• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Truffels azarius

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

ImmortalTech

Bewuste gebruiker
Er staat niet dat ze even sterk zijn, maar dat ze hetzelfde effect geven. Van alle drie de soorten ga je trippen, maar het ene soort is wel mentaal zwaarder dan de andere. Ik heb alleen de lichtste en de zwaarste gebruikt en ik merk duidelijk verschil in sterkte.

Als het je eerste keer is, zou ik de zwaarste niet nemen. Probeer eerst een ander soort om te kijken of je het effect fijn vindt.
 

kaasbaas

Badass junkie
Ik had voor mijn eerste keer 3/4 portie van Philosopher's Stones genomen. Ik vond deze heel aangenaam om mee te beginnen. Lacherig, milde visuals, maar nog wel helder kwa denken (dus geen impulsieve acties!). De keer daarna had ik 2/4 portie Philosopher's Stones gecombineerd met 1 portie Cosmic Connectors genomen. En ik merkte toch duidelijk een verschil, vooral in hoe energiek is was.

Het ligt natuurlijk ook aan de setting, maar ik heb van velen gehoord dat Philosopher's Stones goed zijn om mee te beginnen, en na mijn ervaringen ben ik het daar mee eens :).
 

agapios

Experimenterende gebruiker
Mijn eerste ervaring met truffels was ook met Philosopher's Stones. Voor mij was een half portie genoeg voor een flinke lange heerlijke trip met mooie visuals en filosofische inzichten. Ik vond 't best heftig en ik ben toch inmiddels aardig wat gewend (o.a. LSD en pas geleden nog Salvia(te heftig!)). In ieder geval heftiger dan een heel portie kaalkopjes.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan