Speed-kater

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

JuliaLenco

Belezen gebruiker
Hoe erg -of juist niet- is jouw kater van speed?

Ik vind dat af en toe wel jammer hoor, dat rotgevoel de volgende dag. Droge mond, klaarwakker maar toch moe (na een tijdje dan). Ik heb ook wel eens last van twijfel gevoel, dat ik niet kan beslissen of de avond nou wel of niet leuk was, terwijl ik eigenlijk weet dat ie dat wel was. Hebben jullie dat ook wel eens? Soms heb ik ook wel eens dat schaamte gevoel, terwijl ik niets verkeerd heb gedaan -dat ik weet dan :wink: .

Ben benieuwd hoe het bij jullie is. :)
 

JuliaLenco

Belezen gebruiker
Nog tips van iemand, om het wat te verminderen?

Ik wil de volgende dag altijd zo extreem veel mijn tanden poetsen omdat dat droge mond gevoel dan ongeveer 1 minuut weg is haha. Maar ja, helaas werkt dat maar 1 minuut.
 

MetaalKonijn

Badass junkie
De enige tip is om de lijdensweg snoeihard te ondergaan, en vitamines nemen wil ook wel helpen. :P

Ik heb inderdaad ook vaak last van dat schuldgevoel na de tijd, zo'n weemoedig gevoel. Maar houd mezelf voor dat dat d'r bij hoort, als een mechanisme om niet lichtvoetig met speed om te gaan. :wink:
 

TechNora

Wijs gebruiker
Tripreporter
Het enige wat bij mij helpt: niet zo streng voor mezelf zijn. Niet druk gaan lopen maken dat je je klote voelt, gewoon zo'n dag beetje chill proberen door te zweven. Beetje relaxen, filmpje kijken, zo min mogelijk dingen doen die moeten. Probeer van zo'n dag een persoonlijk feestje te maken, vaak weet je toch wel dat het qua efficientie een verloren dag is. Zwijmel desnoods lekker in je eigen treurigheid, koop bakken ijs, of chocolade, en oja leuke vrienden uitnodigen, mensen om me heen helpt bij mij uitstekend! (maar dan wel de juiste/relaxte mensen waar je niet je best voor hoeft te doen)

Geniet van je eigen ellende! :wave:
 

Northawke

Wijs gebruiker
Ik heb altijd behoorlijke speedkaters. Een van de redenen waarom ik zo goed als gestopt ben. Heb het afgelopen jaar nog twee keer gebruikt met 1x een lichte kater en de vorige keer kreeg ik zware buikgriep de dag na het gebruiken. :openmouth: Dan piep je wel anders.
 

Hillbilly bastard

Bewuste gebruiker
Ik heb erg weinig last van speedkaters. Ik ben de volgende dag gewoon nogal suf, moe en soms melancholisch en/of in de war. Tegen de avond is dit meestal al over (soms nadat ik een dutje heb gedaan) en de volgende dag heb ik nerges nog last van.
 

123spacer

Experimenterende gebruiker
mijn oplossing:
tijdens en na gebruik "goede morgen" of "fruitontbijt" drinken. Werkt super bij mij en tegen de hoofdpijn neem ik 1 uboprufen ofzoiets, zon rose pil en dan is het ook weg.

tegen de "depressie" is niet zo veel te doen vind ik
 
Mijn afkick is echt klote..

Ik kan totaal niet rechtstaan want dan val ik flauw. Ik kan ook niet eten. Ik kan niet slapen. Ik verveel me steendood. enzoverder...

Ik wil hier ook wel wat tips tegen laat maar komen haha :grin:
 

Extrm-Bzar

Belezen gebruiker
Bah bah Ga nu wel een klein puntje pakke ander ben ik weer zo moe Vanhet werke de hele week en dan gewoon chille zuipe tot ik moe ben :grin: Maar Echt knalle op pep Doe ik niet meer ik Kan der Fucking niet meer tege dat denke altijd van waar was het NU weer goed voor de verveling de honger maar tg geen zin om te vreten knakkende gevrichten duizligheid kleffe bek moe niet kunne slape nee dank u wel ....

maar vroeger vond ik het zelfs relax om zo (rot)te zijn. Toen ervaarde ik dat ng niet zo was ik gewoon wazig ging ik zelfs ng dingen doen raar maar waar :( miss maar goed ook :mrgreen:
 

maverick

Belezen gebruiker
Marla Singer zei:
Southpark kijken werkt bij mij altijd :)

haha dat gaat k zojuist doen !:grin:

nog steeds wakkeer.. ook schuldgevoel gehad en drukmaken om nix... gwn verstand gebruiken.. dat is na-effect vn speed.. uiteindelijk blijtk dat je nergens druk om hebt gevoelt/gemaakt...

