• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Trypofaan xtc

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Midlife

Experimenterende gebruiker
L-Tryptofaan en Xtc gebruik vooraf en erna?
Wie kan mij iets hierover vertellen?
Tot wanneer ervoor ,en wanneer na het gebruik van xtc.
Dit ivm. het voorkomen van serotonine syndroom? Van de eigenlijke "Dip" tot nu toe weinig last,wat meer behoefte aan slaap en rust, ben altijd minimaal 2 dagen vrij na gebruik voor herstel
Grtz.Midlife
 

Rosie

Belezen gebruiker
Vooraf doe ik het niet. Vooraf vitamines en magnesium.
Tryptofaan slik ik minstens 24 uur later.
Stel zaterdagnacht feestje, dan maandagochtend tryptofaan.

Maar als je nooit een dipje hebt, is dit toch niet nodig?
 

De Dunne

DF-koning
Nooit vlak voor, tijdens of vlak na gebruik van xtc nemen. Pas enkele dagen na je xtc is het “veilig”.
 

Midlife

Experimenterende gebruiker
Rosie, De Dunne, hartelijk dank voor jullie reacties,had al iets gelezen er over,van het gebruik ervoor en erna.Het heeft wel een positieve werking op mijn nachtrust.Echter over tien dagen wil Ik een pilletje,dus ben Ik al gestopt met tryptofaan,en neem jullie advies zeker ten harte om niet direct erna weer te gaan gebruiken.!Top dit meedenken en het advies TNX!!!!!
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan