• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

 • Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Voor het eerst 3mmc na jaren niets te hebben gehad.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Sp3tterpik

Newbie
Man,
37 jaar,
1m90
95kg

In mijn studietijd eind jaren 90 begin jaren 00 in het hoge Noorden nam ik met regelmaat een half pilletje bij het uitgaan of nog beter zelfs, een envelopje Sos. Die Sos kwam direct van de marinebasis in Den Helder en was wauw. Van de pilletjes ben ik af omdat ik de lange MDMA katers niet vind opwegen tegen die paar uur euforie, ben er al meermaals een week van plat geweest.

De kwaliteit Sos die ik in die jaren kon krijgen is nu niet meer verkrijgbaar. Bij verschillende dealers nog wel gekocht maar het is overal hetzelfde, pep met een beetje Sos. Je proeft het, begint te tandenknarsen en raakt voornamelijk opgefokt ipv euforisch. Laatste poging tot Sos is al 8 jaar geleden, zou goed spul zijn maar in mijn ogen te versneden bagger. 3 jaar geleden nog wel xtc met de buurvrouw gebruikt voor een sfeervol avondje. Doodziek en de hele nacht en ochtend kotsen, wij beide. Sindsdien is alcohol mijn enige echte drug. Na een cyclus van 6 dagen werken heb ik er 4 vrij, bij de eerste kom ik uit de nachtdienst dus dat is altijd een verloren dag. Lekker de hele middag Karmelietjes drinken tot je omvalt. Verrukkelijk maar prijzig en ook die katers kunnen hels zijn. Daar wilde ik vanaf, wel een lekkere onder invloed eerste vrije dag maar geen alcohol meer.

Met mijn beste maatje waar ik ook vaak zuip weekendjes heb had ik het al eens gehad over RC's. Hij ziet de lol er ook van in en is de Sos kwaliteit-standaard die er nu is ook zat, MDMA vind hij ook net teveel van het goede en niet opwegend tot de dagen daarna.(voor huiskamer gebruik)

Hier op dit forum wat rondgesneupt en doorgelezen, wat vragen gesteld aan mijn "meer dan recreatieve gebruiker' buurman. 2cb, 3mmc of 4-FMA. 4-FMA is mijn ding niet en de echte 2CB is inmiddels al illegaal. vorige week meteen een gram 3mmc besteld en de hele week moeten wachten tot mijn weekend eindelijk begon op maandag. om 6,20 uur thuisgekomen van het werk na de nachtdienst. Geslapen, de 2 mormels uitgelaten en wat huishouden + boodschapjes gedaan.

Om 15.40 uur heb ik met veel voorpret de eerste dosis van 200mg opgelost in water. Dezelfde spannende voorpret als ik had bij de eerste keer een gram Sos. Op tafel staat 3 liter multivitamine en een paar rollen fruitella. Queen live at Wembley opgezet en ik was klaar voor een hele dag lekker onder zeil zijn.

Om 16.00 uur begint het, geen hartkloppingen of andere narigheid, een zoete rush door mijn keel en hoofd. Mijn ogen voelen raar, alsof er achter mijn oogballen oogleden zaten die elk moment van vermoeidheid dicht konden vallen. Ik word zweverig en licht, mijn ledematen bewegen licht en soepel, mijn hoofdhuid heeft kippenvel.

Ik voel mij heerlijk zweverig en vooral erg lekker! Queen was zo'n ongelofelijk goede band, ik zet de tv luider. Ook fruitella is fantastisch :) Als ik ga staan komt het opkomende gevoel nog harder aan. Mijn mond is inmiddels kurkdroog al lijkt de fruitella daar wel in te helpen. Wat voel ik mij verdomde fijn! Om 16,20 begin ik met die droge bek van mij te kaakbijten terwijl de mormels lekker op de bank liggen te maffen en niet eens opkijken naar de baas die duidelijk op pad is naar een hele fijne euforische rit. Ik kan ook al niet meer zitten, ik moet bewegen en meedansen in de woonkamer op Queen. Ik heb het warm en zweet, hup alle kleren uit. Boeit mij het en het gordijn is dicht. Wat een verrekt mooie stem had die man, kippenvel! Dit op een live concert flikken. Who wants to live forever komt voorbij. Ik trek mij terug in de luie stoel terwijl er een warme deken over mij heen valt. Ik moet diep ademhalen, bijna kreunend zo fijn is dit. Ik had een schrijfblok bij me waar ik alles in opschreef. Er volgt nu 5 pagina's aan lang gewouwel over de mijn leven van vroeger en alle sexuele uitspattingen die ik had met ex-vriendjes en ex-vriendinnetjes. Ik gebruikte solo dus had geen gesprekspartner om tegen aan te wouwelen, pagina's volgeklad met zaken die ik een ander nooit zou vertellen :)

Om 16,48 de muziek nog luider gezet, luider is immers beter! Mijn maatje even gebeld via facetime over de 3-MMC. Normaliter heb ik via de telefoon of facetime niet zoveel te vertellen, nu wouwelde ik maar door over van alles en nog wat. 17,00 uur een klein bumpje. Na een kwartier zit ik weer in die warme deken die bij mijn piek gepaard gaat. en ineens *Poef* komt meneer geilheid om de hoek kijken. Prima, Queen op 1 scherm te schreeuwen en pornub op de andere. Net als bij Pep en Sos is de pielemuis offline gehaald. Akelig, een drugs die schreeuwt om een ejaculatie maar het tegelijk onmogelijk maakt.