gewoon groot ontbijt ik heb nu voor me (2 liter sinasappelsap, 1.5 vitamine mineralen pil.. veel water.. broodjes met brie, jam, pasta, pindakaas, kaas met ketchup en cervelaat worst en sandwichspread.. strx nog halve liter yoghurt met suiker rankje 2 bananen en cruesli.. dan sigaretje.. dan in bed liggen met chille muziek en ik zweer dat ik me na 2 uur fit voel :)

en nee kheb geen zin in eten maar liever met tegen zin eten dan zo gebrekkig lichamelijk en geestelijk kutgevoel :wave:
 

TechNora

Wijs gebruiker
Tripreporter
Goed plan, ik ga ook eten!! Ik kan wel niet slapen, maar het is wel zwaar relaxed dit... Heeeerlijk chillen! :hearteyes:
 

Miss Kittin

Badass junkie
Emeritus Mod
Tripreporter
maverick zei:
hahah er zijn zoveel toffe afleveringen vn southpark maar ik vind deze:

http://www.allabout-sp.net/?p=season6/604

te tof.. met russelcrow fighting around the world :P.. hehe :grin:
Southpark is geniaal! Laatst ook weer in een deuk gelegen om Cartman die het presteert om met zijn kont te eten en vervolgens met zijn mond alles weer uitpoept. Hoe verzin je zoiets? Als ik een speedkater heb en verder geen andere verplichtingen hoef te doen, dan vermaken mijn lief en ik ons prima door uuuuren achtereenvolgens SP te kijken. Onder het genot van een drinkontbijtje, verse fruitsapjes etc, voel ik dan niet eens meer dat ik een pepkater heb!
 

Temptation

Belezen gebruiker
magnesium tabletten, genoeg drinken, iets zout (bv soep) eten en rusten!!!

ik zelf heb niet echt een afkick (meer).
 

Tweak

Newbie
Ff geleden dat ik een speedkater heb gehad. Maar goede sex helpt wel. en geen South Park maar Family Guy :grin: Hoe het ook komt, Stewie Griffin is gewoon te goed voor woorden :grin: ( De oude aflevering waar hij world domination enzo wilt ofcourse, die nieuwe doet hij ietsje te gay) Geen flame naar bi's of homo seksuelen btw :)

Btw > off topic , echt dik verveling :openmouth:
 

maverick

Belezen gebruiker
hmmzzz geen last van kater.. terwijl ik wel sinds vrijdag ochtend wakker ben.. wel op bed gelegen maar niet kunnen slapen.. voelde me erg chill en nog steeds.. en word ook niet erger want ken dit wel.. relaxt :)

strx toch maar tegen mn zin in eten en kijken of ik met vriendin en kameraad film kan kijken en tegen fyne dame kan gaan liggen :hearteyes: .. oef ik houd er van!
 

DreamWeaver

Badass junkie
Supervlieg zei:
Ik ben altijd een week verrot en heb sowieso de 2 dagen erna weinig zelfrespect..
Ik ben ook compleet naar de klote de eerste 2 dagen. Daarna gaat het wel weer, maar op de eerste dag ben ik echt een depressief lijk.
 

ibra_is_imba

Belezen gebruiker
gewoon wat misselijk of zo na één nacht niet slapen, dan blow ik gewoon wat of zo.

heb het nog niet echt gehad geloof ik
i
 

JuliaLenco

Belezen gebruiker
Huh, ik heb per ongeluk mijn bericht verwijderd..?

Hmmz, nou goed. Ik zei dus iets van;

Vandaag is voor het eerst dat ik geen heftige kater heb!
Gister eerst speed gehad en aan het eind van de avond een halve gram coke opgemaakt. Weet niet of het dus met de combinatie van coke en speed te maken zou kunnen hebben?
Lag om zes uur ongeveer in bed, eerst nog wat goedemorgen gedronken (tip van hier haha), en 2 vitamine C1000 geslikt en heb ongeveer tot half 10 lichtelijk kunnen slapen. Daarna nog een paar keer wakker geworden maar toch tot 12 uur geslapen. En op wat lichte hoofdpijn na ben ik niet echt brak vandaag.

JEEJ! :grin:
 

Kimmerd

Bewuste gebruiker
Heb ook redelijk wat last, maar al bij al gaat het nog ,
Alleen dan : Dat ik soms het gevoel heb voor flauwtevallen
Uh , Me Down Voel , Futloos, Geen honger, geen dorst,
En Oh , veel spierpijn:)
 

Agonist

Experimenterende gebruiker
Van een kater of dip heb ik nooit echt last. Waar ik wel last van heb is ontzettende duizeligheid bij het opstaan de day after. En dan niet alleen uit bed, maar gewoon elke keer dat ik opsta. Tot net-niet flauwvallen aan toe.
Ik denk zelf, en dat heb ik nog niet getest, dat ik zout te kort kom omdat ik zo ontzettend veel zeik tijdens speedgebruik. Water drink ik overigens wel genoeg. Zout zorgt er volgens mij ook voor dat je bloeddruk op peil blijft, en dat is juist waar het bij mij fout gaat.
 

MetaalKonijn

Badass junkie
De rust, superfly.

