• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

 • Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

TvdM Mei 2019

TvdM Mei 2019?

 • [LSD?? + 2C-B] Flirten met het bewustzijn door @Rupsje

  Stemmen: 3 15,8%
 • (250 ųg lsd en 20 mg 2-CB.) Rooms of the house. door @Accuraat

  Stemmen: 0 0,0%
 • DMT – A Space Odyssey door @HAL

  Stemmen: 4 21,1%
 • Boem!! Daar was hij dan ! (4-AcO-DMT) door @Mezelf

  Stemmen: 2 10,5%
 • De reis van een astronaut (1e x LSD) door @Astronaut

  Stemmen: 1 5,3%
 • 6-APB 124mg 1ste keer: Fijne festival drug door @Zonnetje

  Stemmen: 0 0,0%
 • [LSD + ketamine] Overlijden voor dummie's door @Rupsje

  Stemmen: 4 21,1%
 • DPT 95 mg nasaal - Welcome to Africa door @verwondering

  Stemmen: 5 26,3%

 • Totaal aantal stemmers
  19
 • Opiniepeiling gesloten .
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

StimsalaBanne

DF Stuff
Forumleiding
Moderator
Tripreport Analist
Tripreporter
Dat zijn allemaal prachtige reports. Jammer dat mijn favoriet niet genomineerd is (DPT 95 mg nasaal - Welcome to Africa van Verwondering), die hoort hier eigenlijk echt wel thuis vind ik.
Hm, die topic naam komt mij niet bekend voor. Ik ga hem opzoeken en (opnieuw) lezen. Verwondering's reports vallen altijd wel op dus allicht dat ik 'em gemist heb.
 

StimsalaBanne

DF Stuff
Forumleiding
Moderator
Tripreport Analist
Tripreporter
Ik heb dat report inderdaad gemist! Ik heb deze zojuist toegevoegd en de optie aangezet dat mensen hun stem kunnen veranderen, dit laat ik tot morgen even staan. Thanks for letting me know! :hearteyes:
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Similar threads

Bovenaan