1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

The no go zone

Discussie in 'Drugs' gestart door Quinn, 14 sep 2018.

SGGZ, 110% hulp bij verslaving
SGGZ, 110% hulp bij verslaving
SGGZ, 110% hulp bij verslaving
 1. Quinn

  Quinn Bewuste gebruiker

  Goededag mensen van het leven,

  Mijn vraag was wat vind jij een absolute no go zone ? waar stopt het ? wat vind je te ver gaan ?

  Natuurlijk vraag je jezelf wel eens af welke drug zou ik nooit willen nemen of manier van nemen. kan gaan over spuiten slikken bepaalde drugs. ga je niet verder dan een mooi glas alcohol en een jointje of zijn er geen limits en doe je alles wel een keer als je eraan kan komen?

  Ik zelf vind veel kunnen maar spuiten streep ik door dit komt vooral omdat het te direct in me lichaam komt en ik sowieso geen naald in me lichaam wil doen ( hoor dat het een stuk verslaverder is maar ja wat moet je tegenwoordig geloven). daarnaast vind ik drugs zoals Heroine en meth ook net over de streef gaan. kans op dood gaan is best groot, kan paranoide raken en natuurlijk de kans op verslaving is groot aanwezig. Natuurlijk zijn dit een paar redenen maar spelen er vele meren.

  Maar terug naar jou. Welke drug of manier van innamen vind je nou echt niet kunnen, en waarom niet ?
   
  MelissaChanelNo1 vindt dit leuk.
 2. Casaan

  Casaan Belezen gebruiker

  Chrystal Meth is voor mij een no no. De verhalen van Johnny Snow hier op het forum hebben me daar voor dat ik er aan dacht om meth te gerbruiken absoluut van weerhouden. Ook GHB is wat mij betreft in een verdomhoekje gekomen vanwege de vele afkickverhalen hier op het forum. @Raver Bedankt! Je topic heeft absoluut zijn werk gedaan. Mijn support heb je!

  Intraveneus vind ik ook een moeilijke, ik denk dat ik te gevoelig ben voor de snelle rush die me dat gaat geven en daarmee automatisch hooked ben. Om dezelfde reden zal ik niet snel crack gaan gebruiken. Ik ben veels te bang voor afhankelijkheid.

  Ik zorg er altijd voor dat ik drugs waar ik zelf een risico bij verwacht nooit voor het grijpen heb. Ik ken bijvoorbeeld nauwelijks dealers en zorg er voor dat de mensen (vaak vrienden) waar ik via via mijn drugs haal weten van mijn verslavingsangst en verslavingsgevoeligheid. Op die manier heb ik een extra buffer mocht ik zelf te veel aandacht krijgen voor een specifieke soort drugs.
   
  Raver vindt dit leuk.
 3. acht.zes

  acht.zes Badass junkie

  Maximaal 1 nacht overslaan. En ik wil absoluut geen verplichtingen op de dag nadat ik aan drugs heb gedaan.

  Voor de rest, coke basen, Methamfetamine. En heroine, ik geef sowieso niks om downers.

  Ik ben eigenlijk wel tevreden over mijn gebruik. Ik hou het goed in de hand, zelfs met een flinke stash met echt vanalles. Genoeg afwisseling qua drugssoorten dus geen echte wens om nieuwe dingen te proberen, hoewel een aantal RC's wel mijn interesse hebben.
   
  Quinn vindt dit leuk.
 4. Quinn

  Quinn Bewuste gebruiker

  ben zelf ghb vergeten :openmouth: ach voor de volgende keer, inderdaad een no go dankzij @Raver .
   
  Raver vindt dit leuk.
 5. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Ik heb bijna alles wel geprobeerd inmiddels, maar heroine, basecoke en methamfetamine zijn voor mij nu nog wel een stap te ver ondanks dat ik wel nieuwsgierig ben naar het effect. Ik zeg ook niet nooit, maar acht de kans klein dat ik me ooit nog aan die middelen ga wagen.

