Voordat je besluit een nieuw topic aan te maken ---->

Discussie in 'Alcohol' gestart door Miss Kittin, 17 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Miss Kittin

  Miss Kittin Badass junkie

  Beste (nieuwe) leden,

  voordat je een nieuw topic aanmaakt, check je natuurlijk allereerst of je je wel in het juiste subforum bevindt EN is het raadzaam om altijd eerst even de zoekfunctie te gebruiken, voordat je er gelijk op los brandt. Dit forum draait inmiddels alweer best wat jaartjes mee en veel (algemene) vragen en onderwerpen zijn dus al dikwijls aan de orde gekomen. Vooral voor de leden die hier al wat langer zitten, kan het op den duur storend worden als er steeds weer dezelfde soort topics voorbij komen waarin dezelfde (algemene) vragen voorkomen en dus moet je (als nieuw lid) ook niet vreemd opkijken, als je daar een keertje commentaar op krijgt.

  Om maar even wat voorbeelden te noemen:

  - moet je vaak kotsen van xtc of kan je er niet van plassen,
  - ben je van plan om binnenkort een bepaalde drug voor het eerst te proberen,
  - krimpt je lul van speed,
  - wil je een keertje poppers of lachgas proberen,
  - denk je dat speed een handig middel is om af te vallen,
  - krijg je door (bepaalde) drugs ontzettende zin in seks,
  - moet je een bloed- of urinetest ondergaan,
  - of vraag je je gewoon eens af wat nou precies de definitie van verslaving is?

  Neem dan eerst eens een kijkje in ons uitgebreide archief, je zult er nog versteld van staan hoeveel onderwerpen en vragen de revue al hebben gepasseerd!

  Doch, de wereld heeft natuurlijk ook niet stil gestaan en dingen kunnen in de loop der jaren nou eenmaal gaan veranderen. Als men vanuit dat oogpunt naar drugs kijkt, geldt dit met name voor de wetgeving en (wetenschappelijke en/of medische) bevindingen omtrent de wat nieuwere soorten. Wanneer je met een brandende vraag zit, maar met de zoekfunctie enkel op inmiddels gedateerde dingen stuit, is het natuurlijk wel een goed idee om er een nieuw topic van te maken i.p.v. zo'n "oude koe uit de sloot te halen". Ook dit zal namelijk irritaties opwekken en tot commentaar kunnen leiden! Ik ga er van uit dat de meesten onder ons, dit soort zaken toch zelf wel een beetje kunnen inschatten. Als je twijfelt, kun je natuurlijk ook altijd eerst je vraag en/of onderwerp even aan de moderators voorleggen! Zij kunnen dan beoordelen of het wel/niet nodig is, om daar (weer) een nieuw topic van aan te maken en kunnen je - als dat van toepassing is - ook doorverwijzen naar handige links uit het archief.

  Ik wens iedereen een leerzame en plezierige tijd op het forum en natuurlijk ook succes met het gebruik van de zoekfunctie, je vindt hem zowel rechtsboven in het startscherm, als helemaal bovenaan in de subfora! :wink:
   
Laden...
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina