tips voor 3mmc binge

User7374692

Experimenterende gebruiker
hoi ik ben 5 uur geleden mn binge gestart op 3mmc. Ik heb 5g dus ga ervan uit dat ik zo’n 3 dagen m doorpak. Iemand tips om t een beetje leuk door te komen, of gewoon leuke tips. Ik hoef btw niet te horen dat dit dom is om te doen, dat weet ik. Maar ik heb dit vaak genoeg gedaan en ken mn grens.
 

SneeuwStorm

Wijs gebruiker
hoi ik ben 5 uur geleden mn binge gestart op 3mmc. Ik heb 5g dus ga ervan uit dat ik zo’n 3 dagen m doorpak. Iemand tips om t een beetje leuk door te komen, of gewoon leuke tips. Ik hoef btw niet te horen dat dit dom is om te doen, dat weet ik. Maar ik heb dit vaak genoeg gedaan en ken mn grens.
Ik mag het niet zeggen, maar het is wel een beetje dom.
 

CuriousExplorer

DF-koning
Het is kakweer.

Nu 3mmc bingen eindigt in de hele tijd in de zetel hangen, heel vaak met je gsm bezig zijn en zelfs vervelen aan toe.

* Gezien je om 3u08 dit topic aanmaakt vermoed ik dat je alleen bezig bent.
 

MR_CHIP

Badass junkie
dingen die ik deed onder invloed


heel veel porno kijken al was dat nog niet zo erg vergeleken met pyro's
veel gamen( call of duty speelt erg lekker, al bakte ik er niks van haha )
serie kijken muziek luisteren en bovenal met potloden kleuren was echt magisch
 

_shikantaza

Badass junkie
Een nacht uit het leven van een cokeverslaafde stimfapper

Urenlang fappen ondanks je kleine slappe piemeltje. En luisteren of er inbrekers in huis zijn en dan lopend op je tenen met een honkbalknuppel in de hand naar de WC omdat je onwijs nodig moet, en er dan een paar druppels uit persen met moeite. Als je in de spiegel kijkt zie je je eigen maniakale blik met een witte snor van alle coke-snot die weer terug je neus uit gelopen is en opgedroogd. Je drinkt wat water om je droge bek wat minder te maken maar de helft loopt weer uit je mond omdat je hele bek verdoofd is. Hijgend loop je weer terug naar je slaapkamer die je snel op slot doet, en je luistert nog een keer of er ECHT geen inbrekers in huis zijn ondanks dat je net in alle kamers hebt gegeken en het overal oorverdovend stil en leeg was. Je zit nog even met je telefoon in de aanslag met 112 al ingetypt maar je durft niet te bellen omdat je hijgt als een hond die net een marathon gelopen heeft, en je bedenkt je dat je weer veel te veel gebruikt hebt en dat je jezelf gek aan het maken bent. En als alles dan op is in zelfhaat zwetend op bed liggen, weer niet klaargekomen na 10 uur rukken en sjorren, niet kunnen slapen en de tijd gaat zo onwijs langzaam dat je je af gaat vragen waarom je er ueberhaupt geld aan hebt uitgegeven. Dan hoor je je buurman opstaan en vrolijk fluitend de deur uit gaan om naar z'n werk te gaan. "Dit nooit meer" denk je nog. Maar je moet vandaag gewoon werken realiseer je je. Je pakt je telefoon, waarop je alles dubbel ziet, en stuurt je baas met grote moeite een SMS dat je weer eens een keer ziek op bed ligt en pak een benzo om toch maar te kunnen slapen.

Na een paar uur comateuze slaap schrik je wakker. 13:00. Je bent nog duf van de benzo's en niet helemaal helder. Je maag knort, al een tijd niks gegeten. Je drinkt een paar glazen koud water, haalt je witte snor grondig weg, en gaat onder de douche. Je hoort onder het ruisen van de douche nog iets dat lijkt op stemmen op de gang maar je weet dat je alleen thuis bent. Je ontbijt even flink met een uitsmijter en twee espresso's en de benzo-waas klaart op. Je voelt je lekker want je hebt je ziek gemeld dus je kunt een paar dagen bijkomen van vannacht, wat was het weer bizar. Maar na je eerste biertje van de dag om 15:00 vervliegen al je goede voornemens en bel je de dealer weer. "45 mins" SMSt hij terug. Je loopt naar de PIN-automaat. 10 minuten later ben je thuis. "Kut, nog 35 minuten, schiet eens op...". Je schraapt de laatste restje coke uit je snuifbuis en snuift het mini-lijntje op. Je bent ongeduldig en de tijd lijkt weer voorbij te kruipen, het wachten duurt te lang. Je gaat een eindje wandelen om de tijd door te komen maar wilt niet al te ver van de afspreekplek af zijn mocht hij eerder zijn, dus je ijsbeert hetzelfde korte rondje 6 keer. Je stapt met een gevoel van schaamte in de 15 jaar oude Ford Fiesta. "Hey man, alles goed" "Ja man, met jou?". "Sorry man ik heb er weer 10 nodig". "Geen probleem". Je krijgt 11 envelopjes in je hand gedrukt - "1tje cadeau van mij" - en hij pakt met een glimlach de kleine stapel briefjes van 50 aan. Zo blij als een kind dat morgen op schoolreisje gaat wandel je snel naar huis. Thuis gaat de slaapkamerdeur weer achter je op slot...

Leuk man, stims bingen. Als je met regelmaat gebruikt en dit niet herkent, vooral doorgaan dan komt de herkenning vanzelf :grin:

Dat was ff een therapeutische rant over hoe het kan zijn. Bedankt voor het lezen.

Edit: nog meer pijnlijke details toegevoegd.
 
Laatst bewerkt:

User7374692

Experimenterende gebruiker
Urenlang fappen. En luisteren of er inbrekers in huis zijn en dan met een honkbalknuppel in de hand naar de WC omdat je onwijs nodig moet, en er dan een paar druppels uit persen met moeite. En als alles dan op is in zelfhaat zwetend op bed liggen, niet kunnen slapen en de tijd gaat zo onwijs langzaam dat je je af gaat vragen waarom je er ueberhaupt geld aan hebt uitgegeven.

Leuk man, stims bingen.
Hahaha dit is wel heel waar hoor precies ik
 

.058Leeuwarden058.

Experimenterende gebruiker
Urenlang fappen ondanks je kleine slappe piemeltje. En luisteren of er inbrekers in huis zijn en dan lopend op je tenen met een honkbalknuppel in de hand naar de WC omdat je onwijs nodig moet, en er dan een paar druppels uit persen met moeite. Als je in de spiegel kijkt zie je je eigen maniakale blik met een witte snor van alle poeder die weer terug je neus uit gelopen is en opgedroogd. Je drinkt wat water om je droge bek wat minder te maken maar de helft loopt weer uit je mond omdat je hele bek verdoofd is. Hijgens loop je weer terug naar je slaapkamer die je snel op slot doet, en je luistert nog een keer of er ECHT geen inbrekers in huis zijn. En als alles dan op is in zelfhaat zwetend op bed liggen, weer niet klaargekomen na 10 uur rukken en sjorren, niet kunnen slapen en de tijd gaat zo onwijs langzaam dat je je af gaat vragen waarom je er ueberhaupt geld aan hebt uitgegeven. Da hoor je je buurman opstaan en vrolijk fluitend de duir uit gaan om naar z'n werk te gaan. Je stuurt je baas een SMS dat je weer eens een keer ziek op bed ligt en pak een benzo om toch maar te kunnen slapen.

Leuk man, stims bingen.
Geen in breker maar wel zij moeder die zich ernstig zorgen maakt die snachts door de achtertuin heen tijgert en een glimp probeert op te vangen van zoon lief.
 

.058Leeuwarden058.

Experimenterende gebruiker
Ja, iedereen z'n eigen versie van de shadow people :grin:
Ik heb dat hier ok zo met me buren eerst dacht ik dat ik gek was. Maar ik zag ze tog echt in de tuin liggen en die grote zaadvragen de ogen die me aan staarden en me speedlul henkie kroop nog meer naar binnen. Ben gelijk een de aanval gegaan en heb me vingers zo diep en hard mogelijk in haar anus gedrukt om een aanval af te weren.

Nu zij We gewoon vrienden en drinken we samen afentoe een buisje bij de berenburg.

Ik ben makkelijk beïnvloedbaar en haar mening is ook mijn mening wat een ander vind vind ik ook.

Waar is me hulpverlener nu eigenlijks?
 

LucidLucy

Verslaafde in herstel
Urenlang fappen ondanks je kleine slappe piemeltje. En luisteren of er inbrekers in huis zijn en dan lopend op je tenen met een honkbalknuppel in de hand naar de WC omdat je onwijs nodig moet, en er dan een paar druppels uit persen met moeite. Als je in de spiegel kijkt zie je je eigen maniakale blik met een witte snor van alle poeder die weer terug je neus uit gelopen is en opgedroogd. Je drinkt wat water om je droge bek wat minder te maken maar de helft loopt weer uit je mond omdat je hele bek verdoofd is. Hijgens loop je weer terug naar je slaapkamer die je snel op slot doet, en je luistert nog een keer of er ECHT geen inbrekers in huis zijn ondanks dat je net in alle kamers hebt gegeken en het overal angstvallig stil en leeg was. Je zit nog even met je telefoon in de aanslag met 112 an ingetypt maar je durft niet te bellen omdat je hijgt als een hond die net een marathon gelopen heeft, en je bedenkt je dat je weer veel te veel gebruikt hebt en dat je jezelf gek aan het maken bent. En als alles dan op is in zelfhaat zwetend op bed liggen, weer niet klaargekomen na 10 uur rukken en sjorren, niet kunnen slapen en de tijd gaat zo onwijs langzaam dat je je af gaat vragen waarom je er ueberhaupt geld aan hebt uitgegeven. Dan hoor je je buurman opstaan en vrolijk fluitend de deur uit gaan om naar z'n werk te gaan. "Dit nooit meer" denk je nog. Maar je moet vandaag gewoon werken realiseer je je. Je pakt je telefoon, waarop je alles dubbel ziet, en stuurt je baas met grote moeite een SMS dat je weer eens een keer ziek op bed ligt en pak een benzo om toch maar te kunnen slapen.

Leuk man, stims bingen.

Edit: nog meer pijnlijke details toegevoegd.
Auw deze doet zeer...

En oh zo accuraat! Behalve dan het deel van het ziekmelden. Ik ging gewoon als een debiel naar m'n werk toe. Gelukkig was mijn heftigste periode in coronatijd en ging het meeste via Teams.

Maar verder... Spot on 😂
 

LucidLucy

Verslaafde in herstel
toch geen teams terwijl je aan het fappen bent :P
Laten we het daar niet over hebben.

Nee geintje, inderdaad dan was het even geen fap tijd. Maar het was wel:

Meeting klaar, laptopje dicht.
Lijntje snuiven, pluggen of shotje injecteren.
Laptopje open, nieuwe meeting in.

Ernstige tijd was dat.

En dan mn studenten betrappen en belerend toespreken als ik doorkreeg dat ze om half 10 sochtends aan het zwaar bier zaten.

En als ze dan vroegen: "hoe weet je dat?"

"Ja wat denk je... Ik heb ook ooit gestudeerd!'
 

Mindless

DF-koning
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Urenlang fappen ondanks je kleine slappe piemeltje. En luisteren of er inbrekers in huis zijn en dan lopend op je tenen met een honkbalknuppel in de hand naar de WC omdat je onwijs nodig moet, en er dan een paar druppels uit persen met moeite. Als je in de spiegel kijkt zie je je eigen maniakale blik met een witte snor van alle poeder die weer terug je neus uit gelopen is en opgedroogd. Je drinkt wat water om je droge bek wat minder te maken maar de helft loopt weer uit je mond omdat je hele bek verdoofd is. Hijgens loop je weer terug naar je slaapkamer die je snel op slot doet, en je luistert nog een keer of er ECHT geen inbrekers in huis zijn ondanks dat je net in alle kamers hebt gegeken en het overal angstvallig stil en leeg was. Je zit nog even met je telefoon in de aanslag met 112 an ingetypt maar je durft niet te bellen omdat je hijgt als een hond die net een marathon gelopen heeft, en je bedenkt je dat je weer veel te veel gebruikt hebt en dat je jezelf gek aan het maken bent. En als alles dan op is in zelfhaat zwetend op bed liggen, weer niet klaargekomen na 10 uur rukken en sjorren, niet kunnen slapen en de tijd gaat zo onwijs langzaam dat je je af gaat vragen waarom je er ueberhaupt geld aan hebt uitgegeven. Dan hoor je je buurman opstaan en vrolijk fluitend de deur uit gaan om naar z'n werk te gaan. "Dit nooit meer" denk je nog. Maar je moet vandaag gewoon werken realiseer je je. Je pakt je telefoon, waarop je alles dubbel ziet, en stuurt je baas met grote moeite een SMS dat je weer eens een keer ziek op bed ligt en pak een benzo om toch maar te kunnen slapen.

Leuk man, stims bingen.

Edit: nog meer pijnlijke details toegevoegd.
Geen echt goede reclame voor stims bingen dit...
 

LucidLucy

Verslaafde in herstel
Dat ging bij mij, zeker de laatste tijd van actief gebruik, hand in hand.
Jep, same here! Ik ben soms nog steeds aan het uitvogelen hoe de slaapkamerninjas zich nou door de muren heen bewogen thuis. Echt een raadsel. Ik zou zweren dat ik weleens ingangen in dit gangenstelsel in de muren heb gevonden. Alsook geheime compartimenten.

En dan vrienden om 4 uur snachts opbellen dat je hier hulp bij nodig hebt...

Achja, als je maar genoeg stim binged kom je hier vanzelf in terecht. Af en toe sta ik nog versteld van mijn denkwijze toen. Maar het voelde zo levensecht aan.

Waar ik wel serieus mijn hoofd nog over breek is de paar keer dat mijn hoofdkussen onder mij vandaan werd getrokken. Dit was ook in de tijd dat ik veel last had van slaapverlamming en dus de nachtelijke slaapdemon bezoekjes.

Doodeng...
 

_shikantaza

Badass junkie
Jep, same here! Ik ben soms nog steeds aan het uitvogelen hoe de slaapkamerninjas zich nou door de muren heen bewogen thuis. Echt een raadsel. Ik zou zweren dat ik weleens ingangen in dit gangenstelsel in de muren heb gevonden. Alsook geheime compartimenten.
Whoa…
Bij mij was het vooral auditief en mentaal. Hoewel ik wel eens van bepaalde batches in de comedown cq na de rush visuals kreeg, zag ik een kleurrijke bol zweven in de gang en vlogen er graffiti achtige onzinwoorden door de kamer. En oveal fluoriserend groene stipjes. Gelukkig nooit echt héél realistische dingen. En soms snoof ik daar dan ook doodleuk doorheen… bleef maar de rush opzoeken… helemaal in de war. Het leipste was dat de pornosterren op het scherm van mijn laptop allemaal van die zombie zwarte ogen kregen. Bleef wel bij OEVs, nooit CEVs dus kon er wel aan ontsnappen.

En dan vrienden om 4 uur snachts opbellen dat je hier hulp bij nodig hebt...
Hoho! Man… nog vrienden mee?

Achja, als je maar genoeg stim binged kom je hier vanzelf in terecht. Af en toe sta ik nog versteld van mijn denkwijze toen. Maar het voelde zo levensecht aan.

Waar ik wel serieus mijn hoofd nog over breek is de paar keer dat mijn hoofdkussen onder mij vandaan werd getrokken. Dit was ook in de tijd dat ik veel last had van slaapverlamming en dus de nachtelijke slaapdemon bezoekjes.
Tering hee da’s eng 😬
😁
 

LucidLucy

Verslaafde in herstel
Hoho! Man… nog vrienden mee?
Ja, ook al zie ik de meesten wat minder vaak. Een groot deel heb ik in gebruik leren kennen, maar toch delen we meer dan gebruik alleen. Ze hebben me door dik en dun gesteund.

Dit worden in elk geval nog wel twee stap 9 gesprekjes denk ik 😂

Bleef wel bij OEVs, nooit CEVs dus kon er wel aan ontsnappen.
Nu je het zegt ja. Nooit bij stilgestaan eigenlijk, maar alles was OEVs. Al was ik vaak zo angstig dat ik moest zien wat er gebeurde. Dus durfde ik mn ogen niet dicht te doen.
Ook nog geregeld na gebruik dingen gezien/meegemaakt. Maar dan kon ik het vaak relativeren en door focus op de ademhaling mn ogen wel dicht houden.

Heb jij er medicatie voor gehad?
 

_shikantaza

Badass junkie
Ja, ook al zie ik de meesten wat minder vaak. Een groot deel heb ik in gebruik leren kennen, maar toch delen we meer dan gebruik alleen. Ze hebben me door dik en dun gesteund.

Dit worden in elk geval nog wel twee stap 9 gesprekjes denk ik 😂
Heheh 😄 Als ze zelf ook gebruiken snappen ze 't wel.

Nu je het zegt ja. Nooit bij stilgestaan eigenlijk, maar alles was OEVs. Al was ik vaak zo angstig dat ik moest zien wat er gebeurde. Dus durfde ik mn ogen niet dicht te doen.
Ook nog geregeld na gebruik dingen gezien/meegemaakt. Maar dan kon ik het vaak relativeren en door focus op de ademhaling mn ogen wel dicht houden.

Heb jij er medicatie voor gehad?
Ik ben op Olanzapine gezet nadat ik, door CT met alles te stoopen (coke, benzo's met name), een week niet sliep en psychotisch werd. Ik had al depressieve periodes gehad dus de diagnose Bipolair kwam al snel om de hoek kijken. Nu langere tijd nuchter en die diagnose wel ontkracht. Ben de Olanzapine nog aan 't afbouwen. Nu dagelijks een kwart van een 2,5mg tabletje dus ben er bijna... maar doe 't rustig aan.

Ik kon de meeste hallucinaties tijdens gebruik meestal wel redelijk relativeren, en ze gingen ook weg na een nachtje benzo slaap. Bij jou ook? Lijkt me echt super naar als 't blijft hangen.
 

MR_CHIP

Badass junkie
ik had tijdens het porno kijken als ik echt crazy dosering had last van ditok heel erg het gevoel alsof tijd een heel stuk langzamer wordt en spraak (gekreun dus ) een andere toonhoogte krijgt
dit was niet persee leuk de hele tijd het nam ook een duister karakter aan soms en dan maar zo snel mogelijk aan me pielemuis zitten, proberen weer goed gevoel te creeeren
 
Laatst bewerkt:

Pikasso

Belezen gebruiker
dingen die ik deed onder invloed


heel veel porno kijken al was dat nog niet zo erg vergeleken met pyro's
veel gamen( call of duty speelt erg lekker, al bakte ik er niks van haha )
serie kijken muziek luisteren en bovenal met potloden kleuren was echt magisch

lol , 3 a 4 wapens goud maken op vrijdag beginnen en zondag avond is het dan gelukt 🤣 weet er alles van … vandaag ben ik vroeg. Lig er ook aan wat ik gebruikt heb dat weekend . Vroeger sloeg ik 3 dagen door … probeer het nu te beperken .
 
Bovenaan