• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Ultraviolet en 4the dementie zien tijdens trippen

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Hallo iedereen ! Ik heb een vraag over iets raars... ik had tijdens mijn laatste trip nogal een gek visueel beeld! Ik kon namelijk straling zien van allerlei lichtstralen die perfect symmetrisch net als een chip over elkaar gleden. Het deed me denken aan de bijna eind scène van de film interstellar wanneer hij in de vierde dimensie beland. Ik vroeg me af of nog iemand dit ervaren heeft op
1 of andere manier?

love and peace
 

🐺PsyTekz

Badass junkie
Tripreporter
ik zal het nog eens proberen uploaden! Leuk dat ik niet de enige ben haha ! Bless ❤
Hmm zo zie ik het toch niet :grin:. Ik zie bv een klein ledlampje of kerstverlichting, dat stralen maakt die tot bij mij komen. Op het einde van net iets teveel MDMA kan ik dat ook wel hebben dan hangen mijn ogen halfstok en zie ik kleine stralen uit lichtjes komen. Die lopen op 1 loodrechte lijn de omgeving in.

Eerder zo iets.
abstracte-licht-op-zwarte-achtergrond-tekening__k20771452.jpg
 

Fonkel

Newbie
Ik heb wel eens stevig getript op een portie paddo's met een paar vrienden. Eigenlijk geen idee meer hoe hard zij gingen maar mijn ogen heb ik niet vaak zo wijd opengetrokken als toen. De visuals waren zonder focussen overal aanwezig. Met soms zelfs elk meubilair stuk zijn eigen karakter aan patronen, kleur, felheid, en richting van bewegen.

Op een gegeven moment kom ik op een van de piek momenten te staan. Helemaal van mijn sokken geblazen om wat ik aan het meemaken was dacht ik eventjes leuk bij mezelf: "He, laat ik even de lagen aan patronen tellen die ik over elkaar zie glijden over de witte muur hier". Alles was zo scherp, helder, en vooral gestructureerd. Ik kon zo uitmaken welke laag boven de andere laag visuals heen liep. Dus ik begin te tellen.... Beginnende bij de meest van me afgelegen reeks patronen die bij elkaar hoorden (qua kleur, vorm, richting, karakter, patroon). Om te tellen focuste ik me op een bepaald punt. Dat oriëntatie punt was de hoek van de kamer. Seconde na seconde, tijdens het optellen van de lagen, verdween mijn oriëntatiepunt (die twee muren die samen komen als een hoek). Wederom stond ik weer met mijn mond vol tanden hierdoor. uiteindelijk heb ik precies 7 lagen visuals kunnen onderscheiden van elkaar die allemaal over elkaar heen gleden op hun eigen manier. (Ook veel flower of life patronen zien voorbij komen die avond)

Dat was me er wel eentje toen... Ondertussen 6 jaar geleden ongeveer
 

CuriousExplorer

Bewuste gebruiker
1 keer zo hard gegaan op wat toen mijn allereerste keer hoge dosis 4MMC was...
Dosis was 0,6gr/pp.( wat ik toen hoog vond)

Op bed liggen na een binge sessie, en gewoon domweg liggen focussen op het rode lichtje van de tv in spaarstand. Het begon eerst heel subtiel te bewegen, terwijl ik verdomd goed wist dat mijn ogen volledig open waren, en dit eigenlijk niet kon. Later werd de gehele muur achter de tv fluopaars, beter kan ik het niet omschrijven. Samen met de vriendin in slaap gevallen, en wakker geworden omdat we iets "voelden"...

Het voelde als wind, in een kamer waar raam en deur dicht waren. Wat volgde was niet normaal. ..Komen we beide wakker, ja, echt wakker in een kamer vol bomen en planten, die bewegen alsof er wind door de kamer heen waait. Beide hebben we dezelfde OEV's, en hebben die nacht zeker 3u op handen en voeten door het huis gekropen, zoals je door een jungle zou doen. Handen voor ons, de takken en bladeren opzij schuiven....Het was niet alleen het zien...Beide hadden we het gevoel de natuur te kunnen aanraken, de rivier te kunnen horen stromen en de wind te voelen ...
Gebeurde slechts eenmaal op dit niveau...Wat een nacht ! 🤩
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan