• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Vraag over Ontgiften (tolerantie verminderen)

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

MvE-050

Newbie
Hallo ik heb een vraag, ik rook vrij veel wiet van coffeeshop in Groningen in de stad, het is goede kwaliteit ik hoor er ook het meest positieve verhalen over.

Als ik voor *modknip - Geen prijzen, zie forumregels. haal heb ik 2x25 wiet 2 soorten (sterkste van de keuzen die er zijn) en 12,50 gratis erbij.

Dit is binnen 1/1,5 dag wel op, draai het liefst een joint waarbij je voelt dat er het meest wiet in.zit omdat dit toch het hardst klapt uiteindelijk maar ik wil ontgiften zodat ik weer goed stoned kan worden, ik heb na 5 maanden of langer dagelijks blowen laatst 3/4 dagen niet geblowd en citroensap/water gedronken,

Gisteren weer gehaald voor *modknip goede joints gemaakt eerste avond werd ik wel redelijk stoned weer, maar vandaag valt het alweer reuze mee hoe stoned ik word.

Zou ik langer moeten detoxen denken jullie? Het gaat om vooral haze soorten die ik rook bij voorkeur regelmatig ook hasj joints of andere wiet, meestal sterke, van de coffeeshop, vaak rond *modknip per gram qua kwaliteit.

Welke duur van detoxen wordt aangeraden voor mij om weer veel.stoneder te worden, dat ik effecten voel van "het begin" toen je wiet nog was aan het ontdekken enzo...

Alvast hartelijk bedankt voor reacties!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

StimsalaBanne

DF Stuff
Forumleiding
Moderator
Tripreport Analist
Tripreporter
Volgens mij moet je daarvoor veel langer stoppen, maar de kenners zullen nog wel reageren. Heb wat geknipt in je post zoals je ziet. :wink: Prijzen mogen niet genoemd worden.
Ik snap de twee antwoorden van je poll niet zo goed? Wat is precies je vraag?
 

MvE-050

Newbie
Volgens mij moet je daarvoor veel langer stoppen, maar de kenners zullen nog wel reageren. Heb wat geknipt in je post zoals je ziet. :wink: Prijzen mogen niet genoemd worden.
Ik snap de twee antwoorden van je poll niet zo goed? Wat is precies je vraag?
Sorry ik had geen idee datchet niet mocht, ik zal het niet weer doen, wat ik bedoelde met de twee polls is 1. Zijn er andere mogelijke hulpmiddelen behalve citroensap en veel drinken om te ontgiften Van THC, en 2. Hoelang zoh ik ongeveer niet moeten blowen wil ik de effecten sterker terug voelen.

Bedankt voor je reactie! Poll was verplicht en ik begreep het doel.ervan niet helemaal.
 

StimsalaBanne

DF Stuff
Forumleiding
Moderator
Tripreport Analist
Tripreporter
Poll is niet verplicht hoor, ik haal hem er wel even af voor je. Dan kunnen leden gewoon reageren op de inhoud van je topic en daar heb je ook veel meer aan denk ik. :upsidedown:

Welkom op het forum trouwens!
 

De Dunne

DF-koning
Hoi MvE-050 . Welkom op het forum.
Als je weer lekker stoned wil worden zoals vanouds zul je echt lang niet moeten blowen. Minimaal wel een maand eigenlijk.
Bij regelmatig cannabis gebruik kán het tot een maand of 2 in je lijf zitten. De thc slaat zich op in je vetweefsel. Ik denk dat na een maand je thc gehalte weer zo laag is dat je het weer voelt alsof het een van de eerste keren is. Een paar dagen of een week zal niet goed werken. Ja de eerste keer weer misschien. Het best is 2 a 3 maanden, dan is je lijf echt helemaal clean.
Het zal echt leuk zijn dan weer blowen. Ik maakte zelf wel de fout om na een aantal maanden niet te blowen meteen goed te smoken en door te hijsen. Niet slim want ik was gewend zo door te roken maar na de stop werd ik echt beroerd door te veel wiet. Dus doe na je stop periode rustig aan, hij komt echt goed binnen weer. Let wel, als je na je stop periode meteen weer veel en vaak gaat blowen is je tolerantie gelijk weer hoog en word je wederom niet lekker stoned.
Succes!
 

Psychedelibee

Badass junkie
Oppersjamaan
Emeritus Mod
Tripreporter
Bij regelmatig cannabis gebruik kán het tot een maand of 2 in je lijf zitten. De thc slaat zich op in je vetweefsel. Ik denk dat na een maand je thc gehalte weer zo laag is dat je het weer voelt alsof het een van de eerste keren is.
Hoelang thc in je lichaam blijft heeft vrij weinig te maken met je tolerantie ervoor...

Na een week niet meer blowen zul je het alweer veel heftiger voelen dan wanneer je dagelijks blowt weet ik uit ervaring. Probleem is alleen dat wanneer je dan weer elke dag gaat blowen je ook heel snel (soms al binnen een dag of 2) je oude tolerantie terug hebt.

Uiteraard geldt wel hoe langer je pauze is, hoe meer je tolerantie weer verdwijnt. Alleen als je dat zo wilt houden zul je dan niet direct weer in je oude patroon van veel en dagelijks blowen moeten vervallen. Sowieso zal het nooit meer helemaal zoals vroeger zijn, want het speciale heb je er gewoon vanaf geblowd...
Sorry ik had geen idee datchet niet mocht, ik zal het niet weer doen
Buiten prijzen noemen niet mag voegt het ook nog eens niks aan je verhaal toe, sterker nog het maakt het alleen maar onduidelijker. Wat zegt mij een zakje van 25 nou? Helemaal niks dus... Als je nou gewoon grammen noemt zegt dat nog iets.
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan