• Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

    Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Trip report 3MMC verslaving

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Lavida22

Newbie
Goedenavond mensen,

ik ben een jonge van 19, en ben al zo 2 jaar bezig met miauw gebruike, eerst kon ik met een gram 2 weekenden doen. Ik ben door de corona ook thuis te komen zitte, dus dan was t vaak vanaf vrijdag biertje drinkem dan op de vrijdag avond en dan trok ik hem door tot zondag soms een uitschieter tot maandag en dan was ik van. Vrijdag tot maandag avond wakker. In t begin gebeurde dat 1x per maand, maar nu lig ik ook gewoon doordeweeks wakker ik ben het hele regelmaat kwijt. Eerst snoof ik alleen, maar nu doe ik een bommetje op gevoel maken en innemen, het is nu sins 3maanden ongeveer dat ik zegmaar losgeslagen ben. Ik dacht ik doe de rem dr wel ff op. Maar dat gaat dus niet zo makkelijk…

Het is nu vrijdag avond 10 september 2021.
Ik lig nu vanaf donderdagmorgen wakker, die dag daarvoor had ik niet gebruikt. Als k zelf voorneem om niet te gaan gebruiken, gaat het ALTIJD mis. Ik fix t toch altijd weer, en trek altijd minimaal 1 nacht/dag door. Ik kan gewoon niet meer stoppe. Ik gebruik veel dat zei ik net al, mijn record was 12gram over 4 dage wakker. (Ben er niet trots op) ik schrok me rot die ochtend toen ik met koppijn en helemaal vaag wakker werd. Ik vermoed ook dat ik t spul zo erg heb misbruikt dat het op me serotonine begint te werken. Ik heb de symptomen opgezocht.

(plotselinge, rukachtige spiersamentrekkingen), hyperreflexie, ataxie (coördinatiestoornis van de spieren) bewegingsonrust, insulten, slaapverlamming.

zoals dit bijvoorbeeld zijn er een paar. Ik zit nu op 4 gram vanaf donderdagavond, ik voel dat mn bloedvaten vernauwend aanvoelen. Ook zweet ik soms heel erg en soms zweet k helemaal niet. Ik voel de euforie die ik eerst voelde al 1,5jaar niet meer. Ook als k nu een nachtje doorhaal krijg ik koppijn, krijg hem heel moeilijk omhoog, heb 2jaar lang elk weekend gebruikt em ik had toem nog een vriendin en ik merkte gewoon dat de seks nuchter steeds minder werd. Ik heb t denkik ff verkloot en te erg misbruikt, ik ben mezelf niet ik zit in mijn eigen bubbel en daar wil ik uit. En dat wil en ga k helemaal zelf doen. Ben ik x eerder 2/3maand gestopt. Na een week ging t makkelijk af, maar na 2,5maand kwam ik op een feestje en bood iemand t aan, en dan verzin je zelf van “jaa eentje kan wel” hoe stom kann je zijn als je 3maand gestopt bent. Maarja dus toen een terugval, ik heb nu ook werk vanaf deze weeek dus dat zal ook wel helpen om er niet doordeweeks overna te denken. En niet meer te gebruiken. Ook heeft dat spul ofja heb ik zelf gedaan uiteindelijk maar kom op dat goedje neemt je gewoon over, en ja…. Voor ik t weet ben k weer 2 nachten verder en is er 8 gram doorheen, ik ben zo blijn dat ik eigenlijk nooit nog last heb gehad van mn hart of mn longen. Ik merkte wel dat het voetballen zowat niet meer ging. Mn conditie is echt ver zoek. Nouja verder eet en drink ik wel gewoon als k doorhaal.

nou was mn vraag, mensen die dit ook herkennen of iets ik die richting, tips of dingen die fijn zijn zodat je er niet aam denkt. Ik wil echt kappen en ik weet het dat moet ik zelf doen en ik ga jullie op de hoogte houden.

ik heb geen zin in discussie over de aantal grammen ik weet dat ‘t absurt is, maarja t gebeurd en t word steeds meer ik ga en wil nu een einde aan dit leven maken, en weer normaal blij kunnen zijn om iets kleins bijvoorbeeld.

Ook merk ik dat de jeugd die 3MMC gebruikt steeds jonger worden. Ik zeg het je dat het nog eem flink zooitje gaat worden.

alvast bedankt
 

Knuffel Panda

Experimenterende gebruiker
Vind t ook wel goed dat t binnenkort niet meer legaal te verkrijgen is, heb het zelf een paar keer gebruikt en gezien waarom de jeugd zichzelf hier makkelijk in kan verliezen. Een zeer link goedje
 

Knuffel Panda

Experimenterende gebruiker
Heb momenteel geen vriendin en porno i.c.m. 3mmc kan erg lekker zijn zolang je je grenzen kan bewaken wat mij nogal moeilijk lijkt als je jezelf nog niet goed kent
 

Knuffel Panda

Experimenterende gebruiker
Dat is beter ja, dat is een feit. Maar heb t over de jeugd. Denk dat ze in handelingen kunnen vervallen waar sommigen toch nog wel lang spijt van zullen krijgen. Misschien zelfs een trauma oplopen. Maar je hebt zeker gelijk, keep it real!
 

Natozlato

Badass junkie
Verdiep je eens goed in wat 3mmc met je lijf en je hersenen doet, ga echt op onderzoek uit. Kijk ook filmpjes en lees artikelen over de werking van drugs in de hersenen. Dat doet je beseffen wat voor schade je aanricht met dit gebruik. Mij heeft dat echt geholpen, bij het stoppen met roken. Het geeft motivatie, je gaat meer beseffen waar je mee bezig bent.

Succes!
 

A'dam student

Experimenterende gebruiker
Dus je bent een geest geworden? Die iedereen gaat waarschuwen hoe gevaarlijk 3mmc is want als je er grammen van gebruikt gaat het niet goed met je 🙄🙄👀
Thx, dat niemand dit eerdere dacht zeg
Doe lekker wat je wil maat maar als je dood neervalt ga ik je niet reanimeren
 

Eik

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Tripreporter
Kom op jongens effe kappen met dat onvriendelijke off-topic gelul. Dit is topic gaat over de hulpvraag van @Lavida22 en is niet bedoeld om onderlinge vetes uit te vechten. Graag weer even on-topic dus.
 

Diablo69

Belezen gebruiker
Zoek hulp en snel ook. Dat je nog leeft met zo’n gebruik is al een wonder opzich. Gelukkig is het menselijk lichaam een krachtige machine die als je het met respect behandelt wel weer hersteld maar geef het wel die kans. Vraag je ouders/familie om een afkick kliniek te regelen waar je minimaal een maand, liefst langer mag zitten. Je bent nog harstikke jong dus zie het niet als verloren tijd maar investeer in je toekomst.
 

Nihilist88

Wijs gebruiker
Ik had hier al heel wat zien passeren over ervaringen en meningen over 3MMC, maar jouw verhaal deed me toch weer ferm fronsen. Zo'n jonge leeftijd, zulke giga dosissen 😱 I know, dit wou je niet horen, maar dat was nu eenmaal mn eerste reactie.
Wat me al eerder opviel, is dat 3MMC veelal door jongeren zo ferm misbruikt wordt, van grammen/dag, nonstop bijnemen, zowel snuiven als bommetjes. En begrijp meer n meer dat dit middel op de ban gaat. Ikzelf heb het ondertussen 3x oraal gebruikt (pillen en capsules) en toegegeven, de eerste stim waar ik bijnam, wegens de subtiele come-up. Maar door mijn eerdere ervaringen met stims en geestverruimende middelen tout court, door de jaren heen, vind ik 3MMC maar vrij povertjes. Maar kan begrijpen, dat dit spul zo populair is bij jongeren, omdat het zo easy te koop is en ook spotgoedkoop is.
Ik weet niet wat je voorraad nog is, maar de ban, lijkt voor jou en denk voor meerderen, een redding. Je volledige lichaam zit in een constante overdrive, de fijne effecten worden verwaarloosbaar en negatieve bijwerkingen worden de norm. Ik zou zeggen, neem om de 2-3 maand eens 6-APB, 4-FMA, ga je pas genieten.
 

Natozlato

Badass junkie
Dat laatste advies zou ik niet opvolgen. Hij kan al niet met 3mmc omgaan. Hij heeft geen alternatief nodig, hij moet gewoon stoppen!

Denk eens aan je toekomst, en aan wat je je lijf en hersenen aandoet! Heb je mijn advies al opgevolgd? Filmpjes kijken en dingen lezen over wat drugs met de werking van de hersenen doen?
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Totdat diegene die je reanimeerde dood gaat, je niet bevoegd was en doodslag op je geweten hebt. It happens

Iemand die gereanimeerd moet worden, dus geen bloedsomloop heeft, is op dat moment - klinisch - dood. Dit kan alleen ‘omgekeerd worden’ door een geslaagde reanimatie (en daarbij een portie geluk). Je kunt dus geen doodslag op je dak krijgen omdat je iemand die klinisch dood was zonder succes probeerde te reanimeren terwijl je geen bevoegdheid had. Er valt in zo’n geval alleen winst te behalen. Het ‘verlies’ kunnen een aantal gebroken ribben zijn maar nogmaals; iemand zou sowieso dood zijn (gebleven) zonder interventie, dus als iemand een reanimatie niet te boven komt wordt jou niets verweten, of je nu perfect kon reanimeren of niet.

Niets doen is altijd de minst goede keuze, in dit geval.

@Lavida22: sorry voor deze off-topic post. Heel veel sterkte gewenst. 🍀
 

Rotjoch

Badass junkie
Iemand die gereanimeerd moet worden, dus geen bloedsomloop heeft, is op dat moment - klinisch - dood. Dit kan alleen ‘omgekeerd worden’ door een geslaagde reanimatie (en een portie geluk). Je kunt dus geen doodslag op je dak krijgen omdat je iemand die klinisch dood was zonder succes probeerde te reanimeren terwijl je geen bevoegdheid had. Er valt in zo’n geval alleen winst te behalen. Het ‘verlies’ kunnen een aantal gebroken ribben zijn maar nogmaals; iemand zou sowieso dood zijn (gebleven) zonder interventie, dus als iemand een reanimatie niet te boven komt wordt jou niets verweten, of je nu perfect kon reanimeren of niet.

Niets doen is altijd de minst goede keuze, in dit geval.
Hmm ik weet niet hoe het zit met iemand die klinisch dood is. Ik geloof je direct, want als iemand klinisch dood is kan je ook niet iemand verder doden 🤔

Mijn vrouw werd op de opleiding verteld dat als je niet bevoegd bent te reanimeren, je dat beter niet kan doen omdat je dan veroordeeld kan worden voor doodslag.
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Hmm ik weet niet hoe het zit met iemand die klinisch dood is. Ik geloof je direct, want als iemand klinisch dood is kan je ook niet iemand verder doden 🤔

Mijn vrouw werd op de opleiding verteld dat als je niet bevoegd bent te reanimeren, je dat beter niet kan doen omdat je dan veroordeeld kan worden voor doodslag.

Nee precies, net daarom is een mislukte reanimatie dus ook nooit strafbaar. Je kunt iemand die dood is niet nog doder maken.

Het kan zijn dat dit (strafbaar wanneer niet bevoegd) vroeger zo verteld werd op opleidingen, maar dat is tegenwoordig zeker niet meer het geval.

Het is uiteraard wel goed als zoveel mogelijk mensen een reanimatiecursus volgen.
 

Druktemaker

Badass junkie
Hmm ik weet niet hoe het zit met iemand die klinisch dood is. Ik geloof je direct, want als iemand klinisch dood is kan je ook niet iemand verder doden 🤔

Mijn vrouw werd op de opleiding verteld dat als je niet bevoegd bent te reanimeren, je dat beter niet kan doen omdat je dan veroordeeld kan worden voor doodslag.
Ik zei dat het niet verstandig is en je het beter over kan laten aan iemand die het wel kan/er bevoegd voor is. Smartass 🤪
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Ik zei dat het niet verstandig is en je het beter over kan laten aan iemand die het wel kan/er bevoegd voor is. Smartass 🤪

Als zo iemand in de buurt is, is dat altijd het beste, uiteraard. Maar als je de enige aanwezige persoon bent, dan kun je beter wel gaan reanimeren, ook al heb je geen diploma. Moet je natuurlijk wel zeker weten dat die persoon geen pols meer heeft.
 

Druktemaker

Badass junkie
Als zo iemand in de buurt is, is dat altijd het beste, uiteraard. Maar als je de enige aanwezige persoon bent, dan kun je beter wel gaan reanimeren, ook al heb je geen diploma.
Scheelt dat hulpdiensten ook mensen zonder diploma o.i.d via de telefoon kunnen begeleiden 👍🏻
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
dat dus dankzij telefonische hulp is het mijn gelukt om paar jaren geleden mijn vader te reanimeren 15 min lang
later in het ziekenhuis werd gezegd als je dat niet had gedaan had hij zeker dood geweest

Wow, wat bijzonder! Heb je echt goed gedaan dan. Kan me niet voorstellen hoe heftig het is je eigen vader te moeten reanimeren. Gelukkig dat-ie het heeft overleefd!
 

Mevrouw Pløp

Badass junkie
Je hebt de woorden ‘veroordeeld’ en ‘doodslag’ beiden in een zin gebruikt na de les. Echt waar! Mijn geheugen laat me nooit in de steek hoor!
Was dat niet een volstrekt andere zin? Zoals 'nooit iemand zijn helm af doen na een ongeluk, want als hij nekletsel heeft kan hij verlamd raken en kun je veroordeeld worden voor doodslag'?
 

StraatPiraat

Wijs gebruiker
nou was mn vraag, mensen die dit ook herkennen of iets ik die richting, tips of dingen die fijn zijn zodat je er niet aam denkt.
Alles, ik herken alles in je verhaal.
Dacht even dat ik hem zelf geschreven had. De dosissen, leeftijd, 2 jaar al 3m misbruiken, klachten, het doorhalen, die slaapverlamming, praktisch alles ervaarde ik precies hetzelfde behalve het niet meer omhoog krijgen.

Nu houd ik het soms wat langer vol maar het gebruik blijft ongeveer wekelijks, en wanneer ik dan gebruik is het altijd doorhalen en word het wel 2 gram. Afgelopen 2 weken ging het weer helemaal mis na wat drama in m'n situatie en voor ik het wist zat ik weer met dezelfde klachten e.d

Ik kan weinig aan je verhaal toevoegen maar ik vroeg me wel af;
Heb je ook dat je hart nuchter soms ineens heel hoog is en dan weer rustig word?
Bij mij is een hartritmestoornis geconstateerd, AVNRT, als gevolg van het misbruik. Dit is helaas nooit weggegaan.

Tevens vroeg ik me dit af; de brainzaps gingen bij mij over in een soort slaapverlamming terwijl ik nog niet sliep maar gewoon even ging liggen. Heb jij dit ook, dat je dan spontaan niet meer bewegen kan? Op een gegeven moment gebeurden er dan ook dingen, mensen die op me af kwamen, geklop op de deur, een gestalte in de hoek van m'n kamer etc.

Dit heeft uiteindelijk ook tot een psychose geleid.
Heftige shit, hoe gaat het nu met je en het gebruik?
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan