1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Update, vandaag gestart met Subutex (buprenorfine).

Discussie in 'Opiaten' gestart door hansje1963, 9 jul 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. hansje1963

  hansje1963 Experimenterende gebruiker

  Hallo allen,
  Vandaag opgestart met de Subutex, eindelijk voor elkaar om geen Suboxone te moeten slikken omdat ik nniet tegen de toevoegingen kon.
  Geruime tijd op 30 mg gestaan en na gisteren een dag op 25 mg gestaan te hebben vandaag dus opgestart met Subutex.
  In tegenstelling tot andere keren waarop ik ingesteld werd op Suboxone is de instelling goed verlopen, geen rare zaken ervaren en de dosis hoeft niet erg hoog te zijn, inmiddels ingesteld op 2x2 mg en vanmiddag even terug om eea te evalueren, het voelt goed en ik twijfel een beetje of ik misschien nog 2 mg meer nodig heb maar dat uiteraard in overleg.
  EINDELIJK ben ik voor mezelf een grote stap verder en kan werken naar een opiaatvrije toekomst!
  Morgen een gesprek met een jobcoach om weer rustig aan aan het werk te gaan.
  Tevens is mijn oude relatie over, dit was niet handig, ook een ex gebruikster met de nodige terugvallen, dat ging niet meer dus ik kan mezelf op andere zaken gaan richten en echt ook voor mezelf gaan.
  Nou, dat was het weer in grote lijnen, mochten jullie nog vragen hebben en ben ik bereid deze te beantwoorden, jippie, Hansje is erg blij!!
   
  acht.zes vindt dit leuk.
 2. acht.zes

  acht.zes Badass junkie

  hansje1963 vindt dit leuk.
 3. hansje1963

  hansje1963 Experimenterende gebruiker

  Thanks!
   
 4. leveldesigner

  leveldesigner Specialist Verdovend Medewerker Subforum Specialist

  Goed bezig vrouw!
  Lol,
  nee, serieus, hoop dat dit middel je veel beter bevalt.
  En een relatie hebben met een (af en toe terug vallende) ex gebruiker is
  inderdaad niet handig zoals je zelf zegt. Nu kan je pas echt helemaal
  voor jezelf gaan zonder grote invloeden van buitenaf zoals een relatie.
  heel veel succes Hansje!

  Leveldesigner
   
  hansje1963 vindt dit leuk.
 5. hansje1963

  hansje1963 Experimenterende gebruiker

  Dank je wel Level, inmiddels stabiel op 8mg, gaat prima, lekker helder en ben al 6 kg afgevallen, werd een beetje opgeblazen van al die jaren meet, inmiddels wel 3x5mg Diazepam erbij gekregen gezien de Subutex een beetje aan mijn spieren/botten loopt te trekken maar dat is na een bepaalde tijd ook wel weer weg.Gelukkig is er weer volop Subutex verkrijgbaar gezien ik bij Suboxone last had van de Naloxon toevoeging, kortom, perfect middel voor me.
   
 6. hansje1963

  hansje1963 Experimenterende gebruiker

  Weer even een update, ben van stabiel 8mg naar inmiddels 3,2 mg gegaan, met dus 1-subutex 2mg en 6-temgesic 0,2mg tabletten gegaan ,volgende week naar 3mg en dan elke week 0,2 mg er af dus ik zit aardig in de buurt van volledige abstinentie, ik raad iedereen aan om Bubrenorfine te vragen ipv Methadon, ik ben inmiddels 18 kg afgevallen, mede door het staken van de methadon waar ik erg vadsig van werd.Nu rustig aan verder en hoop rond half maart 2019 klaar te zijn met het gebeuren. Ik heb alles weer opgepakt inmiddels, nieuwe partner( geen gebruikster, nooit gedaan ook) werk en nieuwe sociale contacten, eindelijk krijgt mijn leven weer zin en sta ik s'morgens weer "normaal" op, HEERLIJK!
   
 7. JohnWest

  JohnWest Newbie

  Ben even benieuwd naar hoe je van methadon bent overgestapt, je stond op 30 mg? Ik gebruik zelf 40 mg methadon ( al 14 jaar) en zoek naar een oplossing. Afbouwen lijkt me nogal vervelend en langdurig en via subutex lijkt het wellicht makkelijker en ook ik stoor me aan de bijwerkingen van de methadon. Naloxone wil ik niet gebruiken i.v.m. vervelende ervaringen in het verleden.

  Succes met je afbouw en "stay strong"
   
 8. hansje1963

  hansje1963 Experimenterende gebruiker

  Hallo John West, ik ben van 30 mg Methadon overgestapt en ingesteld op 10 mg Subutex, dat ging goed, geen rare bijwerkingen maar moest wel gedurende 1 week mezelf dagelijks laten zien totdat de instelling juist was, na een stabiele periode van een maand of 3/4 ben ik af gaan bouwen tot 4 mg (iedere 2 weken 2mg eraf) en vanaf 2 weken geleden doe ik het in stapjes van 0,4 mg p/week tot ik op 2 mg sta en daarna wekelijks met stapjes van 0,2 mg naar 0 of een dosering van 0,2/0,4mg, dit omdat ik ook ernstige rugklachten heb, ik kijk dan tzt of het lukt om geheel te stoppen.Zelf heb ik ook een lang methadonverleden, zo'n 20 jaar en heb/ga alles volgens een rustig schema doorlopen want zoals je wellicht weet, "hardlopers zijn vaak doodlopers", gezien je langdurige methadonverslaving raad ik je aan dit ook rustig aan te gaan doen, je zult ervaren dat je veel helderder bent als met Methadon en je weer zin krijgt in het leven en zaken te gaan ondernemen.Ook ik heb ook nare ervaringen ondervonden tijdens de toevoeging Naloxone, ook heb ik een jaar op Naltrexon gestaan wat voor mij eerder een marteling was als een stok achter de deur, geen "trek", dat wel maar kreeg er enorme hoofd en spierpijn van.
  Ik hoop dat je een goede behandeling aangeboden krijgt, hier moet je wel enorm gemotiveerd zijn om in aanmerking te komen voor Subutex maar het is de moeite dubbel en dwars waard! Jij ook succes en laat nog wat van je horen als je overstap opgestart kan worden en hoe de afbouw verloopt, voor evt vragen mag je me altijd een PB sturen of hier reageren, ik ben sinds kort weer om de paar dagen hier wel te vinden.Groet,: Hans.
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - Update vandaag gestart
 1. Fenrir
  Reacties:
  49
  Weergaven:
  4.638
 2. Johnny Snow
  Reacties:
  3
  Weergaven:
  876
 3. hansje1963
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  4.400
 4. ricky
  Reacties:
  20
  Weergaven:
  9.838
 5. Tijdloos
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  1.448