1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Tweede keer LSD, wat vraagjes

Discussie in 'LSD' gestart door JustSomeGuy., 11 jul 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. JustSomeGuy.

  JustSomeGuy. Experimenterende gebruiker

  Hallo allemaal
  Ik heb vorig jaar in november voor het eerst LSD gebruikt. Ik was toen eenzaam, zwaar depressief, stond op het punt mezelf af te maken (en had dit al eens geprobeerd) en gebruikte zo af en toe van alles en nog wat. De trip was fantastisch mooi en was bijna alleen maar positief, ondanks de verkeerde set én setting. Want ja, mijn ouders waren er ook nog bij vanaf de ochtend (ook al zaten die binnen en ik vooral in de tuin) en die waren het verre van mee eens. Ze hadden er volgens mij ook schijt aan hoe gevoelig ik was door de LSD, maar gelukkig kon ik daar goed mee om gaan. Maar kortom, het hele recept voor een bad trip was compleet maar heb toch zo een 16-18 uur een zeer mooie trip gehad.

  Maar genoeg over de eerste trip. De set voor de tweede is iets beter. Ik voel me verre van ongelukkig, ik heb een geweldige vriendin en mijn ouders zijn niet thuis deze keer.

  Het probleem is ten eerste, mijn vriendin is het er niet helemaal mee eens. Ze wil er toch wel bij zijn om zeker te zijn dat er iemand is als het fout gaat. Hoe moet ik haar hierop voorbereiden? Ik ben ook bang dat ik me tijdens de trip schuldig ga voelen tegenover haar of schamen.

  Ten tweede vraag ik me af hoe ik het beste mijn trip kan verlengen. Ik heb drie zegels die verkocht werden als 200ug. Werkt het als ik er eentje neem en dan na zo een 7 uur die andere twee? Ik ben ook van plan wiet te roken. Zou dit de trip verlengen? En op welk punt zou ik dit doen?
  De vorige trip had ik ook wiet gerookt. Het verschil is wel dat ik toen wekelijks rookte met tabak erin. Nu rook ik eens in de 1 à 2 maanden en alleen nog puur. Ik herinner me ook niet precies op welk punt ik gerookt had.

  Het is trouwens aankomende zaterdag. Ik ga het denk in de ochtend ergens nemen. Enkele overige tips zijn altijd welkom, maar heb uiteraard uitgebreid onderzoek gedaan, net als de vorige keer.
   
 2. ModernHippie

  ModernHippie Newbie

  Hoe beviel de 2e keer? Ik ben zelf ook weer aan het uitzoeken hoe ik het beste mijn 2e keer LSD ga gebruiken.
   
 3. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  Laat je vriendin het LSD handboek lezen daar staat genoeg informatie.

  En vind LSD zelf het fijnst als ik alleen ben (hoef je met niemand rekening te houden) of sporadisch op een gezellig klein feestje.
  Altijd zeker 1 maand tussen de trips zodat het goed effectief blijft.

  Als je LSD neemt is je eerste dosis bepalend hoe hard je wilt trippen. Als je na 6 uur of iets bij neemt wordt het alleen verlengd maar niet heftiger (helaas soms)

  Veel plezier vast!


  Ps laat je vriendin dit lezen eerlijke handige tips en informatie.

  https://drugsforum.nl/threads/lsd-het-handboek.32467/
   
 4. Fool

  Fool Badass junkie

  Dit is een recept voor problemen.
   
  Quinn, Mindless en Roze olifant vinden dit leuk.
 5. JustSomeGuy.

  JustSomeGuy. Experimenterende gebruiker

  @Tijdloos helaas weigerde ze zelf ook maar iets te lezen over LSD.

  @ModernHippie en @Fool het was minder dan de eerste. Ik was veel te gespannen door de aanwezigheid van mijn vriendin. Daarnaast woont haar moeder twee huizen verder die niets wist en hoorde haar constant praten. Ik was ook bang dat ze zou vragen of we even langs konden komen. Ik had tegen mijn vriendin gezegd dat ze tegen haar moeder moest zeggen dat ik ging blowen maar dit had ze helaas geweigerd (wiet is bij hun niet zo een groot probleem, LSD is in hun ogen gewoon een enorm vreselijke harddrug). Had me een stuk rustiger gemaakt als ze wist dat ik onder invloed was.

  De problemen die ik voorheen als 'redelijk' beschouwde waren toch behoorlijk groot.

  Gelukkig werd ik rustig en uiteindelijk voelde ik me fantastisch. Maar alleen op de momenten dat ik met haar bezig was. Of wanneer zij eventjes iets ging doen in een andere ruimte. Maar zodra zij op haar telefoon zat voelde ik me echt heel ongemakkelijk, terwijl ik dat juist fijn had moeten vinden dacht ik, want dan kon ik even bezig zijn met mijn eigen gedachten.
  Toen ze naar haar werk ging besloot ik bij te nemen. Het werd niet alleen enorm lang verlengd, het werd ook enorm veel sterker. Dat had niet uitgemaakt als ik alleen zou blijven die dag, maar ik was erg bang dat ik niet heel goed aanspreekbaar meer zou zijn als mijn vriendin arriveerde. Ik begon enorm in paniek te raken door het schuldgevoel. Mijn telefoonletters bewogen zo veel dat ik amper begreep wat er gebeurde op mijn telefoon (toen mijn vriendin terugkwam kwam ik erachter dat ik mijn telefoon niet begreep door mijn paniek...). Mijn huiskamer leek niet meer op die van mij. Elke keer dat ik uit de tuin naar binnen liep om te plassen raakte ik al van te voren in paniek omdat ik mijn veranderende huiskamer moest zien. gelukkig viel het mee toen ze drie uur later terug kwam en voelde me als een kind zo blij toen ik haar weer zag en haar domme verhaaltjes over werk en andere zooi kon aanhoren. Ze snapte helaas niet dat ik het liefst met haar bezig was (ze dacht volgens mij dat ik dat zei om lief te doen en niet omdat ik het meende) en probeerde me veel met rust te laten. Er zijn daarna nog heel veel mooie en minder mooie momenten geweest, maar ben nu wel even klaar met schrijven.

  Ik nam de eerste zegel om 1100 uur en viel 0500 nog flink trippend in slaap. Toen ik 10 uur wakker werd was het over en heb me de hele dag nog een beetje depri gevoeld. Dinsdag was ik weer de oude.

  Zij vond alles achteraf gelukkig ook erg meevallen. Ze vond het vooral eng omdat ze bang was dat ik gewoon een zombie zou zijn die alleen maar naar de muur zou staren.
  Eigenlijk had ik ook die zombie willen zijn. Net zoals de vorige keer, alleen maar bezig met mijn eigen gedachten. Maar helaas, dat kon niet. Volgend jaar heel misschien een nieuwe poging. En dan een andere set en setting (ik wilde veel te graag in het bos zijn deze keer).

  Zoenen was btw heel magisch. Hoe al die kleuren eromheen vanaf spatte was heel mooi. Helaas werd mijn lul maar een keer stijf heel even. Daarna gebeurde er niets meer met dat klote ding.
   
 6. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  Dank voor het delen! Leuk geschreven, jammer dat ze niet eens het handboek wou lezen. Dan had ze het je fijner kunnen maken als ze wou/wil.
   
 7. Casaan

  Casaan Bewuste gebruiker Tripreporter

  Stijve lullen zijn bedoeld om over schuttingen heen te plassen dude. Zoenen is wat magisch moet zijn.
  Wanneer zoenen magisch is kan je je lul overal voor gebruiken.

  EDIT: en on topic, ik denk dat je drugs alleen moet delen met diegene(n) die ook openstaan voor diezelfde soort drugs. Doe je dat niet dan ben je vooral voor jezelf bezig en zal je jezelf onbegrepen voelen door de ander. Kijk naar wat je wil en wat je vriendin wil. Zoek iets waar je beiden achter kan staan en exploreer verder van daaruit. Drugs is niet nodig om een prima top relatie te hebben.
   
 8. Benzodirect

  Benzodirect Newbie

Laden...
Vergelijkbare Topics - Tweede keer LSD
 1. Pillie
  Reacties:
  5
  Weergaven:
  1.083
 2. Spacey Ostrich
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  680
 3. Atwa
  Reacties:
  8
  Weergaven:
  898
 4. Roze olifant
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  2.432
 5. frank1234
  Reacties:
  0
  Weergaven:
  3.465