  Intraveneus drugs inspuiten is een beetje een lastige. DMT en ketamine zou ik bijvoorbeeld wel intraveneus eens in willen laten spuiten door een professional, gewoon omdat het unieke middelen zijn en je via die inname methode vrij zeker kunt zijn van doorbreken op DMT of een khole op ketamine. Maar elke andere drugs inspuiten en al helemaal dat zelf doen vind ik persoonlijk wel een stap te ver, de risico's lijken me gewoon niet opwegen tegen de rush die het kan veroorzaken. Sowieso is drugs spuiten ook wel zo'n beetje de allerlaatste grens die je overkunt gaan, veel extremer dan dat kan het eigenlijk niet meer woorden.
   
  Eik, Raver, OverdriveO en 2 anderen vinden dit leuk.
 6. ZERO-

  ZERO- Badass junkie

  Ja, beetje wat de rest zeg. Heroïne, basecoke en meth zijn van die dingen die je je niet voorneemt om te gebruiken, I guess. Ik gebruik sowieso niet zo snel drugs de laatste tijd, dus dan zal ik ook niet zo snel nieuwe dingen doen denk ik.

  Meer dan 1 nacht doorhalen is voor mij ook een no go. Als ik weet dat ik langwerkende drugs ga nemen in het weekend neem ik meestal de maandag vrij van werk, en dat geeft me enorm veel rust. Ik zou het niet meer anders doen denk ik. Jezelf door allerlei verplichtingen heen slepen terwijl je nog een drugskater hebt is echt kut.
   
  acht.zes, Quinn en TechnoChicken vinden dit leuk.
 7. acht.zes

  acht.zes Badass junkie

  Naast no-go's zijn er ook to-do's.

  Voorbeeld is het van tijd tot tijd mezelf opleggen van een drugsvrije periode. Dat het kan omdat je er de tijd voor hebt en het toch hebt liggen wil niet zeggen dat ik dan maar per se moet gebruiken. En dit helpt enorm om zelf de controle te houden over het gebruik en zo uit de problemen te blijven.
   
 8. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  IV, Bewuste zelfbeschadiging of in ieder geval dermate veel risico nemen. Ik geloof niet echt dat mensen aan cognitieve dissonantie kunnen ontsnappen zodra ze aan IV beginnen. Daarnaast de verhoogde compulsiviteit van IV natuurlijk.

  Heb ooit eens een paar fentanyl varianten gerookt uit nieuwsgierigheid, lig je na een paar seconden bij sprake van te kwijlen op de bank. Voelde overkill voor mij en niet de moeite, moet je al een monstertolerantie hebben wil je er echt van genieten denk ik.

  Stoffen op zichzelf maak ik mij niet zozeer druk om, meer de (onderdrukkende) invloed die deze kunnen hebben op rationeel, menselijk handelen en het algemene bewustzijn. Nooit te lang in eenzelfde middel blijven hangen zoals Shulgin vaak zei.

  Vrijheid is niet het kunnen doen en laten wat je wilt maar het kunnen leven naar de waardes en principes waar je naar streeft. Daar ligt mijn vage subjectieve no-go zone.
   
  Laatst bewerkt: 19 sep 2018
  PsyTekZ, Mindless, acht.zes en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 9. Parfumflesje

  Parfumflesje Bewuste gebruiker

  PRACHTIG VERWOORD!!!

  We want more. We want more.
   
  Quinn vindt dit leuk.
 10. Misbruik

  Misbruik Bewuste gebruiker

  No-go-zone: Heroïne,Crack,Crystal Meth
  Niet verstandig zone voor mij: Psychedelica
   
  Quinn vindt dit leuk.
 11. Sally Tessio

  Sally Tessio Bewuste gebruiker Tripreporter

  Opiaten, crack, crystal meth.
   
  Quinn vindt dit leuk.
Laden...