1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 2. Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

  Ontzet Notitie

Testrun 5-MeO-MiPT [10mg]

Discussie in 'Trip reports' gestart door Jmths, 19 dec 2015.

Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
 1. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  [​IMG]

  Wat
  T0:00 - +5mg 5-MeO-MiPT
  T1:00 - +2mg 5-MeO-MiPT
  T1:20 - +3mg 5-MeO-MiPT

  Wie
  Man
  82kg
  1.81m

  Potentie oraal
  Threshold 3 - 5 mg
  Light 5 - 8 mg
  Common 8 - 14 mg
  Strong 14 - 20 mg
  Heavy 20 - 25 mg+

  Bron: https://psychonautwiki.org/wiki/5-MeO-MiPT

  Wat is 5-MeO-MiPT
  5-methoxy-N-methyl-N-isopropyltryptamine, ook wel 'Moxy' genoemd is een psilocybine (actieve stof in paddestoeltjes/truffels) analoog die onder de familie der triptamines valt.
  5-MeO-MiPT wordt online vaak aangeduid als de MDMA onder de tryptamines, dit door de tot op bepaalde hoogte gelijkende effecten. Zo wordt 5-MeO-MiPT vaak als stimulerend, empathogeen en vrij euforisch ervaren met minimale visuals & mindfuck.

  Het Plan
  Het plan is om te beginnen met 5mg, de effecten af te wachten en zodra deze merkbaar worden de dosering langzaam op te voeren totdat een totale dosering van 10mg is bereikt.
  De dag hiervoor 1-2mg allergietest gedaan.

  Gebruikte oplossing
  5ml vodka (40%) met daarin 10mg 5-MeO-MiPT, de doseringen worden vervolgens volumetrisch afgemeten met behulp van een micro pipetje.
  0,5ml wodka oplossing = 1mg 5-MeO-MiPT
  De 5-MeO-MiPT leek vrijwel direct volledig op te lossen in de wodka (40%), vervolgens nog zo'n 45minuten laten staan en af en toe geroerd, ook geen spoor van de poederkleur te bekennen.
  De volgende keer ben ik van plan 10mg 5-MeO-MiPT op te lossen in 2ml vodka voor makkelijkere consumptie.

  Het Rapportje
  T0:00, 18:30 - +5mg 5-MeO-MiPT (oraal, wodka oplossing volumetrisch m.b.v. pipette).

  T0:02, 18:32 - 5mg naar binnen gewerkt, met water weggewerkt, volgende keer iets minder wodka proberen voor de volumetrische oplossing van de 5-MeO-MiPT. 2ml was praktischer/makkelijker qua inname geweest dan 5ml.
  Al overheerste de smaak van de wodka kan ik toch wel stellen dat de 5-MeO-MiPT een flinke bak smerig smaakt, ik kan de smerige smaak enige minuten later nog steeds aan de binnenkant van mijn wang proeven.

  T0:06, 18:36 - lichte suis in de oren vrij plots aanwezig.

  T0:20, 18:50 - Geen merkbare effecten.

  T0:30, 19:00 - Kriebels, de lekkere soort, voel spanning in mijn benen, beenspieren spannen zich langzaam aan.
  Al was de pretspanning bij de opkom wel prettig was de opkom toch een beetje onrustig, ik voelde toch wel een licht geïrriteerd gevoel in mijn maag en omdat het een aardig activerend stofje is voelde het begin een beetje onrustig. In verhouding met bijvoorbeeld truffels echter makkelijker te verteren.

  T0:46, 19:16 - Raar gevoel, moeilijk te definiëren maar zeker spanningskriebels in mijn lichaam, ik merk dat het psychedelisch effect op me heeft maar visueel komt dit vrijwel totaal niet tot uiting. De kleuren lijken echter wel andere tinten en intensiteit aan te hebben genomen.

  T0:50, 19:20 - Moet een beetje willekeurig lachen om dit spul, stimulerend is het zeker in ieder geval. Dikke pretkriebels steeds, halve visuals die soms ineens opduiken en het volgende moment weer verwijnen alsof ik constant in en uit een heldere staat ga.

  Merk toch wel dat de lettertjes op het scherm een beetje bewegen en de kleur blauw op de achtergrond verwandert steeds van tint (donkerder/lichter?)

  T1:00, 19:30 - + 2mg 5-MeO-MiPT
  Het begin was een beetje onrustig, na een uur lijken de effecten echter gestabiliseerd en ik voel mij op dit moment comfortabel om extra bij te doseren nu ik een beetje weet wat ik kan verwachten van 5mg, zoals al aangegeven doseer ik op dit moment 2mg bij wat een totaal van 7mg geeft.

  Ik herken duidelijk het gevoel van psilocybine (truffels), de extra kleurtinten die de wereld heeft gekregen zijn vooral wat mij er aan doet denken, constant heeft de wereld een gekleurde waas die voornamelijk verschiet tussen de kleuren oranje, paars, blauw en groen.
  Eveneens zie ik de verstoringen in mijn zicht maar deze zijn niet sterk genoeg om zich te vormen in vervormingen(/visuals) van het zicht.

  Het is alsof alles een lichte tint, oranje, groen, paars en soms blauw heeft. Het mysterieuse gevoel van de psilocybine is aanwezig in ieder geval.
  De grote brede lange zwarte gordijnen aan het einde van het appartement lijken niet stil te kunnen hangen en haast een beetje levend.

  Waar ik al snel achter kom is dat dit spul is geweldig is om series op te kijken, ik vraag me sterk of hoe dit zal wezen in contact met andere mensen, ik heb een sterk vermoeden dat de 5meo-mipt zich wel leent voor sociale situaties.
  Euforie is aanwezig zoals ik gewent ben van psychedelische phenylethylamines en tryptamines, een 'spanningseuforie' die je spieren doet samen trekken.

  T1:20, 19:50 - +3mg 5-MeO-MiPT
  Ik heb besloten om de laatste 3mg maar naar binnen te werpen omdat dit goedje me anders geheid te lang wakker gaat houden vannacht, eveneens voel ik me voldoende op mijn gemak om er een stapje bovenop te doen.
  Er blijft een geïrriteerd gevoel in mijn maag aanwezig die er al de hele tijd is geweest maar los daarvan zijn de effecten prettig. Al is er wel steeds veel spanning in het lichaam, ik kan me voorstellen dat deze spanning voor sommige mensen niet als plezierig wordt ervaren.

  De trip tot hier is live opgeschreven met enkele toevoegingen achteraf, toen ik mijn live genoteerde deel terug las viel het op dat ik veel spellingfouten en zins opbouw fouten had gemaakt, na de laatste bijdosering (3mg) was mijn concentratie om verder te typen aan het rapport ver te zoeken echter, de meest relevante dingen heb ik wel onthouden/(genoteerd op papier).

  T1:30, 20:00 - Op dit moment ben ik volledig opgezogen in de serie die ik aan het kijken was, ik had online gelezen dat het een leuk stofje is om series/film op te kijken, geweldig spul voor bijvoorbeeld een filmmarathon.

  T2:00, 20:30 - Rond dit moment komt de kleine dame thuis, ik zit een beetje serie te kijken en ze kan in eerste instantie niet af zien of ik met mijn vingers in de snoeptrommel heb gezeten of niet. Ik stel voor om onze gezamenlijke serie 'Suits' te kijken. De hele serie lang loop ik te gniffelen om de domme grapjes die voorbij komen.

  T2:50, 21:20 - Op dit moment is de serie ergens afgelopen, duurt iets minder dan een uur, ik begin erg veel honger te krijgen en begin als een bezetene broodjes te smeren en op te eten. Alles dat ik eet lijkt heerlijk te smaken en het valt op dat ik iets meer trek heb dan normaal. Eveneens is er erg veel kaakspanning merkbaar, het bijten op dingen/voedsel is op zich al erg prettig.

  Op dit moment smst eveneens een vriendin met de vraag of ik mee de stad in ga om biertjes te drinken in de kroeg in centrum stad. Met veel moeite wijs ik het aanbod af, ik ben blut, hongerig, het was een beetje ongezellig voor de kleine dame die niet weg kon en serie/film kijken was simpelweg te leuk. 3x in de week biertjes tikken is voor mijn gevoel ook iets teveel van het goede.

  Ondertussen ga ik even naar het toilet, hier merk ik dat met 10mg er toch al wel aardig visuals door komen. In de muur van het toilet zie ik patronen die gelijkend zijn aan ijs kristallen die rondjes om hun eigen as draaien, na me hierop een poosje te concentreren lijken deze visuals zich verder te ontwikkelen naar kleurvlekken die mijn halve zichtveld bedekken. Nog altijd zijn de visuals zeer subtiel en nauwelijks merkbaar (met uitzondering van de constant veranderende 'kleur waas') maar op hogere dosering zou het wel eens psychedelischer kunnen worden al vraag ik me af hoe dat uitpakt met oog op hoe 'strak' ik al stond op 10mg.

  T3:00, 21:30 - We besluiten Ice Age 1 op te zetten, dit bleek achteraf gezien een geweldige keuze. Ik had de film enkele jaren geleden al eens gezien maar desondanks bescheurde ik me om alles dat voorbij kwam. De animaties waren een traktatie voor het oog met 5MeO-MiPT op en ik lag eveneens volledig dubbel om de grapjes die constant voorbij kwamen.

  T4:45, 23:15 - Op dit moment komt honger weer naar boven en besluit ik kwark met kersen te eten, toch wel prettig zo'n vriezer vol met goodies. De kwark smaakt naar heerlijke romige 'poefjes' en de (ongesuikerde) kersen zijn 4x zo zoet als dat ze normaal smaken, de honger en heerlijke smaken deed me denken aan een truffeltripje die ik ooit maakte waarin ik hetzelfde mee maakte qua honger en smaaksensatie.

  Het vriendinnetje wordt ondertussen al aardig moe maar ik dring er op aan om alvast een beginnetje te maken met Ice Age 2, zelf ben ik namelijk nog vol aan het 'gaan' en ben me bewust dat slapen er nog lang niet in zit voor mij.
  Normaal gesproken kijken niet meer dan 1 serie/film voordat ik verveeld raak er van maar met 5meo-mipt op kan ik er geen genoeg van krijgen, vol enthousiasme begin ik aan de 2de Ice Age film terwijl ik daarvoor ook nog eens 2uur series had gekeken.

  T5:30, 12:00 - Kleine dame is moe en duikt haar bed in.

  T6:45, 1:15 - Op dit moment is Ice Age 2 afgelopen, dat betekent dat het weer tijd is voor... eten! Flinke bak kwark met appel en kaneel, wederom gruwelijk lekker.
  Hierna zit ik nog zo'n 20min stil op de bank, lekker niets doen.

  T7:30, 2:00 - Op dit moment besluit ik me klaar te maken om te gaan slapen, achteraf gezien had ik beter nog even een wandeling kunnen maken o.i.d. maar goed, makkelijk praten achteraf. Tandjes poetsen, beetje opruimen en een half uur later lig ik ergens op bed.

  T8:00, 2:30 - Op bed merk ik dat ik me nog steeds erg gestimuleerd voel door de 5-MeO-MiPT, koppig besluit ik om er geen benzo in te gooien, dit besluit had ik van tevoren gemaakt puur om te kijken wat het met mijn nachtrust doet.
  Nadat ik wat voor mijn gevoel zo'n 45minuten was onrustig had lopen draaien in mijn bed besluit ik dat het zo niet gaat lukken, beelden blijven voorbij flitsen terwijl ik mijn ogen dicht heb, ik merk echter dat de effecten steeds minder worden en de vermoeidheid steeds sterker.
  Ik besluit om de middenweg te kiezen, geen benzo maar wel 4 maat '0' capsules valeriaan van de hema. Zo'n 30minuten hierna val ik eindelijk maar toch wel in slaap.

  De volgende ochtend 11:00 -Toen ik de volgende ochtend wakker werd merkte ik dat ik heel onrustig had geslapen, ik was een ridder die samen met 2 andere mensen van alles kapot sloegen (voornamelijk kwaadaardige dingen natuurlijk), eveneens kwamen de donkey kongs voorbij en ging Diddy kong dood nadat hij zich met een onderzeeër kamikaze stijl lanceerde op een eindbaas om een doorgang voor ons te creëren. Lang verhaal kort, ik had intens gedroomd die avond.

  Ik had een lichte hoofdpijn de volgende ochtend toen ik opstond maar ik had sterk het gevoel dat die veroorzaakt was door het onrustige slapen en niet door de 5MeO-MiPT. Na een uur trok deze lichte hoofdpijn weg en de rest van de dag voelde ik mij goed alleen iets vermoeider dan normaal.

  Conclusie
  De 5-MeO-MiPT trip deed me sterk denken aan het gevoel dat ik krijg van truffels wat op zich wel logisch is aangezien het een psilocybine analoog is. Het verschil zat hem er in dat de 5-MeO-MiPT bijna geen mindfuck of visuals gaf en het een stuk sterker stimulerend aan voelde. Het deed me dan ook om deze reden ook aan de effecten van 2c-b denken omdat deze eveneens zo helder zijn, 5-MeO-MiPT is echter in verhouding nog 'helderder' dan 2c-b.
  Mijn eerste ervaring was erg prettig, enige nadeel was dat de opkomst een beetje ongemakkelijk voelde en slapen na 5-MeO-MiPT gebruik moeilijk gaat, een benzo voor achteraf is wel een aanrader.
  De effecten zijn zeer licht verteerbaar, waarschijnlijk net als 2c-b wel een geschikt stofje om mensen een eerste psychedelische ervaring kennis te laten maken.

  Deze ervaring was 3 dagen geleden, vanavond komen er wat mensen langs en ga we de 5-MeO-MiPT samen uitproberen. Ik wou het eerst even zelf uitgeprobeerd hebben voordat ik het met andere mensen ga delen. Eens kijken wat het in sociale setting doet.

  Snoep verstandig, have fun. :wave:
   
 2. Snoeischaar

  Snoeischaar Experimenterende gebruiker Tripreporter

  hahah nee joh, das mijn bijnaam voor Methoxetamine ;p.

  Wat is trouwens het idee achter het gebruiken van een oplossing? Ik zie dit wel vaker, maar is dit nodig om de stof op te nemen (zoals DMT+MAOI uit mijn hoofd), of heeft het meer iets ritueels?

  Wel tof report, altijd duidelijk en makkelijk te lezen. Het heeft mijn interesse in ieder geval weten te pakken aangezien het mensen doet denken aan mdma/2c-b. Lijkt dus met name te werken op de serotonine en noradrenaline receptoren. Zal het in lage dosissen geschikt zijn als party drug, vergelijkbaar met een lage dosis 2c-b denk je?

  Laat ons weten hoe het was in een social setting, ben ik ook wel benieuwd naar!
   
 3. Fool

  Fool Badass junkie

  Jawel, "Mexxy" is een bijnaam voor methoxetamine, "Moxy" voor 5-meo-mipt. :P

  En je beschrijft een heel herkenbaar verhaal Jmths, erg interessant stofje! :grin:
   
 4. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  "This is an analogue of the more popular drug 5-MeO-DiPT (nicknamed "foxy methoxy") and has the nickname "moxy"." -Wikipedia heeft gesproken. :P

  De goedkopere 0.001 (1mg nauwkeurige) weegschalen zijn wat minder accuraat onder de 10mg, de volumetrsiche oplossing maakt het makkelijker en nauwkeuriger om kleine doseringen te meten zoals de 2 en 3mg in het rapportje.