JuliaLenco zei:
MetaalKonijn zei:
JuliaLenco zei:
Fuck yeah, vloeibaar voedsel red de dag!
Amen! :grin:


Aan de mensen die niet tot nauwlijks last hebben van een kater; hebben jullie dan een lijn genomen of een bommetje?
Beide keren gooi je speed in je lichaam, dus dat maakt niet/nauwelijks uit.
Tenzij je maag niet alles is, dan kan een speedbom misschien wel hard aankomen.
 

maverick

Belezen gebruiker
lijntjes..:) ene keer heb ik wel andere keer niet.. ligt ana hoeveelheid en bij dirnken en eten en hoe je er mee omgaat :)..
 
Stop zondag voor 3 uur smiddags, dan kan je Zondag rond 12 uur slapen.
Je word dan wakker in de ochtend je voelt je super fris,
dit komt omdat er nog speed in je bloed zit (na 72 uur nog)
en omdat je geen R.E.M slaap hebt de nacht na speed gebruik.

De dag hierna(dinsdag/woensdag) zal je waarschijnlijk verrot wakker worden.

Om dit tegen de te gaan probeer ik te eten tijdens gebruik en uiteraard veel drinken. En na het gebruik probeer ik het volgende lijstje af te werken:

Vitamine complex pillen
visolie capsules,
2 bruine boterhammen,
Magnesium,
Calsium,
Kippensoep
En zoveel mogelijk vocht.

Hierdoor heb ik meestal weinig tot geen kater (op beetje moe zijn na)
terwijl ik soms 30 uur door trek in het weekend.
 

Endymion

Experimenterende gebruiker
Als je 1 nacht doorgaat ga je de volgende dag toch niet de hele dag met een kater rondlopen.

En vitamine pilletjes nemen zeker, yeah right. Zo snel kom je hier niet aan een vitamine tekort, laat staan vitamine c.

Gewoon wat zuipen en/of benzootje pakken en toch 2 a 3 uurtjes ff pitten.
De volgende dag gewoon nog een klein beetje pep pakken en je dag is gewoon goed en slapen gaat daarna best als je niet te lang doorgaat met snuiven.
 

Miss Kittin

Badass junkie
Emeritus Mod
Tripreporter
Endymion zei:
Als je 1 nacht doorgaat ga je de volgende dag toch niet de hele dag met een kater rondlopen.

En vitamine pilletjes nemen zeker, yeah right. Zo snel kom je hier niet aan een vitamine tekort, laat staan vitamine c.

Gewoon wat zuipen en/of benzootje pakken en toch 2 a 3 uurtjes ff pitten.
De volgende dag gewoon nog een klein beetje pep pakken en je dag is gewoon goed en slapen gaat daarna best als je niet te lang doorgaat met snuiven.
Njaaaah makkelijk gezegd, maar dan moet het je wel lukken om "toch 2 a 3 uurtjes ff lekker te pitten". Vaak lukt dat namelijk bij veel mensen niet en ben je gewoon te wakker. Dan werkt een benzo'tje ook niet en moet je echt een heleboel van die dingen slikken om te kunnen pitten. Dat is dan ook wel weer een combinatie die niet geheel zonder risico's is en die ik anderen ook niet aanraad.
Maar goed, doe je het lekker toch (ik spreek ook uit meerdere ervaringen van mijn verre drugsverleden), dan doen die heleboel benzo'tjes die je hebt genomen hun werk uiteindelijk ook wel. Ook als jouw speed inmiddels echt al lang uitgewerkt is (benzo's blijven namelijk erg lang in je bloed aanwezig en kunnen dus ook heeeeel lang doorwerken als je er te veel van neemt). Het gevolg is dat je hele volgende dag naar de klote is, omdat je gewoonweg niet kunt functioneren met al die slaappillen nog in je bloed.... Of je verslaapt je, omdat je aan een stuk door half in coma ligt. Of je wordt soms wel wakker, omdat in de verte de pep ook nog wel wat aanwezig is. Maarrrrr, je hebt wel die dag een ontiegelijke "benzokater"...! Wat inhoudt dat je de rest van de dag op het niveau van een meervoudig gehandicapte zit. And believe me, you don't want to be like that...!
 

psych-out

Bewuste gebruiker
gewoon ziek, elk botje in mijn lichaam doet pijn. spieren zijn stroef,....
dan heb je het koud dan heb je het warm .
gewoon het grieperig gevoel maar dan is er de griep niet bij.
maar dit is wel niet na een avondje snuive ofzo maar na meerdere dagen na elkaar.
speed is ongeloofelijk lekker , vind ik toch alleen de dagen na speed zijn echt gewoon het klotigst van elke drug die ik al heb geprobeerd.
 

peppie

Belezen gebruiker
Als je stopt moet je es proberen met een bak yoghurt en de volgende dag ook weer.
Veel heel veel water drinken en heel goed eten (niet te veel in een keer maar de hele dag door) :)
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan