(veilige) dosis heroine?

Ik zit al heel lang met de vraag wat de dosis nu is voor heroine. Online valt niks te lezen over de dosis ervan. Heeft iemand hier meer info over?

Ik heb wel eens gelezen dat de dosis verschilt met de puurheid en de manier van inname, dat bij spuiten de dosis lager ligt dan bij chinezen en die dosis weer lager ligt dan snuiven. Ongeacht de puurheid, wat is een "veilige" richtlijn voor de dosis bij spuiten, chinezen en/of snuiven (er van uitgaand dat je altijd zou kunnen bijnemen als het effect onderwelmend is)?

Ik ben niet van plan heroine te nemen alleen nieuwsgierig naar de dosis ervan als en slechts als ik er mee word geconfronteerd.
 

OtherShore

Badass junkie
Wat je kunt doen is: 1) eerst laten testen om te kijken hoe puur je heroïne is. Dat kan in Nederland gratis via het DIMS. Vervolgens 2) de richtlijnen voor de dosering bij verschillende wijze van toediening in deze link als indicatie gebruiken (de genoemde hoeveelheden zijn als ik het goed heb voor pure heroïne, dus daar moet je voor corrigeren). Begin altijd met een lage dosis, want je weet niet hoe je lichaam gaat reageren.
 
Bovenaan