Tot en met bumpje 3 kwam ik steeds weer terug in die heerlijke zwemerige piek van een warme deken waar dit mee begon. Vanaf bumpje 4 (avond / nachtvullend programma) gaat alles wat minder soepel en ook die piek komt niet meer terug. De helderheid die ik nog had bij de eerste bumpjes is ook weg merk ik. Voor ik het weet is het al 02.00 uur. De hele avond een beetje in de huiskamer meedansen op Queen, Coldplay en Roger waters vliegt gewoon voorbij. Elke keer als ik mij even terug trok in de warme stoel met een sigaartje en een blik palm kwam die heerlijke zweem weer en kon ik alleen maar blije gedachtes naar boven toveren. Het laatste bumpje en dan nog even de honden uitlaten. Hier ging het fout, ik had beter in de middag de hoofddosis en alle bumpjes kunnen klaarmaken. Vanaf bumpje 3 ging inschattingsvermogen volledig uit het raam.
In mijn gedachte had ik nog een klein bumpje gemaakt maar het blijkt later toch wel wat meer te zijn. Tijdens het wandelen komt die bedoelde rush, zweem en piek weer terug. Mijn benen beginnen raar te doen en krijgen een zwabberende eigen wil alsof ze beide ladderzat zijn en ik er zonder controle aan vast zit. Meteen maar terug met de honden voordat het erger word en ik in het park strand met mijn drugshoofd. Mijn ogen beginnen heen en weer te schieten wat het naar huis coördineren moeilijker maakt. Met enige meewerking van de mormels zijn we alweer in de straat, mijn benen en ogen doen inmiddels alweer normaal. Rustig gezeten tot 4.00 uur en naar bed, wat een heerlijke dag!

Om 8,30 vanmorgen werd ik weer wakker. Een droge mond en een ietwat wankel gevoel is alles wat mij mankeerde :)
 

KetaKech

Belezen gebruiker
Leuk tripreport! Ook nice dat je na zoveel jaar weer eens een lekkere ervaring met een middel kan hebben!

Hoe zit het eigenlijk met je kater verder? Aangezien je die van MDMA zo erg had.
 

Sp3tterpik

Newbie
Leuk tripreport! Ook nice dat je na zoveel jaar weer eens een lekkere ervaring met een middel kan hebben!

Hoe zit het eigenlijk met je kater verder? Aangezien je die van MDMA zo erg had.
Ik lig nu lekker voor de buis op de bank. Alleen een beetje moe door de korte nacht, verder helemaal niets terwijl ik toch flink door heb gebumpt :)
 

mod4fun

Belezen gebruiker
Leuk rapport!
Het zet me toch steeds meer aan het denken om deze RC ook eens te proberen. Maar de drang om bij te doseren is hierbij wel sterk aanwezig? Hoeveel heb je die dag totaal genomen?
 

gomega

Belezen gebruiker
Leuk rapport!
Het zet me toch steeds meer aan het denken om deze RC ook eens te proberen. Maar de drang om bij te doseren is hierbij wel sterk aanwezig? Hoeveel heb je die dag totaal genomen?
Die drang is heel erg sterk ja, vooral als je het snuift. Het vergt behoorlijk wat zelfcontrole om dit niet te doen als je het eigenlijk niet wil of niet van tevoren had gepland. Ik heb er ooit 1.5g in een dag doorheen gejast, terwijl ik eigenlijk van plan was 1/3 daarvan te gebruiken. Dat heb ik toen de volgende paar dagen ook wel geweten... Heb toen mijn lesje wel geleerd en denk daar nu altijd aan terug als ik weer de drang krijg te redosen en dat is meestal wel genoeg om mij er van te weerhouden.
 

Zinnentuimel

Belezen gebruiker
Drang is vooral als je snuift dan denk ik, want oraal heb ik eigenlijk weinig drang. Minder dan bijv. met het snuiven van pep.
 

mod4fun

Belezen gebruiker
Met mephedrone was mijn start dosis in het begin rond de 300mg (oraal).. Kan dit ook voor de 3-MMC? Ik wil graag in 1x goed beginnen.Het is wel inmiddels 10 jaar geleden..
 

gomega

Belezen gebruiker
Ik heb mephedrone helaas nog nooit kunnen proberen en weet dus niet hoe 300mg daarvan zich verhoudt tot 300mg 3-MMC. In principe is 300mg wel een erg fijne dosis, al weet ik niet of het verstandig is om zo'n grote dosis te nemen als je een stof voor de eerste keer gebruikt. Zo'n dosis zal waarschijnlijk zorgen voor een goede rush en 'roll'-achtig effect. Wel zal de bodyload een stuk zwaarder zijn en zul je meer last van side-effects krijgen. Ook is de kans een stuk groter dat je een flinke kater zult krijgen, zeker als je daarna nog redosed.
 

LunaMila

Experimenterende gebruiker
Leuk tripreport.

Zelf snuif ik 3mmc vindt ik fijner ja is niet lekker en brand. Heb ook keer bommetjes geprobeerd maar had toen ook moeite met doseren. Als ik het snuif heb ik het gevoel dat ik het beter in de hand heb om te doseren en kun je zo bijpakken bij bommen duurt dat dan weer een tijdje voor dat die inslaat.
 

Sp3tterpik

Newbie
Leuk rapport!
Het zet me toch steeds meer aan het denken om deze RC ook eens te proberen. Maar de drang om bij te doseren is hierbij wel sterk aanwezig? Hoeveel heb je die dag totaal genomen?
Ik had vooraf al gedoseerd wat ik wilde nemen omdat ik wist dat ik ging bijbumpen als het leuk was. Op de hele middag en nacht is er 800mg doorheen gegaan. Eerst 200mg om te beginnen, daarna wat porties van 100 mg en de laatste 2 waren kleintjes van 50mg om wat langer door te kunnen gaan zonder weer nuchter te worden. Ik had wel een timer aangezet die aangaf wanneer ik mocht gaan bijbumpen (om de 2 a 3 uur). De porties die ik had klaargemaakt waren in totaal een 400mg maar kon het naar mate ik meer gehad had steeds minder weerstaan om toch nog 1tje te nemen.
 
Laatst bewerkt:

Sp3tterpik

Newbie
Sjeezes wat een rapprtage
3 mmc, zoveel!
Moet een goeie vendor zijn geweest
Hoe verschillend dit kan zijn
Una serata particolare!
Ja was best een beetje veel, helemaal voor de eerste keer. Hierna nog wel een aantal keer 3mmc gehad, elke maand wel een keer. De meeste keren veel beheerster van 2 bommetjes a 400mg in totaal op een dag. Wel 1X totaal out-of-control iets meer dan 2 gram gedurende een dag van 07.00 uur 's ochtends tot de volgende nacht 3.00 uur na een nachtdienst genomen. Dat was snuiven ipv bommetjes en dat heb ik dus meteen afgeleerd. Wat een onhoudbare zieke cravings dan + dagen lang een verstopte snotneus. 20 uur lang hard gaan,... eerst een bom en daarna lijn na lijn na lijn en niet eens meer in de gaten hebben hoe achterlijk koekwaus doorgesnoven ik aan het misbruiken ben. Snuiven geeft ook niet die heerlijke kreunend fijne euforische opbouw die daarna een uur of 2 aanhoud. Bij snuiven voelt het bij mij meer richting speed met een vleug mdma en slechte coke. Dat snuiffestijn eind oktober en was ook meteen mijn laatste keer van 3mmc snuiven. Toen trouwens geen enkel probleem gehad om als een blok in slaap te vallen van 03.00 tot 14.00 uur in de middag aan het snurken geweest. De volgende dag wel wonderbaarlijk fit voor na zo'n dag, geen helse kater of dikke dip alleen een beetje sloom en moe.

Met snuiven ga je ook debiele dingen doen die je met een bommetje toch niet snel doet. Als voorbeeld: 1X onder invloed van 3mmc en wat bier samen met een van de beste maatjes wat seksuele handelingen uitgehaald. Zouden we normaal nooit doen of zelfs maar aan denken, althans hij niet. Hij is op dat gebied qua voorkeuren traditioneel en heeft een gezin. Met een bommetje en een paar biertjes gevolgd een stevige lading lijnen en een iets te eerlijk gesprek over hoe ik in elkaar steek en wat dan mijn type van voorkeur is, mocht ik hem op mijn verzoek in de blote kont zien. Eerder alleen in de blote bast gezien en door de 3mmc was ik te eerlijk en open aan waar ik dan wel eens over fantaseerde. Totaal van de kaart snapte hij dat wel en besloot hij mij dat te gunnen als vriendendienst met de afspraak handjes thuis. Hij ook te open en eerlijk vertelde over zijn onzekerheid over zijn lichaam van pubertijd tot zelfs nu. Dikker compliment kon hij dus niet krijgen. Ik had de stelling dat ik in sommige handelingen beter ben dan de meeste vrouwen omdat ik zelf weet hoe het voelt al stellig neergelegd in de verhalen over wie wat hoe vaak had gedaan. Zijn ervaringen met het krijgen van fellatio waren niet echt noemenswaardig. Onkundige vrouwen en zelf geen instructies kunnen of willen geven tijdens de daad. Beide koekwaus van de lijnen mocht ik dus vakkundig mijn stelling bewijzen in weinig tijd want 3MMC werkt niet positief op de werking van bepaalde lichaamsdelen. Niet nadenkend met mijn hoofd de kans ook gegrepen zonder zelfs maar over de gevolgen voor een decennium aan vriendschap na te denken. Een andere maat was er bij, ook de neus vol en die had wel in de gaten hoe ik mijn kaarten aan het uitspelen was, hij heeft zich kapot gelachen en ook de geluiden uit de slaapkamer meegekregen. We lachen er nu om gelukkig.Normaal ben ik in dit soort momenten en advances erg terughoudend en discreet, ook bij 3MMC als bommetje. Zelfs met sos in de neus kon ik mij inhouden weet ik nog. Niet dus als 3MMC gesnoven word, uit het raam met die grenzen en vanaf lijn twee toewerken naar een happy ending,...

De dag erna in nuchtere toestand dit voorval wel uitgesproken, vriendschap is gelukkig niet beschadigd. Dat doet 3mmc dus met snuiverij. Je word hard koekwaus, grenzen verdwijnen, je doet nergens nog echt moeilijk over en gaat alleen nog maar met en voor je pielemuis denken. Ook verdwijnt je ego / imago die je voor de buitenwereld omhoog houd, dat laatste gebeurd in een stuk mindere mate bij een bommetje. Om een of andere reden kan je met een witte 3MMC neus alleen nog maar volledig open en eerlijk zijn met je hart en ziel gewoon op tafel. Je geheugen blijft wel intact, zelfs de kleine details en wat er allemaal gezegd en gedaan is blijft hangen. Meteen een reden voor mij om dit spul alleen nog maar of alleen of met mensen die ik door en door ken te gebruiken. Dus niet met buren, kennissen of nog erger -> collega's. Met bommetjes kan ik nog wel relatief normaal blijven en zonder moeite stoppen, met snuiven niet. Snuiven is koekwaus gaan en doorgaan tot je niet meer kan, bommetje is gewoon beheerst ontspannen genieten. Snuiven van dat spul doe ik dus nooit meer want dat gaat echt te mal.

De vendor is idd een goede in mijn mening, de oude gelige kristallen verkopen ze ook nog al geef ik de voorkeur aan de witte en verpoeder ik ze zelf. De vendor verkoop ook van alles alleen dan wel zonder uitleg hoe het stofje voelt. Dat mag je zelf gaan googlen. Het komt aan in een envelop met daarin weer een bruine envelop met daarin weer gesealed alufoliezakje met daarin weer het zakje met kristallen. In de middag bestellen is meestal de volgende dag in huis. Als er iets fout gaat met de bestelling (1X voorgekomen) heb je vlot reactie via de mail en krijg je alsnog wat je besteld hebt plus een goedmaker. Rond de feestdagen verzend deze vendor ook niet om gezeik met PostNL drukte en vermissingen te voorkomen. Ik bestel meestal per 2,5 gram, dan kan ik even vooruit of met een selectief clubje vrienden een leuke avond maken. 1X 5 gram besteld om een voorraadje te hebben zonder eerst te hoeven bestellen maar dat werd dus de out-of-control dag. In mei doe ik weer pas weer een paar gram 3MMC bestellen, leuk voor de zeilvakantie als de boot de volgende dag toch aangemeerd blijft in de rietkraag of voor anker ligt in het IJsselmeer of waddenzee.

3MMC is ook leuker in de zomer als je lekker tot in de nacht buiten kan zitten in je blote bast naast een lauw zwembadje onder de sterrenhemel of in de avond op een zeilbootje. Euforisch en energiek op avontuur met zomers weer is waar 3mmc toch het beste bij past, met koud weer in huis krijg je toch al gauw cabin-fever en wil je er op uit. In de zwoele avond met een muziekje de zwiepende euforie voelen, zodra je het echt warm krijgt even het koele water in en zwemmen of dobberen om vervolgens te kijken naar die sterrenhemel en na te denken over hoe de kosmos in elkaar zit. Daar komt 3MMC het beste tot zijn recht.

Lang verhaal maar een mooie afsluiter na een paar maanden en nog een aantal keer gebruik en 1X echt misbruik. Snuif het niet, doe alleen bommetjes en kies je gezelschap goed uit. Het is een waarheidsserum en iedereen blijft gewoon onthouden wat je uitkraamt.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan