voelen. Het was een mooi bankje aan de rand van een meer.
Ik verlaat de safespot en verplaats me wat dichter bij het meer.

14:05
Er was een witte zwaan naast het meer en het wit was echt heel fel. Het was zo fel dat het leek alsof hij alle aandacht voor zichzelf wou opeisen.

14:07
Ik focus me op de muziek. Op voorhand had ik een playlist aangemaakt met wat lekkere trance muziek die me zou begeleiden tijdens de trip. Ik neem vrede met het feit dat ik de trip niet kan beïnvloeden en dat alles uiteindelijk wel voorbij zou zijn. Ik ga best hard. Ik trek mijn tshirt uit en voel me vrij.

14:17
Ik lig op het gras en voel me één met de natuur. Het gras is een beetje aan het golven, zoals de zee, en er naar zitten kijken voelde heel fijn en vulde me met kalmte. Het voelt alsof de tijd heel traag voorbij gaat. Ondanks dat er maar 10 minuten voorbij waren gegaan voelde het aan als een uur. Als ik naar mijn smartphone kijk pulseren de letters. Ze worden kleiner, dan weer groter en zo bleef het maar gaan. Het witte op mijn scherm is zoals het zeewater dat contact maakt met het zand van de strand. Het is best makkelijk om me op dingen te focussen maar witte dingen blijven echt heel fel. Een beetje zoals wanneer je mdma gedaan hebt en naar een lamp kijkt.

14:26
Ik voel me niet meer misselijk. Mijn hoofd is leeg en voel warme schokken door mijn lijf wat echt lekker aanvoelt. Het is precies te of ik hallucineer als ik naar dingen kijk die dicht mij mij zijn, maar niet als ik naar objecten in de verte kijk. Waarschijnlijk omdat mijn dosis niet zo hoog was. Mijn safespot ligt best ver van me vandaan maar ik voel me nog altijd veilig. Het gras voelt fantastisch aan en de muziek klinkt prachtig, maar ik hoor mensen in de buurt en wil even zien wat ze aan het doen zijn.

14:28
Ik sta op en voel me herboren. Het voelt ook aan alsof ik heel erg lang ben, zoals een reus. Ik voel me ook erg licht en bewegen gaat soepel. Aan de overkant van het meer zijn er mensen foto's aan het nemen voor hun trouw. Het voelt alsof de zwaan een beetje aan het groeien is en ik voel dat het bijhouden van deze trip op mijn smartphone me veilig laat voelen en minder alleen, maar ook dat het wat afleidend is van mijn tripervaring.

14:32
Het voelt alsof ik al eeuwen aan het wandelen ben maar ik word er niet moe van. Het wandelen voelt heel erg smooth en prettig aan. Alles rondom me is golvend zoals de zee en dat geeft me rust. Ik zag een wesp op mijn arm en dat was angstaanjagend. Ik weet niet of de wesp echt was of dat de truffels met mijn zintuigen aan het spelen zijn. Ik veronderstel dat het de truffels zijn en dat maakt me weer kalm.

14:37
Ik heb een kat gevonden en vroeg aan voorbijgangers om de kat te redden. Ze hadden rode T-shirts aan die aan het gloeien waren. Het rood was ook deze keer echt heel fel aan mijn ogen. Het gloeien deed me denken aan kerstverlichting.

14:40
Het voelt aan alsof de trip in waves komt. Soms is het even minder intens maar dan spoelt het weer over mij heen.

14:34
Ik kan de zakken in mijn broek niet vinden en de tijd gaat enorm traag voorbij. De trance muziek is echt heel fijn. Ik heb een pad in het bos gevonden en het voelt uitnodigend aan. De blaadjes van de bomen die op de grond liggen zien er warm uit en die warmte kan ik ook voelen.

14:48
Ik voel me weer lang zoals een reus en heb enorm veel energie in mijn lichaam. Ik probeer mijn ogen te sluiten maar ze gaan automatisch weer open. Ik blijf ook gapen ook al voel ik me niet moe. Ik merk dat ik tijdens de trip niet meer aan mijn problemen dacht wat toch wel fijn was. Even een escape van het zo serieuze leven. Ik ben een mental explorer op een subconscious safari, zoals het liedje dat nu speelt me verteld. Ik voel me jong, gezond en fucking lang.

14:52
Mijn omgeving voelt echt veilig aan en alles begint zijn eigen plekje te krijgen, diep in mijn hart. Het bankje dat mijn safespot is staat altijd klaar voor me als een redder in nood, er is een man die op een bankje in de buurt zit en de giga witte zwaan is er ook. Ik heb wat honger gekregen en open een zak paprikachips die ik meegebracht heb.
Ik wil wat afstappen van de trance muziek en hoe cliché het ook wezen mag, verander ik de muziek naar een nummer van Pink Floyd. Wish You Were Here blijft een prachtige schijf vind ik. De regenboog in hun logo verandert van kleurtjes alsof het een discobal is en de driehoek pulseert een beetje in grootte.
Ik ben wat aan het dissociëren want ik herken mijn eigen handen niet. Mijn vingers zweven vloeiend over het scherm alsof ze mijn tripreport zelf aan het schrijven zijn. Niet ik, maar de vingers die hun eigen leven leiden.

15:12
Ik voel me nog altijd lekker rustig en heb weer de trance playlist opgezet. Ik volg een groepje bejaarde toeristen die net zoals mij het bos aan het bewonderen zijn. Ze vinden het niet erg dat ik hun volg, want we zijn allemaal gezamenlijk de natuur aan het bewonderen.


Hier ben ik gestopt met het schijven van mijn tripreport omdat het me teveel afleidde van de hele ervaring. Ik heb wat ruïnes van een oud kasteel verkend en liep random door het bos zonder een pad te volgen. Rond 6 uur was ik terug in het ziekenhuis waar ik nog eens 5 gram die ik overhad opat. Het voelde niet even sterk als eerst maar ik voelde me gelukkig en positief. Daarna ben ik wat wiet gaan roken met een vriend in de maïs velden wat ook een aangename ervaring was.
Rond 10 uur ‘s avonds was ik terug op mijn kamer waar ik wat vines keek tot ik in slaap viel.

Als je hem hebt uitgelezen tot het einde, hoop ik dat je de ervaringen die ik tijdens mijn eerste trip had wat boeiend vond.
 
Laatst bewerkt:

geflipt

Bewuste gebruiker
Hey allemaal.
Bij deze deel ik mijn allereerste trip report dat ik ondertussen 2 jaar geleden heb geschreven. Dit is dus al een tijd geleden maar heb het nog nooit met iemand gedeeld. Over de afgelopen twee jaar heb ik regelmatig truffels gegeten, meestal om de 3 maanden maar ben er mee gestopt na een intense bad trip waar ik de dood had geaccepteerd zoals het was en vrede had genomen met het feit dat ik zelfmoord ging plegen, wat heel beangstigend was omdat ik niet uit de negatieve spiraal kon breken. Over het gedeelte van mijn opname, ik zit 2 jaar later nog altijd in opname maar in Juli ben ik er eindelijk klaar mee en kan ik terug in het leven springen, waar ik heel enthousiast over ben.

Maar goed, hier is hij:

Ik ben depressief en mijn ouders wisten er absoluut geen weg mee. Het verslechterde zwaar toen mijn ex het met mij had uitgemaakt en het werd zo erg dat mijn ouders mij uit hun huis hebben gegooid. 2 maanden geleden ben ik in een psychiatrisch ziekenhuis beland waar ik nu nog zit. Ik wou mezelf wat therapie geven en bestelde 15g Atlantis truffels. De trip zou in het geheim moeten plaatsvinden omdat ik niemand genoeg kon vertrouwen om het ze te zeggen, waardoor ik ook geen tripsitter had. Ik ging helemaal alleen naar een bos dat in de buurt lag en had de beste ervaring in mijn leven tot nu toe. Het opende mijn ogen en liet me zien dat ik meer moed nodig had in het leven, want als je iets moeilijks doet kan het resultaat ook alle moeite waard zijn, zelfs als er lastige obstakels in de weg liggen. Het liet me ook de schoonheid van de natuur appreciëren. Soms wandel je door een bos en mis je zoveel mooie dingen die je normaal vanzelfsprekend vindt. Mijn trip vond 3 dagen geleden plaats en de afgelopen dagen waren fantastisch. Alsof mijn depressie wat afgenomen was (note: later ontdekte ik jammer genoeg dat die euforie van korte duur was). Alle problemen die zich hadden opgestapeld leken plots weer oplosbaar. Alsof ik er weer hard tegen aan kon. Ik moet me ook minder zorgen maken over problemen waar ik niets aan kan, die buiten mijn bereik liggen.

Ik had wat dingen op mijn smartphone genoteerd maar na een tijdje gaf ik het op en gaf ik me volledig over aan de trip, dus deze trip report is jammer genoeg niet helemaal compleet.

13:20
Ik verlaat het psychiatrisch ziekenhuis en vertrek helemaal alleen naar het bos.

13:30
Ik eet 10 gram truffels op. Ik durf nog niet de volle 15 gram in 1x aan want je kan altijd meer eten, maar niet teruggaan als het te heftig zou worden.

14:00
Ik kom aan in het park. Ik voel me heel rustig maar de koplampen van voorbij rijdende auto's waren best fel. Ik zoek en vind een safespot. Een anker doorheen de trip waar ik me veilig zou voelen. Het was een mooi bankje aan de rand van een meer.
Ik verlaat de safespot en verplaats me wat dichter bij het meer.

14:05
Er was een witte zwaan naast het meer en het wit was echt heel fel. Het was zo fel dat het leek alsof hij alle aandacht voor zichzelf wou opeisen.

14:07
Ik focus me op de muziek. Op voorhand had ik een playlist aangemaakt met wat lekkere trance muziek die me zou begeleiden tijdens de trip. Ik neem vrede met het feit dat ik de trip niet kan beïnvloeden en dat alles uiteindelijk wel voorbij zou zijn. Ik ga best hard. Ik trek mijn tshirt uit en voel me vrij.

14:17
Ik lig op het gras en voel me één met de natuur. Het gras is een beetje aan het golven, zoals de zee, en er naar zitten kijken voelde heel fijn en vulde me met kalmte. Het voelt alsof de tijd heel traag voorbij gaat. Ondanks dat er maar 10 minuten voorbij waren gegaan voelde het aan als een uur. Als ik naar mijn smartphone kijk pulseren de letters. Ze worden kleiner, dan weer groter en zo bleef het maar gaan. Het witte op mijn scherm is zoals het zeewater dat contact maakt met het zand van de strand. Het is best makkelijk om me op dingen te focussen maar witte dingen blijven echt heel fel. Een beetje zoals wanneer je mdma gedaan hebt en naar een lamp kijkt.

14:26
Ik voel me niet meer misselijk. Mijn hoofd is leeg en voel warme schokken door mijn lijf wat echt lekker aanvoelt. Het is precies te of ik hallucineer als ik naar dingen kijk die dicht mij mij zijn, maar niet als ik naar objecten in de verte kijk. Waarschijnlijk omdat mijn dosis niet zo hoog was. Mijn safespot ligt best ver van me vandaan maar ik voel me nog altijd veilig. Het gras voelt fantastisch aan en de muziek klinkt prachtig, maar ik hoor mensen in de buurt en wil even zien wat ze aan het doen zijn.

14:28
Ik sta op en voel me herboren. Het voelt ook aan alsof ik heel erg lang ben, zoals een reus. Ik voel me ook erg licht en bewegen gaat soepel. Aan de overkant van het meer zijn er mensen foto's aan het nemen voor hun trouw. Het voelt alsof de zwaan een beetje aan het groeien is en ik voel dat het bijhouden van deze trip op mijn smartphone me veilig laat voelen en minder alleen, maar ook dat het wat afleidend is van mijn tripervaring.

14:32
Het voelt alsof ik al eeuwen aan het wandelen ben maar ik word er niet moe van. Het wandelen voelt heel erg smooth en prettig aan. Alles rondom me is golvend zoals de zee en dat geeft me rust. Ik zag een wesp op mijn arm en dat was angstaanjagend. Ik weet niet of de wesp echt was of dat de truffels met mijn zintuigen aan het spelen zijn. Ik veronderstel dat het de truffels zijn en dat maakt me weer kalm.

14:37
Ik heb een kat gevonden en vroeg aan voorbijgangers om de kat te redden. Ze hadden rode T-shirts aan die aan het gloeien waren. Het rood was ook deze keer echt heel fel aan mijn ogen. Het gloeien deed me denken aan kerstverlichting.

14:40
Het voelt aan alsof de trip in waves komt. Soms is het even minder intens maar dan spoelt het weer over mij heen.

14:34
Ik kan de zakken in mijn broek niet vinden en de tijd gaat enorm traag voorbij. De trance muziek is echt heel fijn. Ik heb een pad in het bos gevonden en het voelt uitnodigend aan. De blaadjes van de bomen die op de grond liggen zien er warm uit en die warmte kan ik ook voelen.