  Bedankt. :mrgreen:

  "5-MeO-MiPT binds most strongly to 5-HT1A receptors; it also shows fairly strong binding affinity to the SERT and NET, thereby acting as a moderately potent serotonin-norepinephrine reuptake inhibitor."
  Uw assumtie is correct. :)

  Ik denk voor de meeste mensen geschikter als party drug dan 2c-b aangezien het wat actiever spul is en het relatief gezien een meer visueel heldere en mentaal lichtere trip is.

  De kans is wel groot dat ik een rapportje zal schrijven over hoe het vanavond loopt. :)

  Ja, leuk spul, mijn interesse was destijds gepiekt nadat je het had aangeraden als een leuker alternatief voor 5meo-dalt. Ik heb ondertussen 2gram in huis liggen, nog geen spijt van gekregen. :tongueout:
   
 5. Fool

  Fool Badass junkie

  Dat is geen zuinige voorraad. :P
   
 6. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Ik heb een paar vrienden die alles dat ik bestel wel geweldig vinden, vele uren in de week besteed ik vaak aan het uitzoeken van aanbiedingen en koopjes en zodra je in bulkvoorraad inkoopt voor meerdere mensen zakt de prijs vaak al snel met zo'n 50%. Het voelt goed om een gierige Nederlander te zijn. :mrgreen:
   
 7. Fool

  Fool Badass junkie

  Haha ja daar kan ik me wel iets bij voorstellen. :)
   
 8. JackHerrer

  JackHerrer Bewuste gebruiker

  Erg leuk tripreport. Leest fijn weg (zoals altijd bij jou:)).

  Klinkt als een leuk en interessant stofje. Mijn interesse heb je zeker gewekt.
  Als ik het ooit kan bemachtigen ga ik het zeker kopen
   
 9. Snoeischaar

  Snoeischaar Experimenterende gebruiker Tripreporter

  Ahh oke, ja ik en vrienden bedenken altijd zelf bijnamen voor stofjes.

  MXE = Moxxy
  MDMA = Emma
  4-FA = Felina
  Ketamine = Kate
  LSD = Ellis

  2c-b blijft echter nog een moeilijke..

  Thanks voor je toevoeging nog. Ik merk dat idd ook bij mijn weegschaal, wat ik vaak gwn doe met bijv. 2cb is 50mg erop leggen en dan gwn de gewenste hoeveelheid eraf halen. Maar volumetrische oplossingen zullen vast wat nauwkeuriger zijn dan deze manier.

  Hoe was het nog in een thuissetting met vrienden? Voor herhaling vatbaar of beter alleen? Had zelf laatste week weer eens MXE gedaan na 4 maanden, maar dit keer bij een huisfeestje ipv alleen thuis. Heb m'n lesje wel geleerd dat zelfs bij een lage dosis de setting nog steeds erg belangrijk is :').
   
 10. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Het is gewoon te bestellen op research chemical websites
   
 11. Casaan

  Casaan Bewuste gebruiker Tripreporter

  Dude, check de datum even voor je iets post.
   
  Fenrir vindt dit leuk.
 12. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Was mijn eerste post ooit op dit forum, en zo oud is het nou ook weer niet :wink:
   
 13. KetaKech

  KetaKech Experimenterende gebruiker

  Berta?
   
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Laden...
Vergelijkbare Topics - Testrun 5-MeO-MiPT [10mg]
 1. Stonologie
  Reacties:
  28
  Weergaven:
  2.903
 2. acht.zes
  Reacties:
  9
  Weergaven:
  1.077
 3. Jmths
  Reacties:
  0
  Weergaven:
  843
 4. Jmths
  Reacties:
  2
  Weergaven:
  1.493
 5. Jmths
  Reacties:
  0
  Weergaven:
  776