Tolerantie..

Discussie in 'Ketamine' gestart door spongecola, 8 nov 2016.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. spongecola

  spongecola Belezen gebruiker

  Ketamine, een drug die ik persoonlijk geweldig vind. Mijn eerste keer was in eind december 2015. Ik vond het zo geweldig dat het van gebruik naar misbruik ging. Het begon met een lijntje die zowat kleiner was dan het vingertopje van m'n pink en het zijn nu lijnen groter dan m'n rijbewijs.

  Het veel gebruiken van keta begon van april tot augustus waar ik het zo'n 50 dagen heb gebruikt. Soms een puntje soms hele avonden door. Ik zag een probleem ontstaan en ben flink geminderd. Vanaf augustus anderhalf maand niks gehad, sinds dien 4 keer wat ik nog verder wil minderen naar eens per maand. De tolerantie moest snel dalen, helaas zijn ze nog even groot als in Augustus. Wat is de beste manier van aanpak om het te laten dalen?
   
 2. De Dunne

  De Dunne Badass junkie Tripreporter

  Ik denk dat heel erg lang stoppen met Ketamine de beste uitkomst geeft.
   
 3. spongecola

  spongecola Belezen gebruiker

  Wat versta je onder lang? Ik combineer keta eigenlijk altijd met een stimulerend middel, vind het echt heerlijk om te vagen op een feest. Eens in de 3 maand xtc en 2x in de 3 maand 3-mmc. Als ik het tot deze 3 keren zou beperken, zou het dan niet langzamerhand moeten dalen? Ketamine word een beetje duur voor me, op een feestje kan ik in combinatie met een stimulant een gram opmaken.
   
 4. Yaizer

  Yaizer Bewuste gebruiker

  Een gram opmaken, fjuuuuuuuuuuu!
  Ik krijg geen eens een gram coke weg op een avond hahaha.
  Denk dat wachten de beste optie is, misschien iets langer gewoon helemaal niet gebruiken. Wel riskant om na zo'n verslaving nog "sporadisch" te gebruiken.
   
 5. De Dunne

  De Dunne Badass junkie Tripreporter

  Ja ik weet niets van Keta eigenlijk. Dus hoe lang de tolerantie duurt en zo weet ik niet. Het lijkt mij alleen logisch (voor misschien wel elk soort drugs) dat een heel lange tijd niets nemen de tolerantie zeker verlaagd. En hoe lang weet ik dus niet, misschien wel een half jaar? Of een jaar? :confused:
   
 6. spongecola

  spongecola Belezen gebruiker

  Hmm een verslaving zou ik het in mijn ogen niet noemen. Naar de vakantie had ik geen moeite om minder te gaan gebruiken. Ik denk dat ik het bij 1x in de maand houd en niet meer zo'n hoge dosis. ( nu nog iets vaker) Afgelopen zaterdag op Unity (hardcore) heb ik het echt te gek gemaakt door er anderhalf gram keta door heen te scheppen en ik zie eigenlijk in dat het alles behalve goed is dat ik zo'n hoeveelheid kan opmaken. Over de vaagheid te praten met die hoeveelheid in combinatie met xtc. Ik ben 3/4e van het feest kwijt, m'n maat zei dat ik drinken ging halen, terug kwam lopen en aan hem vroeg om drinken te halen want ik was namelijk vergeten hoe dat moest.. :confused:
   
 7. Blutz

  Blutz Newbie

  Mijn ervaring is dat ik zeer tolerant werd van K. Er moest steeds meer in voor hetzelfde gevoel. Echter toch een keer in een K hole geraakt en ben er toen resoluut mee gestopt.
   
 8. Karel_Noten

  Karel_Noten Experimenterende gebruiker

  Beviel dat zo slecht? Op mij heeft het zoveel indruk gemaakt dat ik met enige regelmaat weer een poging doe, zelden met het gewenste resultaat helaas.
   
Laden...

Deel Deze Pagina