14:48
Ik voel me weer lang zoals een reus en heb enorm veel energie in mijn lichaam. Ik probeer mijn ogen te sluiten maar ze gaan automatisch weer open. Ik blijf ook gapen ook al voel ik me niet moe. Ik merk dat ik tijdens de trip niet meer aan mijn problemen dacht wat toch wel fijn was. Even een escape van het zo serieuze leven. Ik ben een mental explorer op een subconscious safari, zoals het liedje dat nu speelt me verteld. Ik voel me jong, gezond en fucking lang.

14:52
Mijn omgeving voelt echt veilig aan en alles begint zijn eigen plekje te krijgen, diep in mijn hart. Het bankje dat mijn safespot is staat altijd klaar voor me als een redder in nood, er is een man die op een bankje in de buurt zit en de giga witte zwaan is er ook. Ik heb wat honger gekregen en open een zak paprikachips die ik meegebracht heb.
Ik wil wat afstappen van de trance muziek en hoe cliché het ook wezen mag, verander ik de muziek naar een nummer van Pink Floyd. Wish You Were Here blijft een prachtige schijf vind ik. De regenboog in hun logo verandert van kleurtjes alsof het een discobal is en de driehoek pulseert een beetje in grootte.
Ik ben wat aan het dissociëren want ik herken mijn eigen handen niet. Mijn vingers zweven vloeiend over het scherm alsof ze mijn tripreport zelf aan het schrijven zijn. Niet ik, maar de vingers die hun eigen leven leiden.

15:12
Ik voel me nog altijd lekker rustig en heb weer de trance playlist opgezet. Ik volg een groepje bejaarde toeristen die net zoals mij het bos aan het bewonderen zijn. Ze vinden het niet erg dat ik hun volg, want we zijn allemaal gezamenlijk de natuur aan het bewonderen.


Hier ben ik gestopt met het schijven van mijn tripreport omdat het me teveel afleidde van de hele ervaring. Ik heb wat ruïnes van een oud kasteel verkend en liep random door het bos zonder een pad te volgen. Rond 6 uur was ik terug in het ziekenhuis waar ik nog eens 5 gram die ik overhad opat. Het voelde niet even sterk als eerst maar ik voelde me gelukkig en positief. Daarna ben ik wat wiet gaan roken met een vriend in de maïs velden wat ook een aangename ervaring was.
Rond 10 uur ‘s avonds was ik terug op mijn kamer waar ik wat vines keek tot ik in slaap viel.

Als je hem hebt uitgelezen tot het einde, hoop ik dat je de ervaringen die ik tijdens mijn eerste trip had wat boeiend vond.
Ik ga hier weer de spelbreker zijn, maar gaan lopen uit een psychiatrisch centrum om te gaan trippen? Nam je toen medicatie?

Wel fijn dat alles goed afgelopen is!
Het ga je goed!
 

Natozlato

Wijs gebruiker
Jammer dat je laatste trip zo intens bad was gegaan. Wil je daar iets meer over vertellen?
Ben je nu helemaal met trippen gestopt?
 

SpeedIsLekker

Belezen gebruiker
Jammer dat je laatste trip zo intens bad was gegaan. Wil je daar iets meer over vertellen?
Ben je nu helemaal met trippen gestopt?
Wat wil je er specifiek over weten?
Ik twijfel best wel hard. Ik heb belangrijke lessen geleerd tijdens eerdere trips, maar die laatste heeft me echt heel bang gemaakt.
 

Natozlato

Wijs gebruiker
Heb je misschien ook een tripreport van je bad trip? Ik zou wel willen weten wat je zag en dacht. Maaar mss ook beter van niet, ander durf ik zelf niet meer te trippen! Ik ben een keer bang geweest tijdens een dmt-ervaring.
 

SpeedIsLekker

Belezen gebruiker
Heb je misschien ook een tripreport van je bad trip? Ik zou wel willen weten wat je zag en dacht. Maaar mss ook beter van niet, ander durf ik zelf niet meer te trippen! Ik ben een keer bang geweest tijdens een dmt-ervaring.
Speciaal voor jou zal ik het straks eens neerpennen en je daarin taggen.
Weet wel alle details niet meer omdat het mentaal zo uitputtend was